Şimdi Ara

BENQ FP-202W-V2 Monitör aldım. ( İzlenimlerim ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok belli olmuyor. sanki monitörün ekranına küçük bir toz parçası yapışmış gibi duruyor. ara sıra hala ordamı diye bakmaya bile alıştım.
  • Aynı monitör bendede var alalı 2 ay oldu , ölü piksel felanda çıkmadı. v1 versiyonu 16.7m renk olan.Monitör özellik bakımından ihtiyacı karşılıyor , herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 14 Kasım 2006; 7:36:58 >
  • Renk sıcaklığını standart geldiği ayarda kullanırsanız, monitör biraz yeşilimsi sarımsı gösterim sunuyor. Bence beyaz renk nötr olmalı ve başka renk etkisinde görülmemeli. Bunu sağlamak için RGB şeklindeki üç ayrı renk değerini birbirine eşitlemek lazım.

Monitörün renk ayarları için benim tavsiye edeceğim değerleri aşağıda verdim. Menüsünden Color kısmına gelin ve en altta bulunan User Preset i seçin. Sonra,
    R= 45
    G= 45
    B= 45 olacak şekilde ayarlayın. Onaylayıp çıkın.

Arkasından Luminance değerini 36'ya ve Contrast değerini de 38'e getirin.

Şimdi monitörün gösterdiği görüntüye şöyle bir bakın. Gözleriniz bayram edecek ve aşırı parlaklığı kıstığımız için gözlerinizi yormayacaksınız. Odası fazla ışık alanlar, Luminance ve Contrast değerlerini 5'er veya 10'ar sayı artırabilirler. Unutulmaması gereken, keskin ve net görüntü istiyorsanız, Contrast değerini Luminance değerinden birkaç puan yüksek yapmalısınız.

Menüde bulunan Sharpness ayarı için de zevkinize göre 2 veya 3 değerini seçebilirsiniz.

Umarım beğenirsiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 14 Kasım 2006; 20:14:50 >

• walla geçen ctesi ben de aldım bu monitorden ve samsung almadığıma hiç de pişman deilim. Çok şekil güzel bir alet ödül falan da almış dizayn olarak zaten ihtiyaçlarımı da karşılıyor özellikleri daha ne istiyim. Tavsiye ederim beyler
  • hayırlı olsun olsun hocam

@ölü pixel üzüldüm
  • evet arkadaşlar şunu öncelikle sölemek gerekirki nec ler abartılmalarının hakkını veremiyorlar neden derseniz benQ nun bu modeli kadar bile tepkime süresine sahip değiller renk olayında başarılı olmak her şey değildir bir monitörde denge olması her şeyden önemlidir bu monitör fiyatıyla alınabilecek monitörler arasındadır ama 205bw taraftarlarına sabretsinler demekte fayda varhttp://forum.donanimhaber.com/m_9690789/tm.htm
  • Bence her yönüyle başarılı bir monitör. Ben bu nedenle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 20 güne yakın oldu sanırım alalı tam emin değilim. Şu ana kadar her yönüyle beni tatmin etti. Her oyunda ve her filmde..

Oyun screen shotları koyabilirim dileyene. Fakat cep telefonum ve kameram olmadığı için onları koyamayacağım.
  • HDMI girişi var mı arkadaşlar, PS3 takmayı düşünüyorum da.Hatta takan var mı bu monitore acaba?
  • Arkadaşım baya eski bir konuydu tekrar güncellemişsin. Ama madem güncellemişsin vereyim cevabını .)

Monitörde hdmi girişi yok. Dolayısıyla ps3 bağlayamazsın. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: preferencess

Arkadaşım baya eski bir konuydu tekrar güncellemişsin. Ama madem güncellemişsin vereyim cevabını .)

Monitörde hdmi girişi yok. Dolayısıyla ps3 bağlayamazsın. :)

İlgilendiğin için teşekkürler
  • Bildiğim kadarıyla şu an HDMI girişi sadece BenQ 241VW ve BenQ 94VW da var, ps3 bağlamak istiyorsanız.
  • gold ta bonusla alınırsa fiyatı 348 ytl ye geliyor kdv dahil.
    süper fiyat.iyi monitör.
  • bu monitoru almaya deger mi hala? nerdeyse 1 yıl once cıkmıs piyasaya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.