Şimdi Ara

benq gh600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce kullanan varmı yani zomun 21 x ve 16 mp olması ilgimi çekti ama canon sx150 yerıne akınabılırmı ?

• aynı soruyu bende merak ediyorum kıyaslama yapacak arkadaş yokmudur. canon sx 150 mi benqgh600 mü ?
  • evet bende merak ediyorum sx-150 mi gh600 mü yokmu tavsiye edecek kimse yarın almalıyım hangisi daha iyi ikiside aynı fiyat
  • hala yokmu alan beyler , 21x te iken o.ı.s net çekmeyi sağlıyomu merak ettiğim o
  • konuyu birazcık canlandırayım..400 liraya kadar güzel bas çek otomatik özelliği kuvvetli olan fotoğraf makinası arıyorum.canon xs150 ile BenQ GH600 var aklımda . bu ikisinden hangisini önerirsiniz? veya daha iyileri var mı 400 liraya kadar?
  • NIKON S9050 SL Özellikleri benim hoşuma gitti baya, değerlendirmeye alın isterseniz. CMOS sensör, 12 MP, 15.5x zoom ve japonya menşeili olması artıları gibi geldi bana :) Bilgisi olan arkadaşlar bi değerlendirse sx150 ile kıyas babında çünkü benim de aklımda sx150 var hep. Vatan'da 350 TL şuan;

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/nikon-vna410ma-s9050-sl-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=64410

edit:
    konu burada epey tartışılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_71829378/f_//tm.htm#71829378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 17 Haziran 2013; 9:09:57 >

• benq şu anda 249 tl hepsiburadada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G15 5530
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar, bu kamera daha öncede dikkatimi çekmişti. Acaba nasıldır fiyatı 250'den satışa konuldu şu sıralar. Ben conan sx160'ıda almak istiyorum. Lakin buda az uz değil 16mp 21x optik var bu makinada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firat79

arkadaslar, bu kamera daha öncede dikkatimi çekmişti. Acaba nasıldır fiyatı 250'den satışa konuldu şu sıralar. Ben conan sx160'ıda almak istiyorum. Lakin buda az uz değil 16mp 21x optik var bu makinada

Canon sx160 var iken buna bakma derim. Bunun adı-sanı yok. Hiç değil ise Canon Sx150'nin ki 160'ın bir önceki modeli, bir sürü kullanıcısı var. Onca insan yanılmış olamaz. Bunun kullanıcısı bir elin parmağını geçemez. Demek ki bir sebebi var ki tercih edilmiyor. Bunca yıldır bu makinalar ile ilgilenirim bunun ne yabancı bir sitede incelemesini, ne övgüsünü ne bişeyini hiç görmedim. Kaldı ki markanın ürettiği iyi bir foto makinası duymadım hayatımda. Siz ?
  • aynen öylede.. Bu makinanın markası beni ilgilendirmez. Sadece teknik olarak üstünlüğü var ise okey. Ama dediğin şu ise diğer makinanın fazladan optiği sana bişey kazandırmaz. O göz yanılgısı. verdiği foto kaliteside düşük her ne kadar foto kalitelerinin aynı olması rağmen. Ama yok iki makinada aynı kalite hatta BenQ nun + fazladan optik özelliğide cabası yalnız markası ezik vs. ise buna kabulüm. Hem satmaya almıycam. Sadece kullanmak için. Yani BenQ'nun performans açısından iyi olması önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

arkadaslar, bu kamera daha öncede dikkatimi çekmişti. Acaba nasıldır fiyatı 250'den satışa konuldu şu sıralar. Ben conan sx160'ıda almak istiyorum. Lakin buda az uz değil 16mp 21x optik var bu makinada

Canon sx160 var iken buna bakma derim. Bunun adı-sanı yok. Hiç değil ise Canon Sx150'nin ki 160'ın bir önceki modeli, bir sürü kullanıcısı var. Onca insan yanılmış olamaz. Bunun kullanıcısı bir elin parmağını geçemez. Demek ki bir sebebi var ki tercih edilmiyor. Bunca yıldır bu makinalar ile ilgilenirim bunun ne yabancı bir sitede incelemesini, ne övgüsünü ne bişeyini hiç görmedim. Kaldı ki markanın ürettiği iyi bir foto makinası duymadım hayatımda. Siz ?

aynen öylede.. Bu makinanın markası beni ilgilendirmez. Sadece teknik olarak üstünlüğü var ise okey. Ama dediğin şu ise diğer makinanın fazladan optiği sana bişey kazandırmaz. O göz yanılgısı. verdiği foto kaliteside düşük her ne kadar foto kalitelerinin aynı olması rağmen. Ama yok iki makinada aynı kalite hatta BenQ nun + fazladan optik özelliğide cabası yalnız markası ezik vs. ise buna kabulüm. Hem satmaya almıycam. Sadece kullanmak için. Yani BenQ'nun performans açısından iyi olması önemli benim için.

• quote:

aynen öylede.. Bu makinanın markası beni ilgilendirmez. Sadece teknik olarak üstünlüğü var ise okey. Ama dediğin şu ise diğer makinanın fazladan optiği sana bişey kazandırmaz. O göz yanılgısı. verdiği foto kaliteside düşük her ne kadar foto kalitelerinin aynı olması rağmen. Ama yok iki makinada aynı kalite hatta BenQ nun + fazladan optik özelliğide cabası yalnız markası ezik vs. ise buna kabulüm. Hem satmaya almıycam. Sadece kullanmak için. Yani BenQ'nun performans açısından iyi olması önemli benim için.

BenQ'nun bu modeline ait elde bir inceleme, veri yok. Çekilmiş fotolar falan arayıp incelemek lazım. Fakat herşey de o değildir. Zaten mümkün değil Sx160 dan iyi olacağını sanmam da... Bir de menüleri, yazılım yönünden kullanım özellikleri vs. de etki edecek sonuçta sizin bu aleti kullanmanıza. O yönden de bunun hakkında elde veri yok.
    -
    http://tech2.in.com/reviews/cameras/benq-gh600-review/485272
    6.0 puan almış !..
    -
    http://tech2.in.com/reviews/point-and-shoot/canon-powershot-sx160-is-review/535162/1
    7.0 puan almış !..
    İncelemeyi yapan site aynı olduğundan hani farkın bu bakımdan gerçekçi olduğunu düşünebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.