Şimdi Ara

BenQ GH600 Video Çekiminde Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim ufak bir sorunum var.

Cihaz: BenQ GH600 16 MP 21x Optik Zoom 3" LCD

Sorun: Video çekimi sırasında bir yere zoom yaparken ses kesiliyor.Zoomu bıraktıktan sonra ses gelmeye devam ediyor.Bunu, cihazla çektiğim videoları izleyince gördüm.Zoom yapılan yerlerde ses yok ne yazıkki.Aynı sorun kullandığım başka bir Samsung makinada mevcuttu, onu halletmiştim.Ama bunun çözümünü bulamadım.
    Şimdiden teşekkürler.
    İyi forumlar. :)

• Yardımcı olabilecek yok mu?
  • Lensin Zoom Yaparken Çıkardığı Sesten Dolayı Makine O kısımlarda Ses kaydı yapmayı durdurmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

Lensin Zoom Yaparken Çıkardığı Sesten Dolayı Makine O kısımlarda Ses kaydı yapmayı durdurmuş olabilir

Tamam işte bu başka bir makinada daha vardı ayarlardan halletmiştim.BenQ'da bunun bir ayarı mevcut mudur diye soruyorum.
  • Biraz hort oldu ama acaba video çekimde limit ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

Biraz hort oldu ama acaba video çekimde limit ne kadar?

Kardeşim eğer tahmini çekim süresini soruyorsan 40 dk civarıdır. (8gb kart için) 4gbx2 şeklinde kayıt mümkün sanırım. Tek seferde 8 gb kesintisiz kayıt yapılmıyor bildiğim kadarıyla.
  • aynı sorun bende de var up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BenQ GH600 Video kalitesi 720p gibi değil sanki vga kamerayla çekilip büyütülmüş gibi sizdedemi öyle acaba class 4 hafıza kartı taktım diyemi kalitesiz çekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Bu makinanın özelliği yani yetekensizliği budur arkadaşlar. Zum sırasında zum motorunun sesi videoya çok yansıdığı için, bunu giderecek teknoloji geliştirmek için iş gücü vb. harcayarak ürünün fiyatının artmasına sebep olmak yerine bu ürünü geliştiren mühendisler çok kestirmeden bir yol bulmuşlar, "Zum yapılır iken sesi keseriz kimse de diyemez ki video kayıdında zum yapılınca lens motoru sesinden başka bir şey duyulamıyor !" Ürünün tipinden, şeklinden, özelliklerinden de zaten ürünün bu markaya ait değil de bu marka tarafından sanki bir başka markaya yaptırılıp üzerine kendi markasının basılmış olduğu izlenimi de çıkarılabilir. Video kalitesi öyledir. Her şey çözünürlük değildir. O sebeple Full HD video çeken cihazlar içerisinde de berbatı var, çok iyisi var. Videoda etken biraz da bitrate(saniyede kayıt edilen veri aktarım hızı) yoğunluğudur. Genellikle yüksek bitrate'de kayıt için yüksek işlemci gücü gerekir. Bu ve bunun gibi ucuz ürünlerde kabul edersiniz ki bu konuda işlem gücü yüksek mikroişlemciler kullanılmıyordur. Zaten bunu Full HD video çekememesinden de tahmin edebiliriz. Yani aldığınız ürünün yaptıklarına yapabildiği kadarı ile razı olacaksınız yada yeni ve daha iyi bişi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.