Merhaba arkadaşlar Aslında sorunum bundan bi kaç ay önce başladı. Monitörün sadece soldan 3-4 cm'lik bir alanında normal görüntü alabiliyordum diğer kısım ise duvar kağıdının renklerinde ekranın dikine düz kısa kısa çizgiler halindeydi. Masaüstü bilgisayarımda olduğu için atmıştım bi kenara duruyodu ama bugün açmaya çalıştığımda başlıkta da belirttiğim gibi kısa şiddetli bir tek bip sonrası monitörde hiç hareket yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Onboard kartmı takılı harici mi?
Teknik özellikler;
CPU Intel® Centrino® İşlemci Intel® Core™2 Duo İşlemci T7250 (2.0GHz, 800MHz, 2MB Cache) Chipset Intel® PM965 Express Grafik Çipi nVIDIA® GeForce® 8400M G 128MB paylaşımsız, TurboCache™ ile 895MB'a kadar Bellek 4096 MB DDR-II 667MHz bellek (2x2048MB) Hard Disk 120GB SATA / 5400rpm Ekran Boyutu 15.4" UltraVivid Geniş Ekran
Masaüstü bilgisayarımın monitörünü bağladım yemedi oda
Laptop mu bu?
pc acılıyormu ses gelıyormu ?
Evet laptop :D
Açma düğmesine bastığımda işlemci fanının sesi gelio ama arkasından acı bir bip sesi ekranda hiç bir kıpırdanma yok
quote:
Orijinalden alıntı: Fyo
Evet laptop :D
Açma düğmesine bastığımda işlemci fanının sesi gelio ama arkasından acı bir bip sesi ekranda hiç bir kıpırdanma yok
Ekran kartın gitmiş olabilir ondan garantiye gönder derim ben.
Bende ekran kartından şüpheleniyorum. Garantisi biteli çok oldu 2. el piyasası 300-400 TL'ye düştü bilgisayarın. Ufak bi araştırma sonucu ekran kartı chipsetininde 150-200TL arası değiştirildiğini öğrendim mantıklımı şimdi bu değişim :D Parça parça satıyım sağlam parçaları bari :D
SAt bencede ve yeni laptop al ya da daha iyi bir masaüstü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme