Şimdi Ara

Benq P50 mi, HP 6340 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi daha iyi? P50 den çok şikayet eden var, hp ye iyi demişler ama p50nin hem kamerası var, hem işlemcisi daha iyi, hem daha küçük.
    Siz ne dersiniz, kamerayla pek işim yok ama işlemcisinin iyi olması güzel. Ama benim için en önemli şey wi-fi, hangisi bu konuda daha iyidir?

• Forumu birazcık okusanız cevap önünüzde aslında. Sadece ilk sayfadaki başlıklara gözgezdirin.

Gezdiremem derseniz P50 almayın sakın, HP ye vereceğiniz paranın da tam karşılığını almanız zor ama ... Sebep sormayın, onun yerine birazcık okuyun çok kişi yazdı bu cihazlar için.
    quote:

Orjinalden alıntı: chucker

Sizce hangisi daha iyi? P50 den çok şikayet eden var, hp ye iyi demişler ama p50nin hem kamerası var, hem işlemcisi daha iyi, hem daha küçük.
    Siz ne dersiniz, kamerayla pek işim yok ama işlemcisinin iyi olması güzel. Ama benim için en önemli şey wi-fi, hangisi bu konuda daha iyidir?
  • okudum zaten ama ikisini aynı anda karşılaştıran yok, ikisinide kimisi beğeniyo kimisi beğenmiyo anladığım kadarıyla p50nin şarjı kötü ve donmalar çok oluyo, donma sorunu 6340 tada var ama o da fazla büyük bence ve işlemcisi yavaş, p50 alıp bide 2600mah lik bi yedek batarya almayı düşünüyorum
  • bence hp alinablir daha hos duruyor...
  • İkisi de tarih oldu.
  • ben 6340'ımı satıyorum, sorularınızı cevaplayabilirim.
  • Sn.El fuego'nun da dediği gibi, biraz eskidiler. ama HP eğer giriş modeli olarak kullanılacaksa olabilir. Fakat şu piyasa haliyle 150-200 YTL den fazla para verilmez o cihaza. ( Sahibi olan varsa kusura bakmasın.)

İlk cihazınızsa, stabil( 6340 bildiğim kadarıyla stabil bir cihazdır), ucuz, çok atraksiyonu olmayan bilr cihaz alın ki alışın ve neye ihtiyacınız var anlayın. Sonra da paraya kıyıp (Sakın ha 700 YTL'den bir kuruş fazla para vermeyin bu cihazlara- o da iş için kullanacaksanız) işinizi görecek donanımlara sahip bir cihaz alın.

Ben olsam T.I. işlemcili I-mate'in eski JAMIN veya K-JAM'ı ile başlardım. Katır gibi cihaz ikisi de.

quote:

Orjinalden alıntı: chucker

okudum zaten ama ikisini aynı anda karşılaştıran yok, ikisinide kimisi beğeniyo kimisi beğenmiyo anladığım kadarıyla p50nin şarjı kötü ve donmalar çok oluyo, donma sorunu 6340 tada var ama o da fazla büyük bence ve işlemcisi yavaş, p50 alıp bide 2600mah lik bi yedek batarya almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.