Şimdi Ara

BENQ RL2755HM KULLANAN ÜSTADLARDAN MONİTÖR İNCE AYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BENQ RL2755HM MONİTÖRÜ ALDIM . GENELDE FPS OYNUYORUM ( DİVİSİON , CSGO ) GTX970 EKRAN KARTIM VAR. RENK AYARLARI İÇİN ÖZEL BİR AYAR YAPMAMA GEREK VARMI ?
    75 HZ İCİN HDMİ DAN BAGLANIP NVİDİA SEÇENEKLERİNDEN 75 HZ SEÇMEM YETERLİ OLUYORMU ?

TEŞEKKÜRLER.

• http://www.displaylag.com/benq-rl2755hm-gaming-monitor-review/

Ben biraz internette araştırdım bu siteyi buldum burda monitörle ilgili tüm ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ben bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum bu monitörün burdan bir kaç arkadaşın tavsiyesi yorumu üzerine almıştım ama bekledigimden çok daha iyi çıktı . Sitedede başarılı notlar almış .

Bu monitörden önce philips 32 led hd ready ye division oynuyordum bir arkadaşımın renkler çok kötü sen farkında değilsin demesi üzerine araştırmaya girdim ve bu monitörü aldım resmen hem renkler hemde monitörün hızı ile dünyam değişti.

Özellikle cs go da görüntüyü yakalayamıyormuşum bu monitörle yağ gibi akıyor .

27 gaming monitör düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim çok başarılı .

• girdap kullanıcısına yanıt
    Girdap merhaba, ben de bu monitörden aldım sen ses kalitesini nasıl buldun? Kulaklıkla denedin mi? Bana direk kulaklık taktığımda da ses kalitesi yetersiz ve düşük geldi. Senin fikirlerini duymak isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam monitörü ps4 mü pc de mi kullanıyorsunuz?
    Arkadaşım Ps4 için monitör alacakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evliveoyuncu

Girdap merhaba, ben de bu monitörden aldım sen ses kalitesini nasıl buldun? Kulaklıkla denedin mi? Bana direk kulaklık taktığımda da ses kalitesi yetersiz ve düşük geldi. Senin fikirlerini duymak isterim

Bende kulaklıkla kullanıyorum fakat kasadan çıkış alıyorum kulaklık sesini monitörden ses almıyorum . Bende ilk aldıgımda calısıyormu diye baktıgımda sesin düşük geldigini fark ettim . ama kullanmadıgım icin bir önemi yok benim için .
  • ps4 ü satıp bu sistemi yaptığım için kullanma imkanım olmadı bu monitörle . Pc de kullanıyorum 75 hz (hdmi ) ile kullanıyorum . 75 hz yakaladıgım oyunlarda inanılmaz yakalıyor oyunu . 75 in altındaki oyunlarda da çok iyi . renkleri başarılı 32 led philipsten geçtim bu ürüne dünyam değişti resmen . eski bir ps4 kullanıcısı olarak şunları söylemek isterim . Ps4 hız bakımından bu monitörü yakalayamaz yani şu anda bu tarz bir monitör düşünüyorsanız fiyat performans olarak daha iyisi yok . Bir tek eksisi monitörden ses alıcaksanız yetmeyebilir , ekstra bir hoparlör almanız gerekebilir. ama şunuda unutmayın multimedya tüm monitörlerin sesi bence yetersiz.
    Bende de şuan BenQ monitör var bende çok memnunum bir sürü kullanılabilir özelliği var.
    Bende pc kullanıyorum.Arkadaşım için sormuştum o Ps4 te kullanacak.32 inç Monitör TV ler var onunla bunun arasında kaldık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm arkadaşlar kesinlikle monitör alın bene ASUS VE278Q vardı samsung g5570 32'' full hd tv ye geçtim resmen led tv den tüplü tv ye geçmiş hibi oldum 1 senedir kullanıyorum yeniden monitöre geçiş yapıcam bende benq 27 düşünüyorum fikirlerinize güvenerek alıcam monitörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_AST3CH_xX

slm arkadaşlar kesinlikle monitör alın bene ASUS VE278Q vardı samsung g5570 32'' full hd tv ye geçtim resmen led tv den tüplü tv ye geçmiş hibi oldum 1 senedir kullanıyorum yeniden monitöre geçiş yapıcam bende benq 27 düşünüyorum fikirlerinize güvenerek alıcam monitörü
    İyi forumlar Benim monitörüm de benq bir sorum var ekran karanlık yerlerde ışığını kısıyor bu özelliği nasıl kapatabilirim hep açık kalsın istiyorum
  • patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Dinamik kontrastı pasif yapın kapatın yani . o kadar
  • ps4 için sipariş verdim ve dün kullanmaya başladım

sonunda tüplü monitör performansını veren 1 ekran alabildim. kesinlikle tercih edin.
  • Arkadaşlar, ben de geçenlerde bu monitörü aldım, 75HZ'e nasıl çıkartıyoruz? 1080p,75HZ için GTX1070 yeterli olur bu monitör için değil mi? Birisi 75HZ'e nasıl çıktığını anlatırsa sevinirim, 2HDMI var birinde PS4 bağlı bu arada.
  • Arkadaşlar bende aynı monitörü aldım. AMD ekran kartım var bir türlü 75 hz olayını gerçekleştiremedim. Bilgisi olan var mı?
  • RAZSOR R kullanıcısına yanıt
    ekran kartı paneline giriceksin . ordan özel çözünürlük ve hz secmen gerekiyor. 1920*1080 75hz secimini gerceklestirsen , oyunun iceriginde varsa oyundada sectiginde olucaktır.
  • Eyvallah kardeşim hallettim çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

ps4 için sipariş verdim ve dün kullanmaya başladım

sonunda tüplü monitör performansını veren 1 ekran alabildim. kesinlikle tercih edin.

Hocam hala kullanıyor musun bu monitörü ?

led tv kullanıyorum ama çokta memnun değilim monitöre geçicem önerir misin bu ürünü ?
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Günaydın

Fifa oynuyorsun biliyorum ağırlıklı, tam isabet olur.

• quote:

Günaydın

Teşekkürler içimi rahatlattın. Dün akşam sipariş vermiştim az önce elime ulaştı.

Dediğin gibi fifa oynuyorum baya ve kullandığım tv den mi kaynaklanıyor artık tam bilemiyorum çalımlarda falan gecikiyorum istediğim gibi oynayamıyorum bir ağırlık var. Umarım bu problem ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Günaydın

Teşekkürler içimi rahatlattın. Dün akşam sipariş vermiştim az önce elime ulaştı.

Dediğin gibi fifa oynuyorum baya ve kullandığım tv den mi kaynaklanıyor artık tam bilemiyorum çalımlarda falan gecikiyorum istediğim gibi oynayamıyorum bir ağırlık var. Umarım bu problem ortadan kalkar.

en iyisini yaptin , RGB moduna al direk, baska ayar yapmana gerek yok, ben gormedim.

surekli pro club oynuyordum , cok iyi tepkimeleri var.
  • Biraz hortlaşmış olacam ama;

Benq RL2755Hm modelini Ps4'de kullanıyorum gayet de memnunum. Bilgisayarda kullandığım monitör arıza yaptı ve şimdi bilgisayara da bağladım (Sapphire Rx580).Fakat görüntü o kadar güzel değil diğer monitör gibi. Ayarlarını da yaptım 60hz de full açık herşey fakat nasıl diyim görüntü sanki sharpness 30 açık filan gibi...

Monitör mü böyle yoksa birşeyi mi kaçırıyorum ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.