Şimdi Ara

Samsung BX2450 Renk ayarı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsung bx2450 aldım ama renk ayarını bi türlkü tam yapamıyorum.Hangi ayarı yaparsam yapim tatmin olamıyorum bana lütfen renk ayarı söyleiyn öyle yapim.Resim ve renk ayarları önerilerinizi bekliyorum.

• Bendede var böyle bir sorun hep değiştiriyorum renkleri. 17 inçten birden 24 e geçtim ondan mı oldu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 29 Ocak 2011; 15:33:09 >
  • Bendede aynı sorun var :S
  • Bence siz monitöre alışamamışsınız arkadaşlar monitörü default ayarlarda hdmı siyahlık düzüye düşük yanıt süresi en hızlı renk tonunu ve monitörün aydınlığı ise magic angle kısmından ayarlıyorum geceleyin magic angle ayarı ayakta durma modunda ..
    Sizin şikayetiniz blu-ray film açtığınızda kenarlarda veya siyah tonlarda ekranda karıncalanma ise onun ayarını gözünüze ve bulunduğunuz ortama göre ayarlayın...
  • Aldığım günden beri bu ayarda baya uğraştım. Renkler kişiye göre değişir tabiki.

Parlaklık : %65
    Kontrast : %75
    Netlik : %60
    Magic Bright : Kişisel
    Magic Angle : Kapalı
    Yanıt Süresi : Daha hızlı
    HDMI Siyahlık Düzeyi : Düşük
    Magic Color : Kapalı
    Kırmızı. yeşil,mavi : %50
    Renk Tonu : Normal
    Renk Efekti : Kapalı
    Gamma : Mod 1
    Bide nvidia denetim masasındaki Digital Vibrance ayarını 50'den 57'e çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 23 Şubat 2011; 23:58:32 >
  • yok mu kimsede buda benim tavsiyem falan dicek :)
  • merhaba arkadşlar dün lcd aldım fakat hdmı siyahlık ayarı aktif deil monitörde backlight bleed sorunu var :(( bu ayarla düzelirmi acaba yoksa gidip değiştirsemmi ? ölü piksel yok en azından ne yapmalıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus VG248QE Renk Ayarları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-redline

merhaba arkadşlar dün lcd aldım fakat hdmı siyahlık ayarı aktif deil monitörde backlight bleed sorunu var :(( bu ayarla düzelirmi acaba yoksa gidip değiştirsemmi ? ölü piksel yok en azından ne yapmalıyım ?

Bir fotoğraf çekin geceleyin ekran siyah bir tonda olursa daha iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

merhaba arkadşlar dün lcd aldım fakat hdmı siyahlık ayarı aktif deil monitörde backlight bleed sorunu var :(( bu ayarla düzelirmi acaba yoksa gidip değiştirsemmi ? ölü piksel yok en azından ne yapmalıyım ?

akşam baktım öle böle deil ama oyunlarda fln belli olmuyo :((
  • Ben dvi to hdmi dan bağlıyorum görüntüyü bende ayarlardan hdmi siyahık düzeyini ayarlayamıyorum neden benimkinde o ayar kapalı gözüküyor ve benim ekran görüntü geçişlerinden tam siyah olmuyor biriniz yardım etsin.
  • güncelldir
  • quote:

quote:

quote:

akşam baktım öle böle deil ama oyunlarda fln belli olmuyo :((

Değiştirmeye bakın herhalde bu seni monitörde soğutmaya yetmiştir inşallah değiştirirler..

• Arkadaşlar hazır samsung bx2450 kullanıcıları burda toplanmış bir sorum olacak öncelikle bende bx2450 kullkanıcısıyım sizin monitörlerde sol tarafta beyaz veya diğer açık renklerde monitör boyunca dikey hafif gölgeli bir çizgi varmı bu çizgi çok gözükmüyor ama yan taraftan izleyenler daha net görebiliyor bu ölü piksel gibi normalmi sayılıyor yoksa direk değişime gidermi çünkü monitörü alalı iki hafta oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kare_-_as -- 24 Ocak 2011; 14:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kare_-_as

Arkadaşlar hazır samsung bx2450 kullanıcıları burda toplanmış bir sorum olacak öncelikle bende bx2450 kullkanıcısıyım sizin monitörlerde sol tarafta beyaz veya diğer açık renklerde monitör boyunca dikey hafif gölgeli bir çizgi varmı bu çizgi çok gözükmüyor ama yan taraftan izleyenler daha net görebiliyor bu ölü piksel gibi normalmi sayılıyor yoksa direk değişime gidermi çünkü monitörü alalı iki hafta oldu

Hayır öyle bir sorunum yok sadece dikey ve yatay baktığımda el izlerinden başka bir şey gözümüyo değiştirme şansınız varsa değiştirin..

Benim bir sorum var monitör aşağı yukarı doğru eğilmiyor dimi? çünkü takarken ordaki mekanizma sabit gibi geldi hiç aşağı yukarı eğmeye çalışmadım çünkü boyutu tam bana göre ayarlanmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 24 Ocak 2011; 17:09:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kare_-_as

Arkadaşlar hazır samsung bx2450 kullanıcıları burda toplanmış bir sorum olacak öncelikle bende bx2450 kullkanıcısıyım sizin monitörlerde sol tarafta beyaz veya diğer açık renklerde monitör boyunca dikey hafif gölgeli bir çizgi varmı bu çizgi çok gözükmüyor ama yan taraftan izleyenler daha net görebiliyor bu ölü piksel gibi normalmi sayılıyor yoksa direk değişime gidermi çünkü monitörü alalı iki hafta oldu

Hayır öyle bir sorunum yok sadece dikey ve yatay baktığımda el izlerinden başka bir şey gözümüyo değiştirme şansınız varsa değiştirin..

Benim bir sorum var monitör aşağı yukarı doğru eğilmiyor dimi? çünkü takarken ordaki mekanizma sabit gibi geldi hiç aşağı yukarı eğmeye çalışmadım çünkü boyutu tam bana göre ayarlanmış gibi

cevap için teşekkürler ben monitöre hafifi yan köşelerden bakınca çizgi kendini belli ediyor alalaı iki hafta oldu

monitör aşşağı doğru malesef eğilmiyor standı sabit yapmışlar.

• kare_-_as Bendede öyle bir sorun yok değiştirmeni tavsiye ederim.

The@Thing monitörü yukarı veya aşağı eğebiliyorsun ben azcık aşağı eğdim.
  • arkadaşlar renk ayarı tavsiyesi olan yokkmu ?
  • yaptımda takan olmadı.
  • MagicTune Premium ile yaptığım ayarlar şu şekilde;

Parlaklık: %50
    Kontrast: %60
    Magic Bright: Kişisel
    Magic Angle: Kapalı
    Renk tonu: Kişisel
    Renk kontrolü: R (%45), G (%45), B (%45)
    Magic color: Kapalı
    Gama: Mod 3
    Renk efekti: Kapalı
    Netlik: 60

Elbette ayarlarım herkese hitap etmeyebilir. Parlaklığı fazla arttırdığımda gözlerim ağrımaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

MagicTune Premium ile yaptığım ayarlar şu şekilde;

Parlaklık: %50
    Kontrast: %60
    Magic Bright: Kişisel
    Magic Angle: Kapalı
    Renk tonu: Kişisel
    Renk kontrolü: R (%45), G (%45), B (%45)
    Magic color: Kapalı
    Gama: Mod 3
    Renk efekti: Kapalı
    Netlik: 60

Elbette ayarlarım herkese hitap etmeyebilir. Parlaklığı fazla arttırdığımda gözlerim ağrımaya başlıyor.

akşama bir deniyim bakalım nasılmış pes 2011 oynayan varmı ? pes ayarı lazım bana varmı farklı ayar yapan :9
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.