Şimdi Ara

Samsung BX2450 Renk ayarı yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
10.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben su HDMI siyahlık düzeyini hala yapabilmiş değilim.Filmlerde siyah çok kötü gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Ben su HDMI siyahlık düzeyini hala yapabilmiş değilim.Filmlerde siyah çok kötü gözüküyor.

Kutunun içinden çıkan DVI to HDMI kullanıyorsanız olmuyor bendede böyle.
    HDMI to HDMI kablo kullanınca oluyor sadece demişler denediniz mi?
    Ben de dışarı çıktığım bir zaman almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

quote:

Ben su HDMI siyahlık düzeyini hala yapabilmiş değilim.Filmlerde siyah çok kötü gözüküyor.

HDMI to HDMI ile bağlanıyorum fakat olmuyor.Anlamış değilim ya neden olmuyorrrr
  • quote:

quote:

Ben kutudan çıkanla bağladım henüz HDMI to HDMI kablo almadım. HDMI siyahlık düzeyini aktif edebiliyorum. Normal seçeneğini düşük yapıp çok daha iyi görüntü alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

quote:

quote:

Ben kutudan çıkanla bağladım henüz HDMI to HDMI kablo almadım. HDMI siyahlık düzeyini aktif edebiliyorum. Normal seçeneğini düşük yapıp çok daha iyi görüntü alıyorum.

Kutudan çıkan dvı girişi benım ekran kartına girmiyo :(

• Biraz araştırdım,kayda değer birşeyler bulamadım, pek takılcak bir durum değil bence filmlerdeki siyah olayınızda renk ayarlarınızla ilgili bence biraz karıştırın, düzelecektir.
    Bende 1920 1080 wallpaper lar indirdim mükemmel oldu ya hayran kaldım :)
  • HDMI siyahlık düzeyini normalden düşük'e alırsanız tahmin edemiceniz kadar görüntü değişiyor benden demesi. :)
  • Magic brite niye aktif olmuyor bilen varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Bence siz monitöre alışamamışsınız arkadaşlar monitörü default ayarlarda hdmı siyahlık düzüye düşük yanıt süresi en hızlı renk tonunu ve monitörün aydınlığı ise magic angle kısmından ayarlıyorum geceleyin magic angle ayarı ayakta durma modunda ..
    Sizin şikayetiniz blu-ray film açtığınızda kenarlarda veya siyah tonlarda ekranda karıncalanma ise onun ayarını gözünüze ve bulunduğunuz ortama göre ayarlayın...

bişey daha soracam bu magic angle ayarları sabit hiç birini oynayamıyoruz o karıncalamma gitmiyor bide bu monitör full hd ama 720 p filmleri izliyorum eski monitörümden hiç bir fark göremedim nerde hata yapıyorum.?
  • quote:

Yanıt Süresini deniyen varmı Daha hızlı en hızlı falan var. Farkediyormu bişey.

arkadaşım yanıt süresini en hızlı yap oyun oyna müthiş özellikle pes ama film izle adamların hareketlerinde bazı yerlerinde beyazlaşma oluyor düşük yaparsan o sorun ortadan kalkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: macii

quote:

Yanıt Süresini deniyen varmı Daha hızlı en hızlı falan var. Farkediyormu bişey.

arkadaşım yanıt süresini en hızlı yap oyun oyna müthiş özellikle pes ama film izle adamların hareketlerinde bazı yerlerinde beyazlaşma oluyor düşük yaparsan o sorun ortadan kalkıyor...

Ben pes 2011'de bir fark anlamadım :)
  • quote:

HDMI siyahlık düzeyini normalden düşük'e alırsanız tahmin edemiceniz kadar görüntü değişiyor benden demesi. :)

HDMI kablo aldım, açıldı o düzey bende düşük yaptım, güzel gibi bakalım
    Bu arada bende yanıt süresi olayını en hızlı da iken sadece kalitesiz XVID tarzı filmlerde bozulmalar oluyor daha hızlı yapınca biraz daha düzgün sadece orada farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 3 Şubat 2011; 17:58:41 >
  • Ben daha hızlıda kullanıyorum bi fark görmediğim için en hızlı yapmadım şuanlık :)
  • quote:

quote:

HDMI siyahlık düzeyini normalden düşük'e alırsanız tahmin edemiceniz kadar görüntü değişiyor benden demesi. :)

HDMI kablo aldım, açıldı o düzey bende düşük yaptım, güzel gibi bakalım
    Bu arada bende yanıt süresi olayını en hızlı da iken sadece kalitesiz XVID tarzı filmlerde bozulmalar oluyor daha hızlı yapınca biraz daha düzgün sadece orada farkettim.

Benim HDMI kablodamı bi sorun varda bende açılmıyo bu özellik.

• HDMI - HDMI kablo aldım ilk başta HDMI siyahlık düzeyi aktifti bendede mauseden dolayı pc ye format attım HDMI siyahlık düzeyi çalışmıyor ne yapacağımı şaşırdım önce aynı kabloyla çalışan özellik şimdi çalışmıyor bilen biri varsa söylesin...
  • Arkadaşlar monitörün arkadasında 2 hdmi 1 analog girişi var. Monitörde hdmi siyahlık düzeyini seçebilmeniz için hdmi girişinden bağlı olması yetiyor. Hdmi-hdmi, hdmi-analog ya da hdmi-dvi bağlantı kablosu kullanmanız fark etmiyor. Bilgisayarınızla bağlantı kuracaksanız gidip ekstradan hdmi to hdmi bağlantı kablosuna para vermeyin derim. Eğer monitörün hdmi girişinden bağlantı yapmış olmanıza rağmen hdmi siyahlık düzeyi pasif halde ise diğer özellikleri standart hale getirerek bir deneyin, çünkü bazen birbirlerini bloke ediyorlar (Örneğin dinamik kontrast seçeneğinin açık olması bazı özellikleri değiştirmeyi engelliyor.). Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackfx -- 14 Şubat 2011; 11:31:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kutudan çıkan dvı girişi benım ekran kartına girmiyo :(

Eğer illaki monitörün hdmi çıkışını kullanmak istiyorsanız monitörün kutusunun içinden çıkan dvi-hdmi kablosunun ucuna dvi-analog dönüştürücü alabilirsiniz. Hemen hemen her bilgisayarcıda bulabileceğiniz 5 liraya yakın bir parçadır. Yok analog bağlantı kablosuyla bağlasam da olur derseniz(hdmi siyahlık düzeyi olmadan) kutudan çıkan kablo işinizi görür zaten. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackfx -- 15 Şubat 2011; 21:54:00 >

• Ben şu ayarlarda kullanıyorum ve gayet memnunum:

parlaklık: 63
    kontrast: 80
    netlik: 60
    magic angle: ayakta durma modu
    yanıt süresi: daha hızlı
    hdmi siyahlık düzeyi: düşük
    kırmızı, yeşil, mavi: %50
    güç tasarrufu: kapalı

Bu şekilde renkler daha canlı ve beyaz rengin ağırlıklı olduğu internet sayfasında gözümü yormuyor. Eğer oyunlarda yüksek parlaklık istersem Güç tasarrufu modunu %100'e alıyorum.
  • Bende daha yeni bu ürünü bimeksten sipariş verdim içinden kesin dvı to hdmı kablosu cıkıyormu
  • Evt çıkıyor bu kadar kişide çıktığına göre bu arada monitörde hiç renk ayarı falan yapmadan direk olarak hdmi siyahlik düzeyini düşük yapda sonradan sorun olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.