Şimdi Ara

Samsung BX2450 Renk ayarı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kare_-_as

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Arkadaşlar hazır samsung bx2450 kullanıcıları burda toplanmış bir sorum olacak öncelikle bende bx2450 kullkanıcısıyım sizin monitörlerde sol tarafta beyaz veya diğer açık renklerde monitör boyunca dikey hafif gölgeli bir çizgi varmı bu çizgi çok gözükmüyor ama yan taraftan izleyenler daha net görebiliyor bu ölü piksel gibi normalmi sayılıyor yoksa direk değişime gidermi çünkü monitörü alalı iki hafta oldu

Hayır öyle bir sorunum yok sadece dikey ve yatay baktığımda el izlerinden başka bir şey gözümüyo değiştirme şansınız varsa değiştirin..

Benim bir sorum var monitör aşağı yukarı doğru eğilmiyor dimi? çünkü takarken ordaki mekanizma sabit gibi geldi hiç aşağı yukarı eğmeye çalışmadım çünkü boyutu tam bana göre ayarlanmış gibi

cevap için teşekkürler ben monitöre hafifi yan köşelerden bakınca çizgi kendini belli ediyor alalaı iki hafta oldu

monitör aşşağı doğru malesef eğilmiyor standı sabit yapmışlar.

Banada eğilmiyor gibi geldi ama belki de eğiliyodur hiç eğmeye uraşmadım ama eğilip eğilmediğini bilmem gerekiyo..

• Samsung BX2450'nin açısını yukarı veya aşağıya doğru değiştirebilirsiniz. Monitörün yalnızca sağa, sola dönme olayı yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar HDMI siyahlık düzeyi nasıl aktif oluyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Samsung BX2450'nin açısını yukarı veya aşağıya doğru değiştirebilirsiniz. Monitörün yalnızca sağa, sola dönme olayı yok.

Sizin ayarlarda ekran çok karanlık ama göz için daha iyidir.
  • Arkadaşlar monitör aşağı yukarı doğru eğilebiliyor.Teşekkürler ...Knight

Monitörün çerçevesinin alt kısmından tutarak yukarıya doğru kaldırdığınızda monitörün aşağı veya yukarı oynadığını göreceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 25 Ocak 2011; 21:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Arkadaşlar HDMI siyahlık düzeyi nasıl aktif oluyor ya.

Ben hdmı kablo alınca aktif hale geldi başka türlü aktif edenler var mı bilmiyorum

Ayrıca ne yazıkki bugün monitörü servise yolladım alalı iki hafta oldu eski monitöre döndüm yani çok iyi bir monitör yapmışlar ama gel görki sorunlu çıkma ihtmalimi yüksek benmi şansızım anlamadım hayırlısı bakalım inşallah değiştirirler.

Bu arada monitörün eğilebilebiliyomuş şimdi sizlerden öğrendim kutusundan ilk çıkardığımda zorladım biraz ama fazla ısrarcı olmadım :) bıraktım.
  • Yanıt Süresini deniyen varmı Daha hızlı en hızlı falan var. Farkediyormu bişey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wWenTj

Arkadaşlar HDMI siyahlık düzeyi nasıl aktif oluyor ya.

Ben hdmı kablo alınca aktif hale geldi başka türlü aktif edenler var mı bilmiyorum

Ayrıca ne yazıkki bugün monitörü servise yolladım alalı iki hafta oldu eski monitöre döndüm yani çok iyi bir monitör yapmışlar ama gel görki sorunlu çıkma ihtmalimi yüksek benmi şansızım anlamadım hayırlısı bakalım inşallah değiştirirler.

Bu arada monitörün eğilebilebiliyomuş şimdi sizlerden öğrendim kutusundan ilk çıkardığımda zorladım biraz ama fazla ısrarcı olmadım :) bıraktım.

Bende HDMI kabloyla baglanıyorum fakat aktif olmuyor driver falan yuklednizmi siz bende driverinı yuklemıyo hata veriyo.

• ben hiç bişey yüklemedim.
  • bendede siyahlık düzeyi aktif deil :( nasıl aktif yapıcaz fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-redline

bendede siyahlık düzeyi aktif deil :( nasıl aktif yapıcaz fikri olan ?

bir ucu dvı diğer ucu hdmi kablo mu kullanıyorsun

yoksa her iki ucuda hdmi kablomu kullanıyorsun

ben ilk kullandığımda dvi to hdmi kablosunu kullandığımda bende de aktif değildi diye hatırlıyorum daha sonra hdmi to hdmi kablo takınca o ayarı kullandım belkide ilk baştada çalışıyordu sonradan kabloyu değiştirince o özelliği farketmiş olabilirim net hatırlamıyorum

şuan monitör serviste olmasa denerdim ama yinede her iki kabloyla denebilrsen dene.

Bu arada monitör için eksenbilgisayardan aradılar bahsettiğiniz sorunu göremedik işte dikey çizgi yok dediler tarif etmemi istediler neyse en sonunda kendilerine daha önce çektiğim resmi mail olarak yolladım birde kullandığım test programını yolladım bakalım heralde pazartesi tekrar arayacaklar değişim olmasa bile sağolsunlar gerçekten ilgilendiler ne diyelim hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Yanıt Süresini deniyen varmı Daha hızlı en hızlı falan var. Farkediyormu bişey.

Yanıt süresini oyunda ve hd filmlerde denemiştim biraz fark oluyor.

Ayrıca oyunlarda daha çok fark gözlemledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kare_-_as -- 29 Ocak 2011; 3:52:39 >
  • hangisinde kullanıyorsunuz yanıt süresini En Hızlıdamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

hangisinde kullanıyorsunuz yanıt süresini En Hızlıdamı ?

Evet en hızlıda kullanınca fark oluyor biraz
  • Bende en hızlıya aldım bakalım Pes 2011 de pek fark görmedim ama zamanla anlarım heralde :)
  • arkadaşlar en hızlıya alınca renkler bozuluyor ben batman hd filmde denemiştim bir bakın renkler bi acayip gözükmeye başladığında anladım en hızlıda kaliteden ödün veriyor ben daha hızlı seçeneğini tavsiye ediyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumbooo

arkadaşlar en hızlıya alınca renkler bozuluyor ben batman hd filmde denemiştim bir bakın renkler bi acayip gözükmeye başladığında anladım en hızlıda kaliteden ödün veriyor ben daha hızlı seçeneğini tavsiye ediyorum....

Evet bendede aynısı oluyor en hızlı yapınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumbooo

arkadaşlar en hızlıya alınca renkler bozuluyor ben batman hd filmde denemiştim bir bakın renkler bi acayip gözükmeye başladığında anladım en hızlıda kaliteden ödün veriyor ben daha hızlı seçeneğini tavsiye ediyorum....

Evt sanki bazı yerlerde yeşillenmeler meydana geliyo ama ben bu sorunun ekran kartının görüntü ayarlarında problem olduğunu düşünüyorum bu aralar bayağı kurcaladım..
  • hayır ekran kartıyla alakası yok bence çünkü daha hızlıda ve normalde sorun yok bende şu anda. eski monitörümde benqx2200w 'dede bir ayar vardı ondanda tepkime süresini en hızlıya getirince renkler böyle mavimsi bir acayip oluyodu sanırım monitör tepkime süresinin hızlandırmak için renklerle oynuyor.o yüzdende dediğim gibi daha hızlı seçeneğini tercih ediyorum....
  • Ben en hızlıda oyun oynarken ve hd film izlerken özellikle dikkatlice bakmıştım fark oluyormu diye herhangi bir renk sorunuyla karşılaşmadım ekran kartından diyeceksek benim ekran kartım okadar iyi bişeyde değil 4730 ekran kartım var oyunları full hd oynadığımda bile renk sorunu yaşamadım monitör servisten dönünce tekrar deneyecem

ama kullanım klavuzunu okuduysanız tepki süresini sürekli en hızlı ayarda tutmamayı önermiş birde en hızlıda tutunca ekran kartı dahada ısınıyordu belkide bana öyle gelmiştir deneyen olursa daha hızlıdayken bir süre sonra birde en hızlıdayken ısıları kontrol etsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.