Şimdi Ara

Samsung BX2450 Renk ayarı yardım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir üsteki mesajı okumamışsın. Arkadaşım demen tam tersi beni memnun eder çünkü bende burada arkadaşım ve dostum kelimelerini sıklıkla kullanıyorum. Konu arkadaşım kelimesi olmadığı için "yan yana olsaydık" kısmını geçiyorum. Cümlenin üslubu beni rahatsız etti ama belliki sen benim cümleden anladığım duygularla yazmamışsın. Yanlış anladıysam kusura bakma.

Haybeye kalabalık etmemiş olalım bari. Aynı durumu sende kontrol edip "procaptain" arkadaşımız gibi bilgi verisen sevinirim. Gece sessizliğinde monitöre biraz yaklaşıp birkaç defa açıp kapatınca, ses farklılığı oluyorsa, anlarsın.
  • Panel sesi diye bir şey yok. Zaten incecik monitör, neresinden ne ses gelecek ?

Doğru soru : Panelden ses geliyor mu?

.....

Yanlış soru ve yanlış cevap:

-Panel sesi nasıl?

-Vallahi LG'den daha güzel, bunun sesi şahane...

!?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 25 Mayıs 2011; 1:22:20 >
  • Bu monitör, bilgisayar kapatıldıktan ya da kablosu çekildikten sonra uyku moduna neden geçmiyor? İlk önce otomatik kaynak araması yapıp sonra "kabloyu kontrol et" uyarısını gösteriyor ve öylece kalıyor.
  • Sorum havada kalmış, indireyim bari:
    Hdmi kabloyu değiştirdim ve sorun çözüldü. Eski kablo nasıl bir veriyi aktarmıyorduda monitörün uyku modunu engelliyordu Allah bilir.
  • Panel sesi diye birşey elbette var. Lcd plazma teknolojilerini erken zamanlarından takip eden çoğu kullanıcı bilir. Monitör ve panel ayrımına varılamayan durumlarda yukardaki gibi garip cevaplar verilebilir. Panelden ses geliyormu diye sorulmaz çünkü plazma lcd her panelden ses gelir. Kimi çok azdır dibine girmeden duyulmaz kimi 5 metreden sesini ulaştırır.

Buna panel derler. İçinde ses verecek herhangi bir modülde yoktur. Bundan gelen ses herhangi bir ses çıkışından değil panelin kendisinden yada üstündeki güç kartından geliyordur (bu ikisini bir düşünmek mantıklıdır).
     Samsung BX2450 Renk ayarı yardım

Bu ise monitördür. Monitör sesi deyince akla ilk olarak dahili hoparlörü yada dahili ses modülünün aktardığı ses gelir.
     Samsung BX2450 Renk ayarı yardım

Monitörün ses modülünün aktardığı bir sesten bahsedilmiyorsa bunun için kullanılacak en iyi tabir panel sesidir. Konudaki saçma cevaplar ile yanlış bilgilenilmesin, konuyu bağlayayım.

Benim panelden garip sesler gelmeye başladı ama işin ilginç tarafı hdmi kablo değiştirince ses azalmasada ses tonunun değişmesi. Yeni mönitör zamanı geliyor galiba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riatavin -- 1 Mart 2015; 0:25:23 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.