Şimdi Ara

Samsung BX2450 Renk ayarı yardım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cano93

dostlar eksen bilgisayarda bx2450 kalmamış acaba gelecek mi biliyor musunuz ? Şimdiden teşekkürler...

Sanalmarketim ve nova'yla görüştüm orada da stoklar bitmişti ne zaman geleceğini bilmiyorlardı onlar ancak vatan Ankara'dan bugün ölü piksel testi yaptırarak aldım ben vatan mağazalarının çoğunda stokta görünmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misery1903

quote:

dostlar eksen bilgisayarda bx2450 kalmamış acaba gelecek mi biliyor musunuz ? Şimdiden teşekkürler...

Sanalmarketim ve nova'yla görüştüm orada da stoklar bitmişti ne zaman geleceğini bilmiyorlardı onlar ancak vatan Ankara'dan bugün ölü piksel testi yaptırarak aldım ben vatan mağazalarının çoğunda stokta görünmekte.

tüh ya hemde fiyatları da süperdi inşallah stokları gelir yine
  • Pazar günü monitörü aldım. Dün akşam kullanmaya başladım ama şöyle bir sorunum var: 1920x1080 çözünürlükte görüntü tam oturmuyor ekrana. Dört kenarda da siyah boşluk var. Bu sayfada procaptain arkadaşın yazdığını deneyecektim fakat Ati Catalyst kontrol panelinde böyle bir menü/seçenek yok, bulamadım. Ekran kartım da HD 6950 bu arada. Ne yapabilirim bunun için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAÇALI

Pazar günü monitörü aldım. Dün akşam kullanmaya başladım ama şöyle bir sorunum var: 1920x1080 çözünürlükte görüntü tam oturmuyor ekrana. Dört kenarda da siyah boşluk var. Bu sayfada procaptain arkadaşın yazdığını deneyecektim fakat Ati Catalyst kontrol panelinde böyle bir menü/seçenek yok, bulamadım. Ekran kartım da HD 6950 bu arada. Ne yapabilirim bunun için?

nereden aldın hocam sen ?
  • quote:

quote:

Pazar günü monitörü aldım. Dün akşam kullanmaya başladım ama şöyle bir sorunum var: 1920x1080 çözünürlükte görüntü tam oturmuyor ekrana. Dört kenarda da siyah boşluk var. Bu sayfada procaptain arkadaşın yazdığını deneyecektim fakat Ati Catalyst kontrol panelinde böyle bir menü/seçenek yok, bulamadım. Ekran kartım da HD 6950 bu arada. Ne yapabilirim bunun için?

nereden aldın hocam sen ?

Vatan Kayseri mağazasından aldım.
  • Belirteyim, az önce Catalyst Control Center'ın son sürümünü yükledim ve HDMI siyah sorunu da dahil yukarıda belirttiğim sorunu çözdüm... :)

Ekleme: Monitör kutusundan çıkan HDMI-HDMI kabloyu kullandım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rea-secret -- 30 Mart 2011; 21:04:10 >
  • Arkadaşlar bazen bir resme bakarken veya oyun oynarken ekranın bazı yerlerinde yeşil noktalar çıkıyor. Mesela yeşil nokta görünürken, noktanın üzerine başka bir pencere sürüklediğimde nokta görünmüyor. Ama pencereyi tekrar çektiğimde aynı yerinde kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
  • quote:

Arkadaşlar bazen bir resme bakarken veya oyun oynarken ekranın bazı yerlerinde yeşil noktalar çıkıyor. Mesela yeşil nokta görünürken, noktanın üzerine başka bir pencere sürüklediğimde nokta görünmüyor. Ama pencereyi tekrar çektiğimde aynı yerinde kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

Hala geçerli aynı durum...
  • Arkadaşlar önceki 2 mesajımda yazdığım şey için çözüm önerisi olan var mı acaba?
  • Ben de şimdi nasıl oldu fikrim yok, ayarlara girdim ve kilitli yazıyor. Bunu nasıl çöüyoruz?

Resim ve bilgi etkin, kurulum ve sıfırlama dahi yapamıyorum!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 19 Mayıs 2011; 14:58:01 >
  • Çözüldü;

MENU düğmesine 10 sn kadar basıyoruz ve OSD menüsü kapanıyor. Tekrar açtığınızda kilit kalkmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 19 Mayıs 2011; 15:21:22 >
  • Kullanan arkadaşlardan, Bx2450'nin panel sesi hakkında yorum alabilirmiyim. Özellikle gece kullanımına göre değerlendirirseniz sevinirim.
  • Panel sesi ne?
  • Monitörün panelinin çıkardığı sesten bahsediyorum. Monitördeki ses çıkışı ile karıştırmayın.
    Gece sessizliğinde monitörü birkaç defa açıp kapatarak, rahatsızlık veren bir panel sesi varmı diye kontrol edebilirsiniz. Gündüz pek hissedilmiyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 21 Mayıs 2011; 16:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Monitörün panelinin çıkardığı sesten bahsediyorum. Monitördeki ses çıkışı ile karıştırmayın.
    Gece sessizliğinde monitörü birkaç defa açıp kapatarak, rahatsızlık veren bir panel sesi varmı diye kontrol edebilirsiniz. Gündüz pek hissedilmiyor genelde.

ne sesi arkadaşım herhangi bir ses yok monütörde nerden çıktı şimdi bu
  • quote:

Monitörün panelinin çıkardığı sesten bahsediyorum. Monitördeki ses çıkışı ile karıştırmayın.

aynen öyle bir ses yok şuan 1.36 evde hiçbir ses yok kulağımı monitöre dayadım gene birşey duyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinec

Üsluba dikkat edelim lütfen. Bx2450'de panel sesi var diye bir şey mi söylemişim?

"procaptain"
    Bilgi için teşekkür ederim. Gerçi Bx2450 satan bir yer bulamadım ama bu soruyu da kafamdan atmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 22 Mayıs 2011; 4:59:23 >
  • Panel sesi diye bir tanım yok, önce sen tanımlarını bir düzelt sonra millete fırça çek. Sanki Panel ses diye bir özellik varda, 2450'de bu iş nasıl...

Desen ki; arkadaşlar monitörden olmaması gereken bir ses geliyor mu?

Anlarız...

Panel sesi nasıl diye soru sorarsan; biz bunu ya anlamayız, ya da kulaklık çıkışı anlarız.

Adam arkadaşım demiş ne var (bak ben de adam dedim), ne egoymuş arkadaş...
  • Tepkimi bile oldukça saygılı bir şekilde yapıyorum ama olayı saptırmak için birileri çıkıveriyor.
    Bu forumda defalarca monitör konularına panel sesini sordum ve ne demek istediğimi herkes anlayarak cevap verdi. 7 yıldır her tür paneli tv ve monitör olarak kullanmış biriyim. Bu konuda çok bilgili olmamama rağmen panel sesinin ne olduğunu bilirim. İlk defa bu teknolojiyi evine sokan kişilerin bunlara aşina olmaması normal. Forumda tv ve monitör konularının çok tecrübeli müdavimleri var, belki 10 yıldan uzun süredir panel tv kullanıyorlardır. Onlardan birine bu soruyu sorun ve "panel sesi" nedir cevabını alırsanız sizden özür diler, forumdan giderim (panel sesi, ses çıkışımı diye sorarlarsa da geçerli).

"ferdinec"in arkadaşım demesini sorun etmiş değilim. Bende forumda arkadaşım ve dostum diye hitap etmeyi severim. Cümlesinin tamamı beni rahatsız etti. Yazının, duyduları tam olarak aktaramaması normal bir durum çünkü yazı ile ifade zor bir iş. "ferdinec" belki olumsuz duygular beslemedi ama yazıya aktarınca ben öyle anladım ve kendisine de ilettim, başkasına değil.

Sorumun cevabını "procaptain" arkadaşımızdan aldım. Sizin uğraşmanıza gerek kalmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdinec

Üsluba dikkat edelim lütfen. Bx2450'de panel sesi var diye bir şey mi söylemişim?

"procaptain"
    Bilgi için teşekkür ederim. Gerçi Bx2450 satan bir yer bulamadım ama bu soruyu da kafamdan atmış oldum.

hangi uslube dikkat edelim size arkadaşım demek veya ne sesi demek bir hakaretmi algılıyorsunuz yan yana konuşsak hemen kavga edecek gibi hazırsınız arkadaş dediğim için özür dilerim bir panel sesi dediniz bende yardımcı olmak için üstüne basarak ne sesi dedim ayrıca burda b2450 konuşulduğu için saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinec -- 22 Mayıs 2011; 23:25:48 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.