Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.javamasters.org/ buradan siemens ve benq için java ödellerini almış java tabanlı programlara bakıp googlede aratıp tele yükleyin

http://www.mobile-mir.com/en/LyricShow.php lyricshow player el71 için

http://market.benqmobile.com bu siteye üye olun media tool kit i indirin sonra hangi model telefona sahipseniz el71 için el71 emulatörü onu indirin tam olarak ne işe yarıyor siz keşfedin :D ben tam olarak çözemedim kurmakta da zahmetli oldu bir java programlarını içine atıp çalıştırabiliyorsunuz ama emulatörden telefonu açınca sim card tak diyor neresine takayım pcnin simcardı :)

birde mobile theme editör var aynı site de onu da indirin site üyelik istiyor ama parasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 7 Ekim 2006; 14:28:14 >

• ya acaba data kablosu alsak USB.. ne gibi avantajlarımız olur onu düşünüyorum.. 40 ytl vermeye değer mi acaba... 1. olarak fw yükleyebiliriz daha rahat.. 2. ci olarak tele dosya atarız daha kolay.. başka neye yarar sen tele sahipsin ailkem düşündüklerini yazarsan sevinirim.. yada bildikklerini..

bua rada mobile theme editör ü indirdim ben şimdiden ama o da java falan istiyo.. zaten daha tel yok bendde.. ama şimdiden altyapı ve hazırlık yapıyoruz.. ;)

* bu arada usb kablosu ile teli PC ye bağlayıp şarj edebiliyoruz diye biliyorum bu doğrumu acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Ekim 2006; 15:03:40 >
  • evet java 1.4.2 yi yükleyince oluyor ama javanın yeni modelini kaldırmak gerekiyor bende 1.6.0 vardı onu kaldırdım

data kablosunun en büyük avantajı fw update yi erken yapabilmek fw 38 hala gprs üzerinden yayınlanmadı bluetooth fiyatı 12 milyon civarı onu takıp data transferi yapabilirsin ama çok kullanışlı değil bana göre ağırda data kablosu ile hızlı olurmu bilmiyorum daha sağlam olacağı kesin 40 milyon fiyat çok fazla ben yan sanayi ürünlerini beklemeyi tercih ederim :)

şarj olma olayını resmi sitesinde yazmamışlar sadece data transfer ve update özellikleri var gibi ama neredeyse tüm telefonlar usb kablosu ile kendisini şarj ediyor diye biliyorum. çoğuda kabloyu takar takmaz otomatik şarj işlemini başlatıyor ki bu zararlı

işin kısası bluetooth varsa zaten şimdilik data kablosuna gerek yok fw updateyi 1 hafta geç yaparız gprsten yaparız olur biter varyant seç derdi yok telefon otomatik yapıyor ama data kablosunun en büyük artısı ki bu önemli bluetooth ile mobile phone managere telefona tanıtamadım senkronizasyon işlemlerini blusoleilin kendi programı da yapıyor ama ne kadar sağlıklı olabilir sen düşün birde dolayısı ile ilerde laptop ya da pc kullanıp cepten internete pc ile bağlanacaksan edge üzerinden dahili modemi olduğundan ki mantıklı (yazları pc yi götürdüğüm yerde adsl yok normal tel bağlantısı da yok) mobile asistan manager de çalışmıyor çalışsa dahi bluetooth şarjını yer yer bitirir.

az önce lyricshow playeri denedim müthiş kulanışlı winampın kopyası her tuşun ayrı bir özelliği var java destekli her telde çalışır gibi ama tam bir şarj canavarı yedi yedi bitirdi :) sitesinden girin kısa yol tuşlarına bakın ne kadar süper bir program görün boşa ödül almamış sx1 vardı sende darkchild yükle ve dene o programı benim 2 yıl önce hayallerimdeki telefondu sx1 bir türlü alamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 7 Ekim 2006; 15:43:49 >

• yazdıklarını can kulağıyla okuyorum ailkem .. bu arada yukarda müşteri hizmetlerinin attığı mailları okudun mu ? batarya ve diğer şeyler.. okumadıysan oku !! sx1 benim bozuuk şuan oksitlendi ve yapılamama hitmali çok yüksek çünkü 3-4 servis de geri verdi teli yapmadı... bakalım ama biraz daha uğraşıcam..

quote:

çoğuda kabloyu takar takmaz otomatik şarj işlemini başlatıyor ki bu zararlı

evt bu kötü bi durum. bataryayı öldürmek için birebir.. aslında sırf bu yüzden alınmamalı diye düşündüm kablo sen söledikten sonra.. hatırladım yani..

**15 ytl ye bluetooh buldum nou alıcam.. onunla idare ederim çünkü mp3 dinleyen biri değilim.. sadece foto video biraz da melodi atarım tele..

**bu arada 2 çeşit kullanacağımız varyant var .. seçme de bi dert değilki ?? ama neden 2 çeşit varyant bvvar anlamadım.. A107 diğer A/S 123 gibi bişidi sitesinde yazıyo... acaba ikisi arasında ne fark var gerçi ikisi de türkçe ama ??

• telefon kitapçığında cihaz kimliğinden varyantınıza bakın aynı varyantı yükleyin demiş. bende merak ettim şimdi varyant olayını bendeki a107
    bluetooth dosya aktarım işlemi için çok rahat zaten istediğin dosyayı aktarır silersin telefon hafızası ve simcardtan hatta kendi senkronizasyonu ile outlook a adresleri telefon rehberini yükleyebiliyorsun müzik dinleme olayı kulaklıkla güzel ama video konusunda çözünürlük düşük örnek video yollarım bir ara resimde

bu arada müşteri hizmetlerinden aldığın bililer için çok tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 7 Ekim 2006; 16:58:56 >
  • beyler kablo alın yanına birde kart okuyucu tamam... en hızlı veri aktarımı kart okuyucu ile olur.... bu 1. sebep 2. ise ilerde patching felan yapmaya kalktığınızda yine kabloya ihtiyacınız olacak.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

Hayır benimkinde oynama yok hayırlı olsun telefonu alarak harika bir seçim yapmışsın fw update etmeyi unutma takıldığın bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. o ekrana yukarda verdiğim adresten wallpaperları indir tam ekran yap bir daha hayran kal :)

ailkem senin telin kapakta hiç mi oynama yok yani azda olsa, benimkinde sanki hafif boşluk var yada kapak az bişey bol gibi o yüzden oynama yapıyor bu neden anlayanmadım hiç bu durumda olan yokmu acaba.
    ben siyah rengini aldım bana göre gerçekten çok daha karizmatik ve şık yapmışlar siyahı tuş takımı beyaz ışıklı görüntüsü çok güzel olmuş benim diyen karizmatik tellerden çok daha güzel yapmışlar siyahını bence,10 üzerinden 9.5 malzeme kalitesi ve dizayna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 7 Ekim 2006; 20:39:29 >
  • ilk izlenimlerime göre dış ses yüksekliği ve kalitesi çok iyi ekran samsung d900 le aynı yazılımı çok güzel
    eskiden c55 ve cx65 i kullanmıştım onda beğendiğim özellikler devam ediyor, mesela biri cevapsız aradığında kaç saniye çaldırdığı bile yazıyor ilginç bir özellik
  • Evet çok ilginç bi özellik böle küçük eklemelerle müştrenin gözünü boyorlar

Beyler Orginal Olan piller kulanın walla öle 2000Amh falan sakata gelmeyin sonra garantide gider elinizde patlar cihaz
  • quote:

Evet çok ilginç bi özellik böle küçük eklemelerle müştrenin gözünü boyorlar

ne göz boyaması fiyasko bi tel değilki bu.. herşeyiyle güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Evet çok ilginç bi özellik böle küçük eklemelerle müştrenin gözünü boyorlar

Beyler Orginal Olan piller kulanın walla öle 2000Amh falan sakata gelmeyin sonra garantide gider elinizde patlar cihaz

yok o sadece bir tanesi dostum. bir telde olması gereken o kadar çok ve güzel özellikler varki bunda harika bence

• yazılım olarak beğendiğim nokiadan bir adım önde. ekran ses kullanım güzel dizayn malzeme çok çok iyi arka kapak ve konuşma sesi biraz düşük onun dışında adı siemens olmasa bence bu sınıfta bir numara kesin olurdu. bataryada iyi gibi ineleyince daha ayrıntılı yazacağız tabi. ama şu an düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • Dostum Nokianın menüsü, ayarlar, gibi yerleri kadar pratikmi bunun yazılımı ?

Ben telefonu incelemedimde sadece dışarıdan gördüm o bile alma kadarıma yetti
  • süper süper evet benimkinde hiç oynama yok siyahını bulsam bende alırdım görmedim ama daha karizmatik olduğunu söylüyorlar ama anlamadığım nokta telefonu görenler bayılıyor eline alanlar şaşırıyor hayran kalıyorlar fakat sadece ismini duyanlar siemens mi hayatta almam diyor insanları anlamak zor :)

menüsü son derece pratik türkçe bilen herkes çözer zaten fazlası ile yönlendiriyor

Bu arada o telefonun arama kayıtları ile ilgili o kadar hoş detayları varki gerçekten telefonu telefon niyetine kullananlar için kusursuz. her arama kaydını detayı ile saklıyor son aramayı değil kişinin her aramasını tarih zaman ve çaldırma süresi ile telefon defterine 4 numara ve mail giriyorsunuz misal sms atarken ismi seçtiğinizde 4 numara ile mail adreside geliyor seçiyorsunuz tabi türkiyede sms yi gprs üzerinden mail olarak atmak mı haşa daha o günleri göremiyeceğiz :D 5 ayrı titreşim modunu farklı özelliklere atayabiliyoruz ve kişiye ait zil ile kişiye ait sms ye ayrı melodi yükleyebildiğimiz gibi kişiye ait video ya da ayrı melodi yüklüyebiliyoruz(bu video melodi olayını çözen varsa bir anlatsın :) )

bir tek menüdeki simgeleri değiştiremiyoruz. onlarda değişse bence daha hoş olacak yolunu bulan olursa söylesin ben keşfedemedim

arka kapak oynamıyor ama slide hassas biraz cebe atıp cebten çıkarınca açılma sesi geliyor oynuyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 8 Ekim 2006; 22:04:18 >

• buğrax kardeşim bırak nokia gibi olmasını ondan daha iyi bence bir tuşla istediğn her menüyü kullanabiliyorsun mesela o kadar çok ve kullanışlı kısa yolları varki. ayrıca t9 süper kullanışlı bendeki tel siyah renk beyazda güzel ama siyah daha güzel n80 in ufak ve malzemesi çok daha iyi hali gibi. birkaç şeyin dışında bence çok çok iyi.
  • sana göre kötü yanları neler TuĞraNz video kalitesi mesela kötü sim cardın zor çıkması da 2 kartı aynı telde kullananlar için kötü. 1.3 mp kamera yakın çekimler için yeterli güzel ama uzak çekimlerde manzara gibi yetersiz
  • nokia 6280 ve LG chocalate var bunun aynı sınıfı sanırımm.. kendileri 700 küsür ytl.. hoşşttt

ki LG nin hafızası bile artırılmıyo... yani EL71 in fiyat /perf. oranı çok yüksek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

sana göre kötü yanları neler TuĞraNz video kalitesi mesela kötü sim cardın zor çıkması da 2 kartı aynı telde kullananlar için kötü. 1.3 mp kamera yakın çekimler için yeterli güzel ama uzak çekimlerde manzara gibi yetersiz

ya video her zaman çkilmez ya... foto zaten böle bi telde anca böle olur hoca.. N serisi değilki bu.. bir da aynı telde 2 hat kullanacajk adam bu teli hiç almasın zaten yazık eder valla ... bu arada megapixel değil mercek önemli... 5 mp de olsa mercek kötü oluktan sonra bişie yaramaz... :((
  • Arkadaşlar bu telefona bluetooh ile 1 mb üzeri dosya transfer edemiyorum. Bunun çözümünü bilen var mı?
  • kullandığın bluetooth programı ise ücretlidir ve limitlidir mesela bluesoleilin yeni versiyonu 5mb sınırlı ama internetten aratınca crack dosyasını bulup kırınca sınır kalkıyor. sd kartamı atıyorsun tel hafızasınamı ona da bir bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.