Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayardan değilde başka bir cep telefonunundan atmak istediğimde sorun çıkıyor. Sizde hiç böyle bir sorun var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

kullandığın bluetooth programı ise ücretlidir ve limitlidir mesela bluesoleilin yeni versiyonu 5mb sınırlı ama internetten aratınca crack dosyasını bulup kırınca sınır kalkıyor. sd kartamı atıyorsun tel hafızasınamı ona da bir bak istersen
  • arkadaşlar bu sorunlarınızı benq siemens türkçe sitesinde sağ üst köşede destek e tıklayarakk sonra telin modelini seçerek sorun adamlara cvplasınlar işleri ne ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

sana göre kötü yanları neler TuĞraNz video kalitesi mesela kötü sim cardın zor çıkması da 2 kartı aynı telde kullananlar için kötü. 1.3 mp kamera yakın çekimler için yeterli güzel ama uzak çekimlerde manzara gibi yetersiz

bana görede aynı düşüncelere katılıyorum sadece manzara çekimi bana fena değil gibi geldi, ayrıca batarya iyi gibi ama tam çözemedim malum benim takıldığım iki nokta arka kapağın oynar olması ve en önemliside sanırım bu kulaklık konuşma sesi kaliteli olmasına rağmen düşük karşı tarafı duyarken biraz daha dikkat gerekiyor zaten buna bir çözüm bulabilirsem telin gerisi nerdeyse dört dörtlük tabi dediğim şekilde, 1.3 mp kamera yeter video iyi değil ama bu anlamda ben d900 de de bulamadım aradığımı bilmem sayamadığım kaç tane markada da aynı şeyler hiç değilse diyorum bu telin bir karizması var özellikle siyahta renk ve kaplama çok çok güzel tuş takımı iyi ekran harika menü güzel ses çok çok iyi birde konuşma sesi iyi olaymış 900 1000 ytl lik tellere taş çıkartırmış ama neyse belki bir çaresinide buluruz onun. 6233 le iyi bir ikili oldular bende

• arkadaşlar tel ile ilgili soru ve sorunlarınızı buraya yazın... olmazsa yeni FW ler yazılırken bu konuyu dikkate almanızı i,stiyorum falan deyin..

ör: kulaklıkla konuşrken sesin az gelmesi gibi mesela tuğranz yada bunun gibi sorunlar arkadaşlar.. soruna ççözüm olamazlarsa yeni FW de bunun düzeltilmesini kibar bi dille talep edin bakalım noluyo

http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_131013_0_xcp%253A140777,00.html

farkedebilir.. çünkü daha önce yukarda gelen mailda bu konudan söz edilmişti ve ilgilenceklerini yazmışlardı... !!

• Evet bende öğrendim böle ufak tefek sorunların yeni FW lerle halledilebiliyor

Bişi sormak istiyorum Sizce EL71 mi yoksa Samsung D520 mi arasında kaldım alacam alamıyorum sonradan pişman olursam diye yardım ederseniz

sevinirim
  • kesinlikle el71 derim süper karizmatik ve pratik bir telefon arka kapak olayına gelince elle zorlayınca arka kapağı evet tam takıldığı yerden hafif bir oynama yapıyor gibi daha önce fark etmedim ama elle zorlamak lazım sanki hafif bir boşluk var

ses olayında konusurken bir kereye mahsus tam konuşma esnasında ses ayarlarını açmayı denedin mi tugranaz? standartında tam açık değil çünkü

birşey de benim dikkatimi çekti avea hat kullanırken ses turkcelldekinden daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 9 Ekim 2006; 19:37:07 >
  • kardeş bak ben EL71 , D520 nokia 6111 vs. inceledim baya bi D520 evet ince güzel ama ...

*kart takılmıyo D520ye ve EL71 ile aynı fiyat ve genpa veya hepsiburdadan aldın mı aynı fiyata 256 mb kart veriyolar.. ki D520 nin hafızası 80 mb ve artırılmıyo bile !!

*176 x 220 D520 nin ekranı

240*320 EL71 ekranı.. pixel ne kadar çok olursa ekran o kadar kaliteli olur.. bu da sanırım hangisinin ekranının daha kaliteli old. nu bariz ortaya koyuyo..

*D520 toipinde inceledim bu teli baya .. sağda solda. vs. de.. sonuç olarak 1 haftalık araştırmadan sonraa EL71 almaya karar verdim..

*bu arada EL71 şarjı 4 günden fazla gidebiliyo.. D520 nasıl bilmiyorum ama EL71 de FW yi kendin çıkar çıkmaz update edebiliyosun..

*ayrıca D520 nin flaşı yok ama EL71 in flaşı var ve bu flaşı fener yerine de kullanabiliyosun

*ve D520 1cm daha uzun EL71 den...

*EL71 de tema desteği var ama D520 de var mı bilmiyorum.. EL71 in menüleri hızlı imiş.. ses kalitesi baya iyiymiş.. fotolar normal sayılır .. video pek iyi sayılmaz..

*EL71 de edge var

burdaki videoları izleyerek daha fazla bilgi edinebilirsn EL71 hakkında...

http://www.mobile-review.com/review/benq-siemens-el71-en.shtml

şuan bu tel yok ben de daha 1-2 ay sonra alıcam ama daha şimdiden fanatiği oldum .. hakkında herşeyi biliyosum sayılır nerdeyse..

sana da kesinlikle EL71 tavsiye ederim

• Evet bende inceledim kesinlikle EL71 kadar kayar kapaklı böle karizmatik bi telefon bulamadım bulsam bile böle fiyatada olmas zaten ama almakla ne kadar doğru bir iş yapıcağım bilemiyorum

O avea veya Turkcell ile alakası yoktur o andaki konumunda çok önemli avea daha iyi sinyal alıodu demekki banada oluo öle sinyal yüzünden telle alakası oldunu sanmıyorum
  • Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !! Sağol incelemen İÇin
  • buğra msjının bi üstünü oku .. benden hemen sonra postlamışsın ... o kadar yazdım sana artık EL71 i seç bence.. yani aradaki farkı gör ve sen karar ver..

hele siyahından alırsan çok bomba olur EL71 demedi deme !!
  • İyice ikna oldum ve farkı gördüm sağol tekrar uğraşmısın yazı için .

Yarın gidip alıcam allah kısmet ederse bende bi + larını - lerini yorumlarım
  • bu arada konuşurken sesi az geliyo diyenler..

telle biriyle konuşurken sesi açmaya çalışsınlar... kimseyle konuşma durumu yokken tel elinizdeyken sesi açılmayabilir.. genelde konuşurken açılabiliyo ahize sesi... siz de bunu deneyin bi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

İyice ikna oldum ve farkı gördüm sağol tekrar uğraşmısın yazı için .

Yarın gidip alıcam allah kısmet ederse bende bi + larını - lerini yorumlarım

şimdiden hayırlı olsun kardeş diyim o zaman.. inan D520 daha iyi olsa gider onu alırdım sana da git onu al derdim.. almdan önce baya bi araştırdım aynı sınıftaki telleri ve içlerinde fiyat/perf. oranı en yüksek olanı EL71 ... zaten aradaki farkları yazdım başka yoruma gerek yok sanırımm

• Sağol dostum . Bence aralarındaki farkı birdaha açıklamaya gerek yok ben sadece çelişkide kaldım sordum iyide oldu sorduğum öğrendim
  • bende farklı bir açıdan yaklaşayım olaya dostum beni bilenler bilir samsung konusunda nerdeyse uzman sayılırım kullanmadığım teli kalmadı herhalde d520 yide bir müddet kullandım.
    d520 nin ekranı 176*220 ve biraz küçük el71 büyük ve yüksek çözünürlüklü olduğu için üst sınıf samsunglar ayarında 6233 te var bende ve oda 240*320 olmasına rağmen el71 in ekranı daha iyi.
    fato çekiminde d520 el71 aynı sayılır d520 ile foto çekmek daha kolay o ayrı
    video d520 nin 352*288 çözünürlükte ve bayada iyi d900 den bile iyi
    d520 nin hafıza kartı olmaması eksi ayrıca kulaklık konuşma sesi ondada biraz düşük bir samsung e730 kesinlikle değil mesela
    d520 de tema desteği yok, mesaj sesleri standart el71 e göre yazılımı kısıtlı sayılır ama samsunglara göre baya iyi
    dış ses d520 de düşük ancak el71 in dış sesi 6233 e yakın tabi bunda eko olmadığı için 6233 ün eko ile ayarlanmış hali gibi olması mümkün değil ama normal ayarlarda nerdeyse aynılar ve dış sesi kaliteli
    bataryası d520 nin 2 2.5 gün el71 in tam bilmiyorum ama d520 den az olmayacak gibi.
    kızak sistemi d520 den daha iyi karizması dizaynı özellikle siyahda d520 değil en iyileriyle yarışır benim fikrim.
    d520 menüsü daha hızlı el71 e göre ama el71 in menüsüde öyle korkulduğu gibi yavaş değil çok yeterli ama e900 den hızlı mesela aklıma gelenler bunlar. bende el71 i tavsiye ederim.
    AİLKEM el71 i konuşlurkende konuşmazkende sesini artırdım ancak değişen birşey olmadı ama fw38 yada sonraki fw lerde umutluyum.
    bu fiyata bu tel bulabilenlere siyahı değme pahalı tellere değişilmez bence fiyat performans olayı gerçekten iyi gerisini alacak olanlar bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 9 Ekim 2006; 22:05:18 >

• Sanada çok sağol TuğraNz Kardeş bilgilerin için EL71 vE D520 arasındaki farkı anlattığın için çok işime yarıyor bu bilgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Sanada çok sağol TuğraNz Kardeş bilgilerin için EL71 vE D520 arasındaki farkı anlattığın için çok işime yarıyor bu bilgiler

karar senin ikiside güzel ancak ben şu an için el71 i daha önde tutuyorum daha öncede dediğim gibi..
  • kararımı verdim zaten yarın allah kısmet ederse alıcam o zaman bakcaz
  • evet EL71 in artıları daha fazla eksileri daha az...

• Ne telefonmuş bu ya + ları say say bitmiyo daha bilmediğimz neler var acaba
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.