Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişi daha sorucam EL71 in ekranı mesela Nokia 7610 dan ne kadar küçük bi bilginiz varmı göz kararı falan
  • nokia 7610 un Ekran Çözünürlüğü 176 x 208 Piksel ama ekranı çok fazla büyük değildirç.. EL71 imizinki 240*320 olduu için şüphesiz daha kaliteli.. ekranın çok büyük olması çok da iyi bişi diil zaten batarya bitirmekten başka bişie yaramaz.. önemli olan mevcut ekranda ki pixel sayısı... zaten EL71 in ekranı da ufacık diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Ekim 2006; 20:59:26 >
  • Hımm iyi o zaman hani videolarda izlerken falan büyük ekran daha bi hoş oluo bunun ne kadar büyük diye öğrenmek istemiştim ama yeterli büyüklükte herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Hımm iyi o zaman hani videolarda izlerken falan büyük ekran daha bi hoş oluo bunun ne kadar büyük diye öğrenmek istemiştim ama yeterli büyüklükte herhalde

yani..
  • el 71 i kullanmak bir ayrıcalıktır :) fw38 i hala telefon kendi üzerinden update etmiyor ey data kablosu düş yan sanayiye 40 milyon bayılamam sana
  • ef81'deki gibi kapağın açılış ve kapanışına ses koyabiliyor muyuz bilginiz var mı acaba ?

koyuluyorsa nasıl koyuluyor :)
  • evet ayarlardan zil seslerine girince proslide aç ve proslide kapat var onlara gelip değiştirebilirsin sesleri telefon hafızasında 3 tane açma ve 3 tane kapama sesi var ama sen istediğini pcden yükleyebilirsin
  • az ışıklı ortam evimizin gariban saksısının resmi el71 fotofilitreden geçmemiş orjinal hal

Benq-Siemens EL 71

yine flashsız duvardaki tablo

Benq-Siemens EL 71

buda 3. kattan evin karşısındaki arabaların bulutlu havada resmi uzak çekim

Benq-Siemens EL 71

tüm resimler 1280*1024 ten 800*600 e dönüştürüldü

makro mod ayarı yok dolayısı ile yakın çekimler bulanık hatta gazete yazılarını okuyamazsınız bile

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 10 Ekim 2006; 13:36:43 >

• Sonunda bende EL 71 sahibi oldum. Evkurdan world karta 15 taksitle 552 YTL ye aldım. Telin malzeme kalitesi gerçekten çok güzel özellikle ekranı mükemmel. Siemens S 75 le aşağı yukarı aynı yazılımı kullanıyor. Beklediğim bütün özellikler var.

Şu an FW 17 yüklü şarj işlemi bitsin. SWUOTA deniycem. Bakalım yükselecek mi?

Bu arada Evkur Mağazalarına kazıkçı diye hiç bakmazdım ama onların kazıkçılığı senetle alışverişteymiş. Kredi kartı kullanımında peşin (normal) fiyatlar geçerli haberiniz olsun. Hatta world karta +3 taksit yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

Ailkem fotolar gerçekten iyi iyi oldu bu fotolar kamerayıda görmüş olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: e125527

Sonunda bende EL 71 sahibi oldum. Evkurdan world karta 15 taksitle 552 YTL ye aldım. Telin malzeme kalitesi gerçekten çok güzel özellikle ekranı mükemmel. Siemens S 75 le aşağı yukarı aynı yazılımı kullanıyor. Beklediğim bütün özellikler var.

Bu arada Evkur Mağazalarına kazıkçı diye hiç bakmazdım ama onların kazıkçılığı senetle alışverişteymiş. Kredi kartı kullanımında peşin (normal) fiyatlar geçerli haberiniz olsun. Hatta world karta +3 taksit yapıyorlar.

Kardeş ben 530 Ytl ye buldum taksitte yapıolardır

• inanmıyorum ya.. ben nette yabancı türkçe sitelerde EL71 fotolarını gördüm ama yemin ederim bu kadar kaliteli değildi saırım yeni FW ile fotolar daha kaliteli hale getirildi ben fotoları görünce inanın çok şaşırdım.. bu kadar beklemiyodum.. çünkü daha önce gördüklerimle aralarında çok fark var.. ailkem iyi ki koloydun fotoları ..EL71 in çok güzel çektiğini söleyebilirim artık.. önceden fotolar hoş normal falan diyodum..

*e125527 kardeş hayılrlı olsun EL71 inbu arada çok iyi yaptınn

*bu arada fotofiltre dediğin ne ailkem.. ve sen bu fotoları küçültün mü sonradan ?? yoksa telde 640*480 olarak mı çektin ??
  • 1280*1024 boyutunda çektim daha kötü görünüyorlar ama sitede yayınlamak için 800*600 e irfanwiev ile çözünrülüğünü düşürdüm düşürünce böyle görünüyorlar. piksellerin sıkışmasından kaynaklanıyor olsa gerek :) özellikle yakından insan çekimlerinde bence çok başarılı dijital yamulmalar yok :) video çekim örneği koymaya çalışacağım o iyi değil diğer tellerdekine göre kıyaslama yapmıyorum kendi göz zevkime göre sadece o anı hatırlama işine yarar diyorum.

foto filtreden kastım ben normalde 6mp lik dijital kamera kullanıyorum onda dahi ucuz olan tüm kameralarda daha doğrusu elbetteki telefon kameralarıda dahil resme bir sis perdesi düşüyor(özelikle loş ışıklarda) yukardakilerde de aslen var filtreden geçmediği için fark edilmiyor geçtikten sonra renkler daha bir canlı olup ortamın ışık ayarları otomatik ayarlanıyor aslen tek tıklama ile bu işi yapan programlar var fotoğraf makinesi ile çektiğim her resmi o tek tıklama işlemine tabi tutarım ama yukardaki resimler telefonla en yüksek çözünürlükte çekildi çekilir çekilmez pc ye aktarıldı sayfaya sığsın diye çözünürlükleri 800*600 yapıldı ve olduğu gibi yayınlandı

e125527 ben hepsiburada.com dan 10 ay taksitle 528 milyona almıştım kulaklık ve 256mb sd kart hediyeli üzerindeki fw32 idi telden update ettim fw36 ya yükseldi ama hala fw38 telefon üzerinden yüklenmiyor telefonunun varyantına da bakarmısın nedir bu varyant olayı hala anlamadık benimki a107 telefonun üretim tarihi 10 temmuz 2006 yazılım tarihi 17-08-2006

ekstra bilgi sxg75 e benzer bir işletim sistemine sahip olmasına rağmen java uygulamalarda benchmark a tabi tutulduğu bir site görmüştüm sxg75 çok daha hızlı el71 den java için ve ekliyorum.

Bir kullanıcı olarak yineliyorum ben bu telefona hayranım kendi isteklerim ve bana verdikleri doğrultusunda keşke siyahınıda görebilseydim herkes o daha karizmatik diyor

bu arada kulaklıkla çok daha iyi bir mp3 çaları var keşke bluetooth kulaklık bulabilsek sağlam ses kalitesine sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 10 Ekim 2006; 19:41:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: e125527

Sonunda bende EL 71 sahibi oldum. Evkurdan world karta 15 taksitle 552 YTL ye aldım. Telin malzeme kalitesi gerçekten çok güzel özellikle ekranı mükemmel. Siemens S 75 le aşağı yukarı aynı yazılımı kullanıyor. Beklediğim bütün özellikler var.

hayırlı olsun arkadaşım, iyi günlerde kullan güzel tel, peki hangi rengini aldın ve senin telin arka kapağında her hangi bir problem varmı oynama gibi, birde konuşma ses yüksekliği sende nasıl iyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Ekim 2006; 20:24:12 >

• tuğranz sen sıkça telefon değiştiriyordun değil mi her marka telefon kullanmışsındır şu ana kadar en çok sevdiğin telefon modeli hangisi
  • quote:

tuğranz sen sıkça telefon değiştiriyordun değil mi her marka telefon kullanmışsındır şu ana kadar en çok sevdiğin telefon modeli hangisi

doğrudur, artık sıkça değiştirmemeye çalışacağım dostum becerebilirsem maddi olarakta kimi zaman zarar ediyorsun kimi zaman kar ediyorsun ama sonuçta gerçekten çok gereksiz bir şey aslında ama bir kapıldık hastalık gibi bir şey oldu, bu arada en çok samsung telleri kullandım en sevdiğim modelide sanırım d500 olmuştu çünkü o bir başka gelmişti gözüme ondan sonra samsungtada aradığımı pek fazla bulamadım ama sağlamlık ve dizayn özellikleri ile sanırım en çok samsung modelini seviyorum ama şimdi bir nokia bir siemens kullanıyorum ve yazılımından en memnun kaldığım tel samimi olarak söylüyorum siemenstir daha öncede 2 modelini kullandım ama piyasası zayıf tabi bence el71 tarzı yazılımı dizaynı malzeme kalitesi gibi yönlerden üstün olan bu telin üzerine gitseler ve bu tarz teller geliştirseler üst segmenttede bence hakettikleri yeri zamanla alırlar..

• quote:

kulaklık ve 256mb sd kart hediyeli

EL71 in içinden kulaklık çıkmıyo mu ?? ne farkı var

quote:

nedir bu varyant olayı hala anlamadık

ya ailkem bu varyant olayı ülkelere bölgelere göre değişiyo arapça var farsçası rusçası fransızvası almancası inglizcesi vs. si.. var hepsini bi FW de toplayamayınca ayırıyolar varyantlara... böle yani bildiğim kadarıyla... Türkiyenin 2 varyantı var.. A107 ve A/S 123 dü hatırladığım kadarıyla..
  • çıkıyor da radyolu kulaklık çıkması gerekiyordu hepsiburada siparişinden normal sterio çıktı üzerine gitmedim bende
  • ya sitesine baktım benQ siemensin orda fw 38 den sonra bide fw 39 görünüyo ama 2-3 varyantda bulunuyo sadece abaca yakında çıkıcak olan bi varyant mı acaba ?? yani sanırım bizim dillere çevrilmemiş yada bizim dillerde hazırlanmamış FW varyantı sanırımm... ama emin diilim tabi.. umarım 38 den sonra 39 u da yükleyebiliriz...

valla ben GPRS e düşmesini bekleyemem hacı bunların dayanamam ben.. 40 a da olsa data kablo alırım ben.. gerçi ben daha teli alana kadar data kablosu çıkar.. :D
  • quote:

http://www.javamasters.org/ buradan siemens ve benq için java ödellerini almış java tabanlı programlara bakıp googlede aratıp tele yükleyin

http://www.mobile-mir.com/en/LyricShow.php lyricshow player el71 için

http://market.benqmobile.com bu siteye üye olun media tool kit i indirin sonra hangi model telefona sahipseniz el71 için el71 emulatörü onu indirin tam olarak ne işe yarıyor siz keşfedin :D ben tam olarak çözemedim kurmakta da zahmetli oldu bir java programlarını içine atıp çalıştırabiliyorsunuz ama emulatörden telefonu açınca sim card tak diyor neresine takayım pcnin simcardı :)

birde mobile theme editör var aynı site de onu da indirin site üyelik istiyor ama parasız

En başından sonuna kadar tümünü okudum ve gerçekten çok beğendim.Daha öncede C55 modelini kullanmıştım sorunsuz olarak.
    Eğer telefon alacak olsaydım kesinlikle bu modeli alırdım.Ayrıca gri olanı daha hoş gözüküyor bana göre.Emülatörden bahsetmişsin.
    Aşağıdaki linkten emülatörü indirerek oyunları telefonuna yüklemeden önce bilgisayarında oynayabilirsin.Bence çok işe yarıyor.

http://kwyshell.myweb.hinet.net/

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.