Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş hayrola tel alıcak diilsin okuyosun alıcak olsam bunu alırdım diyosun.. aslında hepsini okumana sevindim ama ?? neden okudun hepsini .? nasıl bi azim bu böle

bu arada emulatör link için saol.. çok işe yarayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

kardeş hayrola tel alıcak diilsin okuyosun alıcak olsam bunu alırdım diyosun.. aslında hepsini okumana sevindim ama ?? neden okudun hepsini .? nasıl bi azim bu böle bu arada emulatör link için saol.. çok işe yarayacak

Konuları okurken bir takıldım ve sonunu getirdim.Daha öncede internette reklamlarına bakmıştım ama pek dikkat etmemiştim.En hoşuma giden özelliklerinden birisi internetten firmware yükseltme işlemi oldu.Ayrıca şarj süresi yorumlarınıza göre gayet iyi ve yeterli.Firmanın kapanacağı
    bilgiside doğru.Siemens firması daha önce kâr etmediği gerekçesiyle cep telefonu kısmını buraya dikkat "üstüne para vererek" Benq firmasına
    satmıştı ve şimdi aynı durum Benq firması için sözkonusu.Satışı ne zaman gerçekleşir bilmem ama satılacaktır nihayetinde.

• Arkadaşlar teşekkür ederim inşallah tel bir sorun çıkarmaz beni 2-3 sene götürür. telin varyantı A 107, FWsi 19 rengi siyah değil siyah istiyordum ama, Evkurda siyah yokmuş 3 gün beklerseniz gelir dediler, bekleyemedim.

Arka kapağı gayet sağlam hatta açarken zorlandım. CX 65 in uçan kapağından sonra mükemmel valla.

Ses olayına gelince 1 kere çok gürültülü bir ortamda konuştum (karşıdaki kişinin sesini zor duydum) onun için tam olarak bilemiycem normal ortamda deneyip cevap veriririm.
  • Telefonun siyah rengi azmı üretiliyor ?Yada siyaha çok talepten tükeniyormu siyah istiyorum bende o yüzden

Ama gride hiç fena değil
  • bu javamasterda ödül alan mobil webcam nasıl bişey ve nerden yüklüycez
  • şimdi bu tele kabloyla fw atınca 30 dakka ortalama sürer yazıyor programında gprs den ise 5 veya 6 dakkada fw versiyonunu yüklemiştim ben. Data kablosuyla yada gprs ile yüklemede yazılımsal açıdan bir fark var mı yada kablonun herhangi bir avantajı yada farkı oluyormu bu fw yüklemesinde malum bu olaylarla yeni uğraşmaya başladık sizin daha iyi bilginiz vardır bu arada teli sıfırlamaya çalıştım orda yazan kodu girdim ama bir türlü teli sıfırlayamadım fabrika ayarlarına nasıl döneceğiz, bunu nasıl yapacağız bu konularda bilgilerinizi bekliyorum benim telin varyant nosuda a123 yazıyor bu arada..
  • teli sıfırlamak için önce teli kapa sonra içinden sim kartı çıkar sonra teli aç ve orda yazan kodu gir sıfırlacağına dair uyarı verir 2 dakika içinde de sıfırlar.
    gprs üzerinden evet 5-6 dakikada update ediyor data kablosu çin 15-20 dakika diyorlardı ama batarya şarj süresi içinde 2 saat diyorlar 1 saat te doluyor :) fark olacağını sanmıyorum varyant farkını mail atarak sordum daha cevap verecekler
  • mobile web cam telefonun kamerasını kullanarak çekilen resimleri ya da videoları internet üzerindeki bir albüme gönderme işine yarıyor. aynı zamanda hareket dedektörü görevinide göreceğini söylüyor mona adlı bir program vardı o hareket dedektörü işleminde daha başarılı (sitede yazan bu)

bir tane mobile web cam daha var sx1 kullananlar kullanmıştır 2 dosya halinde gelen programın birini cebe kurup diğerini bilgisayara kurarak normal web cam olarak ta kullanabiliyorsun(sx1 symbian tabanlı) telefonu msn icq v.s. programlara tanıtabiliyorsun telefonun kamerasını (java2.0 ın daha çok nimeti var keşfedildikçe harika programlarla tanışacağız emin olun,)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

teli sıfırlamak için önce teli kapa sonra içinden sim kartı çıkar sonra teli aç ve orda yazan kodu gir sıfırlacağına dair uyarı verir 2 dakika içinde de sıfırlar.
    gprs üzerinden evet 5-6 dakikada update ediyor data kablosu çin 15-20 dakika diyorlardı ama batarya şarj süresi içinde 2 saat diyorlar 1 saat te doluyor :) fark olacağını sanmıyorum varyant farkını mail atarak sordum daha cevap verecekler

Bunun sim kartını yerinden çıkarmakta tam bir işkence yani.. bu arada ailkem dostum, sıfırlama olayı fabrika ayarlarına dönüş oluyor değilmi birde resetleme var o ne işe yarıyor acaba reset yapıldığı zaman teldeki bütün bilgiler siliniyormu,nedir yani?
  • sıfırlama telefonu fabrika ayarlarına geri döndürüyor biçimlemede ise telefon hafızasındaki temalar zil sesleri oyunlar gibi herşey siliniyor.www.benq-siemens.com sitesinde çok detaylı bir kullanım kitapçığı var pdf formatında türkçe telefonla gelen kısıtlı bilgiler içeriyor sitedeki 139 sayfa bir çok sorunun cevabı orda saklı
    Ve kesinlikle katılıyorum o sim kartı takmak ne kadar kolaysa çıkarmak bir o kadar zor :) anca cımbızla çekiyorum ben
  • Ailkem sitedeki 139 sayfa bir çok sorunun cevabı olan kitapçığı bulamadım

Bi zahmet Link Verebilirmisin
  • bunu indiriceksin

EL71 Kullanım kılavuzu (tam sürüm) Turkish - PDF, 2246 Kb

http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_142394_0_xcs%253A130989_xcp%253A140777,00.html

*data kablosunun avantajı yeni FW çıkar çıkmaz update edebilmek.. ayrıca bluetooth un gereksiz yere fazladan götürdüğü şarjı kısmen azaltmak.. ve daha hızlı veri alışverişi yapar büyük ihtimal..

*tel hepinizde 1 saatte mi şarj oluyor. ?? bu hepinizde böleyse ve nnormal ise bence çok güzel bi olay

• Sağol Darkchild
  • 1 saate doluyorsa pili süper ya 1 saatte fullmu doluyor
  • valla ölemiş ailkem ve tuğranz dı sanırım.. öle dediler.. 1 saatte tel hazır ya.. süper daha ne olsun.. bide yanına yedek batarya alınırsa (ki ben garantici biri old.um için almayı düşünüyorum) süper olur
  • quote:

valla ölemiş ailkem ve tuğranz dı sanırım.. öle dediler.. 1 saatte tel hazır ya.. süper daha ne olsun.. bide yanına yedek batarya alınırsa (ki ben garantici biri old.um için almayı düşünüyorum) süper olur

yedek batarya takma sökme işini oldum olası sevmem niyeyse her gün şarj etmek gerekse bile öyle yaparım ama yedek bataryada bir avantaj tabi o ayrı, ve doğru şarjı bir saatte doluyor normal kullanımda üç gün gider en çok oyunlarda şarjı gidiyor sanırım ve ben pek telde oyunu sevmem.
  • valla ben telde oyun oynamam mp3 dinlemem... yada bunun gibi şeyler yapmam.. bana sadece konuşup msjlaşmak için lazım.. arada sırada bazen foto video olabilir belki.. sonuçta bana 4 gün gider diye düşünüyorum...
  • Tele sahip olanlara soruyorum... Media oynatıcısı ile ilgili gözlenimleriniz nasıl kullanışlımı
  • quote:

valla ben telde oyun oynamam mp3 dinlemem... yada bunun gibi şeyler yapmam.. bana sadece konuşup msjlaşmak için lazım.. arada sırada bazen foto video olabilir belki.. sonuçta bana 4 gün gider diye düşünüyorum...

sen git bi 3310 al..... işini görür......
  • media playeri kullanım açısından pratik çok detaylı değil ama hafıza kartı telefon hafızası ayrımı yapmaksızın ses müzik resim dosyalarını ayrı ayrı sekmelerde tutup düzenletip rastgele düzenli tekrarlı çalma özelliklerine sahip ileri geri alma özelliğide var ses dosyaları için basit bir visual eklemişler telefon arkasında da çalışması bir artı enerjy saving moduna kullanınca pili bayağı dayanıyor. bana göre en büyük eksisi resim izlerken resmi büyüttüğünde sağa sola kaydırma yapmak isteyince büyük karelerle atlıyor resmi bir türlü istediğiniz noktadan bakamıyorsunuz büyültülmüş resme garip :)

bu arada lyric player var java tabanlı ben onu yükledim aşırı detaylı bir media oynatıcısı boşa ödül almamış onunda anlıyamadığım bir eksisi var ses daha düşük çıkıyor bir türlü yükseltemedim

Telefonların en büyük sorunu elinize aldığınızda oyuncak hissini vermesidir bence sanki plastikten oyuncak almış hissine kapılırsınız bir çok telefonda el71 i en ayıran özellik bu olsa gerek ben telefonum ve karizmayım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 11 Ekim 2006; 23:08:30 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.