Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wAllpaperlarıma bi göz atın arkadaşlar bunlar EL71 in ekranına uygun ve bunları ben yaptım kesip biçip küçültüp alacağım EL71 için... 240*320 pixel EL71 ekranına uygun ...

http://forum.donanimhaber.com/m_10010607/tm.htm

bunlar seçmeler.. 113 adet wapllpaper yukardaki linkte

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 24 Ekim 2006; 11:53:58 >

• 38 ADET WALLPAPER ama bunları ben yapmadım.. bunlar da 240*320 pixel ve EL71 ekranı için tamamen uygun yukardakiler gibi..

http://s3.internetfiles.org/download.php?id=Hs4myQltTvzvvPaV0xwx

önizleme...

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 24 Ekim 2006; 13:50:01 >

• sağol kardeş güzelmiş bu arada data kablosu dca100 ve 140 mı oluyor buna ve nerelerde satılyor bilen varmı. birde bu uzantısı zipli temaları nasıl çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Ekim 2006; 14:30:56 >
  • *.sdt uzantılı temaları bluetooth ile tele atınca tel otomatik görüyomuş temaları..

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

sağol kardeş güzelmiş bu arada data kablosu dca100 ve 140 mı oluyor buna ve nerelerde satılyor bilen varmı. birde bu uzantısı zipli temaları nasıl çalışıyor.

El cevap :

Sayın Müşterimiz ....,

EL71 model cep telefonları için uyumlu olan data kablosu modelleri aşağıda bilginize
    sunulmuştur.

DCA 100 (Seri Kablo)
    DCA 140 (USB Kablo)

Kullanmakta olduğunuz cep telefonunuz için her türlü Orjinal Siemens Aksesuarlarını temin
    edebileceğiniz bayilerimiz;

Procom (Aria bayisi)
    Adres: Altın Han / Sirkeci
    Tel: 0212 511 96 86

Nevsa Elektronik
    M.Çakmak Cad. 2. Sok No:3-A
    Şirinevler-İstanbul
    0212 503 19 19- 0212 53 92 92

Devinim
    Adres: Gazi Osman Paşa Blv. No: 17 Çankaya – İzmir
    Tel: 0 – 232 – 446 2003
    Fax: 0 – 232 – 425 1155

Tüm Arçelik ve Teknosa bayileri

Ayrıcawww.hepsiburada.com vewww.telefoncum.com web sitesinden de online olarak orijinal
    Siemens Aksesuarlarını temin edebileceğinizi tarafınıza iletmek
    istiyoruz.

• Arkadaşlar kısa bir süre önce bende bu teli almıştım bu forumunda faydasını görerek şimdi satmam gerekiyor ihtiyaçtan ilgilenen olursa pm atabilir. genpa garantili kulaklıklı 256 mb hafıza kartlı ve siyah renk ikinci el forumunada yazdım. tel yeniden farksız. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkan5 -- 25 Ekim 2006; 18:39:13 >
  • pm attım Ankaradayım mutlaka görüşmek istiyorum elden alabilirim
  • arkadaşlar şuan itibariyle EL71 i almış bulunmaktayım.. kısaca görüşlerimi yaziyim size

öncelikle ses kalitesi ve ekran kalitesi mükemmel.. beklediğimden çok daha iyi abartmıyorum... ör olarak yaziyim.. k750 ve sx1 in eklranından ve ses kalitesinden daha iyi (bu telleri biliyorum) .. ekran gayet parlak ve renkler çok canlı ve bunda 240*320 pixelin de etkisi var tabi..

menüleri pek fazla kurcalayamadım ama kişiselleştirebilme olayında çok iyi.. menülerde yok yok herşşeyin ayarı var bu çok iyi.. telefonun siyah rengini aldım ve 15-20 günlük bi tel ve 430 a aldım... genpa garantili kutulu içinde herşeyi var.. SD hafıza kartı ve kulaklık da dahil.. FW si 36 bakalım yükselticem kablo bulursam FW 41 e .. bu arada konuşurken karşı tarafın sesi az değil ama yüksek de değil.. bunun yazılımla yükseltilmesi lazım... en kısa zamanda benQ siemens e mail atıp bu sorunu ççözmelerini isticem.. yeni FW de umarım çözülmüştür olmazsa ben sölicem durumu onlara.. tuşların basma hissi çok iyi... kızak çok sessiz ve rahat.. telefon hafif şık ve dikkat çekici ciddenn... siyah tuşların üzerinde ise beyaz ışık var ve çok şiyi görünüyo.. ve arandığınızda kaç saniye boyunca arandığınızı yazması süper bişi.. telin herşeyinin ayarlanabilmesi süper bişi.. tel beklediğimden öte çıktı kısaca arkadaşlar ve şuan bi sorun yok..

bundan sonra aranızdayım arkdaşlar... yarın bluetoooth alıcam ve data kablosu araştırıcamm Ankara/ Kızılayda.. sonra FW41 yüklemeye çalışıcam bakalım..

sormak istediğiniz bişi olursa sorun benimkinde bi konrtol ediyim beyler..

**ayrıca TUĞRANZ siyah kapağın arkasının oynadığnı sölüyodun ya.. genpa servisleri arka kapağı değiştiriyolarmış bi git sor bakalım...

• arkadaşlar telefonu elimden düşürdüm hemde mıcırlı bir alana telefonun cercevesi çok darbe aldı fakat camında tek cizik bile yok,çerceveyi kaça değiştirebilirim ve nerede uygun olur .istanbuldayım
  • @Darkchild

oo ... hayırlı uğurlu olsun, EL71 almışsın haberini forumlardan alıyoruz

yeni cihaza dalıp SX1ini unutma

bi de sana eldiven göndericem (kaleci eldiveni olabilir ) terleyen ellere tek çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 26 Ekim 2006; 20:37:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlar şuan itibariyle EL71 i almış bulunmaktayım.. kısaca görüşlerimi yaziyim size

öncelikle ses kalitesi ve ekran kalitesi mükemmel.. beklediğimden çok daha iyi abartmıyorum... ör olarak yaziyim.. k750 ve sx1 in eklranından ve ses kalitesinden daha iyi (bu telleri biliyorum) .. ekran gayet parlak ve renkler çok canlı ve bunda 240*320 pixelin de etkisi var tabi..

menüleri pek fazla kurcalayamadım ama kişiselleştirebilme olayında çok iyi.. menülerde yok yok herşşeyin ayarı var bu çok iyi.. telefonun siyah rengini aldım ve 15-20 günlük bi tel ve 430 a aldım... genpa garantili kutulu içinde herşeyi var.. SD hafıza kartı ve kulaklık da dahil.. FW si 36 bakalım yükselticem kablo bulursam FW 41 e .. bu arada konuşurken karşı tarafın sesi az değil ama yüksek de değil.. bunun yazılımla yükseltilmesi lazım... en kısa zamanda benQ siemens e mail atıp bu sorunu ççözmelerini isticem.. yeni FW de umarım çözülmüştür olmazsa ben sölicem durumu onlara.. tuşların basma hissi çok iyi... kızak çok sessiz ve rahat.. telefon hafif şık ve dikkat çekici ciddenn... siyah tuşların üzerinde ise beyaz ışık var ve çok şiyi görünüyo.. ve arandığınızda kaç saniye boyunca arandığınızı yazması süper bişi.. telin herşeyinin ayarlanabilmesi süper bişi.. tel beklediğimden öte çıktı kısaca arkadaşlar ve şuan bi sorun yok..

bundan sonra aranızdayım arkdaşlar... yarın bluetoooth alıcam ve data kablosu araştırıcamm Ankara/ Kızılayda.. sonra FW41 yüklemeye çalışıcam bakalım..

sormak istediğiniz bişi olursa sorun benimkinde bi konrtol ediyim beyler..

**ayrıca TUĞRANZ siyah kapağın arkasının oynadığnı sölüyodun ya.. genpa servisleri arka kapağı değiştiriyolarmış bi git sor bakalım...

hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, iyi fikir denemekte fayda var. bakalım sen fw yükseltince neler değişecek.

• Darkchild, hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

quote:

Darkchild Tarih 26 Ekim 2006; 16:42:21

menüleri pek fazla kurcalayamadım ama kişiselleştirebilme olayında çok iyi.. menülerde yok yok herşşeyin ayarı var bu çok iyi ve arandığınızda kaç saniye boyunca arandığınızı yazması süper bişi.. telin herşeyinin ayarlanabilmesi süper bişi..

Ben de bu özellikleri herkese anlatmaya çalışıyorum ama, nedense yok Siemens şöyle böyle deyip duruyorlar. varmı başka markada bunlar? Yok .

Bu arada modopo. com da ki tema sayısı 58 e ulaşmış. Göz atarsanız iyi olur. Ice Age teması yıkılıyo.

• arkadaşlar 1-2 tane sorum var...

1. ben tema kullanmak istemiyorum bunun bi çözümü yok mu acaba ?? yani her girdiğim yerde wallpaper arka planda görünsün istiyorum.. tema kullanmak zorundamıyım ??

2. bide teli şarja taktım vew şarj olurken ekranda benq siemens yazısı sürekli var ve telin tepesindeki küçük yeşil ışık hep yanıyo bu normal mi ??

@babakanki.. çerçeve dediğin şey kasa sanırım dimi ?? servislere git direk genpa ,kvk başarı falan..

@cmert .. sana EL71 aldığımı msj da yazcaktım unutmuşum ya.. ama sx1 daha önemli şuan.. unutmicam unutmam sx1 i merak etme.. ;) birazdan kızılaya gidip sx1 ime tamirci aricam..

@tuğranz .. saolasınn tşkler.. bugün gidip bluetooth ve USB kablo aricam kızılayda..

@e125527 .. sen de saol.. ben siemens hastası değilim ama sx1 ve bu aleti ben çoook sevdim.. tema haberi için saol iyi oldu bu..

• arkadaşlar önce yukardaki sorularımı cvplarsanız sevinirim ya..

bu arada bugün Ankarada sıhhıye kızılay birsürü yerde DCA 140 USB kablosu sordum bulamadım ama en sonunda başarı servisine girdim belki akssesuar satarlar diye.. orda bhsettiğim model USB kabloyu buldum.. 38.6 ytl ye aldım USB kablosunu .. birazdan FW 41 e update yapmaya çalışıcam bakalım nolcak .. inşallah bi problem çıkmaz.. ayrıca batarya satıyomusunuz dedim EL71 için .. var ama garanti için var elimizde satılık değil dedi nasıl bi mantıksa bu .. neyse durum bu arkadaşlar.. orjinal kabloyu aldım.. eğer batarya problem olursa yedek batarya almayı dğüşünüyorum arkadaşlar..

bide teknosadan 25 ytl ye 2.0 bluetooth aldım billionton marka.. bunu da denerim EL71 ile .. bide Siemens SX1 imi tamir ettirebildim ölü duruyodu 2-3 aydır .. bluetooth u sx1 im le de kullanabilirim a rtık ..

• @darkchild

hayırlı olsun... kaça aldın?
  • 2. el aldım 430 a aldım 15-20 günlük siyah telefonn.. çok saol..

**arkadaşlar bu arada FW yi 36 dan FW 41 e update ettim daha teli 2 gün ömnce aldığım için bi fark göremedim ama telin açılışı hızlandı gibi geldi bana başka bi fark sezemedim maalsef.. yeni aldığım data kablosuyla yaptım A303 varyant versiyonunu indirmiştim onu yaptım.. bitraz uğraşştıktan sonra hallettim update olayını...
  • darkchild fw38 i yüklemedenmi fw41 yükledin belki tr ye uyumlu değildir birde 38 i dene istersen belki farklı olabilir daha eski olmasına rağmen çünkü siemens tr sitesinde bu var şimdilik seninde bildiğin gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 27 Ekim 2006; 18:56:13 >
  • tr ye uyumlu değildir demekle neyi kastettin anlamadım ?? FW 38 İ YÜKLEMEDİM BEN fw41 varken neden fw 38 yükliyim yaw.. direk FW 41i yüklemeden önce dil seçiyosun zaten .. türkçe fw 38 yerine ben içinde türkçe dil olan daha yeni FW yükledim .. yani FW41 fw 38 dan daha fazlası yani ama aradaki fark ne ben de bilmiyorum.. şuan fw 41 ve dili de tükrçe bi fark yok yani temelde.. tabi yenilikler olduysa bilemiyorum..

bu arada fw 38 türkiye için özel gibi görünüyo ama A303 varyantında da tükçe dil var ve fw 41 yazdığına göre ilerde türkiye varyantı olarak fw 41 çıkar ama o varyant da daha çıkarmadılar heralde... (umarım anlatabilmişimdir)

** arkadaşlar 1-2 tane sorum var...

1. ben tema kullanmak istemiyorum bunun bi çözümü yok mu acaba ?? yani her girdiğim yerde wallpaper arka planda görünsün istiyorum.. tema kullanmak zorundamıyım ??

2. bide teli şarja taktım vew şarj olurken ekranda benq siemens yazısı sürekli var ve telin tepesindeki küçük yeşil ışık hep yanıyo bu normal mi ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

birtek bu sorunu cevaplayabilirim... siemensin 65-75 serisinde beyaz menü arkaplanı içeren bir teması oluyordu..... sende temaları düzenleyerek yapabilirsin.....
  • temaların uzantısını değiştirerek açabiliyorsun pcde... sdt yi jar yap winrar ile aç..... istediğini değiştir ama sonra tekrar nasıl sdt yaparsın bilmiyorum...

bir tane açılmış ekleyeyim.....

http://rapidshare.com/files/942913/1036_BMW.rar.html

link r_a_p_i_d_s_h_a_r_e
  • ANLADIM SAOLASINN.. seniyim bakalımm ama tema yerine bembeyiaz ekran olucaksa olmasın ya... daha doğrusu ben tema kullanmak istemiyorum çünkü menü yavaşlatıcı bişi..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.