Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle telefonun hayırlı olsun darkchild gerçekten dehşet bir alet ve emin ol bataryasıda zamanla ferrari gibi açılıyor.

1. sdt uzantılı dosyayı birlikte açı seçerek winrar ile aç değiştirmek istediğin resmi delete ile sil ve kopyalamak istediğin resmi (ki bu resim senin wallpaperin) aynı dosya ismini vererek winrar penceresinin içine sürükle otomatik olarak atar zaten tüm dosyalar için yapabilirsin bu işlemi ister tek resimli istersen tamamen sana özel tema yapabilirsin. hatta ve hatta o seçim kutucuğu dahi değiştirilebilir. en son olarak sdt uzantılı dosyayı telefonun neresine atarsan at fark etmez telefon içinden ya da hafıza kartı üzerinden çalıştır

2. Işık olayıda doğal ekran kararıyor benq-siemens yazısı da duruyor 1 saatte şarj işlemi bitiyor şarj işlemi bitince ışık sönüyor yazıda gidiyor tamamen kapanıyor tel (şarj işlemi bittikten 15 dakika sonra kapanıyor)
  • Arkadaşlar Merhaba.
    İki yıllık CX65 kullanıcısı olarak geçen hafta Siyah EL71 imi aldım gerçekten karizmatik ve kullanışlı. Telefonu Bluetooth la PC ye tanıtmama ve dosya aktarımıda yapmama rağmen bir türlü MPM programı telefonu görmüyor. Zaten MPM de telefon modelleri içinde seçenek olarak EL71 gözükmüyor. Telefonu MPM ye tanıtmayı başarabilen birisi varsa nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim, sanırım forumda aynı sorunu olan birkaç kişi daha vardı... Selamlar:)
  • Arkadaşım bluetoth programın varsa MPM e hiç gerek yok. Ben önce MPM yükledim bilgisayara koca program 170 MB ne iş yapıyosa anlamadım. Aynen senin gibi hiç bi şekilde tanıtamadım. Sonra laptopu karıştırınca bluetooth programıyla bağladım. Bi kaç ayardan sonra herşeyi transfer etmeye başladım. Program telin içindeki sistem dosyalarını bile gösteriyo.

MPM in özelliği bilgisayarla mail senkronizasyonuvb , eğer resim, müzik tema atmak dışında bir şey yapmayacaksan MPM kesinlikle gereksiz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

tr ye uyumlu değildir demekle neyi kastettin anlamadım ?? yani FW41 fw 38 dan daha fazlası yani ama aradaki fark ne ben de bilmiyorum.. şuan fw 41 ve dili de tükrçe bi fark yok yani temelde.. tabi yenilikler olduysa bilemiyorum..

telefon işinde herşey olabiliyor belki bundada vardır diye düşündüm ama sende haklısın,
    yeni fw41 in farkı belki batarya kullanım süresinin artması, telin hızı yada donma v.s. gibi olaylarda iyileştirme olabilir tabi buda zamanla belli olabilir dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Ekim 2006; 16:14:06 >
  • Telefona atılacak pratik güzel ses dosyalarını içinde barındıran site ismi bilen var mı?
  • valla teli ben perşembe günü aldım günün ortasında şarj ettim.. daha sonra kurcaladım baya bi.. tonlarca melodi ve resim attım tele.. bluetooth açıktı.. ve şarj ettikten sonra FW update yaptım.. uğraştıığm süre içinde USB kablo ile tel pc ye balıydı... bugün pazar ve yarıdan biraz daha az şarjı.. ama çok çok az konuştum ve msj aattımm.. ama yinede 5-6 gün gideek gibi.. tam belli olunca yazarım yine... bekleme süresi muhtemelen artmıştır FW 41 yani düşünsenize :))

yani sonuç. olarak telin bekleme süresi hiç fena değil bile demiyorum bence çok iyi gbi...
  • bu arada *.mmf uzantılı melodiler çalmıyo EL71 imiz de .. çalıştırabilen var mı ? benim attığm mmflerin hiçbiri ytanınmadı ve dolayısıyla çalışmadı.. midi wav mp3 aac bunlar ok ama *.mmf olmuyo .. elimde bbirsürü mmf melodi vardı boşa gitti...
  • Ya sabah farkettim süper bişi telefon bu saat değişmesini otomatik olarak ayarlamış. Diğer tellerde varmı bilmiyorum ama güzel bir özellik.
  • cidden bu tel çok iyi .. ama deneyimsiz biri menülerin içinde kabolur.. aslında birazcık kurcaladıktan sonra menü sistemini öğreniyo insan çok rahat.. herşeyin ayarı var.. telefon çok akıllı .. smart.. yani küçük ama çok işlevli diyebiliriz.. ama maalsef.. türk gencinin bu telden haberi pek yok buna üzülüyorum ama seviniyorum da bırakın herkes kullanmasınn

baya bi kurcaladım.. daha öğrenilcek çok şey var.. kıyamıyorum pek elimde tutmaya.. zaten ellerim çok terleyip duruyo bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Ekim 2006; 12:57:52 >

• sabah baktım ki telefon saati otomatik geri almış , geçende inceleme fırsatım olmuştu hakkaten süper telefon fakat fiyatının biraz daha düşmesi lazım.Bu arada geçen yere düşmesine rağmen (sokakta) genede birşey olmadı teknosa da siyahını gördüm hakkaten karizmatikte fakat dediğim gibi fiyatının düşmesi lazım çünkü k750i nin fiyatı ile nerdeyse aynı
  • merak ettiğim siyah modelin dış kasasıda metal mi
  • mmf leri midi mp3 aac formatına dönüştüren bir convert programına ihtiyacın var darkchild

mobile music polyphonic 2.5 i yükle crackı var onun hem çift yönlü dönüştürüyor mp3 aac midileri mmf de yapıyor ya da mmf leri wav aac v.s. de yapıyor
    ben telefonu fw36 ile pasif olarak 6,5 gün tek şarj ile kullanıyorum :)
  • arkadaşlar merhaba ben bu forumu bayağıdır inceliyordum ama üye olmak nasip olmamıştı. bugün siyah EL71 imi aldım sonunda. almak içinde sizlerin yormlarını altüst ettim açıkcası. ztn sıkı bir siemens kullanıcısıyım her ne kadar bazı arkadaşlar beğenmesede. telefon mükemmel şimdi müzik atmaya başladım hafıza kartına. öncelikle bir sorum olcak sizlere bu telefon hafıza kartını kaç mb a veya kaç gb a kdr destekliyor? bu benim için gerçekten önemli. telefonu alırken hafıza kartıda alacaktım ama satan arkadaş ne kdrlık bi kart desteklediğini bilmediğinden sizlerden kullanan arkadaşlardan bi bilgi alıp alayım dedim. ztn telefonla birlikte 256 mblık bi kart hediye ettiler. şimdilik bu beni idare eder herhalde. şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN33 -- 29 Ekim 2006; 16:04:13 >
  • 512mb tı kesin olarak desteklediğini biliyorum 1gb ile kullanan olduğunuda duymuştum. micro sd kart takıldığı için telefona ait özel bir sınırlama yok sadece piyasada bulabileceğin micro sd kartların kapasitesi önemli 1gb micro sd kart var takmanda herhangi bir sakınca yok bana 256mb yettiği için denemedim :) ve gerçekten telefon bence genel değerlendirmede şu anda türkiyede bulunan en güzel alet harbiden saati otomatik geri almış.

Darkchild in dediği gibi insanlar bu benq-siemens in yeni modellerinden habersiz yaşıyor onlar için büyük bir kayıp ama bizim açımızdan kayıp mı karmı tartışılır kimsecikler bilmediğinden görünce telefonu şok oluyorlar bu durumda şok olan birine telefonun araştırmasını yapmadan telefonu 800 milyona satsam ayıp olurmu acaba

• juna o telefon modeli gerçek olmuyabilirmiş ama fantastik tasarımlarda yer alıyor benq-siemens sitesinde o telle ilgili bir habere rastlamamıştım yaparlarsa öyle bir alet zaten devrim olur gibi
  • gerçekten süper bi telefon. ama bırakalımda dediğiniz gibi benq siemens modellerinden habersiz yaşasınlar. düşünsenize herkesin elinde 3310 gibi EL71 olduğunu. ne kdr kötü dimi. bnm bütün telefonlarım siemensti ve gözüm kapalı güveniyorum bu firmaya... bu arada teşekküe ederim cvp için o zmn 1 gblık kart alabilirim
  • sanırım 2 gb da destekliyo yabancı forumlarda kullananlar duymuştum ama kaliteli bi 2 gb lık kart olsa iyi olur yoksa tanınmayan marka olunca uyum sorunu yaşanabilir..

quote:

ben telefonu fw36 ile pasif olarak 6,5 gün tek şarj ile kullanıyorum :)

ailkem pasif derken çok az kullanımmı yoksa hiç dokunmuyomusun ?? ne kadar kullanıyosun ?? buarada ailekm program tavsiye si için tşkler bi ara uğraşırım artık..

*bua rada barce san pahalı mı geldi, bilmiyorum ama nokia da aynı sınıf olan 6280 700 küsür milyon ve bu fiyat el 71 için ucuz bile aslında..

*juna bu arada siyahın da dışı grisi gibi fırçalanmış metal magnesyum gibi bişi.. hiç bi farkı yok sadece siyah..
  • ya aradaşlar bikaçtane sorum var.. yardım ederseniz sevinirim.. özellikle tuğranz ve ailkem..

*pil biterken pil uyarısı veriyo ya sesli bunu kapatabiliyomuyuz .. öyleyse nasıl ??

*şarj olurken benq siemens yazısı yazması ekranda ve sürekli yeşil ışık yanması normal mi ?? normalde olsa bunu istemiyorum aslında çünkü biyandan bataryayı şarj ederken iyandan az da olsa yiyo.. diğer tellerdeki gibi sadece dolum göstergesi görünse daha iyi bence..

*ekrandan tarihi kaldırmak istiyorum ya bu mümkünmü arkadaşlar .. kurcalaadım ayarları ama bulamadım tarih bölümünde yoktu öle bi ayar.. saati ekrandan kaldırabiliyoruz ama tarihi kaldıramıyoruzbu nasıl iş böle ya ?!

* ayrıca msjın karşı tarafa iletildiğini tamm olarak nasıl anlıyoruz.. ayrıca bi de ileti msjı gelsin istemiyorum.. eski nokialar gibi oluyo yaa.. hani iletildi diye bi ibare görünsün aybolsun ve gönderilen msjların yanındaki zarftan belli olsun istiyorum ama buun daha tam çzemedim ben..

http://php.benq-siemens.com/forum/viewtopic.php?t=775

burda çocuğun teki 2 gb kullanabiliyomuyuz diye sormuş ..diğeri de müşteri hizmetlerini aradım desteklediğiğni ancak yavaşlatabileceğini söledi "" demiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Ekim 2006; 22:43:19 >

• pahalı derken nokia ile değil sony ericsson ile kıyasladım özelliklede k750i ile.Sonuçta şarjı k750i nin daaha fazla gidiyor.Radyo artısı ve 2.0 mp kamera artısı var.Fiyatla da kıyaslayınca k750i ile aynı fiyatta.Bu telefon bence gayet güzel fakat k750i de süper telefon.Ben bu telefonu ilk alanlardanım herhalde ve eşim kullanıyor ve de gayet memnunum ama şu şartlar altında şu anda el71 alacağıma k750i alırdım.Şu an için 500 YTL nin altına gerilemesi gerekiyor ki artısı olsun yoksa el71 hakkaten çok güzel bir telefon.
  • 2 mp önemli değil önemli olan lens kalitesi boşverin mp yi siz arkadaşlar.. evwt şarjı uzun gidiyo bu bi artı radyo da öle ama tip ve ayar.. kişiselleştirme olaraktan büyük fark var arada.. ve görüntü olarak da..

bence sonuna kadar hakediyo fiyatını EL71.. tabi k750i ye lafım yok ... ama nedense ben oldum olsaı k serisini hiç sevmem maalsef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Ekim 2006; 23:20:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.