Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
175.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

valla ben telde oyun oynamam mp3 dinlemem... yada bunun gibi şeyler yapmam.. bana sadece konuşup msjlaşmak için lazım.. arada sırada bazen foto video olabilir belki.. sonuçta bana 4 gün gider diye düşünüyorum...

sen git bi 3310 al..... işini görür......

yok o kadar değil.. nokia 1100 ım var zaten .. sx1 im ölü şuan dirilse de adam gibi uzun yaşayamaz o.. bu yüzden sx1 in veliahtı olacak o

• Bir de benim hoşuma gitmiyen bir yanı daha var şimdi media oynatıcı resim gözetleme, oyun gibi ekstra programlar java tabanlı daha işlevsel daha profosyonel programlar ile değiştirilebilir. ama el71 de bu java uygulamalarını ve oyunları hafıza kartına atıp ordan çalıştırmak isteyince telefon otomatikman onları tel hafızasına atıyor. bu durumda pratikte sınırsız uygulama ya da oyun yüklemesi yapılamıyor. belki bir yolu vardır ama teknik bir detaydır keşfeden varsa paylaşırsa sevinirim
  • ustalar bu Fw nin daha önceki sürümünü yüklemeden son sürümü yükleyebilirmiyiz yoksa sırayla hepsini yükleyerek mi güncelleye biliriz.
  • sıraya gerek yok son sürümü direk yükle data kablon varsa tabi. data kablon yoksa zaten otomatik updateyi çalıştır o sormadan her işlemi yapıp güncelliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailkem

media playeri kullanım açısından pratik çok detaylı değil ama hafıza kartı telefon hafızası ayrımı yapmaksızın ses müzik resim dosyalarını ayrı ayrı sekmelerde tutup düzenletip rastgele düzenli tekrarlı çalma özelliklerine sahip ileri geri alma özelliğide var ses dosyaları için basit bir visual eklemişler telefon arkasında da çalışması bir artı enerjy saving moduna kullanınca pili bayağı dayanıyor. bana göre en büyük eksisi resim izlerken resmi büyüttüğünde sağa sola kaydırma yapmak isteyince büyük karelerle atlıyor resmi bir türlü istediğiniz noktadan bakamıyorsunuz büyültülmüş resme garip :)

bu arada lyric player var java tabanlı ben onu yükledim aşırı detaylı bir media oynatıcısı boşa ödül almamış onunda anlıyamadığım bir eksisi var ses daha düşük çıkıyor bir türlü yükseltemedim

Telefonların en büyük sorunu elinize aldığınızda oyuncak hissini vermesidir bence sanki plastikten oyuncak almış hissine kapılırsınız bir çok telefonda el71 i en ayıran özellik bu olsa gerek ben telefonum ve karizmayım diyor

kardeş bunun videosunda ileri geri sarma varmı

• Evet sağ yön tuşuna basılı tutunca ileri doğru sarar sola basılı tutunca geri diye sarar
  • fw 38 i yükleyen varmı?
  • Data kablosu olsada yüklesek ne yazık ki otomatik update ye hala gelmedi acaba benq-siemens satılacak diye hizmeti kestiler mi
  • Kendini kapatsada müşteriye hizmet , ve teknik servis olanaklarını sağlaması gerekiyor. Zorunda yasal olarak
  • Ben bu telefonu cuma gecesi şarja koyup cumartesi sabahı kullanmaya başladım ama ne kullanış sıfır mesaj attım ve aldım hiç yükleme yapmadım oyun oynamadım sadece arama yaptım ve gelen aramaları cevapladım hepside kısa kısa :) şu anda çarşamba günündeyiz saat 15:52 ve şarj yarıda demekki telefonun bataryasını bitiren şey insanın ta kendisi ışıkta maksimum da (zamanla batarya gerçekten açılıyor ben de rekora koşuyorum bu tempo ile 10 günü yakalarım ben )
  • quote:

Ben bu telefonu cuma gecesi şarja koyup cumartesi sabahı kullanmaya başladım ama ne kullanış sıfır mesaj attım ve aldım hiç yükleme yapmadım oyun oynamadım sadece arama yaptım ve gelen aramaları cevapladım hepside kısa kısa :) şu anda çarşamba günündeyiz saat 15:52 ve şarj yarıda demekki telefonun bataryasını bitiren şey insanın ta kendisi ışıkta maksimum da (zamanla batarya gerçekten açılıyor ben de rekora koşuyorum bu tempo ile 10 günü yakalarım ben )

helal sana demek ki herşeyin bir çaresi var bende bir tek kapağın oynamasına çare bulamadım ama hafif kağıt sıkıştırdım idare ediyorum çokta takmıyorum şimdilik ama şu fw 38 hala gelmedi mi esas sorun o nasıl yeni fw merak ediyorum açıkçası.
    Bu arada kapanma konusu falan yok kafanıza takmayın, siemens tüm hizmetlerine devam edecek öyle bu markanın ordadan kalkması diye birşeyde söz konusu değil bir çeşit geri çekilip piyasayı biraz değiştirip sonra atağa kalkacaklar avrupada diye düşünüyorum benim anladığım, ayrıca kullanıcısına teknik servisi vermeye devam etmek zorunda çeşitli değişikliğe giden firmalar...

• evet firma kesinlikle kapanmaz o doğru da 2 hafta önce maille türkiyede 107 ve 123 diye iki varyant var neden diye soru sormuştum cevabı anca bugün geldi gelince demekki yaşıyorlar sadece buz çağına girip donmuşlar dedim cevap olarak ta varyant telefon yazılımının kullandığı dil kodonu belirler demişler ne yani iki tane farklı türkçemiz var da bizim mi haberimiz yok :) ve hala fw 38 i yüklüyemedik anladığım kadarı ile sendeki kapak oynaması anormal bişey TuĞraNz
  • bu fw 38 için teli servise versek ne kadar zamanda yüklerler acaba yoksa geleceği yok gibi kabloda yok.
  • en iyisi kablo almak gibi 40 milyon demişlerdi çok gerçi ama ne yapalım el mahkum
  • quote:

en iyisi kablo almak gibi 40 milyon demişlerdi çok gerçi ama ne yapalım el mahkum

herhalde öyle yapacağız, bu arada benim telin şarjı normal kullanımda 4 gün gidiyor bence batarya iyi merak edenlere ayrıca konuşma sesi sanki kendi kendine biraz yükseldi gibi bunu anlayamadım ya neyse
    o kadar tel kullandım çoğunu beğenmedim çoğuna garip gelebilir ama bu teli bir çok açıdan beğendim ben ve ayrıca hala kullanıyorum satmadım ve kullanacağım galiba ve bu telin küçük ve kullanışlı olması yüzünden 6233 ü sattım çok kullandığım hattı buna taktım diğeri içinde basit bir tel aldım bakalım sonrası nasıl olur .
    çok fantastik bir tel ve gerçekten sıradan olmayan bir tel, mükemmel dizaynıyla özellkle siyahta bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Ekim 2006; 21:48:58 >

• bir iki foto ekleyelim topiğe değişiklik olsun 1.3 e göre bence fotoda iyi

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 27 Ekim 2006; 18:40:52 >

• Merhaba arkadaşlar ...

sitede FW 41 görünüyo ama türkçe varyant olarak değil yani A107 veya A123 olarak değil ama bureda bazı varyantlar türkçe destekliyo.. bu yüzden FW 41 leri yükleyebiliriz gibi geliyo bana .. bu arada ben 1-2 hafta içinde EL71 imi alıyorum.. bu da size iyi bi haber olsunn

Şimdi yanılmıyorsam bu linkteki A303 varyantının içinde türkçe dil desteği de var ve bu FW41 ama data kablosu olmadan yüklenilmez sanırım... aşağıdaki eğik ve altı çizili olarak belirttim .. görüyosunuzki Turkish yazıyo.. yüklenemezmi bizim aletlere sizce ?? tabi bizim EL71 ler x75 serisi mi oluyo ?? ingilizcesi olanlar aşağıdaileri okursa daha iyi anlar diye düşünüyorum
    ..

http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_142394_0_xcs%253A130989_xcp%253A140777_pd154373%253A154374,00.html#anchor154373

HERE IS THE DETAILED EXPLANATION ON THE VARIANTS:
    Generally speaking for the specific variants there are different versions of the firmware. But the fact is that the variants are basically equal and any version of firmware is suitable for any variant. The only differences are in the language packs that are installed with each variant. So basically you should choose the variant with the latest fw version, that includes the language pack that suits your needs...

The following Language Packs are available

For the x65/x70 Series [ including A(X)75, C(X)75, M(E)75 ]:

lg1 (100=x1yy) - English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Catalan, Brazilian Portuguese, Greek, Turkish
    lg2 (200=x2yy) - English, German, Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, Dutch, French
    lg3 (300=x3yy) - English, Polish, Russian, Latvian, Lithuanian, Estonia, Ukraine
    lg4 (400=x4yy) - English, German, Hungarian, Czech, Slovakian, Croatian, Dutch, Polish, Serbian, Slovene
    lg5 (500=x5yy) - English, French, German, Arabic, Hebrew, Russian, Bulgarian, Romanian
    lg6 (600=x6yy) - English, Arabic, French, Tagalog, Urdu, Farsi, Malayalam, Hindi
    lg7 (700=x7yy) - English, Thai, Malaysian, Indonesian, Vietnamese, Tagalog, Malayalam, Hindi
    lg8 (800=x8yy) - English2, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    lg92 (920=x92y) - Russian, English, German, French, Italian, Spanish
    lg95 (950=x95y) - US English, Mexican Spanish, Canadian French, Brazilian Portuguese

for the x75 Series and newer:

lg1 (100=x1yy) - Arabic, Braz.portuguese, Catalan, Dutch, English, French, German, Greek, Italian, Portuguese, Swedish, Turkish, Universal Spanish
    lg2 (200=x2yy) - Danish, English, Finnish, French, German, Norwegian, Swedish
    lg3 (300=x3yy) - English, Estonian, German, Latvian, Lithuanian, Polish, Russian, Turkish , Ukrainian
    lg4 (400=x4yy) - Bulgarian, Croatian, Czech, English, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Romanian, Serbian, Slovak, Slovene, Turkish
    lg41 (410=x41y) - Danish, Dutch, English, French, German, Italien, Polish, Romanian, Russian, Slovak, Universal Spanish
    lg5 (500=x5yy) - Croatian, Czech, Dutch, English, German, Hungarian, Polish, Serbian, Slovak, Slovene, Turkish
    lg58 (580=x58y) - English2, Malay, Russian, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    lg6 (600=x6yy) - Arabic, English, Farsi, French, Hindi, Malayalam, Portuguese, Tagalog, Urdu
    lg7 (700=x7yy) - English, Hindi, Indonesian, Malayalam, Malaysian, Tagalog, Thai, Vietnamese
    lg8 (800=x8yy) - English2, Malaysian, Russian, Simplified Chinese, Traditional Chinese
    lg91 (910=x91y) - Danish, Dutch, English, French, German, Italian, Polish, Romanian, Russian, Slovak, Universal Spanish
    lg95 (950=x95y) - Braz.Portuguese, Canadian French, Universal Spanish, US English

x= any letter
    y=any number

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 23 Ekim 2006; 23:24:14 >

• Arkadaşlar, aşağıdaki yazıları herkesin yararlanması için Türkçeye çevirdim.

HERE IS THE DETAILED EXPLANATION ON THE VARIANTS:
    Generally speaking for the specific variants there are different versions of the firmware. But the fact is that the variants are basically equal and any version of firmware is suitable for any variant. The only differences are in the language packs that are installed with each variant. So basically you should choose the variant with the latest fw version, that includes the language pack that suits your needs...

The following Language Packs are available...

BURADA VARYANTLAR HAKKINDA DETAYLI AÇIKLAMALAR BULACAKSINIZ.
    Genelde belirli varyantlar için değişik firmware versiyonları bulunmaktadır. Temelde varyantlar eşittir ve herhangi bir firmare versiyonu herhangi bir varyant için uygundur. Varyantlar arasındaki tek fark içlerinde bulunan dil paketleridir. Yani en son fw sürümünü ve istediğiniz dili içeren bir varyantı seçip kullanabilirsiniz.

Demişler.

x1yy olan varyantları X 65 serisi için

x1yy, x3yy, x5yy li varyantları da X 75 serisi ve daha yeni ( EL 71, EF 81 vs) telefonlarda kullanabilirsiniz.

Burada x ler herhangi bir harfi y ler ise herhangi bir rakamı ifade etmektedir.

• süper açıklama tşk zaten yüklüyemiyoruz da bizim türkler yanlış açıklıyor her zamanki gibi illede data kablosu aldıracaklar sağolsunlar
  • ya sonuçta benim dediğime geliyo... içeriğinde turkish yazan herhangi bi varyantı yükleyebiliriz.. ama tabi GPRS den bunu yapamıyoruz çünkü GPRSden sadec euygun olanı yüklüyo... ama data kablosu olsa FW 38 değil daha yeni sürümü olan FW 41 i yükleyebiliriz yanlış mı düşünüyorum ??

*valla ben Ankarada bulsam orjinalini alıcam artık kablonun.. yeter... 40 da olsa... ama 2 çeşit kablo var hangisini alsam ?? usb kablo pc ye bağlanyınca şarj ediyosa telialmak istemiyorum yaa.. araştırıcam bayramdan sonra kablo...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.