arkadaşlar elimde benq siemens el71 modeli war yurt dışından geldi ve kaydı yapıldı yalnız simlock problemi war.. simlock için tekirdağ bölgesinde sordum risk war dediler.. içinden kabloyu mu ne kesiyolarmış ve biraz riskliymiş.. bu işi bilen war sa bana yardımcı olabilir mi.. yardımlarınızı bekliyorum.. yada bunun için yararlanacağım bir program war mı.. yardımlarınız ve i,lginiz için şimdidenteşekkür ederim..
yurtdışından yasal olarak alınmışsa ve cihazın bir hat ile beraber zorunlu kullanım süresi bitmişse o firma ile görüşüp onlardan sim kod çözümünü alabilirsiniz. öte yandan cihaz satın alınalı 1 yıldan az olmuşsa başarı servisiyle bi görüşün derim. oradan da yardımcı olabilirler. veya bazı telefoncular da yapabilir. bir de benq-siemens check-up merkezleri vardır. buralarda yazılım güncellemesi yapılabiliyor. oradan da çözüm üretebilirler.
el71 sim kilidi eğer doğru kabloya sahipsen içini açmadan, hiçbir yol kesmeden 10 dk içinde kaldırılabilen birşey... telefoncuya verip telefonu riske atma. kahvenin dediği yollardan çözemezsen sorunu yardımcı olmaya çalışırız...