Şimdi Ara

BENQ-SIEMENS S88 ACILMAMIŞDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SIFIRDIR SIM KART BİLE TAKILMAMIŞTIR ESKİ TELEFONUM GARANTİDEYDİ YAPILAMADIĞI İÇİN ONUN YERİNE GÖNDERİLDİ.BENİM TELEFONUM OLDUĞU İÇİN SATMAK İSTİYORUM TASARIM HARİKASI Bİ TELEFONDUR.GENPATECH FİYATI 593.34 YTL DİR.BENDE 450 YTL'YE VERİYORUM AMA CİDDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA FİYATTA PAZARLIK YAPARIZ.İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepbsies88

fiyatını baya bi gözden geçirmen gerek.yarısı kadar mesela.
  • http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-benq-siemens-s88-fiyati,006624.html

Burdaki fiyatları gözden geçirdikten sonra satış fiyatını belirle
  • 400 YLT DİYORUM EN SON.ACILMAMIŞ TELEFON YOKSA YARI FİYATINA DERİM AMA ACILMAMIŞ OLDUĞU İÇİN DİYORUM.SAOL İİ AKŞAMLAR

• KARDEŞ SENİN DEDİĞİN SİTEYE GEZDİM AMA ORDA GARANTİ FİRMASININ GÜVENCESİNE GÖRE LİSTELENMİŞ FİYAT LİSTESİ GENPATECH DE FİYAT YİNE AYNI SAOLUN İİ AKŞAMLAR

• http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=41338&ref=akakce&v=1.7.1

Arkadaşım sıfırı 306ytl iken 400e satman imkansız.Bu verdiğim sitedeki garanti şartları:
    Garanti Açiklama KVK, NETCELL, GENPA GARANTISI ALTINDA 2 YIL DISTIRIBITÖR GARANTISI VARDIR.
  • DOSTUM AMA 306 YTL OLNA GARANTİ FİRMALARI İSİM YAPMIŞ FİRMA DEĞİLKİ TÜRKİYEDE CEP TELİ ÜZERİNE GENPATECH KVK VE BAŞARIDIR BAŞARI KAPANDI SAYILIR KVK DA ESKİ GÜÇÜ YOK GENPATECH DİR.BU TELFON GARANTİDEKİ TELEFON YERİNE GELDİ O TELEFONUDA 390 ALMIŞTIM VE O TELFONUN SIFIRI YOK AMA BUNU SIFIRI VAR.İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamıyorsun o sitede satılan üründe genpa garantisi altında.Senin sattığından hiç bi fark yok yani
    Yok illa ben bu fiyata satmak istiyorum dersen
  • kvk-başarı-genpa fark etmez mesela kvk garantili bir siemens cep telefonuna kvk bakmıyor başarıya yönlendiriyor sizi başıma geldiği için söylüyorum
  • KVK BAKMADIĞI İÇİN ESKİ GÜÇÜ KALMADI KVK'NIN BENDE ESKİ TELEFONUM BAŞARI SERVİSİNE GİTTİ ONARILDI DİYE GERİ GÖNDERİLDİ İLK 94 GÜN SONRA 64 GÜN SONRA 48 GÜN GARANTİDE KALDI BANA TELFON GÖNDERİLDİ 10 AY SONRA.BEN MAHKEME ACICAKTIM SONRA BANA BU TELFON GÖNDERİLDİ ACILMAMIŞ KUTUSUNDAYDI BENDE TELFONUM OLDUĞU İÇİN BUNU SATMAK İSTİYORUM.İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ...

• ÖZGÜR KARDEŞ AĞZINA KİLİT VURMANA GEREK YOK SEN Bİ FİYAT SÖYLE ALMAK İSTEDİĞİN FİYATI SÖYLE BELKİ VERİRİM.

• az siteyi gez hemşerim burası telefon kakalama yeri değil bu bir. aynı haldeki cihazların en pahalı 230 a satılıyor. bişi demiyom bol şans çünkü ihtiyacın olacak
  • kardeş senin düşüncelerinede saygı duyuyorum ama kakalamıyorum zorla satmıyom isteyen alır sen 230 dersin öteki 430 der ama hangisi alır telfonu neyse ilgin icin saol kardeş ii geceleer

• ölücülerin bol olduğu bir yerde bu telefonu bu fiyata satmak çok zordur..
    iyi satışlar..
  • arkadaşlar arkadaşın fiyatlardan belki fazla bi haber değildir arkadaşa hakaret vari sözler yanlış bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keb@nlı23 -- 9 Ağustos 2007; 1:08:50 >
  • ARKADAŞLAR DAHA NE DİYİM NE FİYAT SÖYLİM TAMAM FİYATI SİZE BIRKATIM SİZ SÖYLEYİN Bİ FİYAT BELKİ SATARIM

• arkadaşlarrrrrr yok böyle bi satıcı fiyatı siz belirleyin diyommmmmmeğer fiyatı beğenirsem satarım

• arkadaşlar ben cıkıyom yarın ayni saatlerde satışa devam edicem aklınızda bi fiyat varsa söyleyin belki satarım ama acılmamış sım kart bile takılmamış bi telefon iii akşamlar arkadaşlar

• http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=41338&ref=akakce&v=1.47.6

burada 315 lira ...

en fazla 220 lira eder....

sonucunda firma değilsin.. alet her ne kadar açılmamışta olsa 2.el konumunda...
  • arkadaşlar herkesin düşüncesine saygım sonsuzzzz.saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.