Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman yandım ben kesin bulmam lazım o kapaktan çatlak çatlk mı kullanıcz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Fiyat ve özellikler itibariyle Sxg75 almak üzereyken hepsiburada da bluetooth kulaklık hediyeli olarak bu ürünü görünce acaba dedim ve paket içeriğinide dahil ettiğimde bende ikisi arasında kararsızlık oluştu.
    Öğrenmek istediğim ve benim için çok önemli bir hususu sizlere danışmak istedim. Bu makinada pdf doc prc veya en azından txt dosyaları gösterebilen bir yazılım mevcutmu? Veya ekstra bir yazılımla falan bunu yapabiliyormuyuz?

telefona video çekiyorum 15 dk lık kendi çektiği videoyu oynatmaya çalışıyorum çekim bitince telefon kendi çektiği video için ile desteklenmeyen biçim yazıyo bilgisayara atıp izliyorum ki sen pdf doc txt gibi ofis işlemlerini destekliyo mu diye sormuşsun (sinirden gülüyom ha yanlış anlama )

• quote:

Orjinalden alıntı: openline

o zaman yandım ben kesin bulmam lazım o kapaktan çatlak çatlk mı kullanıcz.

kvk yada basarı servısıne bı gotur derım kardesım belkı onlarda yedek parca vardır olması lasım kapak yok kardesın nereye baktıysam bulamadım yok yok yok sinir olacam yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Fiyat ve özellikler itibariyle Sxg75 almak üzereyken hepsiburada da bluetooth kulaklık hediyeli olarak bu ürünü görünce acaba dedim ve paket içeriğinide dahil ettiğimde bende ikisi arasında kararsızlık oluştu.
    Öğrenmek istediğim ve benim için çok önemli bir hususu sizlere danışmak istedim. Bu makinada pdf doc prc veya en azından txt dosyaları gösterebilen bir yazılım mevcutmu? Veya ekstra bir yazılımla falan bunu yapabiliyormuyuz?

telefona video çekiyorum 15 dk lık kendi çektiği videoyu oynatmaya çalışıyorum çekim bitince telefon kendi çektiği video için ile desteklenmeyen biçim yazıyo bilgisayara atıp izliyorum ki sen pdf doc txt gibi ofis işlemlerini destekliyo mu diye sormuşsun (sinirden gülüyom ha yanlış anlama )

gesmıc olsun kardesım :) yaa sorun sorun bıtmıyo yaa arada sırada yapıyo ole seyler bende de demıstı desteklemıyo dıyede yazılım sorunnu var bıras kendı yaptıgı seyı gormuyo
    vede dıkkat ettınızmı resımlerın ısımlerını degıstıremıyosunuz resım olacak cekmıyo 2121451522 dıye cekıyo sonradan degıstırebılıyos off yaa daha neler cıkacak cok emrak ettım
    Bu arada ınternete gırebılen varmı telden ben ayarlarını yaptım hata olarak:Ag Ağrızalı dıye bı sey verıyo yapan arkadas varsa bı anlatı verırse sevınırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

ya arkadaslar fw 1.32 den sonra servıse gotren varmı telı bı degısıklık varmı fw da yazılım konusunda degısıklıklerı olan arkadasım yazarsa sevınırım?ben gece gunduz aradım yok arkadaslar fw 1.32 den ustun yok hangı fouma gıttıysem ısyan bayraklarını cekmıs mıllet yakında herkes paketler erı yollar bu telı garantlerı dolmadan :)

ben servise götürdüm bir saatte yüklediler fw 1,32 yi. ördüğüm kadarıyla tek olumlu değişiklik videoyu tam ekran izleyebiliyorsun ama sanki ses kalitesinde biraz düşüklük var gibi ama okadar önemli değil gibi sonra bir oyun değişmiş bowling koymuşlar araba yarışı yokolmuş başka bir şey ulamadım....
  • Ya bu firmware biz yükleyemezmiyix telin neresine atıyolar yazılımı acaba.
  • bi yazılım hatası daha buldum geçen gün şimdi aklıma geldi
    7512 den mesaj gelmiş bende farketmeden YANITLA diyip yazdım mesajı sonra farkettm ki yanıtla dediğim numara farklı fakat numarayı değiştiremiyorsunuz kaydetip çıkıp tekrar tekrar taslkalardan girip yollamak istediğiniz numarayı yazıp yollamanız lazım ..
  • arkadaşlar sizin s88 in şarjı ne kadar gidiyor?
    ben 2 ay oldu alalı ama şarj olayı 2 gün gitmiyor
    izmir kvk servisine gittim hem 1.25 fw yi 1.32 yapsınlar diye hem bataryayı kontrol etsinler diye..
    3 gün sonra çağırdılar oldu diye
    baktım tel manyamış bi güzel becermişler bataryanın da sağlam olduğunu söylediler
    bende kavga dövüş teli aldım ertesi gün başarı servisine gittim
    neyse 7 gün sonra çağırdılar baktım tel düzelmiş 1.32 yazılımı da atmışlar
    bi de yeni batarya verdiler ben nizami olarak bataryayı güzelce şarj ettim ve sadece gelen aramalara cevap verdim yani teli kurcalamadım ama yine aynı..
    batarya en fazla iki buçuk gün gidiyor
    merakımdan soruyorum arkadaşlar sizin şarj kaç gün gidiyor? selamlar...
  • SAYIN BENQ YETKİLİLERİ;
    ÖNCELİKLE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM:
    BU MODELİ ARTIK ÜRETİYOR MUSUNUZ YADA GÖZDEN Mİ ÇIKARDINIZ? SANIRIM ÇOKÇA ŞİKAYET ALMIŞSINIZDIR BUMODELİN EKSİKLERİ HAKKINDA...
    BENİM TEL.İMDE ŞU AN 1.32 FW YÜKLÜ
    BU MODELİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN DAHA İYİ BİR YAZILIM ÇIKARCAK MISINIZ?
    YOKSA BEN BİGÜN BU TELİ ALIP YERE ÇARPICAM...
    SİZİN GİBİ İYİ BİR FİRMAYA GÜVENEREK ALDIM S88 İ AMA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM...
    BENİM GÖRDÜGÜM EKSİKLİKLER:
    1-HEM TELEFON HEM SİMCARD İÇİNDEKİ REHBER BERABER KULLANILIYOR AYRI AYRI KULLANILAMIYOR.
    2-3 ADET TEMASI VAR BUNLARI KULLANMAYA MECBURUZ İNTERNETTEN VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE TEMA İNDİREMİYORUZ.
    3-EKRAN KORUYUCUSU YOK. EKRAN 10 SANİYE İÇİNDE SANKİ KAPALIYMIŞ GİBİ KARARIYOR
    4-KARŞIDAN KONUŞMA GELDİĞİNDE SES 4.CÜ KADEMEDE OLMASINA RAĞMENKONUŞAIN SESİ ÇOK AZ GELİYOR
    5-ŞARJI ÇOK AZ GİDİYOR(HİÇ KULLANMADIĞIM HALDE SADECE 2 GÜN)
    6-KULAKLIĞI ÇOK KALİTESİZ (MÜZİK DİNLEMEK İSTEDİĞİMDE TELİN HOPARLÖRÜNÜ TERCİH EDİYORUM)
    7-MP3 DİNLERKEN ARAMA GELDİĞİNDE DİNLEDİĞİM PARÇA BAŞA DÖNÜYOR
    8-MP3 PLAYERİN İLERİ VE GERİ SARMASI YOK.
    9-1600*1200 FORMATINDA FOTOĞRAF ÇEKERKEN FOTOĞRAFA TARİH ATAYAMIYORUM.SADECE 640*480 FORMATINDA TARİH ATAMA VAR
    10-BESTELEYİCİDEN ÇIKARKEN HOPARLERİN SESİ AÇIK KALIYOR VE KENDİ KENDİNE CIZIRDIYOR. ANCAK TELİ KAPATIRSAM YADA MP3 ÇALARSAM DÜZELİYOR
    11-ÇOKLU MESAJ GÖNDERİRKEN İLETİ RAPORU GELİRSE KALAN MESAJLARI GÖNDERMEYİ İPTAL EDİYOR
    12-KISA MESAJ GÖNDERDİĞİMDE GELEN İLETİ RAPORUNDA SADECE İLETİLDİ DİYOR(KİME NEZAMAN İLETİLDİĞİNİ BELİRTMİYOR)
    13-YÜKLEMİŞ OLDUĞUM BİR ÇOK JAVA OYUNUNU -GEÇERSİZ İÇERİK-DİYEREK OYNATMIYOR
    14-KAMERASI İLE ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARI TELİN KENDİ EKRANIN DA KARANLIK VE DONUK GÖSTERİYOR(TELEFONUM ENERJİ TASARRUF MODUNDA DEĞİL)-HEMEN BELİRTEYİM- ANCAK BİLGİSAYARIMA AKTARDIĞIMDA FOTOĞRAFLARIN KALİTESİNİ GÖRÜYORUM
    15-GÜNEŞ IŞIGININ OLDUĞU YERLERDE EKRAN TİTREME YAPIYOR

BENİM GÖREBİLDİKLERİM BUNLAR...
    SİZ BU TELEFONUN ÖDÜL ALDIĞINI BELİRTİNİZ SİTENİZDE.ACABA BU EKSİKLER BİLİNİYOR MU?
    YOKSA ALAN ALDI ONLAR DÜŞÜNSÜN BİZ SATTIĞIMIZA MI BAKARIZ DİYORSUNUZ?
    EGER İKİNCİ ŞIKKI DÜŞÜNÜYORSANIZ BİRÇOK MÜŞTERİNİZİ KAYBEDEKSİNİZ YOK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNDEDİR DİYORSANIZ BİZLERİ DİKKATE ALIR DOGRU DÜZGÜN BİR YAZILIM ÇIKARIR BİZİ MUTLU EDERSİNİZ SELAMLAR
    ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE BENQ YA EMAİL ATTIM BAKALIM NE GÖNDERECEKLER MERAK EDİYORUM

• benq firmasına yukarıdaki emaili attım bakalım ne diyecekler
  • selamunaleykum arkadaslarım s88 muzdaribi dostlarım.hepinizin gecmis kandili mubarek olsun cenabı hakk azze ve celle tekrarlarına erdirsin...arkadaslar goruyorumki hepmizde aynı dertten muzdaribiz sorunları tek tek anlatmaya luzum gormeden gunlerdir geceleri benq denilen teknolojinin yuz karasının alakalı oldugu siteleri dolastım.bazı oyunlar buldum vede bazı programlar inşaALLAH onları size gonderecegim..buraya sanırım dosya koyamıyorumyahut bilmiyorum bazı java uygulamalar var elimde ve hepsi calısıyor.buraya nasıl dosya koyacagımı bilen arkadaslar derlerse inş. o javaları koyayım bir nebze olsun rahatlayacagınızı umuyorum.ALLAH sizlerle olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan09

SAYIN BENQ YETKİLİLERİ;
    BU MODELİ ARTIK ÜRETİYOR MUSUNUZ YADA GÖZDEN Mİ ÇIKARDINIZ? SANIRIM ÇOKÇA ŞİKAYET ALMIŞSINIZDIR BUMODELİN EKSİKLERİ HAKKINDA...
    SİZİN GİBİ İYİ BİR FİRMAYA GÜVENEREK ALDIM S88 İ AMA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM...
    1-HEM TELEFON HEM SİMCARD İÇİNDEKİ REHBER BERABER KULLANILIYOR AYRI AYRI KULLANILAMIYOR.
    2-3 ADET TEMASI VAR BUNLARI KULLANMAYA MECBURUZ İNTERNETTEN VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE TEMA İNDİREMİYORUZ.
    4-KARŞIDAN KONUŞMA GELDİĞİNDE SES 4.CÜ KADEMEDE OLMASINA RAĞMENKONUŞAIN SESİ ÇOK AZ GELİYOR
    6-KULAKLIĞI ÇOK KALİTESİZ (MÜZİK DİNLEMEK İSTEDİĞİMDE TELİN HOPARLÖRÜNÜ TERCİH EDİYORUM)
    9-1600*1200 FORMATINDA FOTOĞRAF ÇEKERKEN FOTOĞRAFA TARİH ATAYAMIYORUM.SADECE 640*480 FORMATINDA TARİH ATAMA VAR
    10-BESTELEYİCİDEN ÇIKARKEN HOPARLERİN SESİ AÇIK KALIYOR VE KENDİ KENDİNE CIZIRDIYOR. ANCAK TELİ KAPATIRSAM YADA MP3 ÇALARSAM DÜZELİYOR
    11-ÇOKLU MESAJ GÖNDERİRKEN İLETİ RAPORU GELİRSE KALAN MESAJLARI GÖNDERMEYİ İPTAL EDİYOR
    12-KISA MESAJ GÖNDERDİĞİMDE GELEN İLETİ RAPORUNDA SADECE İLETİLDİ DİYOR(KİME NEZAMAN İLETİLDİĞİNİ BELİRTMİYOR)
    14-KAMERASI İLE ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARI TELİN KENDİ EKRANIN DA KARANLIK VE DONUK GÖSTERİYOR(TELEFONUM ENERJİ TASARRUF MODUNDA DEĞİL)-HEMEN BELİRTEYİM- ANCAK BİLGİSAYARIMA AKTARDIĞIMDA FOTOĞRAFLARIN KALİTESİNİ GÖRÜYORUM

SİZ BU TELEFONUN ÖDÜL ALDIĞINI BELİRTİNİZ SİTENİZDE.ACABA BU EKSİKLER BİLİNİYOR MU?
    EGER İKİNCİ ŞIKKI DÜŞÜNÜYORSANIZ BİRÇOK MÜŞTERİNİZİ KAYBEDEKSİNİZ YOK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNDEDİR DİYORSANIZ BİZLERİ DİKKATE ALIR DOGRU DÜZGÜN BİR YAZILIM ÇIKARIR BİZİ MUTLU EDERSİNİZ SELAMLAR
    ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE BENQ YA EMAİL ATTIM BAKALIM NE GÖNDERECEKLER MERAK EDİYORUM

hakkatende baya sorunu var yaw şöle liste halinde görünce

• Benq-siemens ayrıldılar galiba ya internet siteleri önceden benq-siemens.com du şimid b,sadece benq var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon_tayfun

quote:

Orjinalden alıntı: hakan09

SAYIN BENQ YETKİLİLERİ;

hakkatende baya sorunu var yaw şöle liste halinde görünce

16- MP3 PLAYER AÇIK ŞEKİLDE İKEN KAMERA KULLANILAMIYOR
    17- HERHANGİ Bİ SEBEPLE MP3 YARIDA KALIRSA EN BAŞTAN BAŞLIYOR
    18- BİR MESAJI YANITLAMAYA ÇALIŞTIĞIMIZDA FİKRİMİZİ DEĞİŞTİRİP BAŞKASINA O MESAJI YOLLAMA ŞANSIMIZ YOK MESAJ BÖLÜMÜNDE

BAŞKA BUNLARIN HARİCİNDE AKLINA GELEN VRSA LİSTEYE EKLEYEBİLİR Mİ LÜTFEN ?

EDİT: 19- VİDEO ÇEKİMİ ESNASINDA ZOOM FONKSİYONLARI MEVCUT DEĞİL VE ÇEKİM ESNASINDA FLAŞ AÇMAK MÜMKÜN DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 6 Nisan 2007; 0:52:59 >

• bu telin düzgün çalışan bişeyi var mı bende az kalsın w700 yerine bunu alacaktım
  • Aslında telefon sizin abarttığınız kadar kötü değil tamam ufak tefek yaılımsal eksiklikler var ama bunlar katlanılacak eksiklikler bence s88 piyasadaki en iyi telefonlardan biri ekranı piyasadaki iyi diye tabir edilen telefonlardan daha parlak kamerası süper en az digital fotoğraf makinası kadar güzel foto çekiyor. Çok estetik bir telefon kim tasarlamışsa çok iyi şekil vermiş telefona ben telefonda 3 tane özellik ararım mp3 çalma,iyi bir kamera,estetik gerisi boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 7 Nisan 2007; 18:50:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: openline

Aslında telefon sizin abarttığınız kadar kötü değil tamam ufak tefek yaılımsal eksiklikler var ama bunlar katlanılacak eksiklikler bence s88 piyasadaki en iyi telefonlardan biri ekranı piyasadaki iyi diye tabir edilen telefonlardan daha parlak kamerası süper en az digital fotoğraf makinası kadar güzel foto çekiyor. Çok estetik bir telefon kim tasarlamışsa çok iyi şekil vermiş telefona ben telefonda 3 tane özellik ararım mp3 çalma,iyi bir kamera,estetik gerisi boş.

Aradıklarını Bulabılıyosan Iyı da guncellemelerde telefon hataları devam edıyosa yazılmsal olrak ta daha ne beklersın kı mp3 player konuda da sole dıyeyyım ben fw 1.32 den hıc dınlemıyom bıle guluyolar :) bebelere malzeme olduk anlayacagın kamerasının kotu yanı resımlerı net degıl gostermıyo tam oled ekran olmasına ragmen ) bu arada telsım kullananlar hala telsım yazıdır en basıt bı telde bıle vadofone dıye gecmıs durumunda usb den mp3 yada bı sey yapıldıgında batarya omrunu oldurmesı ılk aldıgımda telefon arkadasım 1 gun boyunca muzık dınleyebılıyodum usb den ısler yapmaya baslayınca yarın gune dustu telefonun en kotu tarafı data kablosu olmaması 3b ses yap muzık kısılıyo :) komık bı sey ekolayzr ayarı yok patlıyo sesler daha ne beklıyeceksın kı ben aldıgımdan berı su telefonla ugrasmaktan bıktım sorunlarıyla sorunsuz denılemes bence 2006-2007 ın en basıt telefonu vede en kotu java sıstemıne aıt telefon yurt dısında bıle ınsanlar sıtem edıyo kı mms konusunda sacmalamıslar mms gonderemıoyosun ne turkcell nbede telsım desteklıyo telefonu Ç) buda kotu yanı 4-5 ay oldu tel cıkalı daha bildilmemmis bıldırmelerıne gerek kalmadı benq ayrıldı zaten sıemensten fw da yukselmes bundan sonra buyuk ıhtımalle 1.32 kalır ne dıyelım elımızı acıp dua etmek kaldı...

• telefonun yazılımı donanımla doğrusal orantılı olarak yazılır acele yazıldığı kesin fw ler konusunda benq-siemensin sınıfta kaldığınıda rahatlıkla söyleyebilirim sadece uzman kişilerin telefon yazılımını modifiye etmesi söz konusu olabilir bu da telefona bazı konularda belli bir işlevsellik kazandırabilir donanıma ait sorunlar varsa yazılımın da bir etkisi olmaz
  • O zaman sende 1.32 yüklemeseydin benim 1.25 ve memnunum o bir cep telefonu arkadaşlar 7+1 ses sistemi değil sesi o kadar da kötü değil kulaklıktan ise ses normal çıkıyor zaten kulaklıkta yüksek seste müzik dinlemek kulak zarına zarar veriyor. Benq-Siemens ayrılmış galiba o yüzden telefon yeni seri üretilmiyor olabilir yazılım düzenlemesini artık insafa gelirse benq yapar onlarda uğraşırlarmı bilinmez.Ama telefonu böylede beğeniyorum.Telsim yazısına gelince ben samsung e250 marka teefona da taktım onlarda da telsim yazıyor hem vodafone yazsa ne olcak telim yazsa ne olcak bu kadar önemli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 8 Nisan 2007; 12:19:14 >
  • önemli tabi para verıyom kardesım zevk ıcın kullanmıyom kamerayı gec mp3 playerda gec en onemlısı konusma sessı onemlı onudamı atlıyosun yaa
    ben burda bı tarafımı yırtıuyom kac aydan berı fw 1.32 mp3 player daha berbat oldu kı kamerasını beyenmedım ben neden dersen resım cekıyom cektıgı gıbı kayıt etmıyo buyuk ıhtımalle ekran kararıyo cekım o zaman oluyo cekım yaparken dıkkatlı cek anlayacaksın bıras ağar kacıyo kamera sıstemınde bı acayıplık var cok yawas calısıyo fonksıyonları daha vıdeo ızleme programı yok kameranın vıdeo programı acılıyo cok basıt yaa komık bı sey bıde 3 gb cevrılen bı vıdeo yu denedım aksam ses duyulmuyacak kadar berbat vede goruntu ıgrenc ben sımens konusunda baya bı hayal kırıklıgı yasadım almas olaydım deddım telefona en basıtı adam fw yapıyo sadece mp3 player ve kamerası ıcın.... vede muzık dınlıyosun tamam kulaklara zararlıda sen yap ben kısarım sessını kendı bılecegım ıs vede kulaklıgı bıcımsız komık olmus bı yerı uzun bı yerı kısa sx1 bın kat daha ıyı tulden kım ne derse desın sx1 cıksın gene alırım o telı ben sımens alt yapısı cok kotu kardesım hıc barı gelıstıremıcem dıyosan sybıon yukle telefona basın agırmasın mıllet kendı bulsun
    en kotusude telefona kayıt edıyosun bı sey oldugunda ne yapacaksın? Kalacaksın ole msj zıl tonu duyulmuyo bu arada 10 msj gonderıyosun 1 ıncı ıletıldı dıyo ondan sonra 9 unu tekrar kendın elle tek tek yolluyosun

Benım kararrımca eger kıusursuz tel ıstıyosanız Almayın derım ole baka durursunuz ben ne muzık dınlıyom artık nede kamerasını klullanıyom ısıme yaramıyo sadece telefon olarak degıl masa susu olarak kullanıyom lkardesım konusurkende karsımdakı ınsanın sesını anlamadıgım ıcın anlayabılıyomusun bu arada yazılım cok beklersınız fırma ıkıye ayrıldı uzun sure kımse yazılım yapmas bu tele bole kalabılır dıkkat edın...Destek verılmıyo su anda cep telefonu konusunda oncekı sayfalara don arkadasım benım bıras sıtemlerımı ve sorunlarımı oku ben bu cıhazı 3 ana parca ıcın kullanmıyom dıyosun ama para kolay kazanılmıyor kı yapamıyacaksalar yapmasınlar kardesım neden bız hep ugrasıyos neden alan pısmann oluyo tanıtırken oletanıtmıyolar lafın kısasım Kardesım fırmalar ayrılmıs kımse ustlenmes yazılım konusunda bekleme bosuna.
    Dıyelım butun sorunları yaptılar hersey super calısıyo telefon calısmıcak o zaman :) performans olarak dusuk vede sakın telefonun bı yerını kırayım deme kapak yok 3 seyıne bakma derım kardesım nokıa ya bak kapakları pıllerı bakkalda bıle satılıyo aspırın gıbı oldu bunun en cok bozulcak parcası joıstıgı ne gerı yapmıslar nede tamam fnksıyonu var bı dunya eksıklıklerı var en acısından telsım kullanıcısyım vede telsım de telefon gprs mms ayarları var ama olmuyo cok denedım ne deddıyse onu yazdım ama hata verıyo telefon.. Uzgunum ama acılar gercektır kardesım derım bıde ıyı oku derım.sadece alo dıyeceksem 100 ytl tel alırım resım cekecemsem 5 magapıksel kamera alırım mp3 dınleyeceksem ıpod alırım bunların hepsınıde cok uygun fıyatta nerdeyse bu telefon fıyatına getırırsın.zaten telefon ılk cıktıgında 500-600 ytl mı neydı sımdı bakarsan fıyatına anlarsın nekadar ucuz telefon olduguna....

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.