Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

eksiklerini söyleyip hataymış gibi servise götürsek

mesela ;

besteleyicide bi kaç tuşa basınca besteleyicen çıkınca hoporlör açık kalıyo bunu hata yada bozulma gibi servise götürsem onlara tamire versem ki bu yazılımsal bişey daha sonra onlarda bunu yapamayacak haliyle sonra tamir edilemiyo diye para iadesi istesem bu benim tüketici hakkım değil mi ?
    bunu yapabilirmiyiz bu şekilde telefonu elimizden çıkarabiliriz yada bu tarz bi şeyle mümkünatı var mı acaba ?

hakkın isteyebilirsin
  • hak mı arıyacaksın servısıne bırakıyosun bı kac fw yukluyolar duzelır ama fw1.32 de aynı sorunu yapıyo vede cok zararlı bı sey tek formulu onu kapaman ıcın bı mp3 calacaksın:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

eksiklerini söyleyip hataymış gibi servise götürsek

mesela ;

besteleyicide bi kaç tuşa basınca besteleyicen çıkınca hoporlör açık kalıyo bunu hata yada bozulma gibi servise götürsem onlara tamire versem ki bu yazılımsal bişey daha sonra onlarda bunu yapamayacak haliyle sonra tamir edilemiyo diye para iadesi istesem bu benim tüketici hakkım değil mi ?
    bunu yapabilirmiyiz bu şekilde telefonu elimizden çıkarabiliriz yada bu tarz bi şeyle mümkünatı var mı acaba ?

hakkın isteyebilirsin

iadeyi yada bunu arıza olarak göstermem içiin nereye gitmem lazım kvk bayiine mi ? yada haklı olursam bana para iademi kim yapacak kvk mı hepsiburada.com mu ? gerek olursa tüketici dernekleriylede irtibata geçecem teşekürler

• quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

hak mı arıyacaksın servısıne bırakıyosun bı kac fw yukluyolar duzelır ama fw1.32 de aynı sorunu yapıyo vede cok zararlı bı sey tek formulu onu kapaman ıcın bı mp3 calacaksın:D

evet bi deneyecem daha doğrusu hakkım varsa arayacam ama önce hakkım var mı onu öğrenmem lazım
  • bemde w700 ümü verdim tükedici derneğine verecekmişsin belki bende veririm o zman iade ediyolarmış en geç 3 ay
  • o zaman baska telefon verırler hepsınde cunku aynı sorun var kardesım ole bı sey varsa verelım degıstırsınler telefonları nası basvuruyos oraya ?
  • quote:

quote:

hak mı arıyacaksın servısıne bırakıyosun bı kac fw yukluyolar duzelır ama fw1.32 de aynı sorunu yapıyo vede cok zararlı bı sey tek formulu onu kapaman ıcın bı mp3 calacaksın:D

evet bi deneyecem daha doğrusu hakkım varsa arayacam ama önce hakkım var mı onu öğrenmem lazım

kardes o zaman bı arastıralım bunun hakkında bı sonuc elde ettıkmı yazarıs buraya am vermeden once servısıne bırakalım baksınlar oldu dıyıp yenıden bole verırlerse basvuralım bence ;:D bu arada servıse vermısken konusma sessı ve hoparlorude gosterırıs onuda yapsınlar nasıl bozduysalar :d
  • quote:

quote:

quote:

kardes o zaman bı arastıralım bunun hakkında bı sonuc elde ettıkmı yazarıs buraya am vermeden once servısıne bırakalım baksınlar oldu dıyıp yenıden bole verırlerse basvuralım bence ;:D bu arada servıse vermısken konusma sessı ve hoparlorude gosterırıs onuda yapsınlar nasıl bozduysalar :d

bi arkadaş liste çıkarabilir mi sorunlarına yönelik kağıda yazıp servise bırakacam telefonu bu bu bubu bububububu sorunları var diyecem
    ama hangisine bıakayım genpa kvk başarı ? yada hangisi yetkiliyse

• valla arkdaslar bende sx1 vardı ve çok sorun çıkardı bana benden çok serviste kaldı ve bi gün ben telefonu yere vudum sinirden paramparça oldu üst kasası..başarıya tamir için verdim garantiliydi ama tüketici hatası dediler haklı olarak:D bende daha önceki servis formlarını atmamıştım ve hepsini toplayıp tüketici haklarına gittim ve atbiki heyet sadece kağıt üzerinde karar verdiği için yani telefonu görmedikleri için ben haklı çıktım fakat şu an gelen s88 den de hiç memnun değilim berbat bi telefon.. ben izmirliyim ama okul için muğlada bulunuyorum ve nasıl bi mantıksa burda teknik servis yok o yüzden yakında tatil için izmire gidicem ve bu telefonuda bi kaç kere servise verip başka bi telefon isticemarkdaslar her şekilde hakkınız var mutlaka hakkınızı arayın.özellikle telefonla birlikte verilen garanti belgesi üstünde haklarınız yazıyo onları bi okumanızı tavsiye ederim.yanlız mahkemeye verince kolay kolay para iadesi yapmıyolar.o yüzden banada telefon değişimi dediler ama piyasada sx1 kalmadığı için mecburen s88 gönderdiler... birde not olarak teknik servis işlerinizi başarıda yapmayın derim ben çünküpeşinden çok koşturmanız gerekiyo kvk bayilerinde nasıl bilmiyoruym ama ben bundan sonra birde kvk servislerini denicem..başarı kadar yawaş çalışan ve sorumsuz bir servis daha görmedim ben.........................umarım bazı konulara açıklık getirmişimdir

• sony ericsson kullanıyorum.
    s88 i h.b'da gördüm, bluetooth kulaklık hediyesi ile birlikte 370 tl, almayı düşünüyordum
    ancak anladığım kadarıyla çözüm üretilmemiş bi yazılım sorunu var. zannediyorum fiyatının düşük olmasında bu olumsuzlukların büyük etkisi var.
    özelliklere göre fiyatı çok uygun olabilir.
    sony ericsson larda mesaj göndermek, mesaj okumak... çok yoruyor insanı. hele toplu mesaj gönderme tam sıkıntı. o nedenle yeni bir telefon düşünüyordum. ancak kullanıcılar olumsuzluklardan bahsediyor, bunlar küçük ayrıntılarda olsa işlevsellik bakımından en önemli şey bence.
  • Arkadaşlar s88 in üst kapağı değişiyor mu?
  • Fiyat ve özellikler itibariyle Sxg75 almak üzereyken hepsiburada da bluetooth kulaklık hediyeli olarak bu ürünü görünce acaba dedim ve paket içeriğinide dahil ettiğimde bende ikisi arasında kararsızlık oluştu.
    Öğrenmek istediğim ve benim için çok önemli bir hususu sizlere danışmak istedim. Bu makinada pdf doc prc veya en azından txt dosyaları gösterebilen bir yazılım mevcutmu? Veya ekstra bir yazılımla falan bunu yapabiliyormuyuz?
  • acaba s88 için msn programı varmı
  • Ya arkadaşlar kimse bilmiyormu bende benq-siemens s88 var fakat tel i yere düşürdüm telefon üst kapağı alttan hafif çatladı acab abu kapak değişir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: openline

Ya arkadaşlar kimse bilmiyormu bende benq-siemens s88 var fakat tel i yere düşürdüm telefon üst kapağı alttan hafif çatladı acab abu kapak değişir mi?

değişir neden değişmesin.? her telefonun kapağı değişir ama bunu bulmak mesele...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Ya arkadaşlar kimse bilmiyormu bende benq-siemens s88 var fakat tel i yere düşürdüm telefon üst kapağı alttan hafif çatladı acab abu kapak değişir mi?

değişir neden değişmesin.? her telefonun kapağı değişir ama bunu bulmak mesele...

• quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Fiyat ve özellikler itibariyle Sxg75 almak üzereyken hepsiburada da bluetooth kulaklık hediyeli olarak bu ürünü görünce acaba dedim ve paket içeriğinide dahil ettiğimde bende ikisi arasında kararsızlık oluştu.
    Öğrenmek istediğim ve benim için çok önemli bir hususu sizlere danışmak istedim. Bu makinada pdf doc prc veya en azından txt dosyaları gösterebilen bir yazılım mevcutmu? Veya ekstra bir yazılımla falan bunu yapabiliyormuyuz?

yok kardesım calıstırmıyo buyuk ıhtımalle s60 serisinde calısıyo sıstem yok telefonda daha kı pdf txt dosyalrını calıstırması zor bıras daha programları kapsamlı cıkmadı aradıgın ozellıkte ole bı tellse s60 serılerınden bırene bakarsan daha ıyı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan34

sony ericsson kullanıyorum.
    s88 i h.b'da gördüm, bluetooth kulaklık hediyesi ile birlikte 370 tl, almayı düşünüyordum
    ancak anladığım kadarıyla çözüm üretilmemiş bi yazılım sorunu var. zannediyorum fiyatının düşük olmasında bu olumsuzlukların büyük etkisi var.
    özelliklere göre fiyatı çok uygun olabilir.
    sony ericsson larda mesaj göndermek, mesaj okumak... çok yoruyor insanı. hele toplu mesaj gönderme tam sıkıntı. o nedenle yeni bir telefon düşünüyordum. ancak kullanıcılar olumsuzluklardan bahsediyor, bunlar küçük ayrıntılarda olsa işlevsellik bakımından en önemli şey bence.

bunda da aynı sorun var arkadasım s88 de sony erıcsonda da vardır kesın bunun 10 tane sınırlaması var ne alakaysa 150 kısı var 10 kisi 10 kisi yolluyosun msj gonderıldı yazısı cıktımı yandın bıdaha tek tek yolla :D kandıllerde bayramlarda tam bı sınır bozucu cuhaz oluyo verı gondermesı ıskence bı mp3 abartısız 10 dk gelıyo kı dusuk bı versıyon var bu telde kesın ama sıstem degıstırılırse bunca sorun kalmas yanı tabanında su sorun var bı seyı yaptıgında kendısı kapamıyo manuel tamamen sana aıt benım kararrım alma derım :) bızım acımızı sende cekme ama gorunus mp3 olarak ıstersen tafsıye ederım program+oyun+tema radıo yok bunlarıda goz onunde bulundur kolay gele...

• quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

evet arkadasım bende katılıyom sanada bende bulamadım benq-siemensın bıras sacmalıgı bence cok dıkkatlı kullanmak lasım demek bu cıhazı kapak kırılırsa yandık desenenıze :) acık free kullanırıs benq-siemens resmen ...... mılletı haberımız yok yaa sınır oluyom aklıma geldıkce vede mıllet bu kadar ısyan ettıkce.
  • ya arkadaslar fw 1.32 den sonra servıse gotren varmı telı bı degısıklık varmı fw da yazılım konusunda degısıklıklerı olan arkadasım yazarsa sevınırım?ben gece gunduz aradım yok arkadaslar fw 1.32 den ustun yok hangı fouma gıttıysem ısyan bayraklarını cekmıs mıllet yakında herkes paketler erı yollar bu telı garantlerı dolmadan :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.