Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fw 1.24 diye tahmin ediyorum ama baktığmda fw karşısı boş görünüyor.Bende çalışıyor klite codek yüklü tam görüyorum ama benim derdim bu dosyaları farklı bi formata çevirmek ondada 2 sn oluyo codek olmayan makinadada 2 sn ve sesiz oluyo.Harbi gıcık etti bu makine beni sinirimi bozuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emonal

ben fw 1.24 diye tahmin ediyorum ama baktığmda fw karşısı boş görünüyor.Bende çalışıyor klite codek yüklü tam görüyorum ama benim derdim bu dosyaları farklı bi formata çevirmek ondada 2 sn oluyo codek olmayan makinadada 2 sn ve sesiz oluyo.Harbi gıcık etti bu makine beni sinirimi bozuyo.

codekle tamam açıyo ama youtube a atınca yine 2 sn görünüyo kızmayın artık güler oldum kendi telefonuma sinirden gülüyom
    total video converter indirmiştim ben başka bi sebeple o işe yarar beli google da bi arat inndir e de bakabilirsin

• hatta tam olarak yazayım *#300# yapınca çıkanlar şu şekilde

Type:HYBIA
    HW ID:1
    SW:1.25
    PID:00
    DATE:2006/05/05
    TİME:8:30:54
    LPV:1.25
    LPID:23
    MMP:1.25
    FV:
    PPF:HYBIA_BENQ_TR_NSL_26120J1_111.pD
    14/04/06 12:44

Aynen böyle işte fw nin karşılığı boş arkadaşlar sizde bu şeklilde tam olarak yazarsanız birde bunların tam olarak ne anlama geldiğini daha sağlıklı olur.Herkez bilir diğer telefonların ne olduğunu.
  • w700i mi s88 mi alsam acaba yoksa el71mi? Birde s88 e tema yükleniyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

w700i mi s88 mi alsam acaba yoksa el71mi? Birde s88 e tema yükleniyormu?

Tema yüklenmiyor. bu telefonu almadan önce bence forumu tam olarak oku ve öyle karar ver.Beklemediğin bir süprizle karşılaşma.
  • arkadaşlar çoğu kişi kulaklıktaki sesten şikayetçi sanırım kutuda gelen kulaklık sadece telefon görüşmeleri için mp3 dinlemek için şu soruna bi çözüm bulalım artık. mp3 için kulakluk bir türlü bulamadım en sonunda kablosunu kesip normal bi kulaklıkla birleştirecem o olacak yani bi çözüm getirelim şu konuya
  • evet kesinlikle kulaklik olayina katılıyorum,ses dandik cıkıyor,adam gibi kulaklık lazım,birde benim bir sorum daha var,aarkadaşlar cektigimiz fotografları tam ekran duvar kagıdı yapabılıyormuyuz,nedense bende yarım ekran oluyor,ama bılgısayardan daha kalıtelı resım attıgımda tam ekran yapabılmıstım duuvar kagıdını,ama cektıgımız resımler neden tam ekran olmuyor,yada oluyormu?saolun
  • s88 mi samsung e890 mu yoksa se w700 mü alsam? kullananlar telefondan memnunmu
  • quote:

s88 mi samsung e890 mu yoksa se w700 mü alsam? kullananlar telefondan memnunmu

Kulaklık ses kalitesi, tema/oyun desteği, radyo dersen w700i.
    Sağlamlık, daha büyük biraz daha parlak ekran, daha iyi fotoğraf kalitesi (af, macro..önceki sayfalarda fotoğraflar mevcut), daha yüksek ve daha kaliteli hoparlör sesi falan dersen s88 al. e890'ın özelliklerini tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 21 Mart 2007; 18:15:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

s88 mi samsung e890 mu yoksa se w700 mü alsam? kullananlar telefondan memnunmu

Kulaklık ses kalitesi, tema/oyun desteği, radyo dersen w700i.
    Sağlamlık, daha büyük biraz daha parlak ekran, daha iyi fotoğraf kalitesi (af, macro..önceki sayfalarda fotoğraflar mevcut), daha yüksek ve daha kaliteli hoparlör sesi falan dersen s88 al. e890'ın özelliklerini tam bilmiyorum.

ben w700 aldım sesini yükselttim yazılımla süper oldu iyikide s88 almamışım yani

• arkadaşlar ben cd yi kaybettim şimdi de winxp usb driver lazım.. biri hemenpaylaşa falan yuklesin lutfen...

kafayı yicem!!!!

yardım pls
  • evet kesinlikle kulaklik olayina katılıyorum,ses dandik cıkıyor,adam gibi kulaklık lazım,birde benim bir sorum daha var,aarkadaşlar cektigimiz fotografları tam ekran duvar kagıdı yapabılıyormuyuz,nedense bende yarım ekran oluyor,ama bılgısayardan daha kalıtelı resım attıgımda tam ekran yapabılmıstım duuvar kagıdını,ama cektıgımız resımler neden tam ekran olmuyor,yada oluyormu?saolun

Orjinalden alıntı: tibet53

evet kesinlikle kulaklik olayina katılıyorum,ses dandik cıkıyor,adam gibi kulaklık lazım,birde benim bir sorum daha var,aarkadaşlar cektigimiz fotografları tam ekran duvar kagıdı yapabılıyormuyuz,nedense bende yarım ekran oluyor,ama bılgısayardan daha kalıtelı resım attıgımda tam ekran yapabılmıstım duuvar kagıdını,ama cektıgımız resımler neden tam ekran olmuyor,yada oluyormu?saolun

selama rkadasım oluyo tam duvar kagıdı ama once uıyarlaman lasım 172*220 ye uyarlıcaksın ondan sonra duvar kagıdı yapacaksın ole oluyo dırek olomuyo yarım ekran cıkıyo :d bu arada bende drıverı var yarın koyarım lınkınıde verırım kutusu dukkanda kapanmasaydı dukkan koyardım olmassa omer_102@hotmail.com msn den de yollarıs yarın eklersen kulaklık kunusunda da yapılacak bı sey yok uretım durduruldu su anda benq-siemens de :d uretmesler parca artık basımızın caresıne bakacas

• bu arada arkadaslar fw 1.35 yukleyen arkadaslar cektıgı resımlerı zoom yapabılıyolar :D resme geldıkten sonra joistıkle saga dogru yoneltın asagıda ufak bı menu cıkıyo sag sol oklarını ıyı bakarsanız ondan sonra joıstıkle tıklıyonus ortasına ondan sonra resımlerı zoom yapabılıyosnuz :D basarılar dılerım daha degısık bı sey bulamadım yaw fw 1.35 te bu kadar basarılar sorularınız olursa yapamassanız yardımcı olurus hayırlı aksamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

bu arada arkadaslar fw 1.35 yukleyen arkadaslar cektıgı resımlerı zoom yapabılıyolar :D resme geldıkten sonra joistıkle saga dogru yoneltın asagıda ufak bı menu cıkıyo sag sol oklarını ıyı bakarsanız ondan sonra joıstıkle tıklıyonus ortasına ondan sonra resımlerı zoom yapabılıyosnuz :D basarılar dılerım daha degısık bı sey bulamadım yaw fw 1.35 te bu kadar basarılar sorularınız olursa yapamassanız yardımcı olurus hayırlı aksamlar

arkadaşım fw 1.35 mi yoksa 1.32 mi? benimkinde 1.32 var. en son fw bu biliyorum
    1.35 yeni mi? yeni ise ne farkları var?
    şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan09

quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

bu arada arkadaslar fw 1.35 yukleyen arkadaslar cektıgı resımlerı zoom yapabılıyolar :D resme geldıkten sonra joistıkle saga dogru yoneltın asagıda ufak bı menu cıkıyo sag sol oklarını ıyı bakarsanız ondan sonra joıstıkle tıklıyonus ortasına ondan sonra resımlerı zoom yapabılıyosnuz :D basarılar dılerım daha degısık bı sey bulamadım yaw fw 1.35 te bu kadar basarılar sorularınız olursa yapamassanız yardımcı olurus hayırlı aksamlar

arkadaşım fw 1.35 mi yoksa 1.32 mi? benimkinde 1.32 var. en son fw bu biliyorum
    1.35 yeni mi? yeni ise ne farkları var?
    şimdiden teşekkürler....

fw 1.32 kardesım sorry :D yanlıs yazmısım gece gec satte yazınca kafada dalmıs :D

• FW nedemek arkadaşlar yaff fw yok fw yok diiyp duruyorsunuz DD:d:d:D
  • mer. ark. bende s88 kullanıcısıyım yaklaşık 9 aydır şu FW 1,32 serviste yüklettirdikten sonra videolar tam ekran izlenebiliyormu
  • tüm sayfalara bakmaya çalıştım,, tam olarak güzel bir fotoğraf çalışması göremedim.. manzara,, gece,, akşam ev ortamı,, güneşsiz,, vs vs..
    ben k750 kullanıcısı olarak telefonumdan memnunum. ama bilmiyorum, değiştirmeye değermi?
    herkese iyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.