Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PeSsSimisT

arkdaslar bu konuşma sesi yazılımdan dolayımı kaynaklanıyor aklıma o takıldı.1.32'ye yükselten arkdaslar önceye göre değişiklik varmı..ve ben kendim fw yükleyebilirmiyim.eğer yükleniyosa nerden bulabilirim ve nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

arkadasım bence yukletme bekle derım bıras yazılımsal olaydan degıl donanımsal olaydan kaynaklanıyo ses cok dusuk gelıyo ama yazılım yuklenırse yukselır buyuk ıhtımalle dıyom emın konusmayımda
    1.25 fw varsa kalsın sessı sımdı guclu gur cıkıyodur1.32 yukletırsen kısılıyo
    tek olan seyı soleyım sana kamerası tam ekran oluyo 3gb ler acılıyo o kadar :D telefonu kvk yada basari teknık servısıne gotur yukleteceksen ama ben tafsıye etmıyom pısman olursun solemedı deme.....
  • ŞOoooOOK ŞooOOkK şOOooOOkkK

arkadaşlar KINGSTON 1GB MINI SECURE DIGITAL CARD sadece ve sadece havale ile 20.94 ytl bence çok ucuz hemn sipariş verin arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim...HEMDE hepsiburada.com da.link aşağıda...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=93522&productid=bd700639

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan915 -- 14 Mart 2007; 22:10:34 >

• arkadaslar besteleyıcının hoparloru kapamanın yolunu buldum arkadaslar efet sımdı baslıyom :D
    beste yaptıktan sonra baktınız hoparlor acık degılmı o zamansole yapalım arkadaslar telefonu tıtresımden cıkarın ve sol tarafta ses acma kapama yerı var oradakı ses dugmesının yukarı tusuna basılı tutun ses sevısyesını olcun ondan sonra kapanıyo zaten bende aksam denedım bataryayı cıkarmadan nasıl ytaparım deddım yada onuda yapamıyosanız bı mp3 baslatın durdurun susyo bataryayyı cıkarmaya gerek yok deneyın olacaktır
    ne yapalım s88 magdurları sessımızı duyuramıyos bununla yasamıyı ogreneces kolay gelsın hepınıze....
  • aaa arkadaslar kafama bı sey takıldı acaba bu telefona sybıon yukleyebılırmıyıs onu dusunuyodum yada telefon sıstemı kaldırırmı bu kadar acıyı bununla ılgılı bıras bılgısı olan arkadas varsa konuyla ılgılı yazarsa sevınırım yada lınk verırse makbul gecer ben bu telefona ayar oldum ıyıce yada sony erıcson sıstemını nasıl yukleyebılırıs olmasına ımkan varmı yokmu acaba bı onu arastırmak lasım :D tabı olması ıcın teknık edevatlar lasım :( oda bızde yok vallah sıkıldım bu telefondan hıc bı sey yapılmıyo yaw
  • @ abbasia
    arkdasım bende telefonun yeni sürümü olduğu için 1.32 yüklü ve ses konusunda çok şikayetçiyim..burda okuduklarımdan 1.25 te sesin daha yüksek olduğunu anladım.o yüzden bende 1.25 yükletmeyi düşünüyorum tekrar ondan sordum nası yükleyebilirim diye...ayrıca bu telefona symbian yada başka bi sistem yükleneceğinide hiç sanmıyorum..ama inşallah olur öle bişeyde hepimizin yüzü güler
  • bide arkdaslar bildiğiniz güzel bi oyun sitesi varmı.. ben hep arıyorum ya bulamıyorum bulduklarımıda çalıştıramıyorum...bilen varsa bi link falan atabilirmi....
  • slm arkadaşlar ben BENQ SIEMENS S88 telefonunu çok araştırdım almaya karar verdim ancak bazı yorumlarda kötü diolar...bende kararsız kaldım almadım ve şuanda beklemekteyim...kullanan arkadaşlardan rica ediyorum bu telefon hakkında olumlu-olumsuz tüm görüşlerini yazsınlar...şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeSsSimisT

@ abbasia
    arkdasım bende telefonun yeni sürümü olduğu için 1.32 yüklü ve ses konusunda çok şikayetçiyim..burda okuduklarımdan 1.25 te sesin daha yüksek olduğunu anladım.o yüzden bende 1.25 yükletmeyi düşünüyorum tekrar ondan sordum nası yükleyebilirim diye...ayrıca bu telefona symbian yada başka bi sistem yükleneceğinide hiç sanmıyorum..ama inşallah olur öle bişeyde hepimizin yüzü güler

evet kardesım ama yukletme fonksıyonları eksık oluyo 3gp oynatmıyo hepsını bıde kamerası tam ekran olmuyo bıras beklıyecem ama elımden cıkarmıcam bozulana kadar kullanırım yalnız kulaklıktan konusma sessı az gelıyodur sessız yerde gorusmelerını yap ozel konusmalarını :d tafsıyem bu

• arkadaslar
    ben yurt dışından bir tane S88 getirdim fakat türkçe menü yok bunu nasıl yapabileceğimiz konusunda fikri olan var mıdır?
  • siemens zarar etti ve benq ile birleşti.. daha sonra, benq-siemens cep telefonu şirketinin büyük zararlar ederek kapandığını gazeteden bayağı bir zaman önce okumuştum. telefon bence şu anki haliyle nasılsa öyle kalacaktır diyorum. ilerleme olmaz sevabıyla günahıyla bu halde alıyosanız alın. artık yazılımları geliştirme gibi birşey olacağını zannetmiyorum. zaten kapandı şirket...
    HERKESE İYİ FORUMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_o

arkadaslar
    ben yurt dışından bir tane S88 getirdim fakat türkçe menü yok bunu nasıl yapabileceğimiz konusunda fikri olan var mıdır?

arkadasım ıyı hos etmıssın onu turkce yapman ıcın kvk+basari bayılerınden bırıne goturursen fw yukledıklerı zaman duzelecektır :D ama keske almasaydın derım yurt dısından ben nokia n95 getırtmeyı dusunuyom bu telefonuda verırım cocukların bırı kullanır :D
  • valla telefonun özellikleri çok güzel ama sistem olarak berbat..iyiki para vermedim bende sx1 vardı onun yerine geldi ama yine bi kaç arızwdan dolayı verip başka bi telefon isticem olmuyo böle.. bide s88 almayı düşünen arkdasım sakın alma tamam kamerası falan çok güzel ama piyasada aynı özelliklerde olan telefonlar var git onlardan bi tane al yoksa başına çok dert açar ilerde...sakın görüntüsüne aldanıpta alma bence...
  • Ya arkadaşlar s88 de adam gibi mp3 dinlemek için kulaklık nerden bulacagiz. Yolladıkları cok dandık. Telin dısarı verdıgı ses daha gusel valla
  • ben s88 i yaklaşık 1 ay once aldım.telefonda gordugum eksıklıklerı anlatcak olursam;bi kaç programı bırlıkte calıstıramıyosunuz,yanı muzık dınlerken mesaj yazamıyosunuz.yada cagrı geldgınde muzık kesılyo ve başa donuyo.konuşma esnasında karşıdan gelen ses tlfnun ses ayarı en yuksekte olmasınaragmen yetersiz gelyo diger telefonlara nazaran.cok az da olsa cekme sorunu da var ayrıca.ama bunun dışında modern son teknolojı bı telefonda olması gerekenlerın en ıyısı mevcut bu telefonda.kamerası super.dızaynı mukemmel.yazılım sorunları konusunda hemfıkırız zaten ama duzelmıcek bısey dııl bu bence.tavsıye edermiyim? n70 yada daha pahalı bı telefon ısteyıp de parası yetmeyenlere,onlar kadar kalıtelı dıyebılecegım bı telefon olan s 88 i tavsıye etmekten kuşku duymam kesınlıkle...
  • ben s88 i yaklaşık 1 ay once aldım.telefonda gordugum eksıklıklerı anlatcak olursam;bi kaç programı bırlıkte calıstıramıyosunuz,yanı muzık dınlerken mesaj yazamıyosunuz.yada cagrı geldgınde muzık kesılyo ve başa donuyo.konuşma esnasında karşıdan gelen ses tlfnun ses ayarı en yuksekte olmasınaragmen yetersiz gelyo diger telefonlara nazaran.cok az da olsa cekme sorunu da var ayrıca.ama bunun dışında modern son teknolojı bı telefonda olması gerekenlerın en ıyısı mevcut bu telefonda.kamerası super.dızaynı mukemmel.yazılım sorunları konusunda hemfıkırız zaten ama duzelmıcek bısey dııl bu bence.tavsıye edermiyim? n70 yada daha pahalı bı telefon ısteyıp de parası yetmeyenlere,onlar kadar kalıtelı dıyebılecegım bı telefon olan s 88 i tavsıye etmekten kuşku duymam kesınlıkle...

• arkadaşlar ben bu telefonu aldım alalı telefona bı uygulama yuklemek ıstıyorum ama bı turlu yapamadım.bu telefona hadı tema yukleyemedık başka bı program ,atıyorum bı sozluk demı yukleyemıyoruz.bılen arkadaşlaryardımcı olurlarsa sevınırım.bu telefonukullanan ve s88 klubu uyelerıne ıy aksamlar...
  • bende böyle bi yardım istemiştim ama bilen yok sanırım...
  • benim ricam,ingilizcesi olan arkadaşlar s88 hakkında faydalı şeyler bulabilirler.dıger arkadaşlardan faydalı lınkler koyanlar var s 88 hakkında.bulanlar paylaşırlarsa sevınırım
  • arkadaşlar telefon ile çektiğiniz videoları bilgisayara attığımız zaman codek yada quiktime yüklü değilse video 2 sn gözüküyor.Ben çektiğim videoların 3gp formatından başka bir formata çevirip youtube gibi sitelere atmak istiyorum fakat ordada 2 sn olarak çıkıyor.Buna bir çağre varmı bu videoları düzelticek bir prg fln.
  • allah allah ben rahatlıkla ızlıyom 3gp vıdeoları k-lite codek yuklumu makınanda ben 10 dk cektıgım vıdeoları rahatlıkla ızlıyom pc de sende fw kac var 1.25 mı ondan da olabılıyo ben bı keresınde 15 sn lık goruntu aldım telefondan acmadı telefonda gulunc bı sey olmustu ama sımdı fw yukseltınce duzeldı alakasız bısey ama demekkı fw llarında sorun var bu telefon hıc bı seyı dogru durust calısmıyo aldıgım dosyayyı daha verılerı yerlerıne tasıyamıyo onuda ben yapıyo ezıyet ezıyet bıqtım bu telefondan zaten :D az kaldı taksıtı bıtsın cıkaracam elımden en ıyısı bu
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.