Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: math_tiger

emonal dostum.O gprs işareti gprs hizmetinin kullanılabilir olduğunu gösteriyor gprs'e falan bağlanmıyor ve biraz sonra kendiliğinden kayboluyor.Şu fw işini araştıralım biraz ben nette 1.38 fw gördüm acaba yetkili serviste hangi fw yi yüklüyorlar.

arkadasım ben yenı yukledım fw 1.32 yukluyolar cok berbat bı sey 2 tane degısıklık var o kadar baska bı sey yok yukletmeyın derım mp3 player dandıklesıyo kulaklık sessı cok komık oluyo 1 ıyı durum var kamera tam ekran oluyo ızler o var resımler ve goruntude degısıklık yok arkadaslar tekrar soluyom 1.32 fw guncellemesı yaptırmayın derım gerek yok..... aksı taktırde gerı yukletmek zorunda kalırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

quote:

emonal dostum.O gprs işareti gprs hizmetinin kullanılabilir olduğunu gösteriyor gprs'e falan bağlanmıyor ve biraz sonra kendiliğinden kayboluyor.Şu fw işini araştıralım biraz ben nette 1.38 fw gördüm acaba yetkili serviste hangi fw yi yüklüyorlar.

arkadasım ben yenı yukledım fw 1.32 yukluyolar cok berbat bı sey 2 tane degısıklık var o kadar baska bı sey yok yukletmeyın derım mp3 player dandıklesıyo kulaklık sessı cok komık oluyo 1 ıyı durum var kamera tam ekran oluyo ızler o var resımler ve goruntude degısıklık yok arkadaslar tekrar soluyom 1.32 fw guncellemesı yaptırmayın derım gerek yok..... aksı taktırde gerı yukletmek zorunda kalırsınız.

evet ben aldığımdan beri telefon konuşmalar esnasında kulaklık sesi düşük hep zor duyuyorum konuşurken karşımdakini sanırım sesde az gidiyo ayrıca karşıya :S

micro sd yorumun için saol fotoğraflara bakarken bi yavaşlama oluyo mu 1 gb takınca bende sandisk in alacam 27 ytl hepsi burdada ama mağazalarada bakabilirim ucuza kingston yada sandisk gibi bi marka bulabilirsem alırım...

• arkadaşlar elimde sıfır bir e250 var anlaradayım ama s88 ile takas düşünüyurum ilgilinenler bana

pm

msn:buz3650@hotmail.com

yada 05053814975 den ulaşsınlar

hemen takas yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

quote:

evet ben aldığımdan beri telefon konuşmalar esnasında kulaklık sesi düşük hep zor duyuyorum konuşurken karşımdakini sanırım sesde az gidiyo ayrıca karşıya :S

micro sd yorumun için saol fotoğraflara bakarken bi yavaşlama oluyo mu 1 gb takınca bende sandisk in alacam 27 ytl hepsi burdada ama mağazalarada bakabilirim ucuza kingston yada sandisk gibi bi marka bulabilirsem alırım...

yok kardesım bı kasılma falan olmuyo ben kullanıyom 1 aydan berı ama fw.1.32 yukledıkten sonra bıras hızlandı ama sıstem bı degısıklık yok 1gb tafsıye ederım makası onemlı degıl ama ben bıras daha fazla verıp en ıyısını kullanmak ıstedım 45 ytl kınston 1gb bence bu telefona kalıte kullan derım :D bende suphelı yaklastım calıstırırmı calıstırmasmı dıye ama bence gusel bı problem yok su anda hafıza kartında 2 gb bulsam onu takıcam bakalım gorecekmı yada hızı nasıl olacak dıye :D elımızde kalmasında ... :d

• arkadaslar ben bu hafta içi özellıkle kvk ya gıdecem vede urunun basnda beklıcem olana kada abıcım verdıgımde ses superdı konusma sessıne bakmammıssınız falan fılan bı fırcalayayyım fw.132 yuklemısler hıc bı degısıklık yok aksam kurcaladım baya bı bı kamera ve bıde ses konusunda fw cıkarmıslar 1.32 arkadaslar tekrar dıyom bı kvk.yada Basari ya gıdıp fw yukletmeyın bekleyın benım gıbı pısman olursunuz

• arkadaslar 2 haftaya yakındır bu telefonla alakalı program,java,vs aramadıgım kalmadı .hangi siteyi acsam senin telefonun garib diyor...bi arkadas demiski fw 1.32 aman yukletmeyin!inanın tam ekran video segredebilmek icin yeni fw yukletmek istiyordum fakat bu arkadas ısrarla yukletmeyin diyor. ki ALLAH razı olsun AYDINLATIYOR sagolsun.dicem o ki benq siemens arkadaslarım dostlarım,kamera super efendim ses muthis,ama ben bi java kullanamıyorsam bi kuran,sozluk,meal,vs kullanamıyorsam hicbi anlamı yok.elimdekicihazı takas etmeyi dusunuyorum elinde sxg 75 olan arkadas varsa cihazı temiz ve garantili ise,ben bu cihazı herseyiyle verecegim orjinal cd data kablosu ,micro cd256mb.kulaklık sarz aleti kutuda ne varsa hepsi tamtakır duruyor.cihazada gözüm gibi baktım pırıl pırıl.garanti belgesinide vercegim.ilgilenen vede alınca benim gibi pişman olmam arkadas s88 den diyen arkadaslara duyurulur.05054462011 cebim ankara keciören deyim.hayırlı gunler.
  • benimde kulaklık sesim çok düşük konuşurken diğer kulağı kapatmaktan kulağım acıyoo sinir ediyoo hele bide yanında otobüs kamyon geçerse hiç bir şey duyulmuyor.Yeni fw telefonu düzelteceğinde iyce batırdı saçmaladılarr yazık ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emonal

benimde kulaklık sesim çok düşük konuşurken diğer kulağı kapatmaktan kulağım acıyoo sinir ediyoo hele bide yanında otobüs kamyon geçerse hiç bir şey duyulmuyor.Yeni fw telefonu düzelteceğinde iyce batırdı saçmaladılarr yazık ya.

arkadasım elındekı cıhazı kvk bayısıne gotur baksınlar bı yaw ama dıkkat et versıyon yuklettırme vede telefonun ıcını yedekle aksı taktırde ucuruyolar :D solamedı deme cunku bende baktıracam sessıne 1.32 fw yukluyolar sakın yukjlemesınler arkadasım sadece ses sorunum var aksı taktırde pek memnun kalmayacaksın cıhazdan

arkadaslar sakın yanlıs anlamayın cıhazı kotulemıyom ama fw guncellemelerınde sorun var :D keske goturmeseydım dıyosun ondan sonra insallah şu fw ıyısını yaparlarda kurtulurus yaw

• quote:

arkadasım elındekı cıhazı kvk bayısıne gotur baksınlar bı yaw ama dıkkat et versıyon yuklettırme vede telefonun ıcını yedekle aksı taktırde ucuruyolar :D solamedı deme cunku bende baktıracam sessıne 1.32 fw yukluyolar sakın yukjlemesınler arkadasım sadece ses sorunum var aksı taktırde pek memnun kalmayacaksın cıhazdan

arkadaslar sakın yanlıs anlamayın cıhazı kotulemıyom ama fw guncellemelerınde sorun var :D keske goturmeseydım dıyosun ondan sonra insallah şu fw ıyısını yaparlarda kurtulurus yaw

Ya tamam doğru sölüyorsun ama yeni f.w yüklemeden nasıl kulaklık sesini yükselticekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emonal

quote:

Ya tamam doğru sölüyorsun ama yeni f.w yüklemeden nasıl kulaklık sesini yükselticekler.

ben sadece kardesım ses ıcın goturecem fw dan olamas buyuk ıhtımal kulaklık yerınde sorun var ben kulaklıklarla konusurken super ama kulaklıgı cıkardıgımda hıc ses gelmıyo bence yazılımsal degıl bıras ucuz malzeme kullanmalarından oluyo :D ama gene gotureceksen sen bılrsın fw 1.32 de hayır yok solıyım kamran tam ekran olmuyosa tam ekran oluyo bıde muzık dınlerken ses kalıtesı dusuyo asırı tis gelıyo o kadar bunlarada razıyım dıyosan ok derım :D insallah yakında bı fw da cıkarırlarda bu dertten kurtarırlar bızı

• telsimden gprs kullanamadım bi türlü mms de yollayamadım bende mi sorun var acaba yapabilen arkadalar varsa bi tarif edebilirlermi
    yazılımsal sorunları kaldırırlarsa süpr bi telefon olur
    şu anda da gayet memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyo diyeyim fazlasıyla...
    heele hele uzun bi zamandır yeni teknolojiyi takip etmiyodum
    vaktinde 8310 aldığımda yurtdışından gelme 2. el almştım türkiyede fazla yoktu of be beyaz ışık küçücük telefon radyosu bile var gibi şeyler diyolardı
    sonra se t310 aldım ilk kameralı telefonlardandı piyasadaki alttan kamera takılıyo vay fotoraf çekebiliyo 4096 renk ekrana bak diyolardı
    sonrada motorola e365 aldım gerkes hayrandı 65k tft ekran of of entegre kamera off
    vaybe vaktinde neydi telefonar :D
    bayadır doymuştum yeni teknolojiye ayak uydurmaya nokia 1101 kullanıyodum
    bu telefon işimi görüyo şimdilik
    birde adam akıllı yazılım yapsalar tam süper olacak...

• Arkadaşlar bu telefonun üst kapağı çıkıyor mu...
  • ya ben izmirde oturuyom ve başarıya verdim telefonu çünkü microsd yi takınca telefon takılıyodu ama hala gelmedi sanırsam 4 gün oldu pff bi de en yüksek hangi fw var??
  • sorun çıktı maalesef bende
    telefonda eğlence bölümüne gelip bestalayiciye girip 3-5 rakama basıp ki besteleyici olduğu için dıt düt polifonik bi kaç ses çıkaracaktır neyse bunları yapıp arka tarafını kulağınıza dayayabilirmisiniz bende bi sorun var bunu yapınca hoparlör açık kalıyo arkadaki küçük küçük sesler veriyo
    bi yri arayınca yani tekrar başka bi iş için kullanınca hoparlörü geçiyo...
    ama sadece besteleyicide bi kaç şey yapmak isteyince böyle açık kalıyo arka hoparlör bi kaç kere denedim besteleyiciden bu işlemi yapınca bozuluyo yazılımsal bişey herhalde
    adamlar besteleyiciden çıkınca hoparlörü kapat komutunu bile yazmamışlar be oha diyorm sadece
    bi yazılım şart bu telefona adam akıllı

• quote:

sorun çıktı maalesef bende
    telefonda eğlence bölümüne gelip bestalayiciye girip 3-5 rakama basıp ki besteleyici olduğu için dıt düt polifonik bi kaç ses çıkaracaktır neyse bunları yapıp arka tarafını kulağınıza dayayabilirmisiniz bende bi sorun var bunu yapınca hoparlör açık kalıyo arkadaki küçük küçük sesler veriyo
    bi yri arayınca yani tekrar başka bi iş için kullanınca hoparlörü geçiyo...
    ama sadece besteleyicide bi kaç şey yapmak isteyince böyle açık kalıyo arka hoparlör bi kaç kere denedim besteleyiciden bu işlemi yapınca bozuluyo yazılımsal bişey herhalde
    adamlar besteleyiciden çıkınca hoparlörü kapat komutunu bile yazmamışlar be oha diyorm sadece
    bi yazılım şart bu telefona adam akıllı

vallah arkadasım bende bılmıyom ne yapacagımı fw 1.32 yuklettım okumussundur sorunları sorun cozmeerı gerekırken sorun yaratıyolar sankı benq sogutuyo musterılerınden kendını fw 1.32 de resmen ıgrenclesıyo telefon kı bu arada mms ayarlarını bıle yapamıyo kendısı hersey manual onun ıcın satacam bu telefonu d900 almayı dusunuyom ama satmakta ıstemıyom yaaaa gusel bı guncelleme yaparlarsa guysel olacak :Dyoksa beklıcem vede satacam telefonu ınsan bı tema yada bı kac fonksıyon ekler eylencelı olur telefon bundan sadece muzık dınlıyosun o kadar arkadaslar usb sarj yapmayın sakın batarya omru dusuyo telefonda bıde :D vede sacmalık yapmıslar usb yerını kulaklık takıyom tam bı komedı bence yılın en basarısız dızaynı olmus artık kotu konusuyom tel hakkında cunku benı tatmın etmıyo vede kımse bı beklentı beklemesın fw beklersek ohooo hooo yapacakları hıc bı sey yok komple yazılık degısmesı lasım bakalım kvk yada basırır servısıyle konusacam bunu hakkında baskı yapsınlar yaaa yoksa benq-siemens e yollucam telefonu sitemımı de yazacam belkı yenı bı sıstem ıcın basarılı olurus

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

ya ben izmirde oturuyom ve başarıya verdim telefonu çünkü microsd yi takınca telefon takılıyodu ama hala gelmedi sanırsam 4 gün oldu pff bi de en yüksek hangi fw var??

arkadasım bende verdım servıse aynı gun elıme gectı ama senın sorunun ne ona gore ıs yapıyolardır 4 gun olkduysa bence bı gıt sor derım yanı sorun problem ne bu kjadar dıye bı arıza sorun varsa ondan bekletıyolardır yada servıs cok yogundur yada servıs cok yawastır :D
  • quote:

telsimden gprs kullanamadım bi türlü mms de yollayamadım bende mi sorun var acaba yapabilen arkadalar varsa bi tarif edebilirlermi
    yazılımsal sorunları kaldırırlarsa süpr bi telefon olur
    şu anda da gayet memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyo diyeyim fazlasıyla...
    heele hele uzun bi zamandır yeni teknolojiyi takip etmiyodum
    vaktinde 8310 aldığımda yurtdışından gelme 2. el almştım türkiyede fazla yoktu of be beyaz ışık küçücük telefon radyosu bile var gibi şeyler diyolardı
    sonra se t310 aldım ilk kameralı telefonlardandı piyasadaki alttan kamera takılıyo vay fotoraf çekebiliyo 4096 renk ekrana bak diyolardı
    sonrada motorola e365 aldım gerkes hayrandı 65k tft ekran of of entegre kamera off
    vaybe vaktinde neydi telefonar :D
    bayadır doymuştum yeni teknolojiye ayak uydurmaya nokia 1101 kullanıyodum
    bu telefon işimi görüyo şimdilik
    birde adam akıllı yazılım yapsalar tam süper olacak...

arkadasım buldum bakalım bı dene ıstersen yaptıysanda olmuyosa telsımı ara derım

[simage]BenQ-SIEMENS S88 için ayarlar [/simage] Ana Sayfa :http://telsimwap.com
    Menü -> Servisler -> NAP Ayarları
    Seçenek -> Ekle

GPRS NAP seçilir
    NAP adı : TELSIM WAP
    APN : telsim (Kontörlü Hatlar için : prepaidgprs yazılır )
    Kullanıcı Adı: telsim
    Şifre : telsim
    Kaydet

Menü -> Servisler -> WAP Servisi -> WAP Ayarları
    Seçenek -> Profil Ekle

Profil Adı: TELSIM WAP
    Ana sayfa :http://telsimwap.com
    IP Adresi : 212.065.136.226
    Kapı : 9201

NAP -> İlk NAP
    TELSIM WAP seçilir
    OK
    Geri
    Kaydet seçilir.

WAP Ayarları ekranında TELSIM WAP profili üzerindeyken OK seçilerek WAP ayarları

• Bu ilk mesajım ve ilk paylaşımım olacak.İnternette telefonla ilgili bir şeyler ararken telefonun sanırım ulaşamadığımız yerlerinde bulunan jawa oyunlarından Tennis ve ExtreMe Racing'i buldum ve indirdim.Tahmin ettim ki birileri ulaşamadığımız sisteme ulaşmış.İz sürdüğümde Rus sitelerinden birinde programı buldum.Şimdi bunu paylaşacağım.Ben telefona zarar verebileceğimi düşünerek programla herhangi bir işlem yapmadım.Programcılık bilen özelliklede eleştrilere cevap veren ve programcı olduğunu söyleyen (sanırım) mustea_mg arkadaşın ve bir şeyler yapabileceğini düşünen diğer arkadaşların dikkatine...
    Program burda. http://ultrashare.de/f/3502/XCSD_V1.5.4.rar.html.

• Ha.Bu arada yine konuyla ilgili yerlerde bir çeşit USB Data kablonun ismi de geçiyordu.İsmi DCA 410 gibi bir şeydi.Hangi adreste olduğunu şu an hatırlamıyorum.Bir daha aradım bu kez bulamadım.Ancak konuyla ilgili not aldığım bir iki adres var.
    http://mobile-files.ru/forum//showthread.php?p=834613
    Burda Program kodlarının olduğu bir dosya ve Driver dosyası mevcut.
    Şunda da programla ilgili bilgiler ve bazı kodlar falan var.
  • Gel gelelim telefonun artı ve eksilerine.
    -Fiyatı çok uygun.
    -Sağlam.
    -OLED ekrandaki netlik harika.
    -Menü anlatıldığı kadar olmasada yavaş ancak Siemensler gibi kitlenmiyor,kendiliğinden kapanmıyor.
    -Telefon telefondan çok mp3 çalar ve fotoğraf makinesi gibi iş yapıyor.
    -Programı Siemenslerinki gibi işlevsel değil.Bir kaç eksiği var.Tema yüklenememesi yazılımın kullanıcı tarafından güncellenememesi, ekran kapandığı için ekran koruyucu kullanılamaması,ekranda bir sürü kaldırılamayan, gereksiz bazı simgeler, ekranda iz oluşması,karşılama animasyonunun değiştirilememesi ve kapatılamaması gibi bir çok şey.
    Ama ben özellikle bir telefonda olmazsa olmazlardan saydığım üç eksikten bahsedeceğim.
    Bunlar:1-Siemensin eski modellerinde bile bulunan Arayan kişinin ismi ile beraber hangi numaradan aradığını bu telefon söylemiyor.Bizdeki gibi birden fazla hat kullanan bir ülkede bu çok çok gerekli bence.
    2-Mesaj ayarlarından Durum raporunu açıyorum ve mesajı gönderiyorum.Bir kişiye bir mesaj gönderiyorum.Bana mesaj gönderildi diyor.Ancak kime gönderildi, ne zaman gönderildi.Böyle bir bilgi yok.
    Farzedelim ben bir kaç kişiye aynı mesajı aynı anda grup mesajı olarak gönderdim.Birilerine ulaştı birilerine ulaşmadı.Bana az önce sorduğum -mesaj kime ne zaman gönderildi- sorusunu cevaplamıyacaktır bu telefon.Ben bir iki tanede ulaşamayacağını bildiğim kapalı olan diğer hattıma mesaj gönderdim.Ancak geçerlilik süresi dolduğu halde telefon bana gönderilip gönderilmediğini söylemedi.Ayrıca -mesaj gönderildi- ibaresi telefon ekranında görüntüleniyor siz OK deyince kayboluyor ve diğer bazı telefonlarda olduğu gibi bunu mesajlar bölümüne kaydetmiyor.Bu da bana göre büyük bir eksik.
    3-Rehberde Suat diye kayıtlı olan birini arayacağım.7 numaralı tuşa bir kez basıyorum.İşlem yapılıyor diyor ve "P" harfini listeliyor.Bir daha basıyorum.Yine işlem yapılıyor.Bu defa varsa Q harfini listeliyor.Sonra bir daha basıyorum işlem yapılıyor ve R harfi.Bir daha basıyorum.İşlem yapılıyor ve S harfi listesi.Şimdi Suat simi en altlarda olduğu için bir kaç tuşlama ve çok şükür Suat'a ulaşıyorum.Ha çözümü var.Menüye girip Rehberden Bul'u bulacağım ordan mesela Su.. yazacağım OK liyeceğim Suat'a ulaşacağım.Ne gerek var bu bul'a.Bu bulu Menüye koyacaklarına her telefondaki gibi rehberden harfleri ard arda tuşlayacak şekilde yapsaydılar keşke.
    Bunları BenQ-Siemens'i arayarak veya mail yolu ile anlatacağım.Ancak forumun bir yerlerinde BenQ-Siemens Türkiye'de çalıştığını söyleyen biri vardı.Bu arkadaşta lütfen bu eksikleri iletsin gerekli yerlere ve bunları yeni versiyonla düzeltsinler.Aksi halde telefonu öncelikle telefon olarak kullanmak isteyen ve bu eksiklerini bilen kimse bu telefonu almaz kanaatimce.
    Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.