Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videonun o şekilde çekmesi biraz garip bende hiç sorun olmadı hatta burdan okuduktan sonra özellikle video çekip pc attım sorun olmadı tam çıktı.Bu fw denilen benim anladığım kadarıyla işletim sistemi güncellemesi gibi bir şey fakat bu topicte geçmiş sayfalarda bir arkadaş fw nin yetkili servislerden yükletileceğini hatta kendisinin yaptığını solemişti.Fakat başka bir arkadaşta fw yüklendikten sonra daha bi saçmaladığını yazmıştı tabi ne derece doğru bilemem.Bence bu konuda beklememizden başka care yok yeni sürümleri çıkarsa deneyip anlıcaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baymat

Evet bendede bilgisayara attığım görüntüler 2 sn gösteriyor fakat aynı görüntüleri msn den başka birine gönderdiğimde tam izleyebiliyor ilginç.
    birde bu telefon mpeg4 nasıl gösteriyor ben anlamadım d600 da gösteren mpeg4 için s88 desteklenmeyen biçim diyor.

Dostum senin sorununu buldum eğer kamerayla çektiğin görüntüleri standart bi windowsla izlersen 2-3 sn sessiz gösteriyor.Ama codec yükleyip mediya playerda izlersen sesli ve tam gösteriyo.bende klmcodec isminde bir prg var onu kullanıyorum oyüzden olmuyor fakat şimdi codeksiz açmayı denedim senin dediğin gibi oluyor bu codeği bulup yüklersen sorun gider.bende linki var ama galiba burada prg paylaşımı yasak.
  • benim merak ettiğim bilgisayardaki programdan kaynaklanıyo olabilir mi acaba ki keşke öyle olsa
    ee bu videoları bilgisayara atınca böyle kısa olacaksa servise bari götüreyim ben bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

benim merak ettiğim bilgisayardaki programdan kaynaklanıyo olabilir mi acaba ki keşke öyle olsa
    ee bu videoları bilgisayara atınca böyle kısa olacaksa servise bari götüreyim ben bunu

Kardeş dediğim gibi sen codec yüklersen sorun çözülür.Bende aynısını yaşadm sorunu çözdüm.Servislik bir durum yok yani
  • arkadaslar hepinize hayırlı gunler dilerim.bende s88aldım bir hafta oldu inanın hergun pc basında bu aygıta program arıyorum forum sayfanızı saatlerdir okuyorum.oncelikle su video cekimini pcde 2 sn segretme olayına deginelim,bircok mpeg 4 oynatıcı program denedim hicbiri acmadı 2snden öte.ama hamdolsunki sonunda quicktime programını indirdikte bu dertten kurtulduk ayrıca buyuk olarakta segredebiliyoruz,tabiki goruntu kalitesi düsüyor,...resimli telefon defteri olayına gelince bunuda yapabiliyoruz grup atıyoruz sectigimiz kişiyi herhangi bir gruba dalih ediyoruz.ama sonunda kaydet i unutmayalım yoksa hep başa alıyoruz:)bi garib kalmıs memleketimizde bu s88 imiz ama inş. bigun herkes nokıadan hicde asagı kalır yanının olmadıgını görecek.markaya degil kaliteye önem verenlere ozelliklede siemens hayranlarına selam olsun..
  • arkadaşa tamamen katılıyorum ve quiktime programıda klmcodec de mevcut ve göruntu tek quiktme nazaran biraz daha iyi.Birde bildiğim kadarı ile bu telefonlara prgram ve tema yüklenmyor yada daha ona uygun çıkmadı
  • tamam eski kodeci silip yerine en son kodec ve en son bs player yükledim sorun çözüldü teşekkürler....
    yalnız ben hepsiburdadan aldım indirim yapmışlar 30 ytl neyse aldık bi kere olan bana oldu
    orda yazıyo ki :;

"# Video Kayıt Oynatma
    # h.263 veya 3gp format,MPEG4 de video klipleri kayıt ve oynatma. MicroSD™ kart takın ve hemen hemen sınırsız hafıza alanına sahip olun. "

ben mpeg 4 kayıt var diye almıtım bu telefonu :S d600 gibi video da fiyat performas bi alet görmedim
  • emonal dostum.O gprs işareti gprs hizmetinin kullanılabilir olduğunu gösteriyor gprs'e falan bağlanmıyor ve biraz sonra kendiliğinden kayboluyor.Şu fw işini araştıralım biraz ben nette 1.38 fw gördüm acaba yetkili serviste hangi fw yi yüklüyorlar.
  • Bu telefonun fiyatı nedir arkadaslar 309 ytl ye buldum fiyat uygunmudur? ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: math_tiger

emonal dostum.O gprs işareti gprs hizmetinin kullanılabilir olduğunu gösteriyor gprs'e falan bağlanmıyor ve biraz sonra kendiliğinden kayboluyor.Şu fw işini araştıralım biraz ben nette 1.38 fw gördüm acaba yetkili serviste hangi fw yi yüklüyorlar.

Daha öncede dediğim gibi biraz sorun oluyomuş fw yükleyince geçmiş sayfalarda vardı.Girip çıkmadığım benq-siemensle ilgili site kalmadı bulamadım fw yi sinir oldum.Bu arada 309 ytl eğer sıfır ve garantili ise bi sorun yoksa kaçırma bence hepsiburada ve piayasada 380-400 arası
  • http://benq.be/support/downloads/downloads.cfm?product=1075..................
    arkadaslar kotu belcikada bile elinoglu fw yapıyor subat tarihlide bizim benq siemens distributoru olanlar aynı kotu karı zihniyetinde ticaret yapıyorlar sallayın gitsin nasıl olsa artık satacagımız fazla bi benq siemens kalmadı diyemi nedir hiiic oralı oldukları yok.yukarıda gecen adreste son fw var.bu işi bilen arkadaslar manual olarak yapmayı becerebiliyorsa lutfen bizede izah etsinler sanırım data kablosunu takınca birkac ayrıntı var..
  • s88 mi yoksa 6233 mü ? birde nenden ?
  • Arkadaşlar saolun bu bilgisayarda 2 saniye gösterme sorunu bende de vardı quiktime ile çözdüm. Her yerde bu telin mpeg4 kayıt ve oynatma özelliği olduğu söyleniyor ama ben ne kayıt yapabildim nede bilgisayardan attığım mpeg4 leri izleyebildim. İzleyen var mı acaba ?
  • sxg75 mi yoksa bumu???
  • elinde 1.25 in üzerinde güncel firmware i olan var mı ya ya da nerden bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaom

Bu telefonun fiyatı nedir arkadaslar 309 ytl ye buldum fiyat uygunmudur? ne dersiniz?

arkadaşım bu fiyata nerden buldun ben 329 dan aşağı bulamadım
  • arkadaşlar bende S88 almayı düşünüyorum FW dediniz ne oluyor acaba?
  • micro sd kart almayı düşünüyorum 1 gb alan var mı acaba nasıl destekliyo mu ? maksimum kaça kadar destekliyo ?
  • arkadaslar sımdı benı ıyı dınleyın s88 telefonum sarjında sorun cıktı ve servısıne bıraktım durum daha kotu kotu olan seylerden bırı versıyon yuklemısler ama degısen bı ıkı sey takıldı gozume mp3 player sessı cok dusuk cıkmaya basladı 2.video tam ekran olmus o gusel yanı ama muzık kalıtesı dusuyo onu anlamadım neyın guncellemesını yaptılar anlamadım 1 fonksıyonu kotu sekılde oldu yada servıs hatası var telefondan tis cıkıyo vede guclu degıl komık bı ses cıkısı var :D ama kamera tam ekran olayını yapmıslar gusel tema falan fılan hıc bı degısıklık yok guncellemelerde sakın guncellemeyın derım bekleyın
    uzalerek soluyomyapacak bı sey yok eskısını yukletmeyı dusunuyom ses kulaklıkta ıyıce dustu yanımdakı konusmaları duyuyorum muzık dınlerken :D
    ya bıde arkadaslar konusma sessı dusuk olana rkadaslarım varsa solerlerse sefınırım ben konusurken karsımdakı kısılerın sessını cok az duyuyorum ayn sorunu yasayan arkadaslarım varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbasia -- 5 Mart 2007; 16:47:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

micro sd kart almayı düşünüyorum 1 gb alan var mı acaba nasıl destekliyo mu ? maksimum kaça kadar destekliyo ?

arkadasım ben aldım gayet ıyı calısıyo kıngston aldım 1gb bı degısıklık yok gusel performansında degısık yok tafsıye ederım :D
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.