Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • versiyonum 1.32. video çekimi yapmak için denklanşöre basınca sorunlar başlıyo zoom yapmıo çıkmak istesem bile çekmeye devam ediyo 1 saat 3 dakka çekim hakkı die gösterilen zmaan aşagı inmiyo.ve asıl ekrana çıkmıyo bi türlü anca bataryayı söküp takıcam.sonrasında data kablosuyla pc ye baglayıp o görüntüyü izlemek istesem bile 3gp formatındaki görüntüyü hiç bi programla açamıyorum (Eskiden açıyordum) hata verip kapanıyor.telefondanda izleyememeye başladım desteklenmeyen biçim demeye başladı.zaten çekimi bitirmek için batarya sokmek takmakda canımı sıkmaya başladı bu konuda yardım edebilecek ark varmı
    edit:çekti sandıgım dosyaları telefonu pc ye bağlayınca farkettim 0 bayt yazıo .yani video çekimi hiç yapmamaya başladı galiba telefon .2gün cevap gelmesini beklerim forumdan daha da olmadı 2.kez başarıya gitcem galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper101 -- 3 Şubat 2007; 17:15:29 >
  • kardeş; servislere gir. servislerden wap servisi ordan da 'wap mesajı' yazan bölüme gir. sorunun hallolur.
    quote:

Orjinalden alıntı: sds1

ya arkadaslar dün aksam mesaj uyarısı ile birlikte sol üst köşede bir zarf çıktı.bütün mesajlarımı okudum hatta fabrika ayarlarına bile döndüm.tüm mesajlarımı bile kaldırdım.defalarca kapatıp açtım ama hala zarf sol üst köşede mesaj uyarısı ile birlikte çıkıyor ve gitmiyor.ne yapabilirim.yardımcı olurmusunuz...saygılar...
  • arkadaşım;640*480 veya176*220 formatında çekim yaparsan tarih atayabilirsin ayrıca çerçeve de ekleyebilirsin ama 1600*1200 ve 1280*960 formatın da bu özellik yok malesef

quote:

Orjinalden alıntı: ABIHAYAT

fotoğrafa tarih atma ve çerçeve ekleme niye yok arkadaşlar.
  • Cihazda hangi versiyon yüklü olduğuna nerden bakabiliyoruz bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper101

versiyonum 1.32. video çekimi yapmak için denklanşöre basınca sorunlar başlıyo zoom yapmıo çıkmak istesem bile çekmeye devam ediyo 1 saat 3 dakka çekim hakkı die gösterilen zmaan aşagı inmiyo.ve asıl ekrana çıkmıyo bi türlü anca bataryayı söküp takıcam.sonrasında data kablosuyla pc ye baglayıp o görüntüyü izlemek istesem bile 3gp formatındaki görüntüyü hiç bi programla açamıyorum (Eskiden açıyordum) hata verip kapanıyor.telefondanda izleyememeye başladım desteklenmeyen biçim demeye başladı.zaten çekimi bitirmek için batarya sokmek takmakda canımı sıkmaya başladı bu konuda yardım edebilecek ark varmı
    edit:çekti sandıgım dosyaları telefonu pc ye bağlayınca farkettim 0 bayt yazıo .yani video çekimi hiç yapmamaya başladı galiba telefon .2gün cevap gelmesini beklerim forumdan daha da olmadı 2.kez başarıya gitcem galiba

O zaman aşağı inmezki maksimum süreyi gösteriyor geri sayım yapmıyor video çekim süresi var ona bakıcaksın.

• *#300# aramaya bas ,test için *#301# yap. bende hala telsim yazısını kaldıramadım onunla uğraşıyom ya bulan yokmu şunu
  • alper bende aynı sorundan verdım guncelleme yaptıktan sonra oldu sımdı degısım kararı cıkmıs degıstırmelerını beklıyorum bakalım sıemens ne zaman yollarsa telefonu...sende vakıt kaybetmeden servıse ver cunku aynı sorunlardı bende de...
  • tasmania sagol yarın götüriyim başarıya.ben fw yi 1.32 ye yükseltmiştim.üstüne düzelmesi için başka bi yazılım atcaklar heralde söyledigin bu galiba.sorunun geçtiyse telefonu niye bıraktın ? değişim içinmi bıraktın telefonu aynı modelle deilde başka model cepmi vercekler s88 sahiplerine :D
  • Benim fw 1.25 bunu nasıl yükseltebilirim.
  • tasmania bugun tel i servise götürdüm başarıya dedim vidyo çekmiyo .değişim kararı fln çıkmış die bişeyler duydum da dedim.bilgilerinin olmadıgını solediler o konu hakkında.video çekmiyo die de telefonu aldı yaklaşık 7 10 gün sonra anca alabilecekmişim galiba .yazılım falan yüklense dedim hemen verseniz .bakacaz artık dediler.1 hafta telefonsuzum.:Dzaten 1.32 yüklüydü üzerinde
  • Tarihi ana ekranda nasıl gösterebilirim.
  • BAZEN BENİM TLF OTOMATİKMAN KAPANIP ACILIYOR NEDEN ACABA GENELDE RESİMLERİ GEZERKEN OLUYOR ACABA VİRÜSMÜ VAR TLF İÇİN VİRÜS PROGRAMI VARMI ELİNİZDE

AYARLAR - TARİH VE SAAT - AYARLADIKTAN SONRA EKRANDA GÖZÜKECEKTİR ;)
  • benim tlf özellikleri bunlar ama hiçbirşey anlamadım arkadaşlar ben:) YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

type: hypb1a
    HW ID:1
    SW : 1.25
    PID:00
    date:2006/05/05
    time:8:30:54
    lpv :1.25
    lpıd :26
    mmp :1.25
    fv :
    ppf: hypb1a_benq.........

ee bende sizdeki gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım camerayı sadece önce nasıl ayarlarsan öyle cekim yapabiliyorsun eğer flası actıysan zum yaptıysam sürekli cameran oo şekilde cekimi sağlıyor bence bir sorun yokk...tek sorunum kafası estimi telefon kapanıp acılıyor:)
  • arkadaşlar;

burada bir ikilem var : kiminiz menü yawaş diyor, kiminizde hızlı.
    benim FW 1,25 ve menüm çok yawaş. mesela : son aradıklarımı tekrar aramak için "yes" tuşuna basınca 3-4 saniye bekliyor gariban. josytiğe bastıktan sonra ana menüler hızlı geçiş yapıyor. ama içlerine girince gene yawaş tepki veriyor. benimde bir telefonda en sinir olduğum şey buydu, S88'de karşıma çıktı. bende siemens S65'te var şu, ben ona yawaş derken, o bundan 2 kat hızlı neredeyse !!!
    eğer bu hız işini çözemezlerse ( kaldıki yazlımla nasıl olcak, bu iş donanım işi), bu iş sakat arkadaşlar.
    ama tipi, pili, kamerası, ve özellikle sesi ( sırf bende sesini duyduktan sonra bu telefondan almak isteyen çok kişi çıktı) çok iyi.
    ayrıca, bir sıkıntı daha var : "kamera" ve "rehber" imlecine tıklamayı sağlayan en üst sağ ve soldaki butonlara atama yapamıyoruz. ben mesela rehbere başka bir buton atamak istiyorum. çünkü rehber'e basınca bana sadece rehberi çıkarıyor karşıma. arama yapamıyorum rehber içinde, sadece alfabetik geçiş yapıyor. mesela "a" harfleri ile başlayan atıyorum "adnan" ismini bulmam için alta kaydırmam gerekiyor satırı josystik ile. yada üşenmeyip josytiğe tıklayıp, rehbere girip bul yapmam lazım. buda 4 işlem demektir!!! ölme eşeğim ölme.
    devam edelim : gelen arama kayıtlı olmayan bir numara ise, bu numarayı seçipte "kullan" diyemiyorsunuz. yani rehberinizdeki herhangi bir isme ekleyemiyorsun. bu çok pis bir durum. gelen numarayı akılda tutmak herkesin harcı değil. buda eki bir özellik.
    mp3 oynatıcı ile ilgili sorunları zaten herkes yazmış. tamamen yazılım ile ilgili bir durum o.
    enerji tasarruf modu sadece tek kademe sunuyor, ya kısık ışık, yada hiç!!! S65'te 10 kademe var!!! kafama göre indiriyorum ışık ayarını...
    kendi hafızasındaki abuk subuk melodi ve ikonları sildirmiyor. boşuna yer tutuyor orda. bana batıyor onların orda durması. ben PC'dede masaüstümü bomboş bırakırım. S88'dede ööle olmasını sağlayamıyorum malesef

telefon çalarken sessize al ikonu çıkmıyor bildiğiniz gibi. yandaki ses ayar butonunun alttakine 2-3 saniye basarak kapatıyorsunuz sesi, ama o arada tabi 3 saniye ses çalmaya devam ediyor, bir toplantıda iseniz bu çok sıkıntı verici bir durum!!!

bunlar bazı eksik yönleri. ama gerçekten zarar verici eksiler. her oyunu yüklememesi, tema yüklememesi, yada fotoya çerçeve eklememesi, veya tam ekran vidyo göstermemesi gibi sıkıntılar bence önemli değil. bu üstteki saydıklatrım bence daha önemli ve bunu bir yazılımla giderebilirler.
    çünkü bu ekisel haricinde çok iyi tarafları var bu modelin. bu fiyata gerçekten çok iyi bir model.
    görünüşü, malzeme kalitesi, sesi ( inanılmaz bir ses kalitesi var), foto makinesi çok başarılı ( ben yarı prof. bir fotocuyum, bence bir cep için çok başarılı bir foto çekimi var), belki biraz ağır ama pili çok gittiğindendir, iyi bir pili var yani. ( pil bende 3-4 gün gidiyor, kaldıki çok konuşan birisiyim iş icabı, mp3 yada başka uygulamalrı sürekli kullanmazsanız pil 3-4 gün gidiyor.)

ve şu andada yukarda bazı arkadaşların bahsettiği gibi 330 ytl çok ii bir fiyat. ben 400 ytlye 9 taksite almıştım. 256mb micro sd kartta hediyesi idi.

umarım bir yazılım çıkarırlar yakında

• Ya arkadaşlar menü yavaş diyorsunuz benim versiyon 1.25 menü yavaş değil yani diğer telefonların nasılsa s88 inde aynı ben bir yavaşlık göremiyorum.
  • alpkop Gelen arama kayıtrlı bir numara değilse kayıt edebiliyorsun seçenekler koskoca kaydewt yazısı var görmedin mi?
  • arkadaşlar telefon kapalı olduğu halde kameranın olduğu yerdeki beyaz ışık ya devamlı yanıyor ya da yanıp sönüyor. Ancak pili çıkarınca düzeliyor. Bu ışığı nasıl durdurabilirim. Lütfen yardım edin
  • Telefonda yeni bir şey farkettim usb kablosuyla pc açıksa telefon şarj oluyor acaba sizde de oluyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 14 Şubat 2007; 2:00:58 >
  • Evet bendede yapıyor aynısını şarj olma durumu war
  • Bu telefon için çalışan bir sözlük biliyor musunuz efendiler? İngilizce-ingilizce bile olsa kabulümüzdür.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.