Peki arkadaşlar bu telefonun fiyatı nedir.. Kimi yerde 378ytl kimi yerde 432ytl kimi yerde 570ytl ben bişe anlamadım.. Gerçek fiyatı nedir bu telefonun almayı düşünüyorumda..
arkadaşlar dün 350 ytl ye mavi bilgisayardan aldım telefonu.
şimdilik kamera, ses gibi özellikler hoşuma gitti diyebilirim. yalnız ekranın kararması gibi bir özellik koyup bunu açma kapama seçeneği koymamak nasıl bir mantıktır anlayabilmiş değilim. ki ben telefonu saat olarak da kullanan biriyim her seferinde tuşa basmak beni telefondan bir günde soğuttu.
otomatik tuş kilidi nasıl kapanıyor bulamadım. ilk defa siemens kullandığım için manuel olarak nasıl tuş kilidi yapılır onu da bulamadım.
bu arada microSD yi biçimlendirmeye girdiğimde hata veriyor, ya chip bozuk ya da benim yanlış yaptığım bir şey var. ona göre chip i geri götürüp değiştirmelerini isteyeceğim.
kardes manuel tus kilini kere tusuna (#) basılı tutularak yapılıo
bende sd bicimlendirmede hata vermedi sende neden var bilmiorum ama bi garanti ile iltibata gec bence
quote:
Orjinalden alıntı: mustea_mg
kardes manuel tus kilini kere tusuna (#) basılı tutularak yapılıo
bende sd bicimlendirmede hata vermedi sende neden var bilmiorum ama bi garanti ile iltibata gec bence
kardeş saol. bişi daha sorcam ben şimdi bu chip i geri mavi bilg. a mı götürmem lazım yoksa garanti ye mi?
Bende dün aldım bu bi cihazdan. Mavi Bilgisayar kampanya yapmıştı 327 YTL ye aldım. Yalnız henüz elime ulaşmadı. Konuyu epey okudum. Olumsuz bir sürü yazı ile karşılaştım. Yazılan yorumlarda olumsuz ve olumlu bir sürü düşünce mevcut. Ancak anladığım şu; S88 profosyonel telefon meraklıları için uygun bir telefon değil. Telefonu telefon olarak kullananlar için gerek fiyatı gerek özellikleri bakımından iyi bir tele benziyor. Açığı bu telefonun eş değer özellikteki başka marka modelleri bu telefondan kafadan 100 YTL pahalı. Gerek D600 gerek K750i eşdeğer bu telefona 3-5 artı eksi dışında aynı sayılır. Bu cihazında en kaliteli cihazında eksiği mutlaka olaacak. Kısacası bu fiyata bazı kusurlar olsun be arkadaşlar. Bu kadarı kadı kızında da olur. Ona göre değerlendirelim.
bu cihazı en çok eleştirenlerden biriyim ben ama her eleştirmemde kamera ve malzeme kalitesini ayrı tutmuşumdur.bu iki özellik gerçekten on numara ama kişileştirme ve uygulama oyun v.s. konularda sınıfta kalıyo.ben bu yüzden telefondan çok soğumuştum ve satmaya karar verdim ama benq siemens olduğu için satışta aldığım fiyatın yarısından bile az fiyat teklif ettiler kime sorduysam bende kız arkadaşıma verdim cihazı hem kazık yemek psikolojisini yaşamamak için hemde jest yapmış olduk yani neyse benim s88 sahibi arkadaşlara tek tavsiyem benq siemens sitesindeki forumu doldurarak fw isteklerini sürekli yapmaları.fw eninde sonunda çıkartacaklar bu cihaza ama bu 1 seneyi rahat bulur eğer bastırmazsanız. bu arada çektiğiniz resimlere cihazda bakarsanız sizi yanıltır.pc ye atıp baktığınızda kaliteyi görürsünüz.piyasada bu kalitede resim çeken 2 mp cihaz çok az.saygılar........
Garanti işini soran arkadaş ben mavi bilgisayarın ilgilenecegini sanmiorum sen telefonu kvk ,başarı, gempa yada istanbul garantili almıssındır ins almıssındır bilmiorum kampanyanın tam prosedürünü :S gdip garantinde gecen ismin subesine götürüceksin misal başarı ise başarı bayilerine gibi....
arkadaşlar bir sorum olacak. kamera özelliklerinde çerçeve ve zaman pulu seçenekleri sadece kapalı konumda. bu seçenekleri kullanamıyormuyuz. fotoğraflarımıza zaman ekleyemiycekmiyiz?
ya benim anlamadığım bu telefon neden 10 saniye içinde sanki kapanmış gibi bekleme moduna geçiyo?
arkadaslar bugün bluettoth ile bilgisayara bağlandım.bir sorunla karsılastım ve sizinle paylasmak istedim. bluetooth ile bağlantı yaptığımda sadece nesne itme özelliği kullanılabiliyor.inanamadım.s88 in bluetooth servis özelliklerine baktığımızda mobile push yazıyor.ne dosya transferi yapılabiliyor ne de başka bişey.arkadaşta k 750 var.k750 nin blutooth servis özelliklerine baktığımızda herşey mevcut.bizimkinde sadece mobile push var. dolayısıyle kablolu bağlantıya mahkum edilmişiz.ya şu firmware i çıkacak ya da sap gibi ortada kalacaz.kabloyla dolaşırız artık.
quote:
Orjinalden alıntı: sds1
arkadaşlar bir sorum olacak. kamera özelliklerinde çerçeve ve zaman pulu seçenekleri sadece kapalı konumda. bu seçenekleri kullanamıyormuyuz. fotoğraflarımıza zaman ekleyemiycekmiyiz?
tam emin değilim ama heralde 2mp de zaman pulu koyamıyorsun.daha az çözünürlük için dene...
quote:
Orjinalden alıntı: sds1
arkadaslar bugün bluettoth ile bilgisayara bağlandım.bir sorunla karsılastım ve sizinle paylasmak istedim. bluetooth ile bağlantı yaptığımda sadece nesne itme özelliği kullanılabiliyor.inanamadım.s88 in bluetooth servis özelliklerine baktığımızda mobile push yazıyor.ne dosya transferi yapılabiliyor ne de başka bişey.arkadaşta k 750 var.k750 nin blutooth servis özelliklerine baktığımızda herşey mevcut.bizimkinde sadece mobile push var. dolayısıyle kablolu bağlantıya mahkum edilmişiz.ya şu firmware i çıkacak ya da sap gibi ortada kalacaz.kabloyla dolaşırız artık.
serial port olarak bağla cihazı.sonrada mobiledit yada bu gibi programlarla istediğini yap ama dediğin gibi direk bluetooth tan file transfer bende yapamamıştım.ayrıca kablo ile daha hızlı transfer yapıyorsun bence kablo daha avantajlı....
arklar otomatik tuş kilidini nasıl iptal ediyoruz?kamera modunda ıso ne anlama geliyor?birde tüm resimleri 2 mp de çekmek istiyorum onun ayarı nerden.son olarak nerde olursam olayım kamerayı açınca ev 0 yazıor o ne? versiyon 1.20den 1.32 yükselttim bugun başarıda tam ekran vidyo izliyorum artık =)
ve ayrıca yeni yazılım için benq siemense yazı yazdım bakalım ne cevap yazacaklar gelen cevabı sizinle paylaşırım
bende yazı yazdım.. benq siemens müşteri hizmetlerini arayın diyor.. 10 dakika telefonda dert analatacağız bu insalara.. mail atıyoruz telefon açın diyorlar .. nasıl zihniyetse.. benim de pilde bir sorun vardı.. değiştirdiler :) şimdilik bir sorun yok pilde.. yazılım da 1.32.. ben başarı'daki yetkililere de anlattım durumu.. telefondaki kullanılamayan özelliklerden bahsettim.. aslında aynı şikayetten 5 kere götürüp para iadesine mi gitmeli ne yapmalı.. maksat serserilik ya :) şimdilik güzel telefon tam ekran video falan... ama eksikleri var tabiki. maillere devam etmek lazım arkadaşlar bence.. başka bir yolu yok gibi.. hayırlısı olsun bakalım..
hafıza kartı sorununu mavi bilgisayarda fatura bile göstermeden çözdüler sağolsunlar hemen yenisini verdiler. fiyatına göre iyi telefonda şu ekran kararma olayı olmasa tam süper olacak. en azından bi saat gösteren bi ekran koruyucu gibi bişey olsa dicem ama o da yok
quote:
Orjinalden alıntı: alper101
arklar otomatik tuş kilidini nasıl iptal ediyoruz?kamera modunda ıso ne anlama geliyor?birde tüm resimleri 2 mp de çekmek istiyorum onun ayarı nerden.son olarak nerde olursam olayım kamerayı açınca ev 0 yazıor o ne? versiyon 1.20den 1.32 yükselttim bugun başarıda tam ekran vidyo izliyorum artık =)
bende telefonu donmaya basldıgı ıcın ve fw guncellemesı ıcın verdım 10 gun sonra trabzondan geldı ama sımdıde kamera cekımı yapmıyor ısın kotu tarafı pılı cıkarmadan duzeltemıyrosunda bende 2 gun kullanıp tekrar verdim bakalım hayırlısı...zaten 600 e almıstık bu kadar kısa surede bu kadar cok dusmesı sınır etti...ahh ahh birde sxg75 499ytl ye dusmus keske almayıp bunu alsaydım dıye kafamı vuruyorum...zaman puluna gelince sadece 640x480 boyutunda cıkıyor dıgerlerıne neden eklemıyor anlayabilmiş değilim zaten..aynı şekilde cerceveyıde sadece bu cozunurlukte yapıyor.alper sordugun seyler parlaklık vb. ayarlar...sadece 2mp cekmek istiyorsan onuda fotograflar bolumunde ıso ayarlarınında oldugu yerden sectıgınde zaten hep o ayarlarda cekım yapıyor...saat ve kararma olayına bende sinir oluyorum...
ya millet bende s88 istiom ama samsung e250 ile arasında kararsız kaldım...