Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S88 model cep telefonu JAVA özelliğini desteklemektedir ve bu bağlamda çeşitli uygulamalar yükleme özelliğine sahip bir ürün olarak BenQ-Siemens tarafından
    >üretilmiştir. istemiş olduğunuz uygulamalar, cep telefonunuza uyumlu olduğu sürece istediğiniz siteden indirebilirsiniz.
    >
    >BenQ-Siemens tarafından ilgili uygulamalar temin edilmemektedir. Bu bağlamda yükleyeceğiniz uygulamaları Siemens dışındaki firmaların olşturmuş olduğu
    >sitelerden temin edebileceğinizi siz değerli müşterimizle paylaşmak istiyoruz.
    >
    >Java desteğine sahip olan tüm telefonlar işletim sistemi özelliği gereği diğer cep telefonlarına göre daha yavaş hareket etmektedir.
    >
    >S88 model cep telefonuna tema yükleme özelliği olmadığını siz değerli müşterimiz ile paylaşmak istiyoruz.
    >
    >S88 model cep telefonunda telefon rehberi ve simkart girişleri ortak bir biçimde birleşetirilmiştir,kayı yeri seçme özelliğine sahip olup herhangi bir yazılım
    >ile değiştiremeyeceğimizi tarafınıza iletmek istiyoruz.
    >
    >S88 model cep telefonlarında Oled ekran teknolojisi kullanılımıştır Oled ekranlarda bekleme moduna geçtiğinde ekran komple kararmaktadır. Farklı ekranlarda ise,
    >stand by modunda hala ekranda yazılar görülebilir.Oled ekranlarda 170 derece yandan bakıldığında dahi ekrandaki yazılar görülebilmektedir.
    >
    >Oled ekranların "Enerji Tasarrfununu gözeterek tasarlanmış bir teknoloji olması nedeni ile bekleme süresini olumlu yönde etkilediÄğni siz değerli müşterimiz ile
    >paylaşmak istiyoruz.
    >
    >Bu durumun ürünün bir özelliği olduğunu , bir problem olmadığını iletmek isteriz.
    >
    >Size en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmakta olan profesyonel ekibimiz, siz değerli müşterimizin her türlü talebini güler yüzle karşılamak üzere çağrı ve
    >mesajlarınızı beklemektedir.
    >
    >Saygılarımızla
    >
    >BenQ and Siemens Mobile Customer Care

ewet arkadaşlar cevap bu. ama ben hala daha telsim yazısını kaldıramadım amma uğraşıyorum ama olmuyor.

• telefonda tema değiştirme yok, radyo yok, menüsü ağır.bi tek ekranı ve görünüşü iyi diye bu para verilmez bence.
    K750i de bu sorunların hiçbiri yok ve 470 Ytl fiyatı var. yanında da 1000 kontur verio.(TRCELL)
  • walla o snn düşüncen kardes ben olsam sırf kamerası için bile s88 i secebilirim ki snn o menü yawaslıgı ddiğin sürüm 1,25 de birazcık var versiyon yenilet kalmio tema varda 3 tane dahda gerisi yok yani tema özelliği aramayn bi insan varsa bence 750i ye değişilmicek bi telefon ama tabi istekler farklı olabilir temaya oyuna önem veren insanların hosuna gitmeye bilir s88...
  • ıso ayarlarında ıso 100 1mp ,ıso 200 de 2mp mi oluyor arkadaşlar?
  • yok arkadaşım iso ile yakından uzaktan biir ilişkisi yok iso siyah ve beyaz etkiisini koyuyo ortaya sadece

kamera menüsü;

Resim boyutu:Bu bölümden çözünürlük olarak cekiceginiz resmin kalitesini ayarliosunuz(1600*1200 2Mp demektir arklar dip not olsun)

Manzara:Bu bölümde otomatik renk ayarları yaılmıs modlar var yani gece karanlıgında yüksek kalite çin gece modu koyulmus insanlar modu vb...

Çekim modu:Burda 2 secenek bulunuo.Tekli cekim ve arka arkaya 4 lü cekim.

Efekt:Pek acıklamaya gerek yok galiba renkleri ters cevirio siyah beyaz yapio gibi...

Çerçerve:Bu bölümü ben kullanamiorum ama resme cerceve ekleniomus asıl amacı bu yani kılavuzda okudum :)

Odak:İçerisindeki macro modu Kameranın en önemli özelliklerinden bir tanesi.Küçük nesneleri yakından cektiğimiz zmn ekran bugulaşır ve görüntü netliği alamayız.Bu secenek secili oldugunda sayfanızdaki yazıları bile çok net şekilde resme gecirebilirsiniz...Normal secenegi ise bilgiğimiz uzak otomatik odaklama yapio

Iso:Siyah be beyaz tonlarını katarak resimdeki parlamalara engel olmak için acılmış bir menü....

Flash Modu:Flash ı acar kapar bunun kısa yol tusu telefonun üstündeki kare tuşudur..

Zamanlayıcı:Çekim emrinden sonra kullanıcının istegi ile orantılı olarak istenilen zmn diliminden sonra resim cekmesini saglayan bir özellik..

Zaman pulu:Çalışmayan bi özellik :D

Ses:KAmera sesini acar kapar..

Farklı kaydet:Resimlerin kayıt yapılacagı blok yerler tanımlanır...

bunların yanında manuel zoom ve ışık ayarlarıda cabası...

ins kamera hakkında yardımım dokunmustur aklınızdaki ufak soruları giderebildiysem ne mutlu...

• Birde arkadaşlar rica olarak bişi daha sunucam su siemens e attıgınız msjlarda sürekli olarak uprate isteniomusçLütfen hiç deilse gördügünüz bir eksiği ekleyelim mesela kamerada zmn pulu yok yada giden msjların altına tarih eklenmio gibi örnekler vererek msj atalım....
  • açıkcası tip olarak özellik olarak çok ii bi tel ama telefonu tavsiye etmiyorum çünkü benim telin anteni ile ilgili ciddi problemleri var arayan bir çok kişi ulaşamıyor servise götürdüm yeni yazılım yüklediler bu sefer kamerası bozuldu ve çekmeme problemide düzelmedi. ama özellik olarak bu fiyata bir çok telefondan üstün olduğununda altını çizmek gerekir.
  • arkadaslar bu sms atinca rapor gelio ya msj sembolu cikio o nasil silinir bilen warmi silemedim
  • arkadaşlar fw çıkmadı değilmi? çağrı geldiğinde telefonu açıyorum ama kapanıyor beklemede diyor konuşamıyoruz(bazen yapıyor)
  • arkadaşlar anlamadıgım olay ya herkez de ayrı bi sorun var ebn sizdekilerini yaşamiorum yani ne cekmeme sorunu var ne bekletmem nede rapor gelince msj işareti ztn mesaj olarak gelmio rapor iletildi diosun iptal diosun gecio ama sne genede gelen kutuna iyi bak bzn sim kartındaki msjları görünce yeni msj uyarısı yapio onları oku gecer...
  • http://img8.yukle.tc/image.php?id=7770129143949.JPG http://img8.yukle.tc/image.php?id=22990129144000.JPG direk gözükecek şekilde yapmayı bilmiyorum arkadaşlar bilen varsa düzenleme yapabilir. ilk resim iso ayarı oto dayken 2. siyse 200 ayarında.hangisi daha iyi anlamadım=) güneş kötü geliyodu ben bile göremiyordumn ekranı.iyi çıkmamış olması dogaldır.ama hangi ayarlarda kullanacagıma karar veremedim isoyu siz duruma göre nasıl kullanıyorsunuz?evin balkonundan çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper101 -- 29 Ocak 2007; 14:55:58 >

• ya genelde ben oto olarak kullaniorum bi sorun yaşatmio ama resin resimde vurgulamak istedigin nere ise oranın rengine önem vermen gerek mesela snn yükledigin resimlerde 2 bölüm var bir ev bölümü iki gök yüzü.Sen eğer evlerin baskın olmasını istiosan iso ayarın daha koyu olucakki gök yüzü dikkat cekmesin tam tersini düşünürsek yani gök yüzünü vurgulamak istersende iso düşük olacak birazda parlatacaksın bu sefer de gök yüzü resimdeki dikkat ceken nokta olur ;) bende arada otomatikten kaldırıp secenegi kendim ayarliorum ama ışık sabit olmadıgı için tek bi ayarda durması imkansız :)
  • bu arada fotoğraflara tarih atmak 640x480 de çekim yaparken mümkün.. nasıl iş bende anlamadım.. nie 1600x1200'de yok :)
  • dikkat etmemistim kardes dediğim gibi hemen bi mail daha benq siemens e bu acıgıda bildirin :D üstlerine gitmessek cıkarmazlar yeni sürüm haberiniz olsun
  • sizdede menüler yavaşmı arkadaşlar ?
  • ya arkadaslar dün aksam mesaj uyarısı ile birlikte sol üst köşede bir zarf çıktı.bütün mesajlarımı okudum hatta fabrika ayarlarına bile döndüm.tüm mesajlarımı bile kaldırdım.defalarca kapatıp açtım ama hala zarf sol üst köşede mesaj uyarısı ile birlikte çıkıyor ve gitmiyor.ne yapabilirim.yardımcı olurmusunuz...saygılar...
  • fw çıkmasını dört gözle bekliyoruz.
  • Telefonu yeni aldım bence süper bir telefon menü yavaş değil hoparlörü güzel kamerası bence digital foto. mak. kadar güzel resim çekiyor. işte çektiğim bir resim örneği.

[img=http://img166.imageshack.us/img166/8092/0127211150kb3.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openline -- 31 Ocak 2007; 22:43:13 >
  • BEN BU TLF DAN İKİ TANE ALDIM BİRİ BABAMA BİRİ KENDİME BABAMIN HATTI TURKCELL BENİMKİSİ İSE TELSİM GPRS YE TÜRKCELLDEN RAHATLIKLA GİRMEME RAĞMEN TELSİMDEN BİR TÜRLÜ GİREMEDİM HATTA TELSİMDEN NASIL YAPILCAGINIDA GÖSTEREN BİR YAZI BULDUM İŞTE BURADA

BenQ-SIEMENS S88 için ayarlar
    Ana Sayfa :http://telsimwap.com
    Menü -> Servisler -> NAP Ayarları
    Seçenek -> Ekle

GPRS NAP seçilir
    NAP adı : TELSIM WAP
    APN : telsim (Kontörlü Hatlar için : prepaidgprs yazılır )
    Kullanıcı Adı: telsim
    Şifre : telsim
    Kaydet

Menü -> Servisler -> WAP Servisi -> WAP Ayarları
    Seçenek -> Profil Ekle

Profil Adı: TELSIM WAP
    Ana sayfa :http://telsimwap.com
    IP Adresi : 212.065.136.226
    Kapı : 9201

NAP -> İlk NAP
    TELSIM WAP seçilir
    OK
    Geri
    Kaydet seçilir.

WAP Ayarları ekranında TELSIM WAP profili üzerindeyken OK seçilerek WAP ayarları tamamlanır.

FAKAT BEN TELSİMDEN GPRS GİREMEDİM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAK BİR GÖNÜLLÜ VARMI DAHA AYRINTILI ANLATABİLCEK BİRDE MSN PROGRAMI VERİM NASIL ACICAĞIMI GÖSTERECEK BİRİSİ VARMI YARDIM EDERSENİZ ÇOOK MEMNUN KALIRIM SAĞOLUN PROGRAMI OLAN VARSA BURAYA YAZSIN BİR ZAHMET ÇOOK İYİ OLUR VALLAHİ ELİNDEKİ PROGRAMLARI BURADA BİRLEŞTİRELİM

• fotoğrafa tarih atma ve çerçeve ekleme niye yok arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.