Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpkop

quote:

Orjinalden alıntı: erish

bak kardeş pc'den tele video attım ve Ortam merkezi/videoların içine attı. videoyu açtım izlemeye başladım. İzlerken ekranın alt bölümüne sağ tarafta DURDUR, sol tarafta DOLU seçenekleri geliyo. Dolu tuşuna basarsan tam ekran oluyo. Teli yan çevirip videonu tam ekran olarak izleyebilirsin. Bu arada farkedermi bilmiyorum ama video formatı 3gp. Kolay gelsin kardeş...

öyle bir seçenek çıkmıyor. bunun nedeni şunlardan olabilir:
    1- farklı video formatı : ben cep ile çektiğim videoda ve PCde mpeg4 formatına çevirdiğim videoda bu seçeneği görmedim. yani her iki formattada bu seçenek çıkmadı.
    2-FW ise 1.25. sendeki kaç?
    3- farklı bir video oynatıcınmı var?

yok kardesım ole bı menusu onun yaa fw lar aynı hepsınınde bı yerden cıkıyo telefonlar fw baska olması ımkansız sony erıcson kamerası var sadece onda ben bı deneyecem bakalım sımdı az zaman sonra yayyınların ben bu tam ekran olayını bıras bı bırkalayım merak etmeyın akıllı arkadasalr var galıba bızde cekım yaptıgı vıdeo yu tam ekran ızlıyomus bakalım nbasıl olacak

• o tam boy yapmayı bulan arkadas sana diorum;
    hickimse bulamadı bu olayı, iki ihtimal var
    ya baska bi tel var sende yada sen bizi makaraya alıyon
    kusura bakma bulursam ozur dilerim....
  • ya beyler kusura bakmayın ya ama ben çatır çatır oynatıyorum siz ne derseniz deyin siz kovalayın yeni FW'ları. Belki olur...
  • quote:

ya beyler kusura bakmayın ya ama ben çatır çatır oynatıyorum siz ne derseniz deyin siz kovalayın yeni FW'ları. Belki olur...

ben bnu anlamıom bı konu atıyosun ortaya vede ben sunu yaptım bunu yaptım mıllete gozdgı verıyosun mıllette sana ınannıyo bendekıde aynı farkımız yok ama sen bı s88 modelınle bı resım cekın o olay nasıl oluyo bı gorun ole ınansınlar bende tema yukledım dıyeyyım sımdı senınkınde nasıl olmuyo dersın bende onu o zaman sana acıklamam sımdı aynı senın dedıgın sey bu nasıl konusuyonus anlamadımm kı bılgınızı saklayın paylasım yapmayın derım bence bız burda sorunlarımızı vede bulamadıklarımızı yardım edıyos alay edergıbı bız saak sen akıllısın mısalı seyler konusuyosun o zaman ole konular acma.yada tek dıyecegım senın yaptıgın seyyalan cunku nasıl oldugunu tam olarakta acklayamıyosun kı ben denedım dısardanda vıdeo attım dolu molu bı sey yok kardesım bole seylerle mılletı aldatma bence derım.......

• quote:

ya beyler kusura bakmayın ya ama ben çatır çatır oynatıyorum siz ne derseniz deyin siz kovalayın yeni FW'ları. Belki olur...

adam kafa yapıyo resmen.ben s88 in altından girdim üstünden çıktım yok öyle bişey milleti tav edip akıllarına girme zaten alanın elinde patlıyo cihaz
  • s88@de tam ekran video var.. benim versiyon 1.32 ben izliyorum dolu diye bir secenek cikiyor oyle izleniyor ama tam ekrandan kasit telefonu yan tutup izleyebiliyorsunuz..
  • arkadaşlar şu tam ekran video izleme olayını biri resim koyarak son noktayı koyabilirmi...
  • eski versiyonda yok o olay
    quote:

Orjinalden alıntı: Ekvator_44

arkadaşlar şu tam ekran video izleme olayını biri resim koyarak son noktayı koyabilirmi...
  • bizdeki fimware versiyonu 1.25. 1.32 olan arkadaş yeni firmware i paylaşabilir mi acaba....
  • ya arkadaşlar ben kimseye alaycı bi tavırla yaklaşmıyorum ve yalan söylemiyorum. işte gördünüz bi arkadaşımız daha tam ekran video oynatabilmiş. o halde ben yalan söylemiyorum değil mi. bakın son kez anlatıyorum. videoyu tele atın ve oynatmaya başlayın. video oynarken sol alt köşede DOLU diye bi seçenek çıkıyo. bu seçenek videoyu tam ekran oynatıyo. eğer sizin tellerde bu seçenek çıkmıyosa bu büyük ihtimal FW sorunudur. isterseniz yetkili bi servise başvurup yeni FW yükletin. bu arada arkadaşlar ya telin FW'sini nasıl öğrenebiliriz...
  • bu telefonu nerede bulabilirim ? yok hic bir yerde olan yerlerde ise 500-600 ytl arasi izmirde yokmu satan bir yer ? yen almak istiyorumda
  • 1.32 versiyonu ben kendim yüklemedim.. başarıya götürdüm.. 10 dakikada yükleyip verdiler.. zaten piyasada da bilindiği üzere bu telefonda (s88 için konuşuyorum) kullanıcılar gprs yada kablo bağlantısı yoluyla firmware güncelleyemiyor..
    bu arada telin fw'sini de *#300# ve arama tuşuna basarak öğrenebilirsiniz..
    kolay gelsin şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.firat -- 18 Ocak 2007; 1:20:19 >
  • tabi telefonun diğer setup ayarlarını da hatırlatmak gerekir. *#301# tuslayıp arama tusuna basarsanız setup ayarlarına da girmiş olursunuz.
  • yeni fw de 1.25 den farklı olarak baska ne gibi ozellikler mevcut yukleyenlerden biri cevap verirse sevinirim...
    tesk.
  • s88 mavi bilgisayarda 350 ytl... iyi fiyat. almak isteyenlere duyrulur.
  • arkadaşlar neden herkes bana karşı cephe aldı anlamıyorum. ben sadece benim kullandığım s88'de tam ekran video oynatabilme özelliğinin olduğunu ve kullandığımı söylüyorum. ama bazı arkadaşlar kendi telefonların bu özelliğin olmamasından dolayı beni yalancılıkla ve alaycılıkla suçluyor. bi arkadaşta madem paylaşmayacaksın neden böyle bişey atıyosun ortaya demiş. daha açık nasıl anlatabileceğimi inanın ki bilmiyorum. sizlerle zaman geçirmek güzeldi. ama yalancılıkla suçlandığım bi mekanda daha fazla bulunamam. hepinize hoş sohbetler diliyorum arkadaşlar...
  • kardesim hakılısın sana bişi diemicem gerekirse elinden öperim bende cok uğrastım anlatmaya daha halen de kullaniorum telefonu simdi satılsa gene tutar o nune 600 milyon atarım ne demek elde patlaması ya kapagı az bişi cizildi 2 - 3 gün okşadım teli ya rahatsız oldum :S ama gel görki arklar ne istiosa anlamadım burda kırk kerede bagırdım bunun sürümü cıkar yapmayın arklar die ama dinlemediler bende onları dinledim aylardır yazmiorum buraya dikkat ettiyseniz daha da yazmam ztn BURAYA PAYLAŞMAYA GELECEKSEN ONCE BU TELEFONU SEVECEKSİN BUKDRRRRRRRR....Arkadasım burası s88 zedeciler deil dikkat ederim yazdıgın yere dikkat et bura S88 club git zedeler varsa onların yanına.....
  • telefonun fiyatı çok iyi.fw çıktımı sorunları çözülmüşse alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustea_mg

kardesim hakılısın sana bişi diemicem gerekirse elinden öperim bende cok uğrastım anlatmaya daha halen de kullaniorum telefonu simdi satılsa gene tutar o nune 600 milyon atarım ne demek elde patlaması ya kapagı az bişi cizildi 2 - 3 gün okşadım teli ya rahatsız oldum :S ama gel görki arklar ne istiosa anlamadım burda kırk kerede bagırdım bunun sürümü cıkar yapmayın arklar die ama dinlemediler bende onları dinledim aylardır yazmiorum buraya dikkat ettiyseniz daha da yazmam ztn BURAYA PAYLAŞMAYA GELECEKSEN ONCE BU TELEFONU SEVECEKSİN BUKDRRRRRRRR....Arkadasım burası s88 zedeciler deil dikkat ederim yazdıgın yere dikkat et bura S88 club git zedeler varsa onların yanına.....

bana sarmasan olmuyo dimi kardeşim.neyse telefondan memnunsanız sorun yok.önemli olan kullanıcı memnuniyeti zaten başkalarının olumsuz yorumları değil

• kardes konusmam sırf senin için deil bu dediklerime uyan ne yazıkki bi ton arkadaş var gene aralarında sen damarlı cıktında cvp yazdın yani o da var

ben düşüncemi sölüorum memnunum ve iiyice bakın yani forum a kim memnunum dediyse üstüne gidildi ve su an hiç biri bu sayfa ile ilgilenmio biraz da o konulara dikkat edin derim ;)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.