Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihaz 2 Gb. hafıza kartı destekler mi ?
  • balla arkadaslar bende en son donma olayları olmaya basladı bırde durduk yere sebeke gidiyordu olur olmadık sekılde..bende bakalım servise verdim bakalım ne olacak....ya ben acıkcası sıkılmaya basladım siemensin bu vurdum duymazlıgından neden diger modellerin fw guncellemesi varken s88 ın yok bunu anlamıyorum cunku backup servise'lerde guncellemeden bı haber bazı yerlerde...
  • arkadaşlar hic siemense mail atan varmı. mail atalım ve güncelleme yazılımı için baskı kurmaya çalışalım olmazmı. gerçekten makina biraz yavaş geçen elime sony geçti oldukça hızlıydı. tamam okadar güzel bir alet ama o kadarda eksikleri olan bir alet
  • bende ilk alanlardanım ama tek şikayetim sarjı 2 günde bitiyor onun için gene nokia dönücem galiba
  • arkadaşlar buna java msn yükleyebilen warmı aranızda...oluyorsa sipariş verecem olmuyorsa ef-81 alıcam....
  • evet arkadaslar s88 modelınde sarjlarında sorun var galıba ben dun full doldurdum sabah kalktım kı sarjı bıtmıs kı ımkansız kapalı telefonun sarjı bıtmesı ama ne alaka bende anlamadım :) komık bı sey vede su sorun var telı acmak ıcın ıkı saat acma tusuna basıyosun +ses telsım ve turkcell olsun konusma sessı cok kotu kulagım acıdı yaw konusacam dıye 1110 var ole olmasına ragmen yanımdakıler bıle duyuyo konusmammı yanı o adar kotuledım ı tel almayın degıl hala kullanıyomda burda konusmakla olmuyo bılesınız bence derım kı 10ustunden 1 alırbence bu tel bıde hatırlatmalara melodı koymammıs adamlar yanı cogu seyı kısıtlamıslar anlıyacagınız takvımde seceneker kısıtlı +telefon rehberı konusu cok kotu kopyalama yaptıgın zaman aynı anda kartını kulanıyo ıkı ısım oluyo arkadaslar sakın karttakı ısımlerı sılmeyın canınız yanar soleyım ordakılerı sılıp telefnda kalıyo rısklı ıs yapmıs adamlar aynı anda sım ve telefonu kullanması performansını etkılıyo+msj yazarken dıkkat edın karakter sayacı 2. sayfaya gectımı telefon benden sonra yazıyor.tel Cok gusel ama kusurlu bence acılen sıstem degısıklıklerı yapması lasım ozel seylerınız varsa sakın tutmayın derım cektıgınız resımlerı bazen sole deyebılır desteklenmeyen format dıye basıma geldı yanı sız sız olun memnun olan ozellıkleredegıl de kusurlarına bakıpta alın derım...N70 bundan daha kapsamlı olmasına ragmen bundan cok calısmasına ragmen bundan ıyı performans verıyo bence benq-siemensin cıkardıgı telefonlardan en kotusu bu bana goresızın goruslerınıdesaygi gosterıyom AMA BURAYI DIKKATLI OKUYUN bunların hepsını yasadım ınkar etmesın kımse sakın aynısını ben kullanıyom yalan soluyon dıyen olursada s88 kullanmıyo derım

• quote:

Orjinalden alıntı: cemadar

Arkadaşlar bu telefonda ekran koruyucu yokmu ?
    Yani kullanılmadığında ekran böyle karanlıkmı kalıyor :(
    saat falan göstermiyormu en azından ?
    cevapsız arama ya da mesaj olup olmadığını anlamak için illa bi tuşa basmakmı lazım

var kardesım bı kac yerden gif bul yeter ama ekran kararmasına cozum bulmasssın bende bulamadım en sonunda sıstemını degıtırecem k750 i yapacam sıstemını o olacak sacma sapan sey :) ole kapalı duracak kardesım yapacak bı seyımızyok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasmania

balla arkadaslar bende en son donma olayları olmaya basladı bırde durduk yere sebeke gidiyordu olur olmadık sekılde..bende bakalım servise verdim bakalım ne olacak....ya ben acıkcası sıkılmaya basladım siemensin bu vurdum duymazlıgından neden diger modellerin fw guncellemesi varken s88 ın yok bunu anlamıyorum cunku backup servise'lerde guncellemeden bı haber bazı yerlerde...

kardesım herkes memnun baksana telefondan adamlar backup cıkarırlarmı hec alllah allah ne gerenk var masada karanlık duruyo acıkmı kapalımı bellı degıl bence gerenk yokyanı bole seyleryapmasına ben telefonu gonderecem sımens bayısıne alın dıcem bunuyapın kardesımne bu dıye sen kullan bakalım karanlık ekranla bu cumayolluyom bakalım arıcam bıde ne olacak.Ben cok arastırdım hıcbı guncellemesı yok telefonun daha kardes arama bosuna

• quote:

Orjinalden alıntı: truvaboy

arkadaşlar hic siemense mail atan varmı. mail atalım ve güncelleme yazılımı için baskı kurmaya çalışalım olmazmı. gerçekten makina biraz yavaş geçen elime sony geçti oldukça hızlıydı. tamam okadar güzel bir alet ama o kadarda eksikleri olan bir alet

ardesım sımens ıyı gunler dılerıs demekten baska bı sey demeskıben sorunlarını yazdım heme acık net butun solenen musterı memnunıyetı yollayın bıze dıyo yaben neden ole bı sey yapacak,m kı sen neden bunlara carre bulmuyosun anlamadım ya sacma sapan seyler le ugrasıyos hayatmızda vede ona ragmen hala mıllet bakıp bakıp alıyo ona sassıyom...
  • inanmıcaksınız ama ben hala çok memnunum bu telefondan
    şimdiye kadar gördüğüm en güzel kamera ve en net fotoğraflar diyebilirim.
  • quote:

Arkadaşlar bu telefonu benim arkadaş aldı ama içinden çıkan USB kablosunu telefona bağlayamamış. Telefonda nereye takılacağını bulamamış. Şimdi telefonda tarif de edemedi, ben görmüyorum yani. Ne diyeyim? Bir yardımcı olun lütfen...

Hallettik arkadaşlar. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Güzel telefon, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 11 Ocak 2007; 21:50:17 >
  • kardeş tam ekran video izleniyo ama sen bulamadın herhalde. Videoyu aç, izlerken ekranın sol slt köşesinde DOLU diye bi seçenek geliyo. O seçenekle videonu tam ekran oynatabilirsin.
  • kardes sunu daha detaylı acarmısın ben baktım sımdı ama bulamadım ole bı secenek yok hem dosyalardan ızlmeye kalktım hemde kameradan ama yok ole tam ekran olmadı ? dolu dıye bı secenek mi ole bı secenek yok ı :)
  • bak kardeş pc'den tele video attım ve Ortam merkezi/videoların içine attı. videoyu açtım izlemeye başladım. İzlerken ekranın alt bölümüne sağ tarafta DURDUR, sol tarafta DOLU seçenekleri geliyo. Dolu tuşuna basarsan tam ekran oluyo. Teli yan çevirip videonu tam ekran olarak izleyebilirsin. Bu arada farkedermi bilmiyorum ama video formatı 3gp. Kolay gelsin kardeş...
  • şu bahsettiğin videoyu bi göndersende biz de tam ekran izlesek nasıl olur. bir de arkadaşlar fotoğrafa zaman ekleyeceğim.fakat zaman pulunu açıyorum sadece kapalı seçeneği var.zaman ekleyemiyorum.
  • arkadaşlar hepimiz s88 kullandığımıza göre ve bu telefonlar aynı mekanda üretildiğine göre saçmalamaya gerek yok. Benim s88'imin sizinkinden bi farkı yok. Haliyle sizinkilerde videoları tam ekran oynatabilir. Bence sorunu telefonda değil kendinizde arayın. Daha açık anlatamam. Kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erish

bak kardeş pc'den tele video attım ve Ortam merkezi/videoların içine attı. videoyu açtım izlemeye başladım. İzlerken ekranın alt bölümüne sağ tarafta DURDUR, sol tarafta DOLU seçenekleri geliyo. Dolu tuşuna basarsan tam ekran oluyo. Teli yan çevirip videonu tam ekran olarak izleyebilirsin. Bu arada farkedermi bilmiyorum ama video formatı 3gp. Kolay gelsin kardeş...

öyle bir seçenek çıkmıyor. bunun nedeni şunlardan olabilir:
    1- farklı video formatı : ben cep ile çektiğim videoda ve PCde mpeg4 formatına çevirdiğim videoda bu seçeneği görmedim. yani her iki formattada bu seçenek çıkmadı.
    2-FW ise 1.25. sendeki kaç?
    3- farklı bir video oynatıcınmı var?
  • şimdi genel olarak bu gsm'e göz atarsak.:
    bu fiyata (350 ytl) ve yeni çıkan bir GSM'e göre çok fazla bir beklentiye girmek gereksiz. çok fazla beklenti içinde bazı arkadaşlar. bu telefonu böyle kabul etmek lazım. ben bunu alırken şunlara dikkat ettim : tipine (resmii bir tipi var, iş hayatına uygun), müzik sesine (çok net ve berrak ses veriyor, orta seviyede ses yüksekliği var), şarjı 4-5 gün gidiyor. fiyatı uygun. çok fazla beklentim yok, bazı garip davranışları olabilir yada ekiskleri olabilir, ama sonuçta bu telefon isteğe özel üretilmemiş. bence tek kusuru; menüsünün yawaş olması. ama bu kusur herkesin kabul edeceği bir kusur. ama onun haricinde eksik özelliklerinden yakınanlar başka markalara yönelmeli. fazla sözü uzatmadan yani
    kusursuz GSM arayan, GSM'siz kalır

• hayır benim farklı bir video oynatıcım yok ama tam ekran olarak oynattığım videonun formatı 3gp. istersen bide o formatı dene. Yine olmazsa bence servise başvur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erish

arkadaşlar hepimiz s88 kullandığımıza göre ve bu telefonlar aynı mekanda üretildiğine göre saçmalamaya gerek yok. Benim s88'imin sizinkinden bi farkı yok. Haliyle sizinkilerde videoları tam ekran oynatabilir. Bence sorunu telefonda değil kendinizde arayın. Daha açık anlatamam. Kusura bakmayın.

o zaman kardesım bı konu atıp ortaya paylasmıyacaksan bole konusmanda sacma bilgi paylasmaktır senın yaptıgın bence sacma kımse senden akıl ıstemıyo ama konu acıyosun bunu tamamla burası onun yapılmıs bı forum paylasmak ıcın vede bu telefonda ılgınc bı sey bulursam da buraya yazarım acıklamalı detaylı neyse ben bı bulayımda sana yazayım ben sorun bızdeyse acma o zaman bı daha konu o zaman hayret bı sey yaa

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.