1gb kingston kullaniom anlatildigi kadar sorun vermio ilk alanlardan biriiim bence beklentileriniz cok yuksek Arkadaslar ben resimleri tam ekran yaptımda videolar olmuo bulan varsa bi zahmet ayrıca TVC die bi program video donusturmede basarili kullanabilirsiniz.
Bu sayfada türkçe bir S88 incelemesi var. Okumak isteyenler buyursunlar:
mp3 lerin kayıtlı olduğu yeri programa göstermek gerekiyo.ben çok denedim olmadı bide sen dene bakalım.
hayırdır qx55qx satıyon telefonu
ben sattım bile
telefon yordu beni kardeş
arkadaslar s88 le cektiğim video yu baska formata ceviremiyorum cevirmek istediğimde sadece 2-3 saniye bişey görünuyor. her programı denedim nerdeyse hepsi aynı sorunu werıyor yardımcı olabilecek arkadaş warmı??????????????????
Evet abi bu telefonu göndermek farz oldu artık
bu telefonda hafıza kartına kayıtlı fotoğrafları bilgisayara kart okuyucu bluetooth olmadan data kablosu ve senkronizasyon programıyla nasıl aktarabiliriz ? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .. şimdiden teşekkürler..
bu sayfaya giriyosunuz istediğiniz screen saverı indiriyosunuz (Sağ mouse resmi farklı kaydet demeniz yeterli) daha sonra telefonunuza yüklüyosunuz daha sonra ne tema probleminiz kalıyo nede başka bişey telefon cilllop gibi oluyo resmen bence bi deneyin derim.
hatta wallpaper'i açtıktan sonra download to pc'ye tıklayınca (altta) sağdaki mobile9 yazısı da olmuyor duvar kağıtlarında :) istersen diğer boyuttakileri de aynı şekilde kaydedip irfan view'de taraf oranı olmadan boyutlandırabilirsin (176x220) bu şekilde de kullanabilirsin.. site belki üyelik gerektirebilir.. üyelik ücretsiz bu arada... kolay gelsin şimdiden :)
herkes satıyor bu telefonu ilginç doğrusu
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
herkes satıyor bu telefonu ilginç doğrusu
Arkadaşlar şunu söyleyeyim.Ben 5 aydır S88 kullanıyorum.Hatta mustea adlı arkadaşa msn den yardımcı olan kişiyim.Diyeceğim şudurki.Bu telefonu satmak için almayın çünkü satamazsınız.Bunun sebebi klsaik Alman stlinide yaratılmış olmasıdır.Dışa kapalı bir telefondur.Her an tema ve oyun yükleyemezsiniz.Tekrar ediyorum "kullanır sonra satarım" diyeceğiniz bir telefon değil.Kamerası çok kaliteli.Diğerlerinde tek flaş bunda çift flaş var.Çözünürlük iyi kamera kaydı iyi.Telefonun sabit video kayıt süresi yok.Hafızanın büyüklüğüne göre değişiyor kayıt süresi.Bende 512MB SanDisk hafıza kartı var.Kart boşken en yüksek çözünürlükte kayıt süresi aralıksız 200dk (176x144 çözünürlük),bir alt çekim kalitesinde (128x96) 375dk aralıksız kayıt.... yada foto çekerken 2.0mp ayarda 875 adet fotoğraf - 1.3mp'de 2300küsur fotoğraf.. duvar kağıdı modunda 9999 fotoğraf çekebilirsiniz.. ayrıca 105 şarkı sığdırabildim şimdiye kadar...
4 yıldır Siemens'in M55-S65-CL71-S88 modellerini kullandım.Şunu derim.. bu telefon şu anki piyasa fiyatını hak eden bir telefon.Ve yine belirteyim 740 civarı N72 ve N70 ten tek farkı yazılımının bir çok oyun-tema ve uygulamaya karşı uyumsuz oluşudur.Yazılımı dert eden varsa gitsin Nokia alsın.Ayrıca Symbian işletim sistemine sahip telefonlar (Nokia'lar vs...) bilgisayar hafızası gibi bir hafızaya sahip olduklarından içlerine atacağınız dosyaların virüslü olup olmadığına fazlasıyla dikkat etmeniz gerekir.Yoksa telefonun sistemi göçer buna argoda "*mı g*tü dağıtmak" deniyor.Siemens'te ve S88 gibi özellikli bir telefonda Symbian işletim sisteminizin olmayışı bu açıdan bir artıdır.
Ben S65'i ilk aldığım zamanda ne teması neden oyunu vardı.Anca aradan 6-8 ay geçti ve bazı sitelerde telefona yönelik uygulama oyun ve tema bulabilmiştim.BUnda da aynısının olacağını tahmin ediyorum..
Saygılar....
arkadaşlar şu oyun yükleme işini resimlerle anlatacak bi Allahın kulu yok mu yaw herkes tutturmuş bi klasör at içine jar jad at tamam diyo deniyorum bi aydır olmuyo geçersiz içerik cart curt diyo bilmiyosa millet sallamasın yada şuraya resim koyup izah etsin millete yardımlarınızı bekliyorum yardım edene renkli televizyon verecem hemde plazma hadi bekliyorum
bu sayfaya giriyosunuz istediğiniz screen saverı indiriyosunuz (Sağ mouse resmi farklı kaydet demeniz yeterli) daha sonra telefonunuza yüklüyosunuz daha sonra ne tema probleminiz kalıyo nede başka bişey telefon cilllop gibi oluyo resmen bence bi deneyin derim.