Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: abbasia

:DD:D:D:D:D:D::D benım bıldıgım tam kızlar ıcın yapılmıs telefon bu kurcalayamıcak fazla bı sey yapamıcak fıyatıda uygun :D nedense super denılen telefon ellerınden cıkarıyo millet anlamadım anlayan anlamıstır lafımı :) halayorumyapacaksan bunun hakkında telefon dıyen kardesım bılmıyom elınden cıkaranlara bı bak ondan sonra yorumlarını yap :) ben sadece guluyom artık komık

evet arkadaşım haklısın...

anlayan varsa beri gelsin...

• Muhaha cellat

• kardes ben artık bişi diyemicem ama ben süpelenmeye basladım SEN HİÇ SEN KULLANDINMI??

Duvar kagıdı yapamiomussun yuüksek cozunurlukları hemen bebek eğitimi şeklinde anlatiorum ki anla.

menü tuşumuza basioruz.....oradan ayarlar menüsüne girioruz....oradan ekran secenegine girioruz....2. secenek olan duvar kagıdı dioruz....resimler secenegini secioruz...resmin klasorunu acıp orta tışa basioruz....herseyden cıkıp bi bak bakalım arka plan olmusmu olmamısmı???????

ya arklar daha başka bişi diemicem galiba ben fazla profesional im yada bendeki telefon başka zevk kavramı bu haklı oldugunuz yeride söledim olmadıgınız yeride söledim ama anlaadınız bakın bi geri sayfalara s88 alıp sesini cıkarmayan arklar bol neden??? tadını cıkariolar su an.Demekki tat alanlarda var aslında en ii sini yapiolar bnm de tadını cıkarmama lzm banane burdan dimi nsl olsa bom bos konusuoruz.

emin olunki burda bir cok kullanıcı gülerek okuyup kapatio pencereyi savundugum nokta yapmayın söle seyler dediğim gibi n73 alın gidin 1 milyar verip rahatlayın zevk kavramı bu göreceli bişi....

• bahsettiğin yolu izleyerek 640*480 bi resmi duvar kağıdı yap bakalım profesyonel efendi.ekrana tam oturuyomu yoksa alttan ve üsten boşluklar kalıyomu.benim ne yazdığımı dikkatli okuda ondan sonra yaz cevabını profesyonel efendi.bende şüphelenmeye başladım senin benq siemens müşteri hizmetlerinden olduğuna.çünki aynı onlar gibi geçiştirici ve basit cevaplar veriyorsun.s88 alıp sesini çıkartmayan arkadaşlar var bunda doğrusun ama tadını çıkartıklarını sanmıyorum pek çünki büyük ihtimalle satmışlardır cihazlarını.neyse arkadaş fazla uzadı bu mevzu.daha cevap vermek istemiyorum sana çünki dediğim gibi çok basit ve geçiştirici konuşuyorsun.tabiyatıyla şimdi sana son bi cevap hakkı doğuyo onuda kullan ve sal beni.
  • yaw hala ne tartısıyonus kı bu telefon hıc bı sey yapmıyomp3 dınlıcen foto cekecen arama yapacaksın :D hayret yaw ugraslarınız bosuna ben nıce programlarındırdım sıtelerden yok kardesım olmuyor :D
    ArkadaslarDıyom kendı resımı sıtesındekı resım bıle ekran desteklemıyowalper bıle :D hıc bı sey yapmammıslar :D ugrasmayın bosuna ben bıraktım olesıne kapalıduruyo sankı bı ıse yaramadıgı ıcın sadece calınca bakıyom qx55qx yaw yazacak bı sey yok neden tartısıyosun kı bırak bu ıslerı prosyonellerhalletsın kardesım :D
  • dediğinde çok haklısın qx55qx.Ancak telefonun ekranı itibariyle bu mümkün olmaz ki zaten. 640x480 foto enine bir foto.. bunu tam ekran duvar kağıdı yapman demek eski win98'lerdeki görüntünün uzaması gibi birşey demek.Bunu da zaten kimsenin isteyeceğini sanmıyorum.düşünsene sevgilinle fotoğrafın war tam ekran olması için uzamış fotoğraf:)Ama 640x480 yatay fotoğrafı sağa yada sola çevir ve kaydet bir de o zaman at bakalım telefona.ben yaptım tam ekran oldu.Anlatmak istediğim olmasını istediğin fotoğrafa göre değişir bu durum.uzunlamasına bir fotoğraf çektiğinde duvar kağıdını tam ekran yapabilirsin. telefon zaten fotoğrafları yatay çekiyor..yada sen dik tutarsın telefonu öyle çekersin o zaman alttan üstten boşluk kalmaz..
    zoom olayı için birşey diyeyim benim bir fotoğrafım war dikey. 1728x2304 çözünürlükte. zoom olmuyor desteklenmeyen format diyor belki de ben beceremedim bilmiyorum. ama duvar kağıdım şu an.. tam ekran olarak kullanabiliyorum.Dediğin olayda haklısın ama dediğin olayın gerçekleşmesi için(alttan üstten boşluk kalmaması için) telefon ekranının şu yeni wide screen lcd monitörler gibi olması gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.firat -- 15 Aralık 2006; 12:52:11 >

• ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......
  • Yok artık. Şaka mı bu
    quote:

Orjinalden alıntı: baron82

ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......
  • biraz foto ekleyelim de topic şenlensin
    bunlar benim s88'le çekildi resimdeki s88 ise arkadaşımın
     Benq-Siemens S88 CLUB

Benq-Siemens S88 CLUB

Benq-Siemens S88 CLUB

• bu arada s88 ile gelen kulaklığı kulaklık dönüştürücüsü yaparak w810 kulaklığı takıp denicem sonuçları yazarım buraya bakalım nasıl olacak...
  • Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde
    s88'in hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde
    s88'in hayırlı olsun.

eywallah saolasın evet kamerası gerçekten çok güzel...
  • Bu arada, s88'e 1gb Kingston kart taktık, 200 civarı mp3, 40 tane mpeg4 video falan var, büyük kısmı dolu hafızanın.Telefon aynı hızda.

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Fotoğraflar çok güzel cellat, s88 en iyi 2mp kameralı telefonlardan biri..hatta iç mekanda özellikle ev-iso ayarlandığında emsallerine göre daha az noise yapmasıyla önde
    s88'in hayırlı olsun.

eywallah saolasın evet kamerası gerçekten çok güzel...

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 15 Aralık 2006; 17:57:21 >

• beyler and bayanlar bu telefonla cekilen videolar pc de nasıl izleniyo
    bi de bu telfın auyan java oyun var mıdır
    bi adres felan yardım gerek tsk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugri28

beyler and bayanlar bu telefonla cekilen videolar pc de nasıl izleniyo
    bi de bu telfın auyan java oyun var mıdır
    bi adres felan yardım gerek tsk..

VLC PLAYER programını tavsiye ederim google'da arat çıkar...
    oyun ve program şu anda yüklenmiyor sanırsam
  • arkadaslar bu telfona ek olarak radyo falan eknirmi? bis soyleseniz tam super olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugri28

arkadaslar bu telfona ek olarak radyo falan eknirmi? bis soyleseniz tam super olucak

benq-siemens cf71 modelinde cihazın yanında radyolu kulaklık hediye ediliyor o kulaklıktan bulursan olur tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 15 Aralık 2006; 18:06:38 >
  • 1-2 Fotoğrafta ben ekleyeyim.

Benq-Siemens S88 CLUB

Benq-Siemens S88 CLUB

(0 ışık, flaşlı)

• http://rapidshare.com/files/7612921/oyun.zip.html
    iki oyun

http://rapidshare.com/files/7613801/java.zip.html
    mig33 ve winamp

beyler mig33 de register kısmına kadar geldim ondan sonra hata veriyo.ayarları aşağıdaki gibi yaptım.bu ayarlar sony ericsson ağırlıklı.uydurmaya çalıştım ama bi yerde bi eksiklik var gibi.hem turkcellde hem aveada denedim olmadı.yapabilen varsa yardım pls..

menü..servisler..nap ayarları..seçenek..ekle..gprs nap..
    nap adı:internet
    apn: internet
    kullanıcı adı: boş
    şifre: boş
    kaydet

menü..servisler..wap servisi..wap ayarları..seçenek..profil ekle..
    profil adı:internet
    ana sayfa:boş
    ip adresi:boş
    kapı:boş
    NAP:burda yukarıda oluşturduğumuz İNTERNET i seçtim
    kaydet

menü..oyun..ayarlar..internet ayarı:internet
    menü..oyun..tüm oyunlar..mig33 ün üstünde seçenekler..yapılandırma
    net erişimi:oturum
    mesajlaşma:tek çekim
    otom kabul:oturum
    Multimedya kaydı:oturum

winampta ise 7 tuşuna bastıktan sonra foldersa girip hafıza kartındaki mp3lerin yerini göstermek gerekiyo.hemen hemen bütün yolları yazdım ama görmedi.bunada bi yardım pls..

• hoca programı nasıl yükledin ki?
    ben onu başaramadım daha
    edit: yüklemeyi başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 15 Aralık 2006; 19:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.