Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wallahi bağlanamadım bir türlü emsn,quickmessenger ile de denedim ama olmuyor
    bu arada jar ve jadı olan bütün oyun ve programlar bu cihaza oluyor içiniz rahat olsun..
    jar ve jadı veren site adresi;www.getjar.com
  • Yok artık. Şaka mı bu
    quote:

Orjinalden alıntı: baron82

ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......

Yok be abicim yemin ederim 10 dakika sürdü ben böyle bişey görmedim ya demekki 500 msj olsa 1 saatte anca silecek
  • quote:

Yok artık. Şaka mı bu
    quote:

ya BENDE ALALI BU TELEFONU YAKLAŞIK 10 GÜN OLDU İÇİNDE 200 TANE MESAJ VARDI TÜMÜNÜ SİLEYİM DEDİM TAM 10 DAKİKADA SİLDİ YA.BU NEKİ ŞİMDİ ANLAMADIM......

Yok be abicim yemin ederim 10 dakika sürdü ben böyle bişey görmedim ya demekki 500 msj olsa 1 saatte anca silecek

hoca abartma lütfen ben de 75 mesaj vardı 15-20 sn içerisinde sildi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Yok artık. Şaka mı bu
    quote:

hoca abartma lütfen ben de 75 mesaj vardı 15-20 sn içerisinde sildi...

• yav bu tele nasıl oyun atıyoruz ve oyunların formatı ne acaba????
  • genellikle sony ericsson ve 176*220 çözünürlüklü telefonların oyunları oluyo.uzantısı jar olan oyunu jad ı ile birlikte bi klasöre atıyorsun.bu klasörüde hafıza kartı yada telefon hafızasındaki java klasörünün içine atıyorsun.

eğer jad uzantısını bulamıyorsan aşağıdaki linkten jad yapan programı çekebilirsin.jar uzantılı program yada oyunu sürükleyerk üstüne bırakman yeterli programın jad yapması için.

http://rapidshare.com/files/7683013/JADgen.zip.html
  • Şu kulaklık işini baskı yapıp çözmeliyiz arkadaşlar müzik dinlemekten soğudum bu S88 le vallahi .Nerden sattım SX1 mi tek +sı 2mpiksel kamerası - lerini sayacak olursam forum yetmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodlucky2

Şu kulaklık işini baskı yapıp çözmeliyiz arkadaşlar müzik dinlemekten soğudum bu S88 le vallahi .Nerden sattım SX1 mi tek +sı 2mpiksel kamerası - lerini sayacak olursam forum yetmez

ben s88 kulaklığını dönüştürücü yaparak w810 kulaklığı takıp dinlemeyi düşünüyorum siz de öyle yapabilirsiniz mesela..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugri28

arkadaslar bu telfona ek olarak radyo falan eknirmi? bis soyleseniz tam super olucak

benq-siemens cf71 modelinde cihazın yanında radyolu kulaklık hediye ediliyor o kulaklıktan bulursan olur tabii ki

ne yazıkki onların radyoları bu telefona olmuyormuş email atmıştım öyle söylediler
  • iki oyun daha
    http://rapid share.com/files/7760301/oyun.zip.html
  • 640*480 gece florasanlı ortam

Benq-Siemens S88 CLUB
  • karşılaştırmalar

Benq-Siemens S88 CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx55qx -- 16 Aralık 2006; 21:04:12 >
  • s88 cx65

Benq-Siemens S88 CLUB
  • s88 6630

Benq-Siemens S88 CLUB
  • yav ben jadgen dosyasını yükledim ama .jar ı .jad yapamıyorum nasıl oluyor daha yeniyim bi anlatıverin şu olayı
  • jar uzantılı dosyayı masaüstüne at.jadgen programının ikonuda masaüstündedir zaten.jar dosyayı mouse ile jadgen program ikonunun üzerine sürükle ve bıraktığında program otomatik olarak masaüstüne 1 kblık jad dosyasını atıyo.jar dosya ile aynı isimde.
  • arkadaşlar yeni bi özelliğini buldum bu telin sağdaki kamera tuşuna uzun basınca sessize alıyo bidaha uzun basarsanız yine dış mekan yapıyo .

Güzel ve kullanışlı bi özellik
  • ewet güzel bir özellik... kendi adıma teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: goodlucky2

Şu kulaklık işini baskı yapıp çözmeliyiz arkadaşlar müzik dinlemekten soğudum bu S88 le vallahi .Nerden sattım SX1 mi tek +sı 2mpiksel kamerası - lerini sayacak olursam forum yetmez

ben s88 kulaklığını dönüştürücü yaparak w810 kulaklığı takıp dinlemeyi düşünüyorum siz de öyle yapabilirsiniz mesela..

O dönüştürmeyi nasıl yapacaksın kardeşim bir anlatsanda bizde yapmak isteriz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.