Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yanlız opera sxg75 için tasarlandığından yani 320*240 çözünürlük olduğu için giriş sayfasında yazılar iç içe girmiş durumda.bağlantı yapmadığım için ilerisini göremedim belki düzelir.

http://rapid-share.com/files/8599316/Yeni_Klasoer.rar.html
  • AllstarBasket

http://rapid-share.com/files/8600884/AllstarBasket.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx55qx -- 23 Aralık 2006; 3:46:30 >
  • Paylaşım için teşk.
  • http://gallery.mobile9.com/c/screensavers/1/
    site bayaa güsel teşk paylasım icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sicilyan

http://gallery.mobile9.com/c/screensavers/1/
    site bayaa güsel teşk paylasım icin...

Rica ederim

• Fenerbahçeli arkadaşlar için yaptığım Duvar kağıdı bende baya hoş durdu arkadaşlar. Sağ tıklayıp resmi farklı kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodlucky2 -- 18 Ocak 2007; 21:29:01 >
  • Kardeş elin değmişken forumun hatrına bi de bjk'lisini yapıver
    quote:

Orjinalden alıntı: goodlucky2

/>

Fenerbahçeli arkadaşlar için yaptığım Duvar kağıdı bende baya hoş durdu arkadaşlar. Sağ tıklayıp resmi farklı kaydedin.

FOREVER SIEMENS ==İNADINA===
  • arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum fakat bir kaç şeyi merak ediyorum
    1-tam ekran video seyredilebilir miyim yeni versiyon mu yükletmem gerekiyo
    2-mp3 kalitesi nasıl sx1 ve k700 kullandım bunlara göre kıyaslarsanız seviniri
    3-en uygun fiyat koysepete.com da var site nasıl güvenilir mi sizce?
    şimdiden teşekkürler
  • hocam cihazla ilgili herşey forumda yazıyo eksisi artısı ona sen karar vereceksin.ben teli satışa vurdum.ikinci el forumunda bulabilirsin ama ben şu koysepete olayını anlayamadım.sadece cihazı 374 ytl ye satıyorlar ama hemen altında dect telefon hediyelisi 631 ytl.yani dect telefonun fiyatı 250 ytl mi.burda bi çelişki yokmu.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.link aşağıda bi bakın lütfen.

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx55qx -- 25 Aralık 2006; 16:56:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: opportunity

arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum fakat bir kaç şeyi merak ediyorum
    şimdiden teşekkürler

kardeş kısaca şöyle söyliim şekil için alacaksan bir de kamera başka bir numara yok bu cihazda
    1) tam ekran video eski versiyonda yok yeni versiyonda var ama takıla takıla izledikten sonra ne anlamı var
    2) mp3 kalitesi o kullandığın cihazlara göre iyidir ama kulaklıkta ben beğenmedim sesini şu an el71 kullanıyorum çok daha iyi bir sesi var
    3) weblebi.com'da kampanya var 405 lira

• quote:

Orjinalden alıntı: opportunity

arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum fakat bir kaç şeyi merak ediyorum
    şimdiden teşekkürler

koysepete.com Epdata Elektronik Ticaret Ltd Şti. ait bi site ve bildigim kadarıyla epdata güvenilir bir firma mavibilgisayar falan yokken ortada ben ordan alırdım hep, kızılayda buyuk bi magzası vardı. ama hic alısveris yapmadıgımdan sitede kesin bisey soyleyemem.

telefonla ilgili olarak burda okuduklarımdan soyleyebilirim, ozellikleri iyi ama yazılım falan cok problemli oldugundan pek keyif vermiyo anlaşılan, alanların hepsi tekrar satıyo gordugum kadarıyla.

k750 w700 e falan param yetmediginden ve 2mp tel aradıgımdan sorunlarına ragmen almayı dusunuyorum yinede.. yada 300 350 ytlye falan bulursam ikinci el k750 arıycam...

• quote:

Orjinalden alıntı: qx55qx

hocam cihazla ilgili herşey forumda yazıyo eksisi artısı ona sen karar vereceksin.ben teli satışa vurdum.ikinci el forumunda bulabilirsin ama ben şu koysepete olayını anlayamadım.sadece cihazı 374 ytl ye satıyorlar ama hemen altında dect telefon hediyelisi 631 ytl.yani dect telefonun fiyatı 250 ytl mi.burda bi çelişki yokmu.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.link aşağıda bi bakın lütfen.

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=47933

dostum seninle ikinci el bolumunde gorustugumuzden pek yorum yapmak istemedim ama ben kendi dusuncemi yazıcam yinede..
    sanırım o link guncellenmemis tıklayınca acılmıyor ama zaten tahminim telefon fazla satmadıgı icin fiyatında indirim olucak onumuzdeki gunlerde, diger sitelerde de fiyatlar azalıcak bence.
    az once farkettim motorola l7 telefonlarda 1 hafta once 500 civarıydı 280e inmiş ki zamanında begenip alamamıstım. o fiyatlara dusunenler icin cok guzel bi alternatif bu arada aklınızda bulunsun..

• fiyatında indirim olmasını bende bekliyordum ama bu kadarıda biraz fazla geldi bana ondan kıllandım yani other.yanlış anlama beni cihazı elimden çıkarmak için kılıf aramıyorum 250 ytl birden düşmesi yeni alacak olan arkadaşlar için şüphelendirdi beni.aşağıdaki linkteki olay gibi bi olay gelmesin isterim yeni alacak arkadaşların başına.eğer fiyat düşüsü gerçekten normalse gidipte elimdeki 3 haftalık cihazı 200 ytl satacak değilim.ikinci telefon olarak kullanırım telefonla ilgili merak edilen sorularada kısaca cevap vermek gerekirse kamera ve malzeme kalitesi on numara.özellikle pcye atılan ayarları yapılmış resimler harika ama yazılım kötü.yani nasıl kötü ben mesela çok uğraşırım telle.sürekli yenilik yapmak isterim bu oyun olur program olur tema olur v.s. benim gibi bi kullanıcı iseniz pek tavsiye etmem ama ben fazla kurcalamam cihazı derseniz düşünülebilecek bi cihaz.he şöyle bi yorum da yapılabilir bu fiyata fazla altarnatif bulabilirmiyim diye evet bulanabilir.

• yok hocam senin satışa müdahale olmaması için dikkatli yazmaya çalıştım zaten,tabi istedigin fiyattanda satarsın o onemli degil. benim dedigim fiyatların dusme ihtimalinin yuksek oldugu. sadece bu model icin degil genelde yılbasından sonra bicok telefonun fiyatı dusuyo, gecen sene oyle olmustu abime aldık zarar ettik sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Kardeş elin değmişken forumun hatrına bi de bjk'lisini yapıver
    quote:

Orjinalden alıntı: goodlucky2

/>

Fenerbahçeli arkadaşlar için yaptığım Duvar kağıdı bende baya hoş durdu arkadaşlar. Sağ tıklayıp resmi farklı kaydedin.

FOREVER SIEMENS ==İNADINA===

senimi kırıcaz kardeş :) sen bana 176x220 bjk resmi yolla yapalım istersen kar efekti yada yagmur efektide verebilirim.

• güzel yapmışın walla bunun Gs lısınıda yapsan ne güzel olur
  • slm arkadaşlar bende bu telefondan alcam benim için sadece foto çekme önemli oldugu için yazdıgınız sorun çıkaran hatalar problem deil benim içinankaradayım .other nikli arkadaşın dedigi koysepetenin ankaradaki magazası nerde bilen varmı?koysepete de bu ürün 360 ytl magazasındada aynı fiyat olur heralde.yada ankarada 350 360 ytl ye nerden temin edebilirim ankarada.ACİL.şmdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper101

slm arkadaşlar bende bu telefondan alcam benim için sadece foto çekme önemli oldugu için yazdıgınız sorun çıkaran hatalar problem deil benim içinankaradayım .other nikli arkadaşın dedigi koysepetenin ankaradaki magazası nerde bilen varmı?koysepete de bu ürün 360 ytl magazasındada aynı fiyat olur heralde.yada ankarada 350 360 ytl ye nerden temin edebilirim ankarada.ACİL.şmdiden tşkler

koysepetede tek telefon satılmıyor o göstermelik fiyat yanında telsiz telefonla 600 küsüre satılıyor

dışarda bu fiyatlara bulamazsın

weblebi.com da 405

teknosepet.com da 360 ytl ye
    bulunuyor
    diğer sitelerde 530 dan aşagı yok

bildiğim kadarıyla

net üzerinden alırsan karlı çıkarsın

• Arkadaşlar bu telefonda ekran koruyucu yokmu ?
    Yani kullanılmadığında ekran böyle karanlıkmı kalıyor :(
    saat falan göstermiyormu en azından ?
    cevapsız arama ya da mesaj olup olmadığını anlamak için illa bi tuşa basmakmı lazım
  • uygulama bulmak hususunda sıkıntı çekilebilirmi(oyun,tema,msn v.b).Yada biraz daha sıkıp EF81 Mİ ALMALI
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.