arkadaşlar günlerdir yazılarınızı okuyorum.öncelikle bu telefonu kullanmasını bilmeyenler var.önce kullanma kılavuzunu okurlarsa iyi olur.birçok sorunu çözeceklerini sanıyorum.telefondan ne istediğiniz çok önemli.mp3 çalar bana göre hiç bir telefonla kıyaslanamayacak kadar iyi.dış ses dinleyenleri hayran bırakıyor.resim kalitesi 1 numara.pc ye attım kalite açıkca görülüyor.şekil karizmatik. k 750 ve 6233 den daha zarif ve etkileyici.şarj enfazla 3 gün gidiyor.uzun süre kullanan varsa yazsın.bluetooth yavaş.ona bir şey diyemeyeceğim.ama gördüğüm kadarıyla yeni yazılım birçok sorunu çözecek...
birkaç gündür s88 almayı düşünüyorum video kayıt özellikleri ne acaba ?
cevap yok sanırım bu konuda :S neyse yinede teşekkürler ...
arkadaşlar burada benq-siemenslerin tümüne ait S88--1.28 fw si vardır kullanmak isteyen arkadaşlar bakabilirleri
telefonu 2 haftadır kullanıyorum resim ve video özelliği çok iyi bunun en buyuk nedeni 2 mp ve odak ayarlı olması fakat telefonun bazı kötü yanlarıda yok değil.Mesela teme yüklenmiyor olması olan temaların pek tatmin edici olmayışı,resimlerin acayip bir şekilde yavaş açılması adamı kanser ediyor,birde buna bağlantılı olarak menününde yavaş olması.Ses çıkışının alt tarafta kalması ve telefonun masa v.s gibi bir şeyin üstünde duruken çalınca çok ses çıkmaması.Bunlar belki tek başına ufak tefek eksiklikler ama hepsi toplanınca sinir oluyosun.Ama herşeye rağman şekli ve malzeme kalitesi süper genede kullanılır.Birde bu işletim sisteminin yenisi çıkınca yavaşlık sorunu düzelirmi sizce.
valla siparişi verdim artık hepsi burdadan 256 mb kart hediyeli iyimi kötümü bakacaz artık teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: TRaMbLeN
valla siparişi verdim artık hepsi burdadan 256 mb kart hediyeli iyimi kötümü bakacaz artık teşekkürler...
bende ordan aldım 256 mb hafıza kartı hediye değil hepsinin içinden çıkıyor.siparişi iptal edebilirsen sanalmagaza da 20 ytl fln daha ucuz ama tabi sen bilirsin.Güle güle kullan işallah memlun kalırsın.
yok çoktan kargoya teslim edildi diğer sitelere baktım onlarda 256 kart falan yazmıyodu yazsalardı onlardan alırdm valla :S neyse olan bana oldu desene öğrenciyiz nede olsa 20 ytl 20 ytl dir :) inşallah memnun kalırım
Bende bu telefonu alıp memnun olanlardanım. Yalnız bu konuyu zengileştirelim arkadaşlar. Güzel poli melodileri, duvar kağıtları, oyunlar nerden ekleyeceğiz yapan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Ayrıca bu telefonun sarf malzemelerini nerden alabiliriz bulamadım ben. Yedek batarya ve şarj aleti almak istiyorum. ama bulamadım. Nerden sipariş verebilirim. Bayi listesine nerden ulaşıcaz. Sitesinde böyle bir bilgi yok.
telefon 2 saattir elimde ama çokta memnun olamadı fotoğraf kalitesinden d600 ün video ve fotoğraf kalitesini biliyorum onunla kyaslanamaz bile maalesef ... ses güzel sevdim birde kulaklık girişi iğrençmiş yandan olması çok kötü .... neyse idare edecez aldım bi kere :S
bi şey farkettim çektiğim videolar telefonda 30 sn falan uzun göstermesine rağmen bilgisayara yolladığımda sadece ilk 2 saniyelik görüntüyüy yolluyo ? bende mi bi sorun var telefonda mı ?
Hayırlı olsun tramblen Kaç paraya aldın cihazı bilmiyorum ama bünyesindeki özelliklere göre eş değer marka telefonlardan çok uygun bunu kabul etmeliyiz. Ben çektiğim video resimleri sorunsuz aktarıyorum. Biraz uzun kayıt yapmayı dene. Bu arada konuyu canlı tutalım. Herkes yaptıklarını paylaşsın arkadaşlar. Ben soruma hala cevap alamadım malesef
Evet bendede bilgisayara attığım görüntüler 2 sn gösteriyor fakat aynı görüntüleri msn den başka birine gönderdiğimde tam izleyebiliyor ilginç. birde bu telefon mpeg4 nasıl gösteriyor ben anlamadım d600 da gösteren mpeg4 için s88 desteklenmeyen biçim diyor.
bende o sorun yok çektiğim videoları pc aınca tam olarak çıkıyoo yanlız biraz kalitesi kötü gibi geldi bana
ya arkadaşlar birde bende durup durup ekranın üstünde gprs işareti yanıyor kendi kendine yanıyor nereden söndüğünüde bulamadım kendi kendinede bir müddet sonra sönüyor.Bunun çözümünü bilen birileri varmı yada aynı sorunu yaşayan
arkadaşlar yeni yazılım yükletenler bize biraz bahsedebilirlermi.ben telefonu alalı 3 gün oldu telefon çok güzel fakat mp3 dinledikten sonra hoparlörde garip garip cızırdama sesleri geliyor bunlar yeni fw ile düzeliyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: harunbaba
Hayırlı olsun tramblen Kaç paraya aldın cihazı bilmiyorum ama bünyesindeki özelliklere göre eş değer marka telefonlardan çok uygun bunu kabul etmeliyiz. Ben çektiğim video resimleri sorunsuz aktarıyorum. Biraz uzun kayıt yapmayı dene. Bu arada konuyu canlı tutalım. Herkes yaptıklarını paylaşsın arkadaşlar. Ben soruma hala cevap alamadım malesef
bu fiyata iyi bi alet tabi napalım aldım artık bi yıl kullanırım ben bunu videoları düzeltemedim yaa :S 5 dk lık videoyuda 2 sn ilk başını gösteriyo 30sn lik videonunda ilk 2 saniyesini gösterio sonrası yok :S niye byle ki birde bu fw dediğiniz şey nedir ne işe yarar nerden temin edilir nasıl yüklenilir şimdidden teşekkürler ama videoya kafam bozuldu ...