Şimdi Ara

Benq-Siemens S88 CLUB (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
1
Favori
104.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: japon_tayfun

mer. ark. bende s88 kullanıcısıyım yaklaşık 9 aydır şu FW 1,32 serviste yüklettirdikten sonra videolar tam ekran izlenebiliyormu

evet arkadasım tam ekran ızleyebılıyosun da ses kalıtesı dusuyo bıras fazla degısıklık yok fw1.32 de anma hoparlor seslerı dusuyo :(
  • evet oldu sonunda tam ekran ama ses kalitesi düştü
  • ya arkadaslar ben kac gunden berı arastırıyorum şu s88 ın sıstemını baska bı sıstemle degıstırebılırmıyıs ?bazı forumlarda bakıyom ama bı sonuc alamadım alsamda zaten telefon fırması ıflas ettı :d bende ustunde deneyler yapacamda fw degısıklıgını nasıl yapacam bılmıyom ama ben bu telefona kaldırırsa sybıon yukleyecem zaten kvk bunun parcalarını yada aksaklıkları gıderemesse telefon degısıklıge gıdecektır kesınde?Firma Kapandı dıyolar telefon satısları heryerde var anlamadım sadece beq fırmasımı ayırıldı sımens den onu anlamadım herkes bas bas bagırıyo telefonu almayın dıye ama telefon her yerde satısta :D gercekten sıstemı konusunda hayal kırıklıgı ugradıgım bı telefon.
    evet arkadasalr bunun hakkında arastırmalarıma devam edecem sistemcı arkadaslarlada ırtıbata gececem sıstem yazan arkadaslara danısacas olursa olacak olmassa olmas ne yapalım :D hadıyın hepımıze sımdıden basarılar ınsallah bı yolu bulunur.....
  • quote:

ya arkadaslar ben kac gunden berı arastırıyorum şu s88 ın sıstemını baska bı sıstemle degıstırebılırmıyıs ?bazı forumlarda bakıyom ama bı sonuc alamadım alsamda zaten telefon fırması ıflas ettı :d bende ustunde deneyler yapacamda fw degısıklıgını nasıl yapacam bılmıyom ama ben bu telefona kaldırırsa sybıon yukleyecem zaten kvk bunun parcalarını yada aksaklıkları gıderemesse telefon degısıklıge gıdecektır kesınde?Firma Kapandı dıyolar telefon satısları heryerde var anlamadım sadece beq fırmasımı ayırıldı sımens den onu anlamadım herkes bas bas bagırıyo telefonu almayın dıye ama telefon her yerde satısta :D gercekten sıstemı konusunda hayal kırıklıgı ugradıgım bı telefon.
    evet arkadasalr bunun hakkında arastırmalarıma devam edecem sistemcı arkadaslarlada ırtıbata gececem sıstem yazan arkadaslara danısacas olursa olacak olmassa olmas ne yapalım :D hadıyın hepımıze sımdıden basarılar ınsallah bı yolu bulunur.....

Telefonun işletim sistemini değiştiremeyiz.

• ımkansız olan bı sey yoktur sadece arastırma yapıyom yada sony erıcson sıstemı deneyecem zaten telefon uretımı durdurulmus :D ustunde ne yapsam yerıdır de bunun sadece secronızasyon yapılacak onu bulamadım bunu sıstem konusunda yapabılecek cesaretlı bı uzman teknık servıs elemanı arıyom feda edecem telefonu yapabılecekse ? yapamassa canı sagolsun derımsadece ne nasıl olacagını bulsam fw degıstırılmesı hemen bı dk durmam yaparım sony erıcsonda java sonucta aynı sıstemle calısıyoda nasıl olacak cozemedım?Bunu bız yapmassak kardes kımse yapmıcak haberın olsun komık duruyo telefon gorundugu gıbı degıl dısı mılletı yakıyo ıcı bızı yakıyo :D
  • bence sistem değişmez ayrıca okudum çok saçma yinede yaparsanız mors olmuş olurum ama imkansız böle bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbasia

ımkansız olan bı sey yoktur sadece arastırma yapıyom yada sony erıcson sıstemı deneyecem zaten telefon uretımı durdurulmus :D ustunde ne yapsam yerıdır de bunun sadece secronızasyon yapılacak onu bulamadım bunu sıstem konusunda yapabılecek cesaretlı bı uzman teknık servıs elemanı arıyom feda edecem telefonu yapabılecekse ? yapamassa canı sagolsun derımsadece ne nasıl olacagını bulsam fw degıstırılmesı hemen bı dk durmam yaparım sony erıcsonda java sonucta aynı sıstemle calısıyoda nasıl olacak cozemedım?Bunu bız yapmassak kardes kımse yapmıcak haberın olsun komık duruyo telefon gorundugu gıbı degıl dısı mılletı yakıyo ıcı bızı yakıyo :D

imkansızı istiyorsunuz... hele böyle bir şeyi bir servis elemanından beklemek konu hakkında pek bir şey bilmediğinizi gösteriyor...
  • quote:

ımkansız olan bı sey yoktur sadece arastırma yapıyom yada sony erıcson sıstemı deneyecem zaten telefon uretımı durdurulmus :D ustunde ne yapsam yerıdır de bunun sadece secronızasyon yapılacak onu bulamadım bunu sıstem konusunda yapabılecek cesaretlı bı uzman teknık servıs elemanı arıyom feda edecem telefonu yapabılecekse ? yapamassa canı sagolsun derımsadece ne nasıl olacagını bulsam fw degıstırılmesı hemen bı dk durmam yaparım sony erıcsonda java sonucta aynı sıstemle calısıyoda nasıl olacak cozemedım?Bunu bız yapmassak kardes kımse yapmıcak haberın olsun komık duruyo telefon gorundugu gıbı degıl dısı mılletı yakıyo ıcı bızı yakıyo :D

Sony Ericsson ile Benq-Siemens telefonların alt yapıları farklıdır. Böyle bir şey mümkün değil.
  • ya ben ımkansızı arıyorum ama bulamadım aramayada devam edecem bosa kurek ceksemde sunu dıyeyyım benq-sıemens fırması sımdı bu tel ıcın altyapı java dejılde s60 programu fw guncellese sence calısmasmı dıyosun ? Bence calısır gayette ıyı calısır en azından bole sorunları kendımız gıderırıs
    :dkeske sybıon yukleselermıs te bu kadar cabayı en azında baska yerlerden tedarık ederdıık ama ne yapalım boleymıs kaderımıs zaten yakında satarım bunun guncellemelerle duzeltılmesse :D verı transferı bıle cok kotu 2 saatte bı mp3 yolluyo gulunc duruma dusuyos versıyonları dusuk yaz yaz bıtme yaw:D onuyn ıcın buraya yazmaktansa cozum aramak daha ıyı...Bu arada japon sıtelerını gezdım fw 1.34 konusuluyo bakalım ne olacak ınsallah şu icatcı adamlar şu telı adam ederler :d benq-sımens e kaldıysak cıkarın derım elınızden telefonu...
  • bence de imkansız hem nede değiştirmek istiyorsunuz yaw. bence bu haliyle çok iyi
  • ayw kardesım sen bu aksam kandıl bı 100 kısye msj cek bakalım nasıl ugrasıyosun :D halıyle ıyımı yapama gozunu seveyım toplum arasında arandıgında ac bakalım ses nasıl gelecek bana detaylarını anlattırma ıncıgını boncugunu cozduk artık telın yapma allahın askına yaaa
  • daha 10 msj ust usteye yollayamayan telefonun sıstemını nasıl gusel dersın yaw anlamadım toplu msj yollarken MESAJ GONDERILDI desın otekı msjları tekrar yollamakla kalıyosun daha bunun farkında degılmısın yaa ben ne dıyeyyım gerılere gıt forumu tam bı oku derım kardesım bız ne ıcın ugrasıyos sen daha farkına varamammıssın ole dusunuyom yoksa duzenlense benım ıcınde 1 numara tel olurda bu kadarda acık ve secık olarak kotu sıstem olmas yanı mıllet guluyo dıyom bak msj yollluyom 100 kısıye tek tek guldurmeyın benı yaa sıstem cok kotu kım ne derse desın bı kamera bı mp3 polayır baska gerısı hep dusuk versıyon bu kadar ucuz malzemeden bu kadar beklersın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

imkansızı istiyorsunuz... hele böyle bir şeyi bir servis elemanından beklemek konu hakkında pek bir şey bilmediğinizi gösteriyor...

bunu fikir edinmek bile imkansız hayal gücün süper miş sen onun sistemini değiştir bende w700 üme sybian yükleyecem

• quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

quote:

bunu fikir edinmek bile imkansız hayal gücün süper miş sen onun sistemini değiştir bende w700 üme sybian yükleyecem

banada komık gelıyo ama ne yaparsın barı kendımı bole avutuyom ama su telefonu goturecem servıse konusma sessı cok az ya bıde aksam msj cekecem kaldın ıyıce sıyırdım fırlatacaktım telefonu eeee bılgısayarcı olmak kolay degıl ımkansız bı sey yokturda
    buna bız fw neden yukleyemıyos :Dama sunun bu taksıtı bıtsın sybıondakı butun dosyaları bunun ıcıne aracam bakalım ne olacak :D yapınca cevabını yazacam..... bu gunde su yuzumuz elektıronık yonden gulsun yaa ama bundan sonra tel alırken sybıon yada saglam bı javalı tel alacam..

• BU ARADA ARKADASLAR AKSAM SUNU KEFETTIM
    1-kISAMESAJLAR
    2-AYARLAR
    3-DURUM RAPORU (KAPALI)olunca coklu msj gonderebılıyosunuz (mesaj gonderıldı dıye cıkıpta msj ıptal etmıyo ) ben aksam denedım ama msjlar gıttımı gıtmedımı onuda bılmıyom...Vallah ben bu kadarını buldum arkadaslar daha ılgınc bı sey kesfedemedım hala....
  • eksiklerini söyleyip hataymış gibi servise götürsek

mesela ;

besteleyicide bi kaç tuşa basınca besteleyicen çıkınca hoporlör açık kalıyo bunu hata yada bozulma gibi servise götürsem onlara tamire versem ki bu yazılımsal bişey daha sonra onlarda bunu yapamayacak haliyle sonra tamir edilemiyo diye para iadesi istesem bu benim tüketici hakkım değil mi ?
    bunu yapabilirmiyiz bu şekilde telefonu elimizden çıkarabiliriz yada bu tarz bi şeyle mümkünatı var mı acaba ?
  • hepsi burdadan alırken ben mpg4 kayıt yazıyodu sırf bunun için aldım valla telefonu ama 3gp kaydediyo onuda gerekli kodekleri yüklemezsen açmıyo bile bilgisayar
  • sen dua et mp3 player calısıyo oda calısmasaymıs sassırmazdım n73 alıyom yakında arkadasalar en azından eksıklıklerımı kendım tamamlarım yada sony erıcson alırı9m ıksınden bırısını alacam s88 bıttı benım ıcın bu aksam...Yeter yaa bununlamı ugrasacam ben almas olaydım keske 3 aydan berı ezıyet cekıyom yaw bence satın derım kalmasın elınızde benım telefoncu ınsaflı cıktı tanı9dık bıde 250 ytl verıyo ondan ve hemen cıkaracam elımden kar kardır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

hepsi burdadan alırken ben mpg4 kayıt yazıyodu sırf bunun için aldım valla telefonu ama 3gp kaydediyo onuda gerekli kodekleri yüklemezsen açmıyo bile bilgisayar

mpeg4 codeği ile 3gp uzantısında kaydediyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

quote:

banada komık gelıyo ama ne yaparsın barı kendımı bole avutuyom ama su telefonu goturecem servıse konusma sessı cok az ya bıde aksam msj cekecem kaldın ıyıce sıyırdım fırlatacaktım telefonu eeee bılgısayarcı olmak kolay degıl ımkansız bı sey yokturda
    buna bız fw neden yukleyemıyos :Dama sunun bu taksıtı bıtsın sybıondakı butun dosyaları bunun ıcıne aracam bakalım ne olacak :D yapınca cevabını yazacam..... bu gunde su yuzumuz elektıronık yonden gulsun yaa ama bundan sonra tel alırken sybıon yada saglam bı javalı tel alacam..

madem bilgisayarcısaın böle bi hata nasıl yaptın nedenaraştırmadan aldın

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.