Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: max-well

@charisma082, kablon hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. 3d ve yüksek refresh değerli sinyallerde kablo kalitesinin önemini Epson topiğnde de belirtmiştim. Bir kez de burada paylaşmakta fayda var. Zira yaşanan sorunun bazen tek bir parametre den kaynaklandığını düşünmeyin.
    w1070 de 3d görüntü tanımlama da sorun yaşayan arkadaşlara senin vesilenle bir kaç tavsiyem olsun ....

1 - Özellikle 1.4 versiyon ve yüksek hızda iyi kalite de hdmi kablo kullanılmalı. Zira kablonun kalitesi ve hızı düşük olduğunda 3d de yüksek refresh ( 120 - 144 hz ) değerini aktaramayan kablo özellikle w1070 in 3d sinyal algılamasında sorun yaratmakta. Bu durum tamamen kablonun hızı ve kalitesi ile ilgili ... w1070 i test ederken iki farklı kalite de kablo ile bu durumu tespit ettim. w1070 le beraber kullanılan kısa veya uzun metrajlı kabloları iyi kalitede olmalı ...
    2 - Mkv player kullanarak 3d mkv film izlenecekse eğer kaynak cihazın refresh değerini auto modda veya elle müdahale ederek düşürülmesi gerekebilir. Zira kaynak cihazın video sinyal refresh değerini w1070 ile uyumlu hale getirin. Kaynak cihazın video sinyal çıkışı 60 - 72 hz destekliyorsa iyi kalitede kablo ile sorun olmuyor. Mkv filmin kalitesine göre oldukça performanslı görüntü vermekte.
    3 - Bluray player kullanıldığında ise herhangi bir ayar yapnadan tamamen sorunsuz. Zira bluray in 1080p 60 veya 72 hz değerini w1070 auto tanıyor ....
    4 - Cihazın yazılımını kontrol ederek son sürümü yüklemeleri de bazı sorunları düzeltebilir.
    Cihazın 3d sinde sorun gibi görünen durum esasında kullanılan kaynak + kablo ve kaynağın ayarları ile ilgili bi durum .... Saygılarımla ...

Sinan abi önerilerin için çok teşekkürler. Bizlere çok faydalı oluyorsun..Ben mkv player olarak egreat r6s kullanıyorum. Bu cihazda çözünürlük ayarını 1080p 60hz ayarladım. Bu ayarı auto mu yapmalıyım yani. Birde kullandığım kablo için görüşün ne olur 3D 144hz yi sağlıklı vermesi açısından..

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanayhan

asagidaki linkte yabanci bir forumda Benq 1070 ile acilmis konu ve resimleri görmek mümkün

http://www.avsforum.com/t/1435626/lightbox/

resimler gerçekten çok çok güzel..

(milla jovovich)

• Arkadaşlar bu nasıl iş anlamadım. Projeksiyonun yazılımını 1.08 yaptım fakat digitürk 3d kanalında yanyana gene aktif değil. Yamaha rxv 2067 av receiver ve humax 9503hd digitürk receiver kullanıyorum. Kablo 1.4hdmi kablo. Sorun nerede..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede sorun sanrım gözlüklerde kardeş ps3de oyun oynadım sıkınıtı yok ama bugun aldıgım best of 3d fılmini ps3 de hıç bir şeklde 120 hz gözlüklerle alamadım 1080p 24 hz gösteriyor projeksiyon sanırım 144 hz gözlükler desteklıyor hediye gözlük buna denır sanırm saçma sapan bır gözlük vermış projeksıyon.com tebrikler :(
     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 6 Nisan 2014; 19:11:23 >

• Hakan yamaha anfini aradan çıkarıp hdmi kablonu digitürk ten direk projeksiyona bağla ve 3d yi kontrol et. Zira yamaha anfin video convert yapabilir. Bu durumda da 3d sinyal algılamayı bozabilir. Bu arada kaliteli kablo denemesi de yapman da fayda var. Gözlüklerin uyumluluğunu ise en sona bırak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 6 Nisan 2014; 19:59:56 >
  • quote:

Hakan yamaha anfini aradan çıkarıp hdmi kablonu digitürk ten direk projeksiyona bağla ve 3d yi kontrol et. Zira yamaha anfin video convert yapabilir. Bu durumda da 3d sinyal algılamayı bozabilir. Bu arada kaliteli kablo denemesi de yapman da fayda var. Gözlüklerin uyumluluğunu ise en sona bırak ...

Teşekkürler abi. Hdmi direk uydu alıcıya takmayı denicem. Birde benim kablomun kalitesi düşükse değiştireyim.

• beyler gözlük tavsiyeniz varmı 144 hz olarak 3d keyfı yarıda kaldı:)
  • max-well kullanıcısına yanıt
    Sinan abi büyüksün. Amfinin ayarlarından video işlemciyi off yapınca digitürkte 3d yanyana açıldı.

• charisma082 kardeş selamlar resimdekş gğzlğkler dandikmi işe yaramazmı gözlüklerde sıkıntı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar mehmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderolu

charisma082 kardeş selamlar resimdekş gğzlğkler dandikmi işe yaramazmı gözlüklerde sıkıntı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar mehmet

kardeşım gözlukler ps3de oyunlarda sıkınıtı yok 120 hz ama gel gelelım bluray fılm açmaya çalıştıgımda ps3de 144 hz gözlük istedgı için bu gözlükler ıskartaya çıkıyor gözlük bence fason hedıye verılen bır gözluk herturlu ıhtıyaca bence karşılık vermesı gerekırdı bu yuzden negatıf bir yönde benim için yanı eski teknolıjıyı kullanmak zorunda bırakılmak açıkçası alırken gözlügün 144 hz olmasına dıkkat et kardşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 8 Nisan 2014; 9:11:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charisma082

quote:

Orijinalden alıntı: iskenderolu

charisma082 kardeş selamlar resimdekş gğzlğkler dandikmi işe yaramazmı gözlüklerde sıkıntı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar mehmet

kardeşım gözlukler ps3de oyunlarda sıkınıtı yok 120 hz ama gel gelelım bluray fılm açmaya çalıştıgımda ps3de 144 hz gözlük istedgı için bu gözlükler ıskartaya çıkıyor gözlük bence fason hedıye verılen bır gözluk herturlu ıhtıyaca bence karşılık vermesı gerekırdı bu yuzden negatıf bir yönde benim için yanı eski teknolıjıyı kullanmak zorunda bırakılmak açıkçası alırken gözlügün 144 hz olmasına dıkkat et kardşim

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-144Hz-Tech-for-BenQ-Optoma-Sharp-Acer-Dell-3D-DLP-Link-Projector-Glasses/922274837.html

120hz bluray de bende çalıştıramadım, 144hz hepsinde sorunsuz çalışıyor.

• arkadaşlar uzatmadan sormak istiyorum şimdiden teşekkürler
    cihazı yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum o yüzden bazı bilgilerre ihtiyacım var

cihazı koymayı planladığım gömme niş 20 cm arka ayaklar ve ön ayak arasındaki mesafeye ihticım var:?
    projeksiyon bu mesafe için büyük gelecek farkındayım hiç olmassa ayakları kurtarmasını ümit ediyorum

ayrıca yerden yaklaşık 120 cm yükseklikte, perdeye 430 cm mesafede , yani yenüz almamış olduğum perdeye:)
    yukarıda önerilen perde meselesine baktım ama ne büyüklükte ve vasıfta alacağıma karar veremedim sizler ne dersiniz?

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanefe

arkadaşlar uzatmadan sormak istiyorum şimdiden teşekkürler
    cihazı yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum o yüzden bazı bilgilerre ihtiyacım var

cihazı koymayı planladığım gömme niş 20 cm arka ayaklar ve ön ayak arasındaki mesafeye ihticım var:?
    projeksiyon bu mesafe için büyük gelecek farkındayım hiç olmassa ayakları kurtarmasını ümit ediyorum

ayrıca yerden yaklaşık 120 cm yükseklikte, perdeye 430 cm mesafede , yani yenüz almamış olduğum perdeye:)
    yukarıda önerilen perde meselesine baktım ama ne büyüklükte ve vasıfta alacağıma karar veremedim sizler ne dersiniz?

selamlar

merhaba Arkadasim su Almanya da elektronik cihaz satan bir sitededen bir tanidik vasitasi ile getirtirsen vergi iadesini almak üzere 550 euroya mal oluyor.....bilmiyorum kullanilmamis sifiri kac euoro Türkiye fiyati
    acilan linkte en üstte 679 euro vergisi düstügünde yaklasik 550 euro fiyati

www.idealo.de
    BenQ W1070 - Wo kaufen? Verfügbarkeit & Preise bei idealo.de
    http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3604320_-w1070-benq.html

• Yeni ayarlar ile yeni görüntüler.
     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

• Resimler iyi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşımlar Hakan. Emeğine sağlık ....
  • Perde boyutu ne acaba? Resimlerden muhtemelen çok küçük durmuş. 60" tv gibi gözüküyor. Kalibre iyi olmuş. Üstelik TV yayını 1080i
    Yüksek bitrate ile 1080p film görüntüsü olsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Resimler iyi duruyor.

Teşekkürler kardeşim..

• quote:

Güzel paylaşımlar Hakan. Emeğine sağlık ....

Abi senin desteğinle, konu içindeki yorumlarınla daha iyi yerlere geliyoruz. Çok teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Perde boyutu ne acaba? Resimlerden muhtemelen çok küçük durmuş. 60" tv gibi gözüküyor. Kalibre iyi olmuş. Üstelik TV yayını 1080i
    Yüksek bitrate ile 1080p film görüntüsü olsa süper olur.

Perde ölçüsü 265x150. İzleme mesafem 3mt olduğu için sanırım bu sebepten küçük görünüyor..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.