Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskenderolu

quote:

Orijinalden alıntı: charisma082

quote:

quote:

quote:

charisma082 kardeş selamlar resimdekş gğzlğkler dandikmi işe yaramazmı gözlüklerde sıkıntı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar mehmet

kardeşım gözlukler ps3de oyunlarda sıkınıtı yok 120 hz ama gel gelelım bluray fılm açmaya çalıştıgımda ps3de 144 hz gözlük istedgı için bu gözlükler ıskartaya çıkıyor gözlük bence fason hedıye verılen bır gözluk herturlu ıhtıyaca bence karşılık vermesı gerekırdı bu yuzden negatıf bir yönde benim için yanı eski teknolıjıyı kullanmak zorunda bırakılmak açıkçası alırken gözlügün 144 hz olmasına dıkkat et kardşim

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-144Hz-Tech-for-BenQ-Optoma-Sharp-Acer-Dell-3D-DLP-Link-Projector-Glasses/922274837.html

kardeşim bu linkini vermiş olduğun gözlüklerin performansını denedinmi nasıl başarılımı selamlar

dostum burayı bır oku yapamazsan yardımcı oluruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_86456562/tm.htm

eyvallah kardeşim saolasın

programı kur pcne sonra cıhazı usb bagla powerla bir açıp kapa stand byda görmuyor cıhaz pcdekı yapılıcak ışlelemleri resmimlerdekı gıbı uygula daha sonra power kablonu sök cıhazdan power+auto tuşuna basılı tutup power kablonu hazneye yerleştir portakal renktekı ışıgı gördugun anda pcden yazılımı upgrade et yaklaşık 5 dk falan suruyor sanırım sonra cıhaz oto reset atıyor çok kolay işlem relax ol :)

• Charisma082 kardeşim cevap iş yoğunluğundan biraz geç oldu. Specta perdeyi de gönül rahatlığı ile alabilirsin. Zira kore deki aynı üreticinin ve birebir full screen le aynı malzemeden yapılmış. Sadece etiket farkı. Bu fark da Aktivizyonun tercihinden kaynaklanmakta. Specta ve full screen perdeler arasında herhangi bir fark yok ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 18 Nisan 2014; 22:49:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Güzel paylaşımlar Hakan. Emeğine sağlık ....

üstat aktivizyondan cihan beyle görüştüm fullscrenn contrast grey perde sıprişi geçıcem yanlız fullscren perdeler yerıne specta perdeler ımalat edılıyormuş artıık gönül rahatlıgıyla alabılırmıyız yardımcı olursan sevınrım iyi forumlar

kesinlikle tavsiye ediyorum bende specta perde kullanıyorum ve emin ol keyif alacaksın ama sana tavsiyem gerçek renkleri görüntü kalitesini yakalamak istiyorsan max-vell sinan hocanın ayarlarını dene ve kendi göz zevkine göre ayarları ugula specta hd grey screen perdenin kalitesini göreceksin ama film kalitesi muhakkak yify bluray ve 1080 çözünürlükte olmalı ben yakın zamanda resimlerimi paylaşacağım sinema odamı bitirmek üzereyim ama görüntü resimlerimi topic te paylaşacağım saygılar

Mehmet ( iskenolu ) kardeşim, sanırım w1070 i kurdun. Cihazın performansı beklentilerini karşıladığını sanıyorum. Parasını kuruşuna kadar hak ettiğini daha önce de yazmıştım. Düşük bütçeler için doğru perde ile fiyat / performans açısından tek ürün ...
    En kısa zaman da görsel paylaşım yaparsan arayışta olan arkadaşlar da yardımcı olursun ... Mersin e selamlar ...

• yapmış olduğun değerli bilgiler ve yardımın için teşekkürler kardeşim saygılarımla mehmet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel paylaşımlar Hakan. Emeğine sağlık ....

üstat aktivizyondan cihan beyle görüştüm fullscrenn contrast grey perde sıprişi geçıcem yanlız fullscren perdeler yerıne specta perdeler ımalat edılıyormuş artıık gönül rahatlıgıyla alabılırmıyız yardımcı olursan sevınrım iyi forumlar

kesinlikle tavsiye ediyorum bende specta perde kullanıyorum ve emin ol keyif alacaksın ama sana tavsiyem gerçek renkleri görüntü kalitesini yakalamak istiyorsan max-vell sinan hocanın ayarlarını dene ve kendi göz zevkine göre ayarları ugula specta hd grey screen perdenin kalitesini göreceksin ama film kalitesi muhakkak yify bluray ve 1080 çözünürlükte olmalı ben yakın zamanda resimlerimi paylaşacağım sinema odamı bitirmek üzereyim ama görüntü resimlerimi topic te paylaşacağım saygılar

Mehmet ( iskenolu ) kardeşim, sanırım w1070 i kurdun. Cihazın performansı beklentilerini karşıladığını sanıyorum. Parasını kuruşuna kadar hak ettiğini daha önce de yazmıştım. Düşük bütçeler için doğru perde ile fiyat / performans açısından tek ürün ...
    En kısa zaman da görsel paylaşım yaparsan arayışta olan arkadaşlar da yardımcı olursun ... Mersin e selamlar ...

sevgili Sinan hocam bugün kısmetse topicte paylaşacağım arkadaşlar özürümü kabul etsinler bir türlü rahatlayamadım ama eminim hakiki performans canavarı parasını her kuruşuna hakkeden bir cihaz saygılarımla kardeşiniz mehmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

"he first thing I noticed about the W1070 was that it was prone to showcasing dreaded rainbow effects more so than other single-chip DLP designs that I have encountered."

kullanan arkadaşlardan r.bow sorunu yaşayan var mı? tam alma niyetindeyken kafam karıştı.

gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Dark Chip 3 den sonra bu konu nerdeyse kapandı.
  • Oblivion Blu-ray iso ...
     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

• fotolar fena değil...şu cep telefonları icat olalı kimse artık gerçek fotoğraf makinesi ile foto çekmiyor gibi:)
    film de 2,35:1 sanırım...
    ben 3d iso olarak izlemiştim bu filmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

fotolar fena değil...şu cep telefonları icat olalı kimse artık gerçek fotoğraf makinesi ile foto çekmiyor gibi:)
    film de 2,35:1 sanırım...
    ben 3d iso olarak izlemiştim bu filmi...

Sanırım 2,35:1 formatta. Bendeki film (Oblivion.2013.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-PublicHD). Cep telefonlarının çektiği fotolar özellikle karanlık ortamda pek güzel olmuyor. İphone 5s ile çektim fakat bu sefer kötü çıkmış gerçekten.
  • Ben projeksiyon konusundan pek anlamam bunun monitör gibi tepki suresi felan varmı kaç hz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • projeksiyondan anlamıyor olabilirsiniz ama muhakkak sinemaya gitmişsinizdir. işte bu aletler sinemadaki aletlerin evde kullanılan versiyonları..fiyatları kalitelerine göre değişiyor..görüntünün büyüklüğüne siz karar veriyorsunuz. en güzel 3d deneyimlerini yaşıyorsunuz...uygun bir de perde kullanırsanız görüntü daha da güzelleşiyor...hiçbir televizyon bana bu hisleri yaşatamıyor maalesef...tek dezavantajı ne derseniz, çoğunlukla karanlıkta izlemeniz gerekiyor (yine sinemadaki mantık)..
    televizyon mantığıyla düşünmemen gerekiyor. herz merz pek anlamlı değil yani...
    bir de böyle aletlerle insanlar genellikle bluray yada mkv filmler izledikleri için görüntü kalitesi fazlasıyla tatmin eder sizi...saygılarımla...
  • dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkürler

Size bu soruları sormamın sebebi bilgisayarıma bağlayıp ara sıra oyun oynayacağım

Dfgt ile ets2 oynamak için sabırsızlanıyorum sizce çok gecikme olur mu

• hdmi ile bağlanıyorsa o direksiyon, tüm grafikleri en güzel haliyle görüntüleyebilirsin...çünkü ps4 bağlayıp oyun oynayan, ps4 üzerinden film izleyen arkadaşlar da var...bunda pc gibi takılmalar olmaz emin olabilirsin...
    benim pek oyun merakım olmadığı için genellikle film için kullanıyorum...
    ayrıca rica ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

hdmi ile bağlanıyorsa o direksiyon, tüm grafikleri en güzel haliyle görüntüleyebilirsin...çünkü ps4 bağlayıp oyun oynayan, ps4 üzerinden film izleyen arkadaşlar da var...bunda pc gibi takılmalar olmaz emin olabilirsin...
    benim pek oyun merakım olmadığı için genellikle film için kullanıyorum...
    ayrıca rica ederim...

hocam usb üzerinden pcye pc üzerinden hdmi ile projeksiyona bağlayacağım

güzel bir hdmi kablo öneriniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 23 Nisan 2014; 17:01:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bir önceki sayfada arkadaşlar bu kablodan bahsetmişlerdi..bu 3d uyumlu 1.4 hdmi kablo (normal hdmi kablolar 1.3'dür)...senin oyununda 3d özelliği var mı bilmiyorum..biraz pahalı ama görüntü kalitesinde olumlu değişiklik yapıyormuş, arkadaşların dedikleri...
    pc ekranında ne görüyorsan projeksiyonda da onu görürsün...(takılma olursa bilgisayardan kaynaklanır yani)

• dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    bu beni biraz aştı kardeş max 50 tl bütçem var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

bu beni biraz aştı kardeş max 50 tl bütçem var

birde bu siteden bak kardeş burda fıyatlar bıraz daha uygun

• Beyler benq1070 i gri kontrast perdeyle 3d izlediğinizde görüntü karanlık mı oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Beyler benq1070 i gri kontrast perdeyle 3d izlediğinizde görüntü karanlık mı oluyor acaba?

Haliyle biraz kararma oluyor.. Parlaklığı açıp minimize edebilirsiniz..
  • sainsonic orjinal gözlükler gg den satılmaya başlamış :
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.