Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderolu

ellerinize sağlık çok iyi çıkmış

Taşekkürler sayın İskenderolu
  • "he first thing I noticed about the W1070 was that it was prone to showcasing dreaded rainbow effects more so than other single-chip DLP designs that I have encountered."

kullanan arkadaşlardan r.bow sorunu yaşayan var mı? tam alma niyetindeyken kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Güzel paylaşımlar Hakan. Emeğine sağlık ....

üstat aktivizyondan cihan beyle görüştüm fullscrenn contrast grey perde sıprişi geçıcem yanlız fullscren perdeler yerıne specta perdeler ımalat edılıyormuş artıık gönül rahatlıgıyla alabılırmıyız yardımcı olursan sevınrım iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

"he first thing I noticed about the W1070 was that it was prone to showcasing dreaded rainbow effects more so than other single-chip DLP designs that I have encountered."

kullanan arkadaşlardan r.bow sorunu yaşayan var mı? tam alma niyetindeyken kafam karıştı.

ben öyle bır sorunla daha karşılaşmadım
  • AVSForum.com
    Page not found - AVSForum.com
    http://www.avsforum.com/t/1512016/benq-w1070-rainbow-effect

tam netleşmişken yine başladığım yere döndüm:) anladığım kadarıoyla çarkı hızlandırsanızda tek chip le bu iş rainbowsuz (en azından bu fiyatlarda) olmuyor.
  • Herkeste oluyor mu bu sorun?
  • dirkpitt19788 D kullanıcısına yanıt
    sayın dirkpitt19788,
    yeni kullanılan Dc3 dmd dlp chip ile bu sorun %90 üzerinde giderildi.
    Birazda firmaların yazılım müdahaleri ile dlp rainbow effect seviyesini iyice düşürdüler.
    Gelinen son noktada, bazı gözler bu sorunu hiç yaşamazken başka birisi bu durumu yaşayabiliyor.
    Renk çarkının dönüş hızıda yayının hz seviyesine göre değişkenlik gösteriyor. Her yayında sabit bir hızı yok yani.
    En güzeli 24hz 60hz 50hz yayınlar ile cihazı demo edip perdenin farklı köşe noktalarına hızlı geçişler yapıp rainbow effect'i gözlemlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma082

quote:

üstat aktivizyondan cihan beyle görüştüm fullscrenn contrast grey perde sıprişi geçıcem yanlız fullscren perdeler yerıne specta perdeler ımalat edılıyormuş artıık gönül rahatlıgıyla alabılırmıyız yardımcı olursan sevınrım iyi forumlar

kesinlikle tavsiye ediyorum bende specta perde kullanıyorum ve emin ol keyif alacaksın ama sana tavsiyem gerçek renkleri görüntü kalitesini yakalamak istiyorsan max-vell sinan hocanın ayarlarını dene ve kendi göz zevkine göre ayarları ugula specta hd grey screen perdenin kalitesini göreceksin ama film kalitesi muhakkak yify bluray ve 1080 çözünürlükte olmalı ben yakın zamanda resimlerimi paylaşacağım sinema odamı bitirmek üzereyim ama görüntü resimlerimi topic te paylaşacağım saygılar

• dirkpitt19788 D kullanıcısına yanıt
    arkadaşım dirkpitt emin ol ben daha yaşamadım şu ana kadar sıkıntı yaşamadım bence kendin görmen lazım içinin rahat olabilmesi için eğer istanbula yakınsan git demo salonlarına kendin test et. Activizyona uğrayabilirsen cihan bey size yardımcı olacaktır selamlar.
  • quote:

arkadaşım dirkpitt emin ol ben daha yaşamadım şu ana kadar sıkıntı yaşamadım bence kendin görmen lazım içinin rahat olabilmesi için eğer istanbula yakınsan git demo salonlarına kendin test et. Activizyona uğrayabilirsen cihan bey size yardımcı olacaktır selamlar.

öyle yapmayı düşünüyorum, teşekkürler bilgi için.
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle tavsiye ediyorum bende specta perde kullanıyorum ve emin ol keyif alacaksın ama sana tavsiyem gerçek renkleri görüntü kalitesini yakalamak istiyorsan max-vell sinan hocanın ayarlarını dene ve kendi göz zevkine göre ayarları ugula specta hd grey screen perdenin kalitesini göreceksin ama film kalitesi muhakkak yify bluray ve 1080 çözünürlükte olmalı ben yakın zamanda resimlerimi paylaşacağım sinema odamı bitirmek üzereyim ama görüntü resimlerimi topic te paylaşacağım saygılar

kardeşim sinan hocanın ayarlarını gözden kaçırdım sizıde varsa yazarsanız sevınrım perdeyı dun sıpariş geçtım bugn elımde olur umarım akşam denerim

• quote:

quote:

charisma082 kardeş selamlar resimdekş gğzlğkler dandikmi işe yaramazmı gözlüklerde sıkıntı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar mehmet

kardeşım gözlukler ps3de oyunlarda sıkınıtı yok 120 hz ama gel gelelım bluray fılm açmaya çalıştıgımda ps3de 144 hz gözlük istedgı için bu gözlükler ıskartaya çıkıyor gözlük bence fason hedıye verılen bır gözluk herturlu ıhtıyaca bence karşılık vermesı gerekırdı bu yuzden negatıf bir yönde benim için yanı eski teknolıjıyı kullanmak zorunda bırakılmak açıkçası alırken gözlügün 144 hz olmasına dıkkat et kardşim

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-144Hz-Tech-for-BenQ-Optoma-Sharp-Acer-Dell-3D-DLP-Link-Projector-Glasses/922274837.html

kardeşim bu linkini vermiş olduğun gözlüklerin performansını denedinmi nasıl başarılımı selamlar

• www.mediafire.com/folder/k5bv0z9ze0wm7/BenQ_W1070_Firmware_Update bu güncellemeri nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

charisma082 kardeş selamlar resimdekş gğzlğkler dandikmi işe yaramazmı gözlüklerde sıkıntı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar mehmet

kardeşım gözlukler ps3de oyunlarda sıkınıtı yok 120 hz ama gel gelelım bluray fılm açmaya çalıştıgımda ps3de 144 hz gözlük istedgı için bu gözlükler ıskartaya çıkıyor gözlük bence fason hedıye verılen bır gözluk herturlu ıhtıyaca bence karşılık vermesı gerekırdı bu yuzden negatıf bir yönde benim için yanı eski teknolıjıyı kullanmak zorunda bırakılmak açıkçası alırken gözlügün 144 hz olmasına dıkkat et kardşim

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-144Hz-Tech-for-BenQ-Optoma-Sharp-Acer-Dell-3D-DLP-Link-Projector-Glasses/922274837.html

kardeşim bu linkini vermiş olduğun gözlüklerin performansını denedinmi nasıl başarılımı selamlar

dostum gözlükler daha gelemdı chıne dan gelıyor water su dıye bır elemandan aldım haftaya gelır sanırım deneme ımkanım olursa bılgıledırırım senı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 17 Nisan 2014; 22:39:18 >

• quote:

quote:

quote:

dostum burayı bır oku yapamazsan yardımcı oluruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_86456562/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum burayı bır oku yapamazsan yardımcı oluruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_86456562/tm.htm

eyvallah kardeşim saolasın

• bekleyeceğim arkadaşım selamlar
  • kardeşim topi ğe bak max-well sinan hocanın vermiş olduğu ayarlar hakikaten farkı göreceksin
  • Aspirin_Gripin kullanıcısına yanıt
    hrika resimler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.