Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_kofret

Uzun araştırmalar sonunda ben de W1070 almaya karar verdim nihayet. Zonguldak'ta yaşadığım için internet üzerinden almam gerekecek maalesef. Bu cihazı internet üzerinden nereden en uyguna ve güvenilir bir şekilde alabilirim acaba?
    Her şeyi haldır huldur taşıyan kargocuları gördükten sonra umarım pişman olmam bu alışverişimde.

kardeşim burdan alabilirsin 1günde hızlı kargolama var 9 taksit seçenekleride mevcut artı güvenilir ben burdan almıştım saygılar
  • VIEWSONIC PJD5134 Hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim acaba..Bilgisi olan arkadaşlar varsa..
  • İlgilenen arkadaşlar bu sayfayıda inceledikten sonra bi yorumda bulunursa sevinirim..Forumdaşlara selam ;)

ezvid.com
    >Ezvid Inc: The Wiki, Wikimaker, and Ezvid For Windowsr
    http://www.ezvid.com/toptenvideoprojectors
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma_w1070

quote:

Uzun araştırmalar sonunda ben de W1070 almaya karar verdim nihayet. Zonguldak'ta yaşadığım için internet üzerinden almam gerekecek maalesef. Bu cihazı internet üzerinden nereden en uyguna ve güvenilir bir şekilde alabilirim acaba?
    Her şeyi haldır huldur taşıyan kargocuları gördükten sonra umarım pişman olmam bu alışverişimde.

kardeşim burdan alabilirsin 1günde hızlı kargolama var 9 taksit seçenekleride mevcut artı güvenilir ben burdan almıştım saygılar

Dostum link koymuşsun galiba ama herhangi bir link göremedim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.projeksiyoncihazi.com.tr
    BenQ W1070 3D Home Cinema Projeksiyon Cihazı
    http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/benq-w1070-3d-home-cinema-projeksiyon-cihazi-pmu157

internet üzerinden alacaksın buradan...önce siteye üye olacaksın..sonra ödeme işlemini kartla yapacaksın..
    axess ve bonus'a peşin fiyatına 6 taksit, world'e peşin fiyatına 2 taksit yapıyor sanırım...yine de cihan bey ile temasa geçebilirsiniz...sitede tlf numarası falan var...

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/benq-w1070-3d-home-cinema-projeksiyon-cihazi-pmu157

internet üzerinden alacaksın buradan...önce siteye üye olacaksın..sonra ödeme işlemini kartla yapacaksın..
    axess ve bonus'a peşin fiyatına 6 taksit, world'e peşin fiyatına 2 taksit yapıyor sanırım...yine de cihan bey ile temasa geçebilirsiniz...sitede tlf numarası falan var...

Cihan Bey'le temasa geçsem Donanım Haber'cilere özel bir indirim uyguluyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• perdelerde yapıyor ama cihazlarda yapıyor mu bilmiyorum...sen yine de söyle...
  • Kur cok düştü. Fiyatlara yansıması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende bugün cihazı alarak aranıza katılmış bulunuyorum.projeksiyon serüvenim kısa bir süre önce başlamıştı ,burada sizlerin görüşleri sinan abinin yönlendirmeleri ile cihazı aldım
    Mevcutta uzun süredir pioneer plazma kullanan birisi olarak aldığım görüntüye şaşırdım gerçekten üst kalite bir cihaz ,görüntü süper ,fiyat performans üst seviye
    Tüm bu süreçte makinenin ayarlarına kadar yardımcı olduğu bıkmadan usanmadan zamanını ayırdığı için Sinan abi ye teşekkür ederim . Cihazı aldığım aktivizyon cihan bey de gerçekten işinin ehli dürüst bir esnaf
    Tereddüt etmeden alışveris yapabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun arkadaşım cihazınız...güle güle kullanmanız dileğiyle...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charisma_w1070

quote:

Dostum link koymuşsun galiba ama herhangi bir link göremedim ben.

buyur kardeş:)

• sevgili sinan abi nezdinde tüm forumdaşlara soruyorum...benim izlediğim filmlerin (bluray cd veya bluray iso) tamamına yakını 2:35:1 formatında...bizler acaba 16:9 perde almakla veya aramakla yanlış mı yapıyoruz...geçenlerde perdeye görüntüyü ayarlamak için bluray filmlerden denedim..20 film koyup çıkartmışımdır..en sonunda 1 tane bulabildim 16:9 formatında..
    acaba diyorum biz o 1 tane filmi tam ekranda izlemek için diğer filmleri alttan üstten kesik izlemeye mahkum muyuz:)
  • dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    İbrahim kardeşim, 2.35:1 oranı SCOPE olarak bilinir. 4/3 akademik - 16/9 ise geniş ekrandır. Bu farklı ekran modlarını izlemek için uygun tipte lens yani objektif kullandığında native olarak izleyebilirsin. Aynı zamanda projeksiyon cihazında bu lenslerin kullanımına uygun olmalı. Genellikle üst segment cihazların scope lens desteği vardır. Scope lenslerin fiyat yapısı çok pahalı olduğundan ekonomik çözümler bulmak söz konusu değil. Scope ekranda scope çekilmiş film izlemek sorun yaratmaz. Fakat 16/9 yani geniş ekran çekilmiş filmi scope ekranda izlemen için, scope lense ihtiyacın var. Bunun nedenlerini verdiğim linkte açıklamalarını yaptım. Merak ettiğin soruların cevabını bulacaksın .... Saygılarımla ...

http://forum.donanimhaber.com/m_77392690/mpage_2/tm.htm

• panama P kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan isabet olmuş
  • Merhaba, bende projeksiyon seçim arefesindeyim gönlüm benq w1070 den yana gibi fakat optoma hd25e aklımı karıştırıyor. izleyeceğim odada atım mesafesi 5 m. önceliğim 3d performansı olacak cihazın. bana öneride bulunurmusunuz. hangisini alayım...perde de 265*150 düşünüyorum.
  • dr.ibrahim D kullanıcısına yanıt
    arkadaşım indirmiş olduğum tüm yify bluray filmleri full olarak perdeden izliyorum oda almış olduğum media oynatıcımın özelliğinden kaynaklanıyor istediğim formatta oynatıyor ve izliyorum selamlar
  • sizin media oynatıcınız ne peki?
  • o sayfaları ve diğer sayfaları okudum abi bu konu hakkında...yok ben öyle demek istemedim...kendimden örnek verdim ya..20 tane filmden 19 tanesi 2,35:1 formatında...geri kalan 1 tane 16:9 filmi de izlemeyiveririm:) perde 2:35:1 formatında olacak..
    perdemin 300x127 olduğunu düşündüm de bence daha güzel olurdu öyle bir perde olsaydı...şahsen ben alırdım...altyazı problemi için de cemo zaten link vermiş:)
  • Merhaba Arkadaşlar

BenQ W1070 1 adet 3d gözlük hediyeli ve ekstra dlp 3d gözlükler %35 indirimli...

ayrıca BenQ W1070 alanlara sabit yada motorlu prolyte gri perde %20 indirimli...

www.boyutdijital.com
    BenQ W1070 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı En Uygun Fiyatlarla
    http://www.boyutdijital.com/BenQ-W1070-Full-HD-3D-Projeksiyon-Cihazi,PR-1264942.html

Ayrıca resimde gördüğünüz gibi talebinize göre ambilight efektli perde de yapabiliyoruz...

benq w1070 ve optoma hd25e modellerini karşılaştırmak üzere beşiktaştaki ofisimize bekliyoruz...

Herkese iyi projeksiyonlamalar...

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

• quote:

Orijinalden alıntı: iskenderolu

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan isabet olmuş

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.