Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskenderolu

arkadaşım hakikaten uygun fiyat veriyor cihan bey ve adam gibi adam tam bir esnaf iletişime geç pişman olmazsın her konuda yardım ediyor saaygılarımla

Cevap verme nezaketinde bulunduğun için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Uzun süre projeksiyon arayışından sonra nokta atışı yaptın Okan kardeşim. Kablo konusunda aşağıdaki kabloyu alacaksın. Hem 1.4 versiyon -15 metre hemde daha ucuz. Bendeki kablo. Gözünü kapatıp alabilirsin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Uzun süre projeksiyon arayışından sonra nokta atışı yaptın Okan kardeşim. Kablo konusunda aşağıdaki kabloyu alacaksın. Hem 1.4 versiyon -15 metre hemde daha ucuz. Bendeki kablo. Gözünü kapatıp alabilirsin ...

http://www.ttafshop.com/HDMI-HDMI-Konnektor-High-Speed-HDMI-With-Ethernet-v14-AWG28-15mt,PR-6203.html

Eyvallah abi, ben de şimdi google ile güreşiyodum kablo için
    Sen problem yaşamadıysan sorun çıkmaz o zaman.
    Fiyatı da uygun alıyorum hemen.

• quote:

Burak ( bayucuz ) kardeşim, w1070 i demo eden tüm dostları çok etkileyen bi cihaz. Demo sonrası görüşlerini paylaşman cihaz arayışında olan arkadaşlara da yardımcı olmakta. Bu nedenle emeğin için kendi adıma teşekkür ederim. Artık ülkemizde de home sinema cihazları ve home cinema perdelerinin bilinmesi açısından bu görüşler çok önemli. Zira bu mesajlar okunmaması durumunda sunum cihazları ile home cinema cihazlarının farkını bilen arkadaş sayısı sınırlı kalacak. Bilgi ve tecrübeleri paylaştıkça doğru projeksiyonu ve doğru perdeyi satın alma ihtimalimiz artacaktır. Ülkemizde yeni yeni bilinçlendirmeye ve bilgilendirmeye çalıştığımız bu platforumun kıymetini bilmeliyiz. Biliniz ki paylaşılan tecrübeler sayesinde harcanan her kuruşun karşılığını veren ürünler arayışındayız hepimiz. Bizler esnaf veya satıcı değiliz. Gerçek kullanıcı ve hobidaşlarız. Esnafın verdiği bilgi ile forumdan edineceğin bilgi farklı olabilir. Sizler forumdaki tecrübe edilmiş bilgilere itibar edin her zaman. Uyanık ve çakal esnafların anlattıkları hikayelere itibar etmeyin. Zira para ve emeğin kıymetini bilmek ve emeğe saygı duymakla başlamakta herşey ....
    w1070 e dönersek tabiri caizse fiyat / performans canavarı. w1070 i gri kontrast perde beraberliğindeki görüntüyü beğenmeyen 6000 tl daha fazla para verip panasonic at6000 alsın mutlaka. Zira bu cihazın (w1070 ) in performansı gri kontrast perde ile efsane olacak.
    Burak kardeşim mevcut bütçenle 64 inç plazma almayı düşünürken. w1070 + gri kontrasr perde ve 55 inç plazma panel almışsın. Nokta atışı tercihler. w1070 i demo etmek bütçene kazanç olarak geri dönmüş ... Saygılarımla kardeşime ...
    Bu topikte paylaştığım w1070 için yaptığım ayarı kullanmanı öneririm mutlaka ...

Bu arada doğru ve güvenilir esnaf olduğunu bildiğim Aktivizyon dan Cihan beye de forumdaşlara gösterdiği hassasiyete ve ilgisinden dolayı teşekkürler ...

Sinan Abi asıl ben teşekkür ederim doğru yönlendirmelerin için..Birçoğumuzun kazandığı para alın teri! Yanlış alış verişlerle paramızı sokağa atmamamız gerekir. Bu noktada W1070 güzel bir örnek!! Kısıtlı bir bütçeyle üst düzey cihazlara yakın bir performans söz konusu. 3000-4000 tl. fark vererek belki de bu görüntünün %10-20 kadar daha iyisini elde edebilirsin ama değer mi?? Benim için bundan sonra W1070'in üzerine fark vermeyi gerektirecek tek gelişme 4k proj. olur herhalde:) Bu arada kontrast gri perde hakkındaki ısrarlarını demoda çok iyi anlama şansım oldu..Türkiye'de sizin gibi bu işe gönül verip paylaşımlarını esirgemeyen 10-20 kişi daha olsa ev sinema sektörü ferahlar:))

• Gri kontrast perde tavsiye edilmiş,gain faktor 0.8 lerden başlayip yukarilara dogru çikiliyor, izlenme kalitesi yüksek gain faktor hangisidir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenQ W1070 ailesi giderek büyüyor...ne de olsa aklın yolu bir...arkadaşlar cihazlarınız ve siteminiz hayırlı olsun...güzel günlerde kullanırsınız inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

BenQ W1070 ailesi giderek büyüyor...ne de olsa aklın yolu bir...arkadaşlar cihazlarınız ve siteminiz hayırlı olsun...güzel günlerde kullanırsınız inşallah...

Teşekkürler, şimdi kargoyla boğuşuyorum, yanlış isme göndermişler gelin alın diyolar
    Sağ salim teslim alabilseydik.

• 3 metrelik perdeyi tek başıma önce bagaja sığdırıp sonra 5 kat çıkaraktan pj macerama hızlı bir giriş yaptım.
    Dün sipariş ettiğim kablo gelmediğinden montaja başlasam mı bilemedim.

Önce perde mi yoksa pj mi monte ediliyor arkadaşlar, bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
    Ya da pj ve perde montajı için netten döküman falan bulabilir miyiz?
    İşin delme, kırma, elektrik ve kablo kısımlarını yaparım da doğru hizalama için tüyolar gerekiyor.
    albati,
    sonunda sende aramıza katıldın yani :)
    Perde için yerin belliyse (sanırım perden motorlu) perdeyi monte edip projeksiyonu perdeye göre ayarlamak daha mantıklı.
    Cihazın hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan.
  • turkmedia T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, bi şekilde biz de giriş yaptık, Optoma'ya heves ettik lakin Optoma şimdiki fiyatlarıyla alınabilirlik seviyesinden uzaklaştı.
    Epey beklediniz, araştırdınız ama beklediğinize değdi.
    Ben cihazı 2rf gözlükle 2600 kusur a aldığımda w1070 gözlüksüz 3200'e satılıyordu.
    Şimdi bu fiyat aralığında cihaz alacak olsam 2400e gözüm kapalı 1070i alırım.
    Güzel ve doğru bir tercih yapmışsınız.
    Montaj sonrası resimleri bekliyoruz. Tekrar hayırlı olsun.
  • turkmedia T kullanıcısına yanıt
    Evet, bu konuda Sinan Abi'nin hakkını vermek lazım, gerek telefondan gerekse burdan çok yardımcı oldu. İndirim bile yaptırttı bize.
    Siz de usanmadan sorularımıza cevap verdiniz, size de teşekkür ederim.
  • quote:

@zucchero, yer müsait ise en isabetli seçim specta veya full screen marka fixed frame gri kontrast perdedir. Bu perdeyi w1070 ile beraber kullan. Görüntü performansı seni şaşırtacak .... Aşağıdaki linkten istediğin ölçüde perdeyi seçebilirsin ....

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/fixed-frame-pmk11

Perdeler ne kadar pahalı hocam ya
    Projeksiyonu geçiyor nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompeii 3d blu ray iso yu izledim. Tavsiye ederim. Ses sisteminizde iyi ise, orada yaşanılanları yaşıyorsunuz.
    kardeşim önce prjeksiyonu mote et sonra aç duvara yansıyan görüntüyü istediğin ölçüye ayarla metre ile dübelleri çak perdeyi montajını yap hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

@zucchero, yer müsait ise en isabetli seçim specta veya full screen marka fixed frame gri kontrast perdedir. Bu perdeyi w1070 ile beraber kullan. Görüntü performansı seni şaşırtacak .... Aşağıdaki linkten istediğin ölçüde perdeyi seçebilirsin ....

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/fixed-frame-pmk11

Perdeler ne kadar pahalı hocam ya
    Projeksiyonu geçiyor nerdeyse

@enreka_tr, gri kontrast fixed frame perdelerin fiyatları storlu ve motorlu gri kontrast perdelere göre daha pahalıdır. Düşük bütçe ile perde işini çözmek istersen storlu veya motorlu gri kontrast perdeleri tercih edebilirsin. Bu perdeler de çok başarılıdır. Görüntüye etkisi açısından. Fakat fixed frame gri kontrast perde üst segment cihazların kalitesine göre özel üretilmiş perdeler. Eğer fixed frame perde tercih edersen perde işine nokta koymuş olursun. Bi daha perde ile işin olmaz. Projeksiyonu değiştirirsin fakat perde kalıcı olur .... Bu açıdan değerlendirebilirsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 10 Mayıs 2014; 13:48:01 >

• Bu urunu en ucuz nereden bulabilirim?

• www.projeksiyoncihazi.com.tr
    BenQ W1070 3D Home Cinema Projeksiyon Cihazı
    http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/benq-w1070-3d-home-cinema-projeksiyon-cihazi-pmu157

ilk linkten almanı (aktivizyon) tavsiye ediyorum...yetkilisi cihan bey...çok ilgili...forumdaki arkadaşlara ekstra indirimler yapıyor (perde konusunda yapıyor; cihazda yapıyor mu bilemiyorum)

(belki forumda fiyat yazmak yasaktır diye fiyatlarını sildim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ibrahim -- 10 Mayıs 2014; 20:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Bu urunu en ucuz nereden bulabilirim?

@Spirit_Rises, ibrahim kardeşimin de tavsiye ettiği gibi ben de aktivizyon firmasını önereceğim. Forumdaşlara oldukça yardımcı olan bi firma. Verdiği destek açısından bi çok arkadaş alış verişinde bu firmadan oldukça memnun olduğunu biliyorum. Aktivizyon dan Cihan bey le görüşürsen forumdaşlara fiyat konusunda da yardımcı olmakta ... w1070 i mutlaka gri kontrast perde ile kullanmanı öneririrm. Motorlu ya da storlu perde tercih edebilirsin. Bütçe müsait ise fixed frame perde de çok başarılı .. Her iki linki de incele ...

www.projeksiyoncihazi.com.tr
    BenQ W1070 3D Home Cinema Projeksiyon Cihazı
    http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/benq-w1070-3d-home-cinema-projeksiyon-cihazi-pmu157

www.projeksiyonperdesi.com.tr
    Storlu Projeksiyon Perdesi -  Aktivizyon Projeksiyon Merkezi
    http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/storlu-pmk8?ob=3&oz=6_16

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Bu urunu en ucuz nereden bulabilirim?

@Spirit_Rises, ibrahim kardeşimin de tavsiye ettiği gibi ben de aktivizyon firmasını önereceğim. Forumdaşlara oldukça yardımcı olan bi firma. Verdiği destek açısından bi çok arkadaş alış verişinde bu firmadan oldukça memnun olduğunu biliyorum. Aktivizyon dan Cihan bey le görüşürsen forumdaşlara fiyat konusunda da yardımcı olmakta ... w1070 i mutlaka gri kontrast perde ile kullanmanı öneririrm. Motorlu ya da storlu perde tercih edebilirsin. Bütçe müsait ise fixed frame perde de çok başarılı .. Her iki linki de incele ...

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/storlu-pmk8?ob=3&oz=6_16

hocam dr.ibrahim ve size tesekkur ederim.

perdede gri olmasının önemi nedir ve fixed dediğiniz ne oluyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.