Şimdi Ara

BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.238
Cevap
49
Favori
146.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanında gelen çelik dübeller küçük göründü gözüme, bendeki büyük çelik dübellerden taktım, delerken 10'luk karpit uç kullandım.
    Perdeyi asarken eşim sağolsun yardım etti biraz
    Yarın perdenin elektrik bağlantısını çekicem.
    TTAF shop henüz kablomuzu göndermediğinden kablo gelene kadar deneme şansımız olmayacak maalesef, gerçi Sinan Abi sen duramazsın dedi ama bakalım :)
  • albati kullanıcısına yanıt
    Kablo gelinceye kadar kalan vakit film temini ile değerlendirilebilir :)
    bluray.iso ya da cd stoklamak lazım. Sonrasında projeksiyon bağımlılığı başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkmedia

Kablo gelinceye kadar kalan vakit film temini ile değerlendirilebilir :)
    bluray.iso ya da cd stoklamak lazım. Sonrasında projeksiyon bağımlılığı başlıyor

Hocam zaten 1 yılı aşkındır arşiv yapıyom. Elimde 10 tane blu-ray film, bi o kadar bluray iso var, gerisi 10gb civarı bayağı film var. 5 tb aşkın depolama var ama görünen o ki, bir iki aya dolduracaz hepsini.
    bluray iso da çok yer kaplıyor yav :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan aldigim motivasyonla projeksiyon almaya karar verdim.
    Ancak bir konu kafama taklidi.
    Sony AVR cihaz kullaniyorum ve cikisi su an televizyona bagli. Projeksiyon aldigimda sürekli kablo sok tak yapmak istemem. Bu sorunu siz nasil cozuyorsunuz?
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertb

Forumdan aldigim motivasyonla projeksiyon almaya karar verdim.
    Ancak bir konu kafama taklidi.
    Sony AVR cihaz kullaniyorum ve cikisi su an televizyona bagli. Projeksiyon aldigimda sürekli kablo sok tak yapmak istemem. Bu sorunu siz nasil cozuyorsunuz?
    Teşekkürler.

Hdmi switcher denen cihazlar var. Çıkışı çokluyor.

teşekkürler, bu cihazları gördüm aslında internette ama genelde tv üzerinde yeterli sayıda hdmi port yoksa çok sayıda cihazı bağlamak için konumlandırılmışlar. demek ki tersi için de kullanılabiliyor. yani tek kaynaktan faklı gösterim cihazlarına (tv, projeksiyon vb.) aktarım içinde kullanılabiliyorlar.
    Perdede bluray.iso nun farkını test edince 5-10gb lik mkv iler ile uğraşmazsınız diye düşünüyorum :)
    Ekran küçükse sorun yokta büyüyünce daha çok göze batıyor.
    kablo gelsinde, yazarsınız izlenimlerinizi.
  • Arkadaşlar 3D gözlük olarak birkaç marka tavsiye edilmiş.
    Başlığı okuduğum kadarıyla 144 hz gözlük almamız gerekiyor.
    Daha önce birkaç link verilmiş bunun için.
    Nette de genelde Sainsonic markası öne çıkmış.
    Bulduğum bazı linkleri paylaşayım, varsa sizin de tavsiyeleriniz duymak isterim.
    Bunların hepsi şarjlı, ağırlıkları ve yüze oturuşları da önemli.
    Genelde 35-40gr civarı, az önce metal çerçeve güneş gözlüğümü tarttım 40gr geldi. Demek ki çok rahatsız etmez.

www.amazon.com
    Amazon.com: SainSonic Zodiac GX-30 3D Glasses Active Shutter 144Hz Rechargeable for All DLP-Link Ready Projectors, BenQ, Optoma, Dell, Mitsubishi, Samsung, Acer, Vivitek, NEC, Sharp, ViewSonic, Black
    http://www.amazon.com/SainSonic-SSZ-200DLB-Rechargeable-ViewSonic-Projector/dp/B0085JBI6S
    (Amazon.com gönderim yapıyor mu bilmiyorum)

Edit: aliexpress yeni aklıma geldi, oraya da bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 12 Mayıs 2014; 1:10:37 >

• Aliexpress'te de birkaç tane gözüme ilişti.

aliexpress.com
    US $22.5 |Cheaper price! GL600 Children Series 144HZ DLP 3D glasses, 3D active shutter glasses connect all DLP projectors links|projector windows|projector dlpprojector splitter - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-price-GL600-Children-Series-90HZ-144HZ-DLP-3D-glasses-3D-active-shutter-glasses-connect-all/1774931596.html
    (çocuklar için)

• hocam sainsonicle ikinci mesajınızdaki ilk gözlük iyi gibi
    bu linkteki ürün tr ye gelmiyor Amazon dan
    diğer gözlüğün aynısından panasonic plazmam için almıştım memnun değildim ve birkaç kullanım sonrası birdaha açılmadı gözlük.
    mümkünse dışarıdan alın çünkü bizimkiler de ordan alıyor
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 12 Mayıs 2014; 2:28:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynoken

Ben yeniyim galiba :)slm arkadaşlar..
     BenQ W1070 ve BenQ W1070+ kullananlar kulübü...

merhaba
    acaba kaça kaç bir görüntü buradaki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Aliexpress'te de birkaç tane gözüme ilişti.

aliexpress.com
    US $22.5 |Cheaper price! GL600 Children Series 144HZ DLP 3D glasses, 3D active shutter glasses connect all DLP projectors links|projector windows|projector dlpprojector splitter - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-price-GL600-Children-Series-90HZ-144HZ-DLP-3D-glasses-3D-active-shutter-glasses-connect-all/1774931596.html
    (çocuklar için)

buyur kardeş benden de 1 tane indirimde ben 2adet sipariş geçtım bile:)

• kardeşm birde aliexpreesten gözlük alırsan satıcı elmaslarına dıkkat et elmaslı olan satıcıları seçmeye özen göster birde feedbaceki iyi olan satıcılardan al ürünleri yoksa ugraşır durursun kolay gele:)
  • Selamun Aleykum arkadaşlar. Uzun zaman olmuş giremeyeli koşturmacadan. Şimdi S4 ile çekilmiş ve
    standart ayarlarla yapılan perde görüntülerini silerle paylaşmak isterim.. Resimleri incelerken şunu unutmayın lütfen , gerçek görüntü çok daha iyi resimlerden ;)

• enreka_tr kullanıcısına yanıt
    spot aralıklarını ve yastık genişliklerini çekim açısıyla perdeye uyarlcak olursak;
    yastık genişlikleri ortalam 80 - 100 cm ki genelde spot araları da 1 m gibi olur. şahsi kanaatim 200 - 220 cm x 150- 160 cm felan diye düşünüyorum.
  • birde 3D gözlük için kanatimce paylşımda bulunmak isterim;

araştırılan ve paylaşılan ürünler sanıyorum ki birbirlerine ya çok yakın yada aynı ürünler. hem fiyat olarak hemde malzeme ve içerik olarak. bende bunlara benzer 2 adet 3D gözlük aldım 144 hz toplam maliyeti 119 tl ye.
    link olarak bakılabilir.

gayette seyir sevki veren bir gözlük. fakat bu işe yeni başlamış biri olarak performans açısından ne eder, bu maliyetin 1-2 kademe üzerine çıkılırsa performans ve seyir zevki nasıl olur bilmiyorum tabikide.
    fakat kopya 3D bluray olarak "paisifik savaşları"nı ve "uçaklar" animasyonunu izledim. derinlik ve seyir iyiydi.

• Merhaba arkadaşlar bu projektörle PS3 üzerinden online futbol oyunu oynarken sorun yaşar mıyım acaba? Gecikme olabileceğini söyleyen bazı yorumlar okudum ama ne derece doğru bilmiyorum. Bu konu benim için çok önemli.
  • helal olsun benq 1070 ailemiz genişliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

Orijinalden alıntı: max-well

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Bu urunu en ucuz nereden bulabilirim?

@Spirit_Rises, ibrahim kardeşimin de tavsiye ettiği gibi ben de aktivizyon firmasını önereceğim. Forumdaşlara oldukça yardımcı olan bi firma. Verdiği destek açısından bi çok arkadaş alış verişinde bu firmadan oldukça memnun olduğunu biliyorum. Aktivizyon dan Cihan bey le görüşürsen forumdaşlara fiyat konusunda da yardımcı olmakta ... w1070 i mutlaka gri kontrast perde ile kullanmanı öneririrm. Motorlu ya da storlu perde tercih edebilirsin. Bütçe müsait ise fixed frame perde de çok başarılı .. Her iki linki de incele ...

http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/benq-w1070-3d-home-cinema-projeksiyon-cihazi-pmu157

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/storlu-pmk8?ob=3&oz=6_16

hocam dr.ibrahim ve size tesekkur ederim.

perdede gri olmasının önemi nedir ve fixed dediğiniz ne oluyor acaba?

Spirit_Reis, gri kontrast perde, projeksiyon cihazlarında kontrast seviyesini ve renk doygunluğunu artıran home cinema perde tipidir. Bu perde ile daha iyi görüntü performansı alacağın anlamındadır. Motorlu veya storlu iki tip modeli vardır. Perde yukarı doğru yönde kasasının içine toplanır.
    Fixed frame perde ise resim tablosu gibi duvara sabitlenir. Sabit çerceve gibi düşün. Bütçe ve yer müsait ise ilk tercihin olsun.

• Uzun araştırmalar sonunda ben de W1070 almaya karar verdim nihayet. Zonguldak'ta yaşadığım için internet üzerinden almam gerekecek maalesef. Bu cihazı internet üzerinden nereden en uyguna ve güvenilir bir şekilde alabilirim acaba?
    Her şeyi haldır huldur taşıyan kargocuları gördükten sonra umarım pişman olmam bu alışverişimde.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.