Şimdi Ara

BENQ XR3501 35' Curved Monitör - 2499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benq Xr3501 35" 2560x1080 Qhd 4ms Curved - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/benq-xr3501-35-2560x1080-qhd-4ms-curved-P315074116

2 adet

• pek çok teşekkür ettim
    sipariş tamam
  • Uyarı !
    Teşhir ürünleridir. Kutu hasarlıdır. Ürün üzerinde her hangi bir hata (ölü pixel, çizik vb.) bulunmamaktadır. BenQ Türkiye Distribütörü tarafından 24 Ay Garantilidir.

Dikkatli olalım.
  • pek çok über fiber ultra AAA+++ süper süber mükemmel felaket bir şekilde teşekkür ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründe çizik, vuruk yoksa gerçekten süper fiyat.

BENQ monitör üzmez.
  • 2,5k fiyata düşen monitörü uygun bulmayacak kadar fakir olduğunu anlamış bulunmaktayım
  • Fiyatını bilmem ama o büyüklüğe o çözünürlük oldukça az. 35" monitörü canlı gördünüzmü bilmiyorum ama 21:9 olduğundan aşırı uzun, tren gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 28 Haziran 2019; 14:44:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BenQ GW2790 - 4.499 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldım ancak teşhir ürünü olduğunu sonradan farkettim. Kargoyu direk iade mi etsem ne dersiniz? Çalışmak zor oluyormuş ofis programları ile bu tip ekranlarda.
  • Dennistr kullanıcısına yanıt
    Kavisli olduğu için düz olanlarına göre nispeten daha iyi bir kullanım sunar ama ebatları itibariyle aynı anda birden fazla doküman/program açık olacaksa kullanımı anlamlı olur. Yosa tek pencere ekranın ortasında açık kalır. 21:9 oranı herkes sevmez. Bir teknolojimarkette bakıp öyle karar verin bence. Kutusunu açmadan kolaylıkla iade edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşhir iade ürünse yüzde99ölü piksel yada çizik vs vardır yada ışık sızması vardır..
    İade ürün ben almam isterse 1500tl olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.