Bildirim
BENQ Z2 3.5mm JACK BULAN-ALAN VARMI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence kulaklığın jackını kullan "kes parçala v.b." -
Z2 ye göre var demişsin neye dayanarak var dedin?
var olduğunu nereden kimden duydun? hem var demişsin hem de nerede demişsin??? Anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: byben
Z2 ye göre jack var piyasada ama nerelerdedir.BULAN VEYA ALAN VARMI Bİ HABER VERSENİZ? teşekkürler
-
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
Z2 ye göre var demişsin neye dayanarak var dedin?
var olduğunu nereden kimden duydun? hem var demişsin hem de nerede demişsin??? Anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: byben
Z2 ye göre jack var piyasada ama nerelerdedir.BULAN VEYA ALAN VARMI Bİ HABER VERSENİZ? teşekkürler
JACK VAR BİLİYORUM.KAFAMFAN ATMADIM YANİ.Türkiye'ye geldimi alan varmı diye soruyorum.zaten jack z2 nin kullanma kılavuzunda gösteriliyor.ya da aşağıdaki linkten görebilirsiniz!tşk
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_161547_0_clr%253A0_clrNum%253A1_ab%253A0,00.html
-
yok hocam bu dönüştürücü türkiye'de. yurtdışından getirtebilirsin ancak. -
yurtdışında nereden getirtilebilir? ebay vs? var mı bi adres ben bulamadım da! -
amazon.de adresinde vardı yanlış hatırlamıyorsam...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda son girilen uygulamalar
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- a21s hard reset
- kendi kendini arama kodu
- snapdragon 8 elite antutu
- samsung a15
- kamerası en iyi telefon
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X