Şimdi Ara

Benzin biterse...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
17.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pedala ne kadar asılırsan asıl araç hızlı bir şekilde devir kaybetmeye başlıyor o sürede sağa çektin çektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

7 Lt LPG yakan aracı söylemediniz hala sayın profesör.

iyi yakaladın

Yas kac acaba bu arkadasımız da ??? Bosuna yazıyorum galiba yazıları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 7,5 civari yakiyorum uzun yolda 100km sabit hizla

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Ben pistonun döneceğini düşünüyorum bir süre daha. Piston eger dönmez ise triger kopar... Herhalde yakıt bitmesi durumunda pistonlar bir süre daha dönüyor olmalı ki triger kopmuyor...

piston nasıl dönüyor bunca yıldır sanayideyim dönebilen piston görmedim meraak ettim

Hani sen okuldan, işten, memleketten evine hiç dogrusal olarak dönmedin mi, ahahaha daireler çizerek dönüs yaparsan tabi çok yakarsın Dönme sadece dairesel mi olur. Hayat işte ögrenecek cok sey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

ben 7,5 civari yakiyorum uzun yolda 100km sabit hizla

Uzun yolda mantıklı hocam. Ama oradaki kasıt sehir ici max 7 Lt LPG olması bana mantıklı gelmedi.

• quote:

Proffesor şehir içinde 7 lt yakıyor diyordu.
  • 17 yıl önce ilk arabam olan ve PC mi satıp üzerine bir miktar para daha ekleyerek 67.500.000 TL ye satın aldığım 1964 model Opel Record' un orjinal göstergesi 6 voltluk aküde çalıştığından, 12 volt luk akü takılı halde hiçbir gösterge (Hız dahil) çalışmazdı. Yanımda 3 litrelik bidon içinde yedek benzin taşırdım. Benzin bittiğinde araba hiç öksürmeden motor dururdu ve ben sağa çekip yedekteki bidondan benzin koyardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç yürür halde benzin biterse boşa falan atmayın. Direksiyon kitlenir, frenler şişer. Başınıza daha kötü şeyler gelebilir.

Dörtlüleri yakın, sağa çekin. Gerisi size kalmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

quote:

7 Lt LPG yakan aracı söylemediniz hala sayın profesör.

iyi yakaladın

Yas kac acaba bu arkadasımız da ??? Bosuna yazıyorum galiba yazıları.

Kim bilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Proffesor şehir içinde 7 lt yakıyor diyordu.

Antalya sehiricimi, Kayseri , Artvin , Aydın Sehirici mi? Nişantaşi ayrı Kurtköy sehirici ayri

• yeni nesil araçlarda benzin ikaz ışığı ilk yandığı anda genellikle 100 km menzil olur, (normal sakin kullanımda) yol bilgisayarı olmayan burdan km sayacını sıfırlayarak takip edebilir, olanlar da teyidini yapabilirler ...
  • Bence benzini bitirmeyin, yoksa benzin pompasını yakarsınız..O da 400-500TL den aşağı değildir.....ŞAnsınızı zorlamayın.....
  • Benzin biter, devir düşer düşer düşer düşer limit 0'a yaklaşır araç stop eder:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Bence benzini bitirmeyin, yoksa benzin pompasını yakarsınız..O da 400-500TL den aşağı değildir.....ŞAnsınızı zorlamayın.....

Bosch'un bile 80 90 tl benzin pompası uçmayın bu kadar, ufak bir su motorundan ibaret nihayetinde, öyle kolay kolay da yanmaz.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat et istersen....
  • proffesor kullanıcısına yanıt
    Benzin bitip stop etmis arabanin motorunun dönmesinin hicbir zarari yoktur. Yag pompasi direkt olarak trigerden calistigi icin hicbir sey olmaz. Tabii 120yle giderken tak diye debriyajdan ayagini cekmedikce

ayrica benzini biten ama motoru dönen arabada kontak acik oldukttan sonra alternatör de, vakum (fren) merkezi de (bu sadece atmosferik motorlarda), hidrolik direksiyon da, esp abs vs. de calismaya devam eder.

O yüzden daha bu sistemlerden birhaberken böyle yorum yapip milleti yaniltmayalim.
  • quote:

Üslubuna dikkat et istersen....

Uslubumda bir şey yok 500 tl'ye benzin pompası olmaz, olsa olsa 3000cc üzeri premium markanın olur. Zoruna gidecek bir şey yokwww.parcatreni.com en basitinden inceleyebilirsin. Yalan yanlış bilgiler vermeyin insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 8 Temmuz 2013; 14:51:52 >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Bak hala üslubunu düzeltmedin...Yalan yanlış verdiğim bilgiler yok,arkadaşı uyarmaya çalışıyorum, bak bakalım peugeot 307 benzin pompası kaç para, tamiri kaç para, opel corsa b benzin pompası kaç para herkes İstanbul da mı yaşıyor, her şeye ulaşılabiliyor mu dediğin fiyata, saygısızlık yapma...
  • Yolda benzin bitince trigerin koptuğunu da ilk defa bu forumda duymuş olaraktan tebrik etmek istiyorum forumdaşları.
  • quote:

Bak hala üslubunu düzeltmedin...Yalan yanlış verdiğim bilgiler yok,arkadaşı uyarmaya çalışıyorum, bak bakalım peugeot 307 benzin pompası kaç para, tamiri kaç para, opel corsa b benzin pompası kaç para herkes İstanbul da mı yaşıyor, her şeye ulaşılabiliyor mu dediğin fiyata, saygısızlık yapma...

Üslubumda düzeltilecek bir şey yok.

Pug benzin pompası şamandırayı da içerdiğinden pahalı, sadece benzin pompası görevi görmüyor. Piyasadaki araçların tamamına yakınının dediğim şekilde 80-150 lira aralığına satılıyor benzin pompaları, kaldı ki orijinallerinin fiyatı bunlar. Saygısızlık yapan yok asıl sen kibirlilik yapma özel birisi olsan kaç yazar ben herkesle böyle konuşuyorum, işine gelmeyen konuşmasın cevap da yazmasın hadi eyvallah.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.