Şimdi Ara

Benzin fiyatlarında indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6kuruşları biriktirin 30bin sene sonra araba alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: online1

bi depo benzin alsan 250 kurus tasarruf. Buyuk para!

250 kuruşmu yapıyor OZaman hiç gerek yokmuş indirime
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu indirimi kutlamak için,hemen yakıtımı alıyorum.Çevre yoluna çıkıp dipgaz gidiyorum.Ucuz ucuz binelim biraz.

Bi depoda 3 lira farkediyor,bozdurup bozdurup harcarız artık.
  • bunlar vergiyi yine arttırmasınlarda, 5 kuruş onların olsun. 5 kuruş indi 3 kuruş bindi.... bu film böyle sürer gider, kazık benzin baki kalır
  • ya sürekli indirime gidilirse?Ya benzin 2 ytl mazot 1,5 ytl tüpgaz da 1 ytl olursa?O zaman ne yapacaz?Ya olursa?
  • Biraz once benzin alirken 3.64 gordum pompada.. 95oktan koydular sandim bi an tam pompaciya laf soyleyecektim ki indirim oldugunu ogrendim...

cok indirmisler ama zarar etmezler insallah...
  • benzinin 2 tl olması için şirketlerin benzini bedavaya vermesi gerekir. o 2 tl ise sabit vergi zaten, o da mümkünü yok inmez hatta artabilirde. seninki güzel bir rüya sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

benzinin 2 tl olması için şirketlerin benzini bedavaya vermesi gerekir. o 2 tl ise sabit vergi zaten, o da mümkünü yok inmez hatta artabilirde. seninki güzel bir rüya sadece.

ya olursa?bir gün ya olduğunu görürsek?
  • Gözlerim yaşardı cidden ne çok indirim olmuş
  • Benzinden otogaza zorunlu gecis yaptik ancak bu seferde otogaz fiyatlari uctu.

Bu arada bu indirimleri cok gördük bi ara tavan fiyat ugulamasi yapilan dönemde cok iyi seviyelerde tutmuslardi(iyi seviyeler dedigimde 2,90)ancak bir ay sonrasinda inanilmaz bir artişla 30-40krş birden zam gelmişti.Bence bu yapilacak zamma bir hazirliktir.Bekleyip görecegiz....

iyi forumlar...
  • basımıza tas yağacak
  • Beni artık bağlamıyor.Benzini sadece 1.2 litre motorumu ısıtmada kullanıyorum
  • Çok şükür
  • bu benzin indirimi haberlerinin göstermelik olduğunu artık herkes anladı.forumlarda ve haber sitelerinde kapladığı yere bile acıyorum.6 kuruşun ülke ekonomisindeki yeri nedir? 6 kuruşla ne yapabilirsiniz? zaten 1 haftaya kalmadan bu 6 kuruş indirim 16 kuruş veya 60 kuruş ile gene geri alınır.. ben artık şu tarz bir haber duymak veya okumak istiyorum:

'benzindeki vergi oranları düşürüldü' bu tür birşeyin de Türkiyede olması imkansıza yakın olduğundan bence konuşmamız bile yersiz.. bence bu haberleri okumaya bile değmez..
  • bunlar dalga geçiyor milletle ne indirimi neyin indirimi bu..şunu anladı artık türk milleti her indirimden sonra büyük bir bindirim girişimi oluşuyor...bu ister benzin fiyatları,ister başka sektörlerde olsun.milletimiz artık indirim kelimesinden de indirimden de korkar oldu.şunu düşünüyor ve istiyoruz ki keşke bir indirim olmasa da fiyatlar eskisinden katbekat artış göstermese çünkü zaten her türlü zam yapacaklar,olacak ama önemli olan indirim diyip onun arkasından zam üstü zam yapmamak..bu olmamalı artık daha ne kadar insanları kandıracaklar YETER ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenefrU -- 17 Şubat 2010; 20:51:11 >
  • Valaa her benzin indiriminden sonra başka şeylere vergi ağırlaştı ... Hadi hayırlısı.
  • Hamdolsun indirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Beni artık bağlamıyor.Benzini sadece 1.2 litre motorumu ısıtmada kullanıyorum

Mümkünse bana en düşük yakıtınıızı söylermisniz? 1,2 ve lpg? kmde ne kadara geliyo
  • Bozuk para kutuma bir 5 kuruş daha eklenecek desene,eee 1 kuruşum kalıyor geriye,o da canım devletime hediyem olsun....3kuruş bile fazla gelir onlara,1kuruş yeter!!!
    Yoksa gelen 6 kuruşu borsaya mı yatırsam,belki de bu krizde ekonomi canlanır biraz sayemde...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.