Şimdi Ara

Benzin fiyatlarında indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatında litrede 5-6 kuruş indirime gidildi.

Akaryakıt dağıtım şirketlerinden OPET, Shell ve Petrol Ofisi, 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatını Ankara ve İstanbul'da litrede 3,66-3,65 liradan 3,61-3,60 liraya, İzmir'de ise 3,64-3,66 liradan 3,60-3,58 liraya indirdi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavam fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

alıntıdır.

• Bu haberlere sevinemiyorum bile.İndirimin ardından mutlaka güzel bir zam geliyor.Yinede saolsunslar.
  • Gözlerim yaşardı.

Vallahi hiç gerek yoktu. Ne gereği vardı. Çok zahmet etmişler. Daha karpuz ekecektik!

• 6 kuruş indirirler 16 kuruş zam yaparlar gerek yoktu
  • 6 kuruş...

Nereye harcasam acaba?

En iyisi biriktirip, haftaya gelecek olan 60 kuruş zammın girişini hafifleteyim.
  • Benzin haberine sevinecek insan mi kaldi,

herkes otogazci oldu
  • İyi bir zam gelir arkasından merak etmeyin
    Milletle dalga gecer gibi indirim yapıyorlar ya sinir oluyorum
  • aha felaket timsali bir haber!

böyle bir haber görünce hemen gidip depoyu full lüyorum nasıl olsa ertesi gün zam yapacaklar, bence sizde elinizi çabuk tutun arkadaşlar
  • Litresini kaça aldığını bilen var mı ki?

Esasında bizim arabalar zaten benzinle değil vergiyle çalışıyor, benzin menzin hikaye.... 10 litre vergi koyuyorum 130km yapıyorum şehir içinde. Endüstri içerisinde bir devrim olması lazım ama kimse pek ilgilenmiyor.

Vergi deposu, vergi pompası, vergi filtresi, silindir içinde vergiye zengin karışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 17 Şubat 2010; 13:48:35 >

• yarın da 8 kuruş zam olur yetti artık vatandaşla oynadıkları

• bi depo benzin alsan 250 kurus tasarruf. Buyuk para!
  • şaka yapmışlar indirimmiş , indirim demem için 3 tl yapmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

şaka yapmışlar indirimmiş , indirim demem için 3 tl yapmaları lazım

geçen sene 2.80 di bu fiyatı isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

Litresini kaça aldığını bilen var mı ki?

Esasında bizim arabalar zaten benzinle değil vergiyle çalışıyor, benzin menzin hikaye.... 10 litre vergi koyuyorum 130km yapıyorum şehir içinde. Endüstri içerisinde bir devrim olması lazım ama kimse pek ilgilenmiyor.

Vergi deposu, vergi pompası, vergi filtresi, silindir içinde vergiye zengin karışım...

güleriz ağlanacak halimize işte
  • çok indirime gitmişler yav yaşam seviyem yükseldi
  • Kepçeyle alın sonra çay kaşığıyla geri veriyor gibi gözükün.
    İçimden çok şey söylemek geçiyor ama neyse.......
  • oy oy oy oyyyyy dayanamam

6 kuruş ha..istemez kalsın
  • Bu indirimi kutlamak için,hemen yakıtımı alıyorum.Çevre yoluna çıkıp dipgaz gidiyorum.Ucuz ucuz binelim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Gözlerim yaşardı.

Vallahi hiç gerek yoktu. Ne gereği vardı. Çok zahmet etmişler. Daha karpuz ekecektik!

Ya karpuzlar çürürse? O zaman napacaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.