Bir depoyu 2,40 tl ucuza dolduracağım yaşasın... Kahvaltı parama bile yetmiyor bu tutar lanet olsun yapacağınız indirime.
Önce herhangi birini seçin.
- Sivri dilli olma - Ağzını hayra aç - Şomağızlılık etme - Ağzından bal aksın - Dudaklarına acı biber çalsınlar - Ağzından çıkanı kulağın duysun - Diline şeker değil ısırgan otu değsin
Sonra öngörümü okuyun:
- MART AYINA KADAR BENZİN 4,00 TL
Vatandaş en ufak şeyde örgütlenir,eylem yapar oldu.Yakıt konusunda da örgütlenip en azından 1 hafta 10 gün yakıt almasak ben fiyatların düşeceğine inanıyorum.Bu da kalıcı bir yöntem olmaz tabii 3 gün sonra fırlar fiyatlar ancak sürekli olarak bu eylem yapılırsa ben faydalı olacağını sanıyorum..
Artık bir eylem yapmak şart oldu kesinlikle. Millet hala tepkisiz kalamaz bunca olandan sonra insanlar sokağa dökülmek için ne olmasını bekliyorlar acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: quiet_dead
Artık bir eylem yapmak şart oldu kesinlikle. Millet hala tepkisiz kalamaz bunca olandan sonra insanlar sokağa dökülmek için ne olmasını bekliyorlar acaba?
Arabası olmayanlar "amaaaann banane arabası olanlar düşünsün" mantığı olursa bu ülkede ne eylem yapılır ne tepki.
quote:
Canım hemen sokağa dökülmeyelim de hani 1 hafta 10 gün yakıt almasak olur
Şimdi afişler tabelalar çoğalır artık İNDİRDİKKKKKK ŞOK ŞOK ŞOK... gibisinden
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
quote:
Canım hemen sokağa dökülmeyelim de hani 1 hafta 10 gün yakıt almasak olur
Yakıt almama çoğu kişi için mümkün değil çünkü arabayla iş yapanlar var tüm işleri araçlarına bağlı.O insanlar işlerinden de olur bu durumda. Yakıt almamak çözüm getirmez.
hazırlanın bindirim geliyor
kaşıkla verme olayı yani.
kepçeye hazırlıklı olun
quote:
Orijinalden alıntı: rosea
hazırlanın bindirim geliyor
+1903 Bende bunu dicektim
quote:
Orijinalden alıntı: fbcemo
Bir depoyu 2,40 tl ucuza dolduracağım yaşasın... Kahvaltı parama bile yetmiyor bu tutar lanet olsun yapacağınız indirime.
2.40 hızlı para öle deme, 2 adet kremalı büsküvi alırsın 1 tl 1 adet çay 1 tl bide üstüne 40 kurus artar
O indirim önümüzdeki günlerde okkalı bir zammın habercisi arkadaşlar.5-6 krş yapıp şöyle 20-30 civarı yapacakki namı yürüsün benzinin..Yoksa tamamen değersiz olur benzin..Gözümüzü boyayıp boyayıp önümüzü görmemizi engelliyorlar durum bu sadece..
ülkemizde şu benzin fiyatları konusundaki artış-azalışları istatistikçi yada takip eden birileri olsa da bakalım benzin fiyatlarına 1 yıl içerisinde ne kadar indirim yapıldı buna ilaveten ne kadar bindirm yapıldı ona göre aradaki farkı görebilsek LT-TL cinsinden merak ettim devlete ne kadar borcumuz var yada ne kadar alacağımız var (alacağımız var o kesin zaten de ) hayırlısı artık...
bence zam felan olmayacak yakında hatta indirimlerin arkası gelecek yeni indirimler yolda bence
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
bence zam felan olmayacak yakında hatta indirimlerin arkası gelecek yeni indirimler yolda bence
Hep böyle diyorsunuz da,bence bu biraz zor.
Belki bir indirim daha gelir,hadi diyelim iki indirim olsun.Sonra öyle bir bindirim gelir ki...
Şu geldiğimiz duruma bakın ya kimse akaryakıtta indirim istemiyor çünkü herkes bu 6 kuruşun 1 hafta sonra 16 kuruş zam olarak geri döneceğini biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: gazozvar
Hayat Toz pembe zaten
bereket versin
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
Benzin haberine sevinecek insan mi kaldi,
herkes otogazci oldu
Yakında onada acayip bir zam yapacaklar.Dananın kuyruğu kopacak.