|
Benzin, motorin ve LPG'ye ÖTV zammı geldi!
-
-
Yeter bari bugün 31 Aralık, yeni yıla 1 gün kala umutlu girseydik. -
Öyle bir patladı ki bu zamlar, yani, nasıl desem, bu gece patlayacak havai fişekleri hissedemeyeceğiz gibi. -
Yani Hükümetin birşeylere zam yapma alışkanlığı olmaza enflasyon hedefleri tutar belki. -
Bu ülkenin sırtındaki yük ÖTV'dir. ÖTV kalkmadığı sürece de ne kadar maaş alırsak alalım hiçbir zaman alım gücümüz diğer ülkeler gibi olamayacak.
-
Böyle vergiler geldikçe enflasyon filan düşmez 2025'de patlayacak bu sistem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 31 Aralık 2024; 12:3:49 > -
12 milyarlık alacaklarından vazgeçmişlermiş miş miş miş, bitane aklı başında bi milletvekili yokki. Sanki ülke bunların babalarından kalmışta, ulaşabildiğimiz herşeyi 4 kat vergiyle satmaları bize bir lütüf muş gibi sunmaları, ve bunları destekleyen cumhur... söylenecek çok şey varda.. dimağ önemli.... -
Biz 2025 e değil
2025 bize.
Eskiden hiçnşeyimiz yoktu
Şimdi herşeyciklerimiz var
Herşeyciklermiz.
imamoğlu zam yapsa
Zır zır zırlarsınız
Demekkş siz adamına göre davranıyorsunuz
Öyleyse siz tam bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 31 Aralık 2024; 12:33:8 > -
Vatandaşın Alım Gücünü Korumak İstiyorsan Zam Yapmaaaaaaaaa -
Olsun damat italyan şirketini satın aldı. Şükredin azcık iha siha togg kemirin nolcak sanki :D -
-
Ben asıl gece yarısı saat 00:00’da resmi gazeteyi bekliyorum… şok olabiliriz. -
sizin yapacağınız işi
-
Burnunuzdan gelsin -
Nasıl yani alıştıkları şekliyle 2025'in ilk 4-5 günü içinde yaptıkları zammı bu sefer 2024'ün son gününde mi yaptılar? Delik 4-5 gün dayanamayacak derece mi büyük? Adları ve sanları lazım olmayan partilere oy vermeyenler için vah ki ne vah! Verenler halinden memnun sonuçta. -
Bu Fiyatlara Benzin, Mazot, LPG alınmaz. insaf bu kadar zam mı olur 82 KURUŞ NEDİR ocağımıza incir ağacı diktiler. Maaşın %80 gitti 82 KURUŞ zam ile
-
surilere her türlü destek verilecek arkadaşlar içiniz rahat olsun
-
Enflasyonun altında mı? 2002 yılına kadar Türkiye ÖTV denilen zilletle karşılaşmamıştı bile. Akp ile ÖTV diye bir şeyi hayatımıza soktular. Normalde olmaması gereken bir şeyin ne zammı. Normalde zenginden alınan özel vergiler vardır. Hani bizde zenginlerin vergi borçları 0'lanıyor ya. Onun tam tersi. Misal, yatını, teknesini dolduranlardan ÖTV alınabilir. Ama Yıl 2025 olmuş. Araba icat edileli neredeyse 140 yıl olmuş. Araba kullanmanın özeli mi olur. Bir ihtiyaç. Artı ülkelerin ekonomi, üretim seviyesini yükselten bir icat. Sıkıysa bütün arabaların, kamyonların, tırların yerini atlar, at arabaları ile değiştirin. Bakın 1 senede ülkenin komple ekonomik büyüklüğü nasıl 10 kat düşüyor. Bir binayı, 6 ay yerine 6 senede, bir yolu, tüneli 2 sene yerine 60 senede yapınca, pestisitli olmasına rağmen, sebze meyveleri 2 günde taşıtmak yerine 40 günde getirtirtince bak bakalım ülkenin ekonomisi nasıl oluyor.
Araba kullanmak özel tüketim ise, telefon kullanmak özel tüketim ise hadi telefonu da yasakla. Hadi herkes telsizle haberleşsin. Ha gerçi her türlü zaten telsiz tüketim vergisi de alıyorlar. Hadi bilgisayarı da yasakla.
Ama şu twitter ları yasakladığınız gibi değil. Yasak deyip sonra iletişim başkanlığından twitter'da hayırlı bayramlar mesajı atmadan. Bize yasaksa size de herkese yasak olsun bakalım. Şu arap şeyhlerinin kendi ülkelerinde şeriat olmalı deyip, Türkiye'ye gelip yatlarda kızlarla alkol partileri yapması gibi yasak olmasın, herkese aynı yasak olsun.
-
Gabardaki üretim artıyor ama yine de fiyat artıyor, nasıl bir denge bu? -
Yollar araba dolu her yer trafik...
Benzin fiyatlarına sübvansiyon yapılmaması gerekiyor...
Enflasyon olan ülkede böyle trafik olmaz halk tasarruf yapmayı bilmiyor...
Olsun damat italyan şirketini satın aldı. Şükredin azcık iha siha togg kemirin nolcak sanki :D
|
Yani Hükümetin birşeylere zam yapma alışkanlığı olmaza enflasyon hedefleri tutar belki.
|
Bu ülkenin sırtındaki yük ÖTV'dir. ÖTV kalkmadığı sürece de ne kadar maaş alırsak alalım hiçbir zaman alım gücümüz diğer ülkeler gibi olamayacak. |
12 milyarlık alacaklarından vazgeçmişlermiş miş miş miş, bitane aklı başında bi milletvekili yokki. Sanki ülke bunların babalarından kalmışta, ulaşabildiğimiz herşeyi 4 kat vergiyle satmaları bize bir lütüf muş gibi sunmaları, ve bunları destekleyen cumhur... söylenecek çok şey varda.. dimağ önemli....
|
Vatandaşın Alım Gücünü Korumak İstiyorsan Zam Yapmaaaaaaaaa
|
+1. Lakin ÖTV'den elde ettikleri müthiş bir gelir kalemi olunca ve bu geliri doğrudan kamu savurganlıklarını finanse etmek için kullandıkları için zerre vazgeçmezler.
|
Böyle vergiler geldikçe enflasyon filan düşmez 2025'de patlayacak bu sistem |
tek bildikleri zam. başka bir halt bildikleri yok. böyle ekonomiyi ben de yönetirim. |
Benzer içerikler
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp durum kaç saniye
- ses değiştirici program
- spotify link kısaltma
- ea play pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X